1 065 4

НПСД пое щаба на Ердоган в България

За председател е избран Ердинч Имамоглу, досегашният координатор на партията в Истанбул

Ердинч Имамоглу
Ердинч Имамоглу
Константин Карагьозов

Активист на "Национална партия свобода и достойнство" (НПСД) стана председател на щаба за турските избори в България от страна на партията на Реждеп Таийп Ердоган.

Това е Ердинч Имамоглу, а съобщението за избора му е публикувано във Facebook страницата на партията НПСД, която е основана от бившия зам.-шеф на ДПС Касим Дал.

Имамоглу е избран от квотата на Партията на справедливостта и развитието. Досега той беше базираният в Истанбул координатор на НПСД.

Хората с турско гражданство - българско и турско могат да гласуват на предсрочните избори, които Ердоган свика, за да затвърди позициите си. В България ще бъдат разкрити три секции - в посолството в София и в консулствата в Бургас и Пловдив.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Реалист
  Отговор
  1 10:56  31.05.18
  ВРЕМЕ Е ДА СЕ ЗАБРАНИ ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО!!! Ако последните 5 години си живял по-малко от 36 месеца в България, гражданството трябва да се отнема автоматично... Значи, понеже имам 2 или 3 или 4 паспорта, мога да гласувам на избори в също толкова държави... Пълна глупост! Време е България да се управлява от БЪЛГАРИТЕ КОИТО ЖИВЕЯТ В НЕЯ. Защо трябва такива като Гергов или изселили се с два паспорта да ми казват как да живея???

  Коментиран от #3

 • Аятолах Хомейни
  Отговор
  2 11:32  31.05.18
  И аз ще да гласувам за Ердоган
 • Да да
  Отговор
  3 12:11  31.05.18

  До коментар #1 от "Реалист":

  Какво е Дал Касим? Касим само е взел :ддддд. Ако може същото но и за британци,руснаци,китайци(те тия ако гласуват като турците) и всички които са с два паспорта!
 • патриотъ
  Отговор
  4 12:27  31.05.18
  Боко обикаля света и оправя Западните Балкани,докато турците завладяват малко по малко България и ще дойде момента,когато ще е късно,ако продължава да се прави на идиот!Веднага закон-нямат право да гласуват тези с двойно гражданство,нямат право да гласуват тези,които не живеят постоянно в България,нямат право да гласуват социално слаби и без образование индивиди от цигански произход!

Напиши коментар:


Публикувай