2 000 5

Братът на Пелов трепери за живота на сина му

Мъжът се страхува от вендета

Светослава Ингилизова

Може би, ако бяха приели брат ми за ветеринар в университета, той нямаше да тръгне по този път. Това заяви братът на Владимир Пелов Стефан пред Нова тв.

Той призна, че се притеснява много за сина на Владимир и от евентуална вендета.

"Ромите в махалата се плашеха от брат ми. Обвиняваха го за всички убийства в махалата. Тези им съмнения се подклаждаха от Марио Панчев", призна Стефан и добави, че знае от брат си, че преди двамата са били приятели, но по-късно отношенията им са се развалили заради лъжесвидетелстване от страна на Панчев.

Според Стефан, ако брат му е бил в затвора, е нямало да се стигне до фаталната развръзка. "Ако брат ми беше в затвора, нямаше да бъде убит, нито да убие друг човек. Ако Марио Панчев беше задържан и вкаран в затвора за притежание на огнестрелно оръжие, той щеше да е жив", убеден е той.

Сам признава, че е видял брат си последно преди 2 години. После му е било болно да го посещава в затвора и да го гледа още зад решетките. Стефан призна, че е викнат да разпознае тялото на брат си. "Това не беше Владимир, който помнех. Имаше огромна брада", спомни си той.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • От Ботевград
  Отговор
  1 14:59  14.06.18
  Пелов е жив ,заровиха друг .Всички видяха .
 • От Врачеш
  Отговор
  2 15:05  14.06.18
  Пелов идва за вАС "братя" роми!!!
 • 3 15:11  14.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 4 15:40  14.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Шансу Имамов
  Отговор
  5 16:28  14.06.18
  Няма как за два месеца да направиш огромна брада,ако ще и маймуна да си,Пелов е жив и ще раздава правосъдие,ако не е,най малко един паметник трябва да му дигнат-загинал в борбата срещу циганското беззаконие.

Напиши коментар:


Публикувай