Last news in Fakti

3 Юни, 2018 17:33 8 985 28

Стар автобус се движи на магия в Пловдивско (ВИДЕО)

  • автобус-
  • пловдив

Въпросът и възмущението са породени и от честите инциденти

Нормално ли е този автобус изобщо да се движи по пътищата? Този въпрос ни зададе читател на TrafficNews.bg, който се е движил зад стария рейс по пътя между Кричим и Куртово Конаре. Въпросът и възмущението са породени и от честите инциденти, които стават именно с рейсове през последно време. Новинарските емисии са пълни с катастрофирали рейсове и недоволството на хората расте.

„Безумие е този автобус да е толкова неизправен технически, че да се движи настрани и да не може да се държи нормално в платното си. На видеото ясно се вижда че автобусът е разбит и самият той стои настрани като задницата му е в банкета, а предните гуми дори отиват в другото платно...недопустимо е”, възмущава се нашият читател.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Random

    52 5 Отговор
    Нищо му няма.
    Нито дими, нито се разпада.
    Един реглаж и е готов.
  • 2 DBS

    35 5 Отговор
    Всичко е точно.Тук е така.Защо трябва да го спираме и да взимаме хляба на фирмата.Нали кара бавно.Пък и за Куртово конаре нов рейс ли да пуснем.Нали струва пари.За кое по-напред ….. 15г Х5 (Кайен ако е по по по ),на шефа ,или за рейс?!Не става.Няма откъде.
  • 3 Манафов

    19 3 Отговор
    Това е дрифтинг!
  • 4 Razbiracha

    7 54 Отговор
    Автобусите са за мега бедняци ,нормалните хора могат поне да си позволят една кола от 1500/2000лв. минимум , кой нормален пък би се качил в тоя коптор , е това вече не знам.
  • 5 дивака

    22 2 Отговор
    на задната ос където са ресорите са разхлабени болтовете и се измества настрани . никой не е обърнал внимание на това - дали не разбират , а къде ли е механика .
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Господин англичанинът

    48 6 Отговор
    А господина,заснел видеото,е не по-малко опасен с този десен волан!

    Коментиран от #24

  • 8 Здрасти

    12 3 Отговор
    Има счупен ресор.не е проблем щом кара бавно
  • 9 Марио

    6 17 Отговор
    После ще дойдете да ми разправяте,че на старите автомобили не трябва да се вдига данъка и да се забраняват.ТРЯБВА
  • 10 Гост

    6 9 Отговор
    Тоя няма да се движи много дълго. Скоро ще направи катастрофа сигурно и ще го бракуват барабар с шофьора.
  • 11 Георги Колев

    9 6 Отговор
    Бас ловя че е минал технически преглед гражданска и винетка...Щото е на чатна фирма бизнес....закони не важат за бизнесите.Те само искат да са на печалба.
  • 12 vasik atanasova

    32 6 Отговор
    АВТОБУСА СЕ ДВИЖИ НОРМАЛНО
    АМА ТОЗИ ДЖЕНДЖЪР ДЕТО СНИМА Е ВЗЕЛ КАРУЦА С ДЕСЕН
    ВОЛАН И СЕ МЪЧИ ДА ИЗПРЕВАРИ
    НАДНИЧА И СЕ ПРИБИРА ЗАЩОТО НЯМА ВИДИМОСТ НЯМА ТЯГА И ГО Е СТРАХ
    АМАН ВЕЧЕ ОТ ТЪПИ ВИДЕО РЕПОРТАЖИ
  • 13 Гост

    12 0 Отговор
    Проблема не е в Автобуса,а в Държавата ни за счупени ПЪТИЩА стари Автобуси
  • 14 1234

    15 5 Отговор
    Нищо му няма на автобуса,това са раместени ресьори вследствие на първокласните пътища у нас.Просто му трябва едно регулиране.Такива автобуси не катастрофират,защото се движат най много с 80 км.Катастрофират тия дето се движат с над 120,и изпреварват където им дойде.Така,че спокойно будни ми гражданино,това е по безопасно и от пътя между Попово и Разград,който след ремонта беше СТЕСНЕН С ОКОЛО 1,50.Това вече е опасно,защото лентите са широки колкото е широк един обикновен камион,и представете си какво става при разминаването на два камиона.

