930 2

Премиерът разговарял с Каракачанов за падналия хеликоптер

Венцислав Михайлов

Министър-председателят Бойко Борисов изразява съболезнования на семействата и близките на загиналите двама военни пилоти край пловдивското летище Крумово днес, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Военен хеликоптер Ми-17 е паднал в района на авиобаза Крумово. Двама души са загинали при инцидента, а един е пострадал. Инцидентът е станал в 20.30 часа в понеделник. При планов полет по неизяснени засега причини вертолет Ми-17 e падал от около 50 м. височина в района на авиобаза Крумово, съобщиха от министерството на отбраната.

Екипажът на борда на вертолета се е състоял от трима военнослужещи. Двама от тях – командирът на екипажа и помощник-пилотът, при падането на вертолета са загинали. Третият член на екипажа – бордният инженер, е откаран незабавно в болница. Тече разследване по случая, казаха от военното министерство.

В разговор с вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов премиерът Борисов е разпоредил да бъде информиран за фактите и обстоятелствата, довели до падането на вертолета. По отношение на ранения военен техник министър-председателят е наредил да бъде оказано пълно съдействие за неговото лечение.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Будалата
  Отговор
  1 09:34  12.06.18
  Добре дошла е трагедията за министъра на МВР. Поне седмица няма да се говори за избягали затворници. А за късмет може да гръмнат и другия.
 • Гост
  Отговор
  2 09:37  12.06.18
  Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи." Джон Максуел

Напиши коментар:


Публикувай