1 412 3

Медийният регулатор прекрати правомощията на Мария Стоянова

С 5 гласа "за" членовете на Съвета за електронни медии (СЕМ) единодушно прекратиха правомощията на Мария Стоянова като член, съобщи БНР. Тя е подала заявление да бъде освободена заради изтичането на мандата й на 1 юни. Стоянова е член на СЕМ от юни 2012 г. и негов председател през 2016-2017 г.

Очаква се президентът Румен Радев да издаде указ за назначаване на нов член на СЕМ от президентската квота. Медийният регулатор се състои от петима членове, от които трима се избират от Народното събрание, а двама се назначават от президента за срок от 6 години.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • дедо Шишарко
  Отговор
  1 22:35  05.06.18
  А коя е Мария Стоянова?

  Коментиран от #2

 • onq s konq
  Отговор
  2 23:55  05.06.18

  До коментар #1 от "дедо Шишарко":

  Ами човек на "Президентската институция".Идея си нямате КАКВИ ПАРИ ИМА В "БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВОТО",ама "некои хора" УСЪРДНО си плачат че българина бил беден и работел на "минимала".Определено тия хора НЕ ЖИВЕЯТ В БГ и хал хабер си нямат с какви средства разполага РЕДОВИЯ БЪЛГАРИН!А как да им се обясни,че покрай ДЕКЛАРИРАНИТЕ МИЖАВИ ПРИХОДИ българите разполагат с 5,10,че и повече СТРАНИЧНИ ДОХОДИ?И после пак се чудете как така бедни пинсионери хварлят по 50-60 хил.лв на ало-измамници/а това са "домашни пари"-в банковите сметки има доста повече/ и как безработни карат ПРЕМИУМ КОЛИ за по 100-200 хил.Е,...казват им "комплексари",щото с последните си пари били купили въпросното МПС и живеят в него,даже нямат пари и за гориво...Пък на практика излиза че имат и жилише -палат,и вила,и дом в друга държава,че и сметки в чужди банки:)

  Коментиран от #3

 • Шляхтиц
  Отговор
  3 06:41  06.06.18

  До коментар #2 от "onq s konq":

  Не във всички случаи съм бил съгласен с теб, но специално за този те поздравявам!

Напиши коментар:


Публикувай