1 449 2

Момиче вися от тераса в Благоевград

Очевидци подали сигнал на 112

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна
Мария Атанасова

Ученичка направи опит за самоубийство, като се опита да скочи от блок в квартал “Еленово” в Благоевград. Инцидентът станал малко преди 8 часа тази сутрин в блок 43, съобщи struma.bg.

17-годишната ученичка в гимназия в Благоевград е видяна от случайно преминаващи съседи да виси от терасата на втория етаж. Веднага подали сигнал на телефон 112. На място пристигнали екипи на пожарната и полицията. След предприетите спешни действия момичето успешно е свалено.

Транспортирано е с линейка до Спешно отделение на благоевградската болница. Свикан е екип от специалисти за консултиране на състоянието му.

Причините за инцидента се изясняват.

Благоевград / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Кашпировски в действие! да
  Отговор
  1 15:02  29.05.18
  Има някакво облъчване ( от телевизия,средствата за пропаганда, Интернет и сини китове ????) за създаване на отчаяние и безперспективност към живота при младите хора,но явно пробите се правят само върху Българи,защото в махалата купона си тече по старому,а и там проблем с височината няма,всичко е на кота нула.....Липсата на Вяра в Бог, е в основата на тези самоубийства последно време.Крайно време е на тези, които спряха изучаването на религия в училище да им се потърси отговорност...
 • гост
  Отговор
  2 15:21  29.05.18
  От втория етаж най-много да си счупи краката.

Напиши коментар:


Публикувай