1 342 4

Джамбазки: Става по-лесно да си турски тираджия!

В понеделник се очаква да бъде гледан законът "Макрон"

Венцислав Михайлов

Става по-лесно да си турски тираджия, отколкото български, полски или чешки. Това заяви пред "Нова телевизия" евродепутатът Ангел Джамбазки.

В понеделник се очаква Комисията по транспорт към Европарламента да разгледа и да гласува по закона "Макрон". В България от бранша се опасяват, че новите правила ще оставят без работа 120 000 българи.

"Не съм оптимист за гласуването", заяви Джамбазки. "Направили сме всичко възможно, за да се разменим с всички колеги, така че да можем да гласуваме. Има различни слухове. Имаме пълна готовност да направим протест. Организацията включва поляци, унгарци, всички, които се чувстват засегнати", допълни Джамбазки.

Той обясни, че в България има над 150 000 семейства, чиито глави на семейства работят това. Освен това фирмите с много работници били не повече от 10, останалите били с по 10 до 30 работници.

"В момента са изключително изравнени силите, в последния момент ще разберем дали нашите поправки, които осигуряват българската позиция, ще минат буквално с 1 или 2 гласа. Правим Опълчение", заяви евродепутатът Андрей Новаков.

"Реципрочни мерки могат да бъдат взети във всяка отделна сфера, защото и те имат интереси в България", заяви още Новаков.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Манафов
  Отговор
  1 18:08  03.06.18
  Този Макрон, голям манафин излезе. Онази баба е само за пред хората.
 • ХАСАН
  Отговор
  2 18:46  03.06.18
  Тоя сигурно някой турчин го е изнасилил! Стааа с турците,ляга с турците!
 • Бг Т
  Отговор
  3 21:01  03.06.18
  Цайса да не мисли за семействата на шофьорите той да си направи такова ,какво ще правят перачите/собствениците на фирми/ ай ай.чужда рег. на камионите ,данъците отиват в чужбина и БГ правителството и Нап са с един голям минус хахахаха.Некадърни министри хахаха честито.
 • али
  Отговор
  4 18:54  05.06.18
  Какво пък толкова мислите за шофьорите кадърните ще ги вземат в европ. фирми.ПИРАТСКИТЕ ФИРМИ НЕ ЗАЧИТАЩИ ЗАКОНИТЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ който успял успял ако иска да спазва и да работи да работи начини има.

Напиши коментар:


Публикувай