2 170 1

Елена Димитрова събеседва със Слави Трифонов (ВИДЕО)

Елена Димитрова събеседва със Слави Трифонов (ВИДЕО)

Водещият Слави Трифонов продължава да събеседва с различни българи за бъдещия си политически проект. Днес той говори с Елена Димитрова, занимавала се дълги години със софтуерно инженерство.

Елена Димитрова прекарва 18 години във Великобритания, където завършва Оксфордския университет, а след това започва работа в страната. След пътувания из цял свят тя се връща в България, за да намери своето място.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Шаран БГ
    Отговор
    1 08:50  14.08.18
    Интересното е, че се връщат в България, само тези, които много са учили, и много знаят, и се връщат " за да си намерят своето място" Жалкото е, че те в живота си я са прекопали ред царевица, я не - я са тикали един ден строителна количка с бетон, я не - я са създали нещо материално, я не...... Т.е. много от тях не знаят какво е физически труд, което е изключително важно !!! И като "намерят своето място" тук, тези възвращенци получават "трудови възнаграждения" като на запад - дори и по-големи !!Не се връщат хора, които да създават материални блага ! Няма и да се върнат при сегашните условия- данъчни, криминални, политически !!! Преходът си е преход, подмяната - подмяна! А след 30 години грабежи и разруха как и каква ПРОМЯНА могат да направят, когато"лидерите са на амбразурите с картечници в ръце" и само чакат някой да им поиска властта и те да я отстъпят, като оня велик демократ и седесарин -Ф.Димитров !?!?

Напиши коментар:


Публикувай