1 314 5

Търговци за лотарийните билети: Режат от бизнеса ни

Мария Атанасова

Ако се приеме предложението на група депутати за ограничаване на рекламите и на продажбите на талончетата на късмета, то това означава, че ни режат печалбата в бизнеса. Това обясни собственичка на магазин за алкохол и цигари по улица „Александър Батенберг” в Монтана, пише kmeta.bg.

В града всички малки хранителни магазинчета, денонощни магазини, големи вериги предлагат и талони. Практически достъпът до тях е лесен и не затруднява никого с търсене.

Продавам талони от години, разказа и собственичка на гаражно гастрономче по оживената улица „Свети Климент Охридски”. Печелили са от 5 до 50 лв. най-много. Веднъж мъж „спечели” 1 млн. лв. То беше неописуема радост, но после се оказа, че баркодът не бил същият, обясни жената.

Много от хората, запалени по лесната печалба, редовно купуват талони с надеждата щастието да им се усмихне. В Северозапада за мнозина това е надежда за по-добър живот. Повечето възрастни хора все още се надяват да спечелят веднага много и лесни пари.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • pinokio
  Отговор
  1 13:42  30.05.18
  Ох горките, дайте да има дадем субсидии на тези талончета.
 • Ford Prefect
  Отговор
  2 14:11  30.05.18
  Търкането на билетчета е данък "глупост". Колко от вас го плащат?
 • Хектор
  Отговор
  3 14:47  30.05.18
  Който си мисли и се надява от билетчета да стане богат е пълен кретен. Никога няма да стане избийте си го от главите.
 • WTF
  Отговор
  4 15:45  30.05.18
  Държава, в която търговията и реклама билетчетата процъфтява, не отива на добре. За мен това си е едно престъпление да ти пълнят главата с глупости по телевизии, радиа, вестници, билборди и т.н..
 • ФРОЙД
  Отговор
  5 14:29  01.06.18
  ТАЛОНИ,ЕВРОФУТБОЛ,РОЛЕТКИ,КАЗИНА, ДЕ Е ТОПЧЕТО ГОСПОДИНЕ, ТУКА ИМА ТУКА НЕМА !!ВСИЧКО Е ХАЗАРТ!!!ХАЗАРТА Е КАТО УДОВОЛСТВИЕ ЗА ДУШАТА И СЕТИВАТА..НО ВСЯКО УДОВОЛСТВИЕ СИ ИМА ЦЕНА..ПЛАЩАШ ПОЛУЧАВАШ КРАТКОВРЕМЕННА НАСЛАДА...НО ДА ИГРАЕШ С ОСНОВНА ЦЕЛ ДА ЗАБОГАТЕЕШ( ПЕЧЕЛИШ) Е ОТРИЮАНЕ НА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА ...

Напиши коментар:


Публикувай