    Коментиран от #16

  • 15 Talson

    5 6 Отговор
    Този автобус със сигурнос не извършва превоз на пътници. Нито Кричим Експрес, нито Хеброс бус или дори превозвач от Девин изпозлва такъв. По-вероятно е само да го придвижват с цел реставрация, защото има такива, които се интересуват от стари возила, за да ги възстановят в автентичен вид.

    Коментиран от #28

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Смях

    11 1 Отговор
    Той автобуса,че е стар стар е,но и колегата където снима,шофира автомобил с десен волан,верно една идея по добре от автобуса
  • 18 Ангел

    14 1 Отговор
    Господи Михайлов, аз пък искам да Ви подам сигнал да снимате и напишете статия за рейсовете с които ходят на работа военните от ,,Великата Натовска база" в село Граф Игнатиево.
    Просто искам да проверя да ли Ви стиска.
  • 19 Цеко сифоня

    10 1 Отговор
    Това е автобус Karosa, чешко производство. Доста стар е, но няма изместване на задния мост. Същия не е на ресори, а на въздушни възглавници. В случая имаме зрителна илюзия за изместване, когато камерата на снимащия е в ляво от оста на движение. Забележете че когато камерата е точно зад автобуса, не се забелязва изместване.
    Покарайте зад някой нов автобус и ще забележите същото.
  • 20 Инженер

    7 1 Отговор
    Нищо му няма на автобусав. Някоя конкурентна фирма си е харесала линията и сега прави мърсотии.
  • 21 Гого

    6 0 Отговор
    Нормално за Африканската държава България всичко ни е втора ръка дрехи обувки коли техника.
  • 22 гост

    8 0 Отговор
    Първо: като си го видял и го снимаш защо не се обади на 112 да те свържат с ДАИ и да им обясниш какъв е проблема, къде да го чакат и за какво точно да го проверят? Защо имаш време да снимаш клип, а нямаш време да се обадиш и да дадеш сигнал, след който този автобус реално може да бъде спрян от движение?
    Ти си с дясна дирекция, как може да критикуваш някой за неизправност като самия ти караш МПС в повишен риск за ПТП поради несъответстваща дирекция на управление спрямо тази на пътната обстановка? Фаровете смени ли си като си купи колата, за да не светиш в очите на хората от срещуположната лента? Никой не го прави понеже не се изисква, макар и да е част от точките за преглед при регистрация, ти заслепяваш така другите водачи.
    Да не говорим пък за употреба на телефон по време на шофиране.
    Хора, първо звъннете на 112, подайте сигнал, след това качвайте видео и то да е от регистратор, за да не ви се отнема ръка и внимание от управлението на автомобила.
  • 23 Стефан

    6 0 Отговор
    Ей такива като снимащия цървул ще оправят държавата.
  • 24 Браво браво

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Господин англичанинът":

    Имаш набито око. Аз не го бях забелязал.
  • 25 Йорджи Иванов

    1 0 Отговор
    В този момент, работодателите нямат пари на днешния хаус, а вия искате нови коли да има е, сърдечно се извинявам, но няма как да стане просто няма.

    Коментиран от #27

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Йорджи Иванов":

    Те работодателите нямат наистина, защото не могат да си позволят хем да си купуват джип инфинити за 160х.лв, хем на мадивите да ходят на почивка, хем на пазар в моловете в Дубай и на всичкото отгоре да взетат и 10г. автобус в пълна изправност. Не могат, да. После добави и плащанията към общинарите и партийните членове, за да не дадат линията на някой техен и стана една трудна такава.
  • 28 ....

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Talson":

    А и за кричим повечето рейсове са микробуси
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове