3 531 8

Пелов се разхождал по анцуг и баскетболна топка

Пелов се разхождал по анцуг и баскетболна топка

С баскетболна топка в ръка и по анцунг се разхождал вечер из родния си Ботевград издирваният беглец от правосъдието Владимир Пелов, научи в. "168 часа". Мъжът бил дегизиран като тийнейджър. Получавало му се добре и благодарение на това, че след бягството от Софийския затвор на 3 април свалил няколко килограма.

Пелов бе убит на 5 юни от Марио Панчев - Дебелия, който в миналото бил негов много близък приятел. В един момент обаче отношенията помежду им се развалили и те станали врагове. От дълго време Пелов, който бе обявен за издирване с червена бюлетина, искал да разчисти сметките си с Дебелия. Според запознати причината за това била финансова неуредица и отмъщение на Владимир заради дадени от Марио показания срещу него, които го вкарали в затвора.

На 6 юни разследващи евакуираха блок 12 на бул. „България” в Ботевград, в който Пелов е пребивавал. Там той е живял при съпругата на самоубилия се в затвора Мико Петков - Весела. На 4 юни 2009 г. по особено жесток начин Мико убива майка и син в дома им, след което краде парите и златните им накити. Осъден е, но не излежава присъдата, тъй като се обесва в следствения арест. Тогава мъжът бе оставил и предсмъртно писмо.

Към момента съпругата на Мико работела в местна фирма, научи "168 часа". Тя живеела с двете си деца, които още са ученици. Преди години е била фризьорка. В апартамента, където близо месец е живял Пелов, бяха намерени и взривни вещества.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пенсионер
  Отговор
  1 19:17  07.06.18
  Факти: До къде ни докара само Великия ДрагалЪв ский Ай дук докато скачахме като упоени телета и припявахме песничката"Кой не скача е червен,а той с четниците си изкорми и ощави държавицата ни!
 • Суйо
  Отговор
  2 21:15  07.06.18
  Бог да го прости. То в Ботевград, всеки трети дриблира баскетболна топка... Как да предположи "родната полиция ни пази"? Ама нали са плакали на "бащицата" и той ги е гълчал. Ще подсмърчат, ще кълчат кълки, пет минути срам и после пак "удри курорте" две-три години(до следващата "гранде" изцепка)
 • Отегчен
  Отговор
  3 21:45  07.06.18
  Хайде , стига майтапи !

 • dan4o
  Отговор
  4 22:08  07.06.18
  Човека се маскира с баскетболна топка и полицията не може да го открие.Може би е трябвало да ходи гол с табела''Аз избягах от затвора''за да се усъмнят и да го проверят.За какво ни е такава полиция?
 • Валката
  Отговор
  5 23:38  07.06.18
  Ако искаш една работа да не стане обади се на полицията
 • Валката
  Отговор
  6 23:40  07.06.18
  Иначе заплати те малки
 • Киро
  Отговор
  7 23:42  07.06.18
  Милите те,да ги оплачеш
 • ХайСикТер
  Отговор
  8 10:22  08.06.18
  Те и от полицията и прокоруропрезкурата са си тупали топките и прехвърляли мандалото от крачол в крачол...

Напиши коментар:


Публикувай