Last news in Fakti

15 Юни, 2018 08:11 11 364 69

Българите: Мрем като мухи

  • смъртност-
  • раждаемост-
  • българи-
  • българия

Раждаемостта пада, а емиграцията се увеличава

Българите: Мрем като мухи - 1
Снимка: Shutterstock.com

Общата смъртност в България непрекъснато се покачва от 1964 г. насам, когато е регистрирана най-ниската й стойност – 7.9‰. Според обобщени данни от 2016 г. тя е достигнала рекордните 15.1 на 1000 души. За сравнение средно за ЕС тя е 10.0 на 1000 души.

Продължава да е висока и детската смъртност независимо от изразената тенденция към снижаване с малки колебания. Въпреки това тя остава почти два пъти по-висока, отколкото в ЕС. В цифри това са 6.5 на 1000 живородени деца у нас, а в ЕС – 3.6 на 1000 живородени деца.

Данните бяха изнесени по време на кръгла маса на тема „Здравето на българите през 21 век – тенденции и предизвикателства“ под патронажа на Комисията по здравеопазване, пише в. „Труд“.

Анализите показват, че демографските процеси в страната се характеризират с трайни тенденции към намаляване на броя на населението и неговото застаряване. Основни причини за това са ниската раждаемост, нарастването на смъртността и емиграцията на значителна част от младите хора.

След 2009 г. се наблюдава намаляване на раждаемостта в България, която е по-ниска от тази в Европейския съюз. На 1000 души у нас през 2016 г. са се родили 9.1 деца, а средно в ЕС – 10.1. В същото време проблем за страната ни е високото ниво на смъртността.

Отчита се и негативна тенденция във връзка с влошеното обществено здраве и увеличаващ се брой хоспитализации на годишна база.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай

    164 1 Отговор
    като махнем прираста на циганите ми става лошо колко бързо се топим

    Коментиран от #47

  • 2 ае4тффф5

    100 7 Отговор
    ПЛАНОВОТО ЕКСТЕРМИНИРАНЕ Е В РАЗГАРА СИ,физически,морално,информационно,финансово унищожение,такъв е плана,тук ще останат само цигани и турци

    Коментиран от #13

  • 3 ьт5ъ56666е

    97 27 Отговор
    проблема се състои в самите българи,те са мързеливи и алчни,продажни и злобни,ако ние не си помогнем няма кой
  • 4 ьт555т5рефр7

    98 9 Отговор
    младите мигрираха,останалите са джендъли или не искат деца,банката даде кредити на всички .да изплащат коли и апартаменти,те сведоха глава и работят от сутрин до вечер,няма свобода,има задръствания,катастрофи,турски филми,айфони,гърция на море,потребители,кредити,

    Коментиран от #18

  • 5 ФГТГТХЪТ444

    79 10 Отговор
    ВСЕКИ НАРОД ЗАСЛУЖАВА СЪДБАТА СИ

    Коментиран от #12

  • 6 333

    90 0 Отговор
    Извадете от тази статистика циганите, и изиза,че българите са за Червената книга!
  • 7 Българина

    46 4 Отговор
    Видими резултати, що не гласувахте за българските аналози на Курц и Орбан...

    Коментиран от #34

  • 8 Петко Войвода

    97 13 Отговор
    Нали това е целта на ЕС да ни заличат като нация и народ. На нас Южен поток не ни трябва, атомни централи също ,нормални пенсии ,заплати,армия,образование за какво са ни? Нали си имаме НАТО, гей паради, наркомани, проститутки,корумпирани продажни политици и тъпа,корумпирана и арогантна полиция. Щетите които причини така наречената демокрация на България са по големи и пагубни от Турското робство ,първата и втората световни воини.

    Коментиран от #17

  • 9 528

    75 6 Отговор
    Това са само сухи цифри. Я питайте Боко Тиквата да ви обясни как България е цъфнала и вързала (благодарение на него) и върви към светли бъднини...
  • 10 месара

    38 11 Отговор
    внасяме 2 000 000 мигранти, те почват да "ощастливяват" наще моми, раждаемостта се увеличава, и хоп, станали сме 15 - 20 000 000, та и повече. нали и без това такъв е плана на меркел, за застаряваща Европа!

    Коментиран от #66

  • 11 читател

    55 1 Отговор
    Прекаления мерак за контрол на всичко и зависимостта
    от набъбналата администрация са корена на злото
    унищожаващо народа ни.В много случай закона дава
    ама администрацията не дава.Шанс за просперитет имат
    само тези можещи да си позволят хилядите разрешител-
    ни и лицензи.Това го могат само богатите и хората свър-
    зани с властта.За бедните и младите перспективата е или
    да работят тука за без пари или на запад.Я да започне
    човек примерно транспортен бизнес-парите и времето
    за получаване на лицензи и разрешителни са толкова
    много, че направо е невъзможно за млад човек да се
    сдобие с разните му там документи.Същото е във всеки
    един бранш.
  • 12 обикновен Бг

    55 11 Отговор

    До коментар #5 от "ФГТГТХЪТ444":

    Абсолютно си прав. За 20 долара навремето ПРОДАДОХТЕ РОДИНАТА СИ А СЕГА СЕ ОПЛАКВАТЕ, КАК БЕШЕ - КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН , НАСКАЧАХТЕ ЛИ МИ СЕ СКЪПИ ИДИОТИ И ПРОДАЖНА СГАН.
  • 13 Дърти Курти

    34 3 Отговор

    До коментар #2 от "ае4тффф5":

    Да , НО !
    В момента по ГОЛЯМАТА част от тях
    Лежат на нашият гръб !!
    И когато мие се стопим и изчезнем ще видим кой ще им Плаща Помощи !!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 метоблахин

    21 20 Отговор
    Няма план. Има ниско IQ. Повечето българи не са в състояние да придобият каквито и да било умения поради ниско IQ, което е характерно за страни със некачествено/слабо развито образование. За тях оцеляването е мисия невъзможна. Не само защото не стават за нищо - работна култура = ненужен товар, но и защото придобиват вредни навици които ги правят нетрудоспособни (хронични заболявания, суисидно поведение, мързел, и тн) и ги ликвидират предсрочно.
  • 16 Azazel

    16 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Общата смъртност в България непрекъснато се покачва от 1964 г. насам, когато е регистрирана най-ниската й стойност – 7.9‰"
    Това, извадено от контекст, може и да звучи зле, но е много лесно обяснимо - просто, средната възраст на хората постоянно се покачва. В периода преди Втората световна война е имало голяма раждаемост, която след това постоянно спада, а хората, логично, остаряват и започват да умират. Трябва обаче да и да се отбележи, че средната продължителност на живота през последните години се покачва, но така тази статистика вече няма да е толкова пляашеща и постигаща евтина сензация, нали?... Относно хората във форума, които хистерясват на тема цигани - според занимаващите с демографските въпроси в БАН, спадът на раждаемостта при ромите през последните години е пропорционален на този при българите, така че на този етап не се очаква процентът им като дял от населението да нараства повече (не, че сега е малък, де...).

    Коментиран от #19, #20

  • 17 Въпрос

    21 30 Отговор

    До коментар #8 от "Петко Войвода":

    Нощем сигурно сънуваш само петолъчки, сърпове и чукове, нали? На Вас комунистите винаги демокрацията ви е виновна. Смятате че съществува някакъв глобален заговор срещу България, а дори и срещу самите вас. Опитват се да ни изтощят с плана Ран-ът, тровят ни с кемтрейлс изсипвани от самолети, НАТО изпуска фекалии по плажа и организира гей паради, Европейският съюз щял да ви забрани шкембе чорбата и луканката, подслушват ви от ЦРУ и МОСАД. А забравихте през комунизма избитите без съд и присъда невинни хора след преврата на 9 септември 1944 г, чиито гробове дори не се знаят; концентрационните лагери(Белене и още знайни и незнайни лагери); скритата истина за аварията в Чернобил( след която марширувахме на 1 май и чието облъчване е причината за бума на раковите заболявания в България); Престъплението „Възродителен процес”; Ограбването на страната чрез фалшива индустриализация и външнотърговските дружества; Сваленият граждански израелски самолет през 1955 ; Танковете, които потопиха в кръв Пражката пролет през 1968; Убитите по границата при опит за бягство наши и чужди младежи; Унищожаването на досиетата; трите фалите през комунизма, опашките за първобитни стоки и т.н. и т.н. Ама нали следвате опорните точки в духа на единствената истина, която е вашата и затова Демокрацията ви е виновна.

