Last news in Fakti

11 Юни, 2018 16:11 2 130 12

Михаил Миков: Корнелия Нинова хвърли БСП в апатия

  • михаил миков-
  • бсп-
  • корнелия нинова

„За съжаление резултатите от местните избори показват, че тенденциите продължават. Не мога да кажа, че само тя е причината, но това, за което тя бе избрана, не се случва” Това обяви Михаил Миков от БСП в предаването "Беновска пита" по Канал 3. Така той коментира случващото се в партията и успехите на Корнелия Нинова, които бяха обявени по-рано днес от колегите ѝ след днешния пленум.

„Успехът в Макреш го направиха местните хора. Всеки може да си припише успех за президента. Но факт е, че Нинова направи това предложение за него”, допълни Миков.

И се върна към критиките към соцлидерката, като се съгласи с думите на Георги Гергов, че има апатия в редиците на партията.

„Има апатия. На много места хората не намират причината, заради която да тръгнат. Не е достатъчно само да се караш с ГЕРБ, да викаш на висок глас. Това няма да накара младите и старите хора да тръгнат. Високият тон и караниците няма да помогнат на БСП”, категоричен бе бившият председател на левицата.

„БСП отстъпи от още една лява позиция – парите за въоръжение. Тя гласеше, че БСП не подкрепя 2-процентното увеличение от БВП преди да се намерят ресурси за другите важни теми.

Тук не става въпрос за Нинова, а за политиката”, допълни Миков.

„С тези 3,3 милиарда за въоръжение какво казваме на избирателите. Не, че няма нужда от модернизация, но защо не правим нищо за демографската катастрофа. Кой ще кара тези танкове. Няма кой да отиде войник. И най-модерната техника да докараш, за какво ти е като няма кой да ги кара.

Разбирам, че покрай дрънкането около Русия, някой иска да продаде една модерна техника. Австрия, Словения, Словакия имат разходи за отбрана по-малко от 2 процента. При положение, че ръстът ни е 3,5-4 процента, къде си тръгнал да купуваш модерни машини. Това не е лява политика”, каза още Михаил Миков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тъуд

    12 7 Отговор
    върнето го него,тази пръдла нищо не може да направи,осфен да лъже...

    Коментиран от #3

  • 2 Василев

    9 4 Отговор
    Селяни, друго си беше с червените прашки и руйното вино по миково и сатанишково време! Селяни, откъде Миков и Станишев имат по 30 милиона евра суха пара? От дупетатски заплати, открития и иновации или от дедко им Сорос?
    Агент Натан. Мосад!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Гост

    6 2 Отговор
    Интересно точно миков да каже това ?? Когато той беше начело бсп беше по изле и от сегашното сдс
  • 5 Димитров

    10 5 Отговор
    защо външният НИ дълг НАДХВЪЛИ 50 МИЛЯРДА.......ГЛАСУВАЙТЕ за БСП И ЩЕ Е НАД 100 МИЛЯРДА
  • 6 цъфнал гербер

    3 8 Отговор
    Бойко Методиев Борисов, той е бил жертва на комунистическия режим и това се отразило на неговата психика, превърнали са го в болен шизофреник, отявлен нарцистичен простак и ревностен радетел за човешки добрини. Тяхната партия ме караше да ходя с червена връзка. Тяхната партия насила ме караше, те ми опорочиха детството. Това са думи на българския премиер Бойко Борисов. Опороченото детство на българския премиер, разбира се, не е единствената травма, която му е била нанесена от комунистите. По-късно, като юноша, той е станал комсомолски секретар. Отново насила. А младостта му е била опорочена от насилствено членство в БКП и насилствено учене в милиционерската школа в Симеоново. Мъките на Бойко Борисов обаче не са свършили с падането на комунизма. Както знаем, след промените той е бил принуден да напусне МВР, защото не е искал да напусне БКП. По този начин се оказва, че тяхната партия така здраво е опорочила детството, юношеството и младостта на Борисов, че той дори не е искал да я напуска. Мръсните номера на комунистите спрямо Бойко Борисов обаче не свършили с падането на комунизма. По време на прехода тяхната партия принуждава нашия премиер лично да охранява сваления комунистически диктатор Тодор Живков и да му разтрива ушите сутрин, обед и вечер. Така, опорочаването на живота на българския премиер продължава с пълна сила. Стига се дотам, че Бойко Борисов присъства лично на откриването на паметника на Живков в Правец, което вероятно е било кулминацията на у
  • 7 Маркс

    7 4 Отговор
    За Нинова си прав, ама ти хептен не ставаш. Нито акъл нито визия, приличаш ми на един руски комик Евгени Леонов, лека му пръст, но него го уважавах.
  • 8 ПЕЕВ

    9 5 Отговор
    А ДАНО ВЪТРЕШНО ДА СЕ ИЗЯДЕТЕ КОМУНИСТИТЕ.
  • 9 Кирчев

    9 2 Отговор
    Колкото и да не ми се признава другаря Миков е прав...........
  • 10 Миииииии

    8 1 Отговор
    Кой да е , като ви прехвърля набързо на ум , таз СВРАКА от затънтено село на 28г.и от СДС окраде държавата , кой с бентли , кой с майбах яхти , и лимузини които и БИЛ ГЕЙТС не си позволява , всички сте за свинарника на БЕЛЕНЕ , но за ХРАНА !
  • 11 пелтека виждате ли го

    3 2 Отговор
    това е друго продажно копеле, подобно на станишков ;)
  • 12 Siegfried

    4 0 Отговор
    Най- добре е саморазпускане на БСП и създаване на нова лява ,наистина лява партия .Условие за членство в нея да е ,доход до 100,000 лв./година .максимум.и наличие на банкови авоари и жилищни имоти до 500,000 лв.Богатите да си правят друга партия .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове