1 179 3

СБА организира Ден на безплатни услуги в София

Съюзът на българските автомобилисти (СБА) организира Ден на безплатни услуги в София. Събитието ще се проведе тази събота, 16 юни, от 10:00 до 16:00ч. в ж.к. Овча Купел, ул. "Момкова баня" 13.

Всички присъстващи ще имат възможност да се възползват от следните напълно безплатни услуги:
- проверка на изгорели газове;
- проверка на спирачна система;
- проверка на амортисьори;
- общ преглед на състоянието на автомобила;
- проверка и реглаж на фарове;
- безплатен тест драйв на нови модели автомобили.

Всеки възползвал се от предоставените тази събота безплатни услуги в СБА София-Овча Купел ще получи стикер "безопасен автомобил", с който да използва последващи отстъпки от услугите на СБА в ж.к. Овча Купел, както и тестова карта на автомобила с описани съответните неизправности. Организаторите са подготвили също безалкохолни напитки за всички, а със специални „алкохолни очила“ шофьорите ще могат да тестват своите реакции.

Събитието е част от световната кампания на Международната автомобилна федерация FIA за пътна безопасност „3500 живота“. Сходни събития ще се проведат в градовете Благоевград и Бургас до края на м. юни. По данни на СБА 40% от българските граждани шофират 20+ годишни автомобили. Поради тази причина кампанията „Дни на безплатни услуги в СБА“ призовава за „по-безопасни автомобили в България“.

София / България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Лоренция
  Отговор
  1 23:02  13.06.18
  Прекраснооо първа на дансингаааа. Я какъв монтьор имало

  Коментиран от #2

 • 2 05:23  14.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Край
  Отговор
  3 14:41  16.06.18
  Членуването в СБА беше задължително до 1989г. Милиони шофьори плащаха членски внос. Натрупа се доста имущество. Сега СБА има сигурно 300 члена и ръководство което добре си преживява от имуществото. Типичната тоталитарна организация.

Напиши коментар:


Публикувай