1 513 3

Момиче вися от тераса в Благоевград

Очевидци подали сигнал на 112

Снимката е илюстративна
Снимката е илюстративна
Мария Атанасова

Ученичка направи опит за самоубийство, като се опита да скочи от блок в квартал “Еленово” в Благоевград. Инцидентът станал малко преди 8 часа тази сутрин в блок 43, съобщи struma.bg.

17-годишната ученичка в гимназия в Благоевград е видяна от случайно преминаващи съседи да виси от терасата на втория етаж. Веднага подали сигнал на телефон 112. На място пристигнали екипи на пожарната и полицията. След предприетите спешни действия момичето успешно е свалено.

Транспортирано е с линейка до Спешно отделение на благоевградската болница. Свикан е екип от специалисти за консултиране на състоянието му.

Причините за инцидента се изясняват.

Благоевград / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Кашпировски в действие! да
  Отговор
  1 15:02  29.05.18
  Има някакво облъчване ( от телевизия,средствата за пропаганда, Интернет и сини китове ????) за създаване на отчаяние и безперспективност към живота при младите хора,но явно пробите се правят само върху Българи,защото в махалата купона си тече по старому,а и там проблем с височината няма,всичко е на кота нула.....Липсата на Вяра в Бог, е в основата на тези самоубийства последно време.Крайно време е на тези, които спряха изучаването на религия в училище да им се потърси отговорност...
 • гост
  Отговор
  2 15:21  29.05.18
  От втория етаж най-много да си счупи краката.
 • Десислава
  Отговор
  3 00:22  06.12.18
  Има хора които наистина живеят зле и не виждат изход. Знаят, че това е единственият начин да свършат с проблемите си. Аз съм правила опит не веднъж но все нещо ме спираше. Нее и толкова лесно но може някой ден да успея. Не искам да звуча като някаква луда. Просто за някои това е най добрия вариант. Когато всичко се срива пред очите ви и дължите пари за които ще ви пречукат така или иначе. Когато няма кой да ви помогне когато всеки ден ви е ад. Но това само тези които са в подобна ситуация биха могли да разберат. Нормалните хора с нормални проблеми няма как да го разберът. Затова обвиняват хората които посягат на живота си.

Напиши коментар:


Публикувай