    Коментиран от #38

  • 18 БАЙ ОЙ

    11 17 Отговор

    До коментар #4 от "ьт555т5рефр7":

    И къф ти е проблема с Айфоните, турските филми и в Гърция на море?
    В Америка са пак на Айфони, мексикански сапунки и мексиканско море, и джендъри си имат! В русия са на пак на турски филми, турско море, руска водка и китайска сальодка
  • 19 goni

    7 8 Отговор

    До коментар #16 от "Azazel":

    Прякорът ти е хубав!:) Явно редовно четеш библията!:) Но, аз съм по склонен да смятам че обичаш да цъкаш игрички в свободното си време, когато не "пишеш" програми!:) Начина ти на мислене и изразяване, говори за инфантилност! Но, в днешно време това е масово разпространено, така че да не ти дреме!:)

    Коментиран от #21

  • 20 ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ

    12 7 Отговор

    До коментар #16 от "Azazel":

    ВИЖ СИЧКИ СТАТИСТИКИ ОТ ЕС И ОТ СЯКЪДЕ ДРУГАДЕ ПО СВЕТА.СЕГА СМЕ ВИНАГИ В ЧЕЛНАТА ТРОЙКА ПЖ СМЪРТНОСТ ?,;???,,,,,
  • 21 Azazel

    15 7 Отговор

    До коментар #19 от "goni":

    Библията съм я чел веднъж - за обща култура, но не съм вярващ. Програмки не пиша, имам си хора, на които плащам за това. И игрички почти не играя. Тъй като нищо не уцели, няма да изпадам в дълбоки терзания - защо си решил, че мисленето ми е инфантилно, явно просто пръстите ти нямат връзка с главния мозък. Но във форума на Факти това е масово разпространено, така че да не ти дреме! :)

    Коментиран от #26

  • 22 Пешо

    15 2 Отговор
    Това е пряко свързано със състоянието на здравеопазването в БГ.
  • 23 Гост

    20 5 Отговор
    Тия управници ще ни закрият.
  • 24 gost

    22 4 Отговор
    След 20 г циганите ще ни превземат защото ние Българите ще бъдем вече малцинство и тогава тежко ни и горко - ще ни мачкат както си искат , не че не са започнали още от сега ......
  • 25 Минчо Летвата

    38 11 Отговор
    Исках красива жена блондинка - взех си москвичка. В момента имам 3-ма сина - детската градина ми е БЕЗПЛАТНА, получих равностойността на 10000$ при раждането на второто и третото дете, здравеопазването е БЕЗПЛАТНО, организират посещения на театри, музеи, спортни празници - БЕЗПЛАТНО, кварталните детски школи по самбо, джудо, бокс, плуване, лека атлетика са безплатни (купуваш на децата само екипи), ПЕНСИОНЕРИТЕ СА ОСВОБОДЕНИ ОТ ДАНЪЦИ!!!! - (ВСИЧКИ ИМОТИ СА НА ИМЕТО НА БАБАТА - при смърт пак не плащаш данъци няколко години, защото са придобити по наследство) Пенсионерите имат БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ! Градският транспорт е на 5-8 минути, метрото в час-пик е на 2 минути, тук българите са УВАЖАВАНИ,а не УНИЖАВАНИ. Тотална глупост е, че руснаците злоупотребяват с алкохол, който е ходил по Испания, Германия, UK и т.н. знае за какво осиране става дума, а в Брюксел се въргалят пияни и опикани поданици, пред всяка административна сграда! Бил съм свидетел как дядо се обади в полицията, защото 4ма младежи пиеха бира на пейка в парка - после чистиха парка 2 месеца, и поздравяваха всеки срещнат (вярно, около тях винаги стоеше конен полицай). Спокойно - в Москва съм, нямам намерение да се връщам в БГ, защото съм циганин с българско име, от Мюмюн станах Минчо, роден съм в асеновградско село. И трите ми деца са с БЪЛГАРСКО гражданство, но са родени в Москва - аз правя, каквото мога, а Вие??!

    Коментиран от #27

  • 26 goni

    7 2 Отговор

    До коментар #21 от "Azazel":

    Хмм! Всъщност съм познал почти във всичко, освен в едно!:) Не очаквах толкова високо ниво във форума! Рядко се срещат тук такива , който да реагират по-подобен начин! Приятно ми е! И без майтап! Ще се радвам да коментираме и занапред!
  • 27 Azazel

    21 6 Отговор

    До коментар #25 от "Минчо Летвата":

    Ох, дано повечко роми да ти прочетат коментара и всички да имигрират като теб в Москва!!! :))) Скъпи роми, бягайте от България и евро-гейския съюз, тук мрете като мухи и настъпва фашизъм, така че вече няма да има помощи и бъдеще за вас! Направете като Минчо Летвата (а.к.а. Мюмюн) