4 627 4

Кристин: Имам откъснато месо от крака

Мария Атанасова

След катастрофата с певицата Дивна на 12 март моделът Кристин Илиева, която е пътувала с нея в колата, разказва пред Нова телевизия за борбата за живота след тежкия инцидент.

Тя получава много наранявания. Кристин няколко пъти е между живота и смъртта. В момента тя продължава да се бори с болката и с психическата травма. Претърпява няколко операции, тепърва й предстоят и пластични. Ще се учи и да ходи.

„Имаше моменти, в които не можех да дишам от болка. Мисля, че тогава само адреналинът ме спаси, защото бях загубила наистина много кръв”, сподели пред Краси Боев Кристин Илиева.

Тя разказа, че нараняванията по краката й са изключително тежки. Допреди дни моделът се лекува и в клиника в Истанбул.

„Имам буквално откъснато месо от десния крак. На никого не пожелавам да изпитва тази болка”, споделя красавицата.

Тя вярва, че всяко нещо се случва с причина. Въпреки това признава, че все още има моменти, в които се предава духом и плаче.

„Продължавам да се боря с костна инфекция. Правя рехабилитация, ще проходя. Казват, че ще бъда добре. Ще работим и над белезите, които имам по краката. Все още не мога да се справя с тя”, споделя Кристин.

„На мен всичко това ми се случи, за да ме направи по-силна и по-добър човек. Сигурна съм обаче, че ме чака нещо много красиво. А лечението ми е 50% вяра”, каза моделът.

„Намерих сили да простя на Дивна за това, което стана, защото знам, че тя не го е направила нарочно. Това може да се случи на всеки. Просто е невнимание, можеше и аз да съм зад волана. Надявам се да бъде добре, защото е страхотно момиче”, каза Кристин.

Казва, че преди са били близки приятелки, но сега й е тежко да коментира техните взаимоотношения.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Будалата
  Отговор
  1 16:22  09.06.18
  Две кифли и автомобил. Като се обърне каруцата пътища много. Радвай се че си жива.
 • Пенчо
  Отговор
  2 18:03  09.06.18
  Без образование и с недъзи, не мисля, че я чака кой знае какво бъдеще.
 • пръц
  Отговор
  3 19:11  09.06.18
  МозАкът и е откъснат, но това не я притеснява. Каква е тая пача, с която ни занимавате?
 • Омар
  Отговор
  4 08:06  10.06.18
  ЗАДАВАТЕ ЛИ СИ ВЪПРОСА ЧЕ ТАЗИ ДИВНА Я НАПРАВИ "ЗВЕЗДА" С.ТРИФОНОВ, да правиш звезди деца е вредно за развитието им, сега тази Дивна е тъпанарка с голямо самочувствие

Напиши коментар:


Публикувай