940 11

Новият кмет на Младост: Не съм виждал Иванчева да взема пари под масата

Мартин Христов

Аз не съм виждал Десислава Иванчева да взема пари под масата. Бизнесмени са идвали с оплаквания от администрацията, че не им се движат нещата в срок. Това обясни в студиото на "Тази събота" по bTV и.д. кметът на столичния район "Младост" арх. Румен Русев.

"Казваха, че законовият срок е двуседмичен, а при нас дадено нещо стои повече от няколко месеца. Аз обяснявах, че тези преписки са при г-жа Иванчева. Нещата, които са били разпределени до мен са се изпълнявали в срок", посочи той.

Русев обясни, че първоначално той и другият останал на свобода зам.-кмет Владимир Клисуров са имали намерение да се оттеглят, "защото предполагахме какво можем да заварим като работа в общината".

"Дойдоха служителите на района и казаха: "Моля, останете, Вие поне знаете как трябва да работим", обясни той и допълни, че въпреки опита на обвинената в корупция Десислава Иванчева да го уволни от ареста, след решението на Столичния общински съвет вече се чувства легитимен.

СОС избра него пред посочения от Иванчева пиар на общината Петър Кърджилов.

Кърджилов допълни, че Русев е уволнил ключов служител именно с ресор "Общинска собственост и управление на жилищния фонд" – Евгения Каменова.

Той и останалите поддръжници на Иванчева продължават с протестите, като те твърдят, че прокурорски свидетели срещу Десислава Иванчева и зам.-кметицата Биляна Петрова са правили фалшификации и са си сменяли показанията.

Наистина ли е ликвидирано гражданското управление? "Ако г-н Кърджилов мисли, че само той и г-жа Каменова са граждани", отговори арх. Русев. Според него Кърджилов иска пост, за който няма никаква компетентност.

Той обясни и че Биляна Петрова е получила заповедта си за уволнение в съдебната зала, защото повече от месец е в "неприсъствена форма".

София / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Кмет
  Отговор
  1 16:30  09.06.18
  И аз не съм
 • Будалата
  Отговор
  2 16:31  09.06.18
  Никой никога и никаде не е виждал да се вземат пари под масата в България. Единствената Държава без КОРУПЦИЯ. Да живее Боко ТИКВАТА И ГЕРБ. Хихихихихи.

  Коментиран от #3

 • Тях червеното знаме роди ги
  Отговор
  3 16:39  09.06.18

  До коментар #2 от "Будалата":

  Боко-тиквата и ГЕРБ ДОЙДОХА НА ВЛАСТ СЪС ЛЮБЕЗНОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА СЪПАРТИЙЦИТЕ ТИ БКП!
 • ytytyt
  Отговор
  4 16:52  09.06.18
  [youtube]pwCxIv1F5U4[/youtube]

 • 5 16:54  09.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 6 16:56  09.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • KROMAZON
  Отговор
  7 17:02  09.06.18
  И аз не съм я виждал, но съм чувал....
 • chi
  Отговор
  8 17:55  09.06.18
  Всичките са маскари...
 • Стройко
  Отговор
  9 18:51  09.06.18
  Ефектът на арх. и.д. е вече факт - ефектни архитектурни решения под форма на заградителни дейности на зелени площи и бъдещи застроени такива - предполага се е вследствие на предходно придобити компетентни управленски умения и опит в стройтелната сфера. Браво, дерзайте.
 • Шаран БГ
  Отговор
  10 07:34  10.06.18
  Новият кмет ще бъде по-добър от стария ! Много е умен !! Не бил виждал............... Нали за това се дават " под масата" - никой да не види !!!
 • 11 13:21  10.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай