Last news in Fakti

29 Май, 2018 08:19 7 262 23

Бременна жена е загиналата в катастрофата край Пловдив ВИДЕО

  • пловдив-
  • тракия-
  • магистрала-
  • катастрофа

Жената е пътувала към лекар в София заедно с бащата на нероденото си дете

34-годишната жена, загинала заедно с мъжа ѝ в тежката катастрофа на магистралата край Пловдив, е била бременна. Жената е от Бургас и е щяла да стане майка съвсем скоро - била е в 7-мия месец, пише сайтът „Флагман“. Именно посещение при лекар във връзка с бременността е била причината да тръгнат на път от Бургас за столицата.

Припомняме, че инцидентът стана около 13:50 ч. на аутобана, когато латвийски тежкотоварен автомобил е навлязъл в насрещното платно и ударил със страшна сила лек автомобил "Ауди" с бургаска регистрация, който е пътувал към София.

Автомобилът, в който са пътували мъжът и жената от автомагистрала Тракия край Пловдив, е смачкан до неузнаваемост. И двамата пътници са загинали намясто. И двамата са били на по 34 година от Бургас и са живеели на семейни начала.

Шофьорът на тира е оцелял, предполага се, че е заспал. Трябвало е да натовари стока в Бургас. Откаран е в болница за преглед. Няма данни за алкохол и наркотични вещества.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Djoni

    58 1 Отговор
    Бог да ги прости...
  • 2 гост

    72 1 Отговор
    Е тва е голяма трагедия..... Много трябва да се внимава по пътищата. Проявявайте толерантност, нищо няма да загубите от това. Шофирайте със съобразена скорост, стигнете живи.
  • 3 Waffen SS

    39 4 Отговор
    Факти, защо криете истината? Няма заспиване зад волана, а пътното са виновни, задето са спрели камиона си на лентата за изпреварване, без да поставят обозначителни знаци. Латеийския тир свива вляво за да не ги блъсне тях!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Bahti

    28 1 Отговор
    И малкото народ че измре по пътищата. БОГ да ги прости.
  • 6 Гост

    41 2 Отговор
    Много хора не осъзнават, колко голяма отговорност е да шофираш. Едно разсейване и може да умреш или да станеш убиец. Бог да ги прости загиналите.
  • 7 Фан Хуй

    24 2 Отговор
    Как така ще заспи шофьора?Нали има контрол от ДАИ.
    То не са тахографи цяла камара документи професио-
    нални компетентности, психо тестове и, какво ли не.
    Явно тази система не работи и ИАА(ДАИ) трябваа да се
    закрие.С хилядите изисквания такси и данъци на тран-
    спортните фирми ги принуждават да работят по 24 часа
    за да имат минимална печалба и на финала от преумора
    стават трагедии.В ЕС да съкратят малко чиновниците за
    да се на намали тежестта на фирми и хора за да не
    стават такива страшни случки.
  • 8 Будалата

    18 2 Отговор
    Когато двете ленти са задръстени с коли от трафик а аварийната лента е свободна. Тогава ще си дойдат нещата на място. На първо място Морал. 2.знаци и сурови глоби. 3.камери.Това е верния път. Колкото по късно стане това, толкова повече жертви ще има. Бог да ги прости.
  • 9 бобо

    20 2 Отговор
    Заспал.Тогава не се сърдете на франсето ,че иска шофьорите да почиват.Закона трябва да се спазва без уговорки.Там можеше да бъде моето дете.

    Коментиран от #11

  • 10 ЪРП

    19 1 Отговор
    ВЕЧНА ИМ ПАМЕТ НА БУРГАСКОТО СЕМЕЙСТВО!!!!!
    СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА СЕМЕЙСТВАТА ИМ!!!!

    ЧУДЯ СЕ, ЗАЩО АДЖЕБА НЕ СЕ МОНТИРА НЯКАКВО МНОГО СЕРИОЗНО СЪОРЪЖЕНИЕ ТИП "МАНТИНЕЛА ЗА КАМИОНИ"???
    ТЕЗИ МАНТИНЕЛИ В МОМЕНТА СА САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ВЪЗПИРАНЕ НА АВТОМОБИЛИ И СА МОНТИРАНИ ТОЛКОВА РЕХАВО ,ЧЕ СА НАПРАВО КАШКАВАЛЕНИ!!!!!!

    МИНИСТЕРСТВОТО НА ТРАНСПОРТА ТРЯБВА ДА СЕ САМОСЕЗИРА И ВЕДНАГА ДА ЗАДЕЙСТВАТ ПРОЦЕДУРА ПО МОНТИРАНЕ НА МАНТИНЕЛИ ЗА ВЪЗПИРАНЕ НА 40 ТОННИ КАМИОНИ, КОИТО ХИЛЯДИ ТАКИВА ШОФИРАТ ДЕНОНОЩНО ПО "ТРАКИЯ"!!!!!!!!!!!!!!!!
    ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗНАЯТ ,ЧЕ МАГИСТРАЛАТА НИ НЕ СТРУВА, АМАМ АДЖЕБА Я НАПРАВЕТЕ МАЛКО ПО-ОБЕЗОПАСЕНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #16

  • 11 АБЕ ТУКА Е БГ ГЕТО .

    14 0 Отговор

    До коментар #9 от "бобо":

    ТУКА ГОЛЕМИТЕ ФИРМИ КОМАНДВАТ ПАРАДА А НЕ ЗАКОНИТЕ ?;,???
  • 12 майна

    14 1 Отговор
    Голяма трагедия е ,но тия от пътното постоянно не обозначават добре откъде да се мине при ремонт и за това стават тия работи.
  • 13 Маличка

    7 2 Отговор
    Оххх ужааас всеки ден ли катастрофа... RIP
  • 14 гост

    12 1 Отговор
    Лошо, няма какво друго да се каже. Доброто в случая е, че са си отишли всички заедно на по-добро и мирно място инак страданието би било огромно за останалия.
  • 15 АЛООО

    16 0 Отговор
    не е заспал ,от пътното са виновни олигофрените,те са причина за много от катастрофите,на Бяла-Русе е пак така,завой и внезапно в средата на платното седи идиот с палка от пътното и те спира,ти забиваш ,ама познай тия отзад дали могат да спрът....
  • 16 СтарТИРаджия

    21 0 Отговор

    До коментар #10 от "ЪРП":

    Какви мантинели, какви 5 лева! Ние нямаме нито един път с изкл. може би на т. нар. магистрали, по който може да се кара що годе нормално тежкотоварен камион! Ако те повозя с 20 - 24 тона товар, само 50 км, ум ще ти зайде за какви тресачки, клатачки и др. пътни образувания иде реч! Които с кола няма как да ги усетиш. А ние сме еталона по който трябва да се изгради пътя - размери, тегло и т. н!Трагедия сме, трагедия!!! А по радиата вървят гербаджийски реклами за невероятните постижения на ОПТ! Пътища ремонтирани преди година - две са в окаяно с/яние. Ришки проход ремонтиран преди 5 год. и от категория трябваща да издържи тежкотоварен трафик се РАЗПАДА в момента! Давам го за пример. Да не говоря за какви шубраци, храсталаци и клонаци става въпрос по пътищата - камион не може да се провре! По крайезерния път Варна - Девня буквално ще се разпадне композицията. На входа на пристанището (Запад), на кръговото асфалт не е останал!!! Смятай за какви изчисления, влагане на материали и изпълнение става въпрос! Да не говоря за маркировката въобще, проектирана и изпълнена от откровенни некадърници! А изпопадалите и накривени пътни знаци и табели... Тотална трагедия, безхаберие и некадърност ме, от възложителите до усвоителите на парите ни!!! Ама какво да очакваш от министър свързан с транспорта не познаващ разликата м/у диференциална и гума за ремарке, че и побкикуващ коментари по въпроса, а че и му се връзват?!
  • 17 Курти

    5 3 Отговор
    Имаше ремонт в платното посока Бургас може и да не е било обезопасено и сигнализирано правилно а и движението беше доста интензивно!
  • 18 иванов

    6 1 Отговор
    това направо е ужасно ......А пък с тия камионджийски истории - заспиване значи умора или пък някой пишман бизнесмен му е казал да шофира повече време но ..знам ли
  • 19 Чичо

    12 0 Отговор
    Може и да прозвучи преднамерено, но определено виновни за тая безсмислена смърт са нашите контролни органи-и полиция и ДАИ. От години България се е превърнала в зона, на чиято територия на важат законите за товарните превози. Тук всеки си кара колкото и както иска. Същия тоя чужденец, излезе ли от България веднага слага и реална тахошайба, и ограничения започва да спазва и график за почивки. Тук те си знаят - хвърля се някоя смачкана банкнота на продажните ченгета, заврели се по крайпътните сенки в своите хранилки и....Загива поредното българско семейство. И съм убеден, че това се знае по върховете, и съм убеден, че върви стройна система на отчитане на "приходите" по цялата верига. На фона на всичко това гербаджиите симулират борба с корупцията!

    Коментиран от #20, #22

  • 20 Чорба от греховете на отец Никодим

    5 0 Отговор

    До коментар #19 от "Чичо":

    Така е, целта на нашите управници е да ни ограбят и избият, затова и не се спазват законите, така хем те си пълнят гушите от подкупи и рушвети, хем и хората по улиците се избиват и така намаляваме.
    Жалко за тези млади хора, които са загинали, точно преди да станат родители... Много ме е яд, сега този латвиец е за трепане...
  • 21 Мунчо

    5 0 Отговор
    Закона на Жунглата погубва млади и стари.Ако имаше медицински специалисти в Бургас нямаше да пътуват на Боковата магистрала на смъртта построена от най-некадърната фирма в строителния бранш,но гушвайки всяка по-голяма поръчка.Нали си плащат на когото трябва.А катаджии и ДАЙ-джии гледат да се скатават и да дойде денят в който ще вземат една шапка пари и голяма пенсия .Млади пенсионери после с устрем работят на други места за заплатка от 500 лева.Плюс пенсия от 600 ей на едни 1100-1200 лева.Доволно ще си прекарат старините.А баба Пена от Горно нанадолнище ще трепери за 130 лева социална пенсия и ще бъте бита и поругана от ордите мангалски.Точно тези които трябва да опазват имуществото на баба Пена никакви ги няма когато и трябва "полицай".Кротко сгушени в патрулките като директори карат като на манифестация по улиците и при първа възможност се скатават в някоя уличка да подремнат.И така докато се събудят и станало време за пенсия.Честито Ганьо.
  • 22 СтарТИРаджия

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Чичо":

    Ще те контрирам! ДАИ откровено е институция за закриване в България, но в случая няма никаква вина. В цяла източна Европа положението по пътищата е сходно с нашето, а и наши шофьори правят простотии там! В много сериозна заблуда си, че тук всеки кара "както си иска"! Гарантирам ти, че на 99 % Регламент 561 се спазва. Най - малко защото глобите са толкова дебели, че с 20 - 50 лв. няма как да минеш по тъча, а при много сериозни нарушения даиджиите ги е страх да вземат! Относно случаят: Крейс е много сериозна източно европейска транспортна фирма. Там отдавна са забравили какво е това тахо шайба! Специално на този камион тахографа му е толкова модерен, че органите могат да го "прочетат" без дори да влизат в кабината! И накрая основна вина за инцидента има не добре обезопасената магистрала! Два примера: в Германия на натоварени аутобани разделителната задължително е от двуредови бетонни блокове. В Полша - пак е двуредна мантинела, но пространството м/у двата реда е горе - долу ширината на едното платно. Да може МПС-то да "заоре"! Т.е. човешката грешка и Господ я признава, но факторите превенция и регулация, лежащи основно на база мислене в България пак се губят! А някъде някой беше написал и за слаб шофьор на леката кола - в случая добра реакция е равна на спасени животи! Претупваме нещата. Това е! Затова никой няма доверие нито в държава, нито в себеподобните си!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове