12 Юни, 2018 10:47 4 612 29

Жандармерия в Угърчин: Пияни цигани нападат с ножове и брадви работници в училище

  • угърчин-
  • жандармерия-
  • цигани-
  • роми

Полицаи опазваха реда в града през цялата нощ

Трима пияни роми са нападнали работници в СУ "Св. св. Кирил и Методий" в Угърчин, съобщиха от Областната дирекция на полицията в Ловеч. Нападателите са от Угърчин и са на 23, 28 и 32 години. Двама от тях са задържани.

Инцидентът е станал около 13 часа вчера. Нападателите са извадили ножове и брадви срещу работниците, ремонтиращи външната ограда на училището, съобщи директорът на учебното заведение Олга Петрова. Те са се опитали да проникнат и в сградата на училището, като са счупили стъклопакета на една от вратите, но били удържани и впоследствие избягали.

Няма пострадали деца, въпреки че дворът и училището били пълни с ученици.

Двама от работниците са с леки наранявания. От полицията в Ловеч съобщиха, че освен работниците в училището, ромите са нападнали и възрастен мъж в дома му, а след това и жена. От Центъра за спешна медицинска помощ в Ловеч информираха, че възрастните хора са с охлузни рани.

Полицаи опазваха реда в града през цялата нощ. Входовете на Угърчин се охраняват от части на жандармерията. Заместник-кметът на Угърчин Мария Динова поясни късно снощи, че обстановката в града е спокойна. Според източници на БНР обаче, след инцидентите напрежението е ескалирало с цел отмъщение и затова се е наложило да се търси съдействие от жандармерията.

Младежи от града разказаха, че ромските своеволия са често явления, пострадалите са много, но извършителите остават безнаказани.

"Циганинът се е напил, влиза в едно заведение, ти го гониш, защото е пиян, и започва да прави проблеми. Той ти вади нож и те дупчи. В училището влиза с нож. В кафето заплашват кръчмаря с нож - взимат една каса с бира и оборота, и си тръгват. И къде е тази полиция? Тичат да дупчат шефа на полицията… Каква е тази държава?“, допълни един от тях.

*Припомняме, че управляващата партия ГЕРБ е на власт от 2009 г., но ръководството ѝ упорито избягва темата за циганските безчинства открай време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Onq bez konq

    44 1 Отговор
    Аиде Боко,кажи нещо...

    Коментиран от #3, #11

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 sadisty

    26 1 Отговор

    До коментар #1 от "Onq bez konq":

    кво да каве на него му изнася етнически конфликт, да отбие малко интереса и после когато е нужно пак ще блесне като супер бойко спасява България, народа , интересите ни ХаХахааХААХхА
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ромът е напитка

    23 0 Отговор
    Е...х маа му! Неккъв алкохолен микс с аромат на български ром тръгнал да дрънка да не му се месят в живота! Кой ти се меси на тебе в живота, бе, тюфлек? Ти крадеш, а на тебе ти се месят в живота?! Как става тази работа?!

    Аз все си мисля, че ако алкохолните напитки си живееха въобще без да се доближават до останалите български граждани и тяхното имущество, качеството на живот на средния българин щеше да се качи драстично. Една от причините да не искам да плащам данъци в България - ще храня тумбите паразити, които отглеждат деца само заради социалните помощи и мързеливия живот, който си осигуряват по този начин... Не! Стотинка няма да дам!
  • 6 ррррррррррррррр

    29 2 Отговор
    Бай Тошо..Бай Тошо-стани да видиш докъде ни докараха тия идиоти..Татковината ни превърнаха в безкрайна цигания...Пендели ни управлявт..а турското робство било присъствие--Ботев терорист и т.н....Стани Тодоре да видиш колко прав си бил...
  • 7 Сталин е бил прав

    29 1 Отговор
    Разстрел...стига с това евро-безумие наречено толерантност....
  • 8 онзи

    24 2 Отговор
    На тиквоча електората.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 abv

    20 1 Отговор
    Бойко няма ли да коментираш. Сигурността е на ниво 0.
  • 11 Гост

    19 1 Отговор

    До коментар #1 от "Onq bez konq":

    Къде го принизяваш да се занимава с Угърчин. Той приобщава Западните Балкани, посредничи с Турция, посреща извънземни. Толкова се самозабрави този човек, че нямам думи. А всички му лижат дебелият задник. Най ми е смешно как Севда обикаля около него и го снима с телефона, как го прегръщат и целуват. Същински бай Тошо. Ама то какво да очакваме, същият интелект.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Бакша

    10 0 Отговор
    Банкенски селянин реши да стане премиер добре а другите какво правим погрижи се тези другари роми цигани м****** да има какво да правят и да не мислят защото предшественикът ти след осем вечерта пускаше конната кавалерия в махалите и който е навънка Бой по главата и обратно вътре няма начин Иначе нес жандармерия да ги пазиш аз ще направиш една гражданска война и тогава Панаира ще е пълен направи нещо не само за себе си защото хората те търпят Ама други хора Всеки ден казват какво се краде
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Waffen SS

    27 0 Отговор
    Тъй като мвр не си върши работата, имаме нужда от нов SS отряд, който да следи за реда и да наказва подобаващо подобни цигански прояви. Имаме нужда от родолюбиви доброволци, готови да се включат в защитата на съвестните и онеправдани граждани на България, да се борят срещу такава циганска агресия и да наказват агресорите както подобава.

    Коментиран от #25

  • 17 Waffen SS

    24 0 Отговор
    Всички желаещи да се включат в отряда за защита на българските граждани, много скоро ще могат лесно да намерят информация как точно могат да го направят. Очаквайте ни!

    Коментиран от #26

  • 18 Истината боли много

    23 0 Отговор
    Къде са патриотите от Атака,ВМРО и НФСБ???Ходят на Слънчев бряг и Банско да оправят курортите на мутрите,купуват самолети на трета и четвърта употреба,ходят да оправят Крим и банковите си сметки...Бойко Великолепни ходи да оправя Западни Балкани и Анадолгаз,а българските училища са нападани от орките,възрастни и беззащитни семейства са убивани от тази циганска паплач!!Спасението е само едно да не се плащат данъци защото с тях се храни ТУМОРА който ще убие България!!!Цигани,политици и полицай не са ПРИЯТЕЛИ на Българският народ,за съжаление това е ИСТИНАТА.....
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 WTF

    11 0 Отговор
    Е какво да бъде друго. От деца се учат на престъпления.

    Политиците са виновни, защото няма мигновенна/краткосрочна стратегия-реакция
  • 21 Цигански фантазии

    14 0 Отговор
    Скоро ще ни обясниш, какво ти е последното ти желание преди да те телепортират в перилен препарат!А циганите никога са нямали своя земя и няма да имат,пари макар и да се кичат с арабско-турско-анадолско име.....
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Искам

    15 3 Отговор
    Искам да се запиша в отряда за Цигански глави.... Време Разделно....На оръжие братя...
  • 24 Кам го Бойко

    7 0 Отговор
    Кам го Бойко да оправи нещата.
    Каква е таз държава да дава помощи и да издържа тези твари ?
    За да се възпроизвеждат в геометрична прогресия .....
    Кам го Бойко ?
  • 25 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "Waffen SS":

    Кога и къде?
    Само кажи!
  • 26 Време беше

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "Waffen SS":

    Кога и къде?
    Само кажи!
  • 27 Васил

    0 6 Отговор
    Малко ви е боя скапани българи свиквайте след 500 години робство ще ни бъдете роби на нас ромите

    Коментиран от #28

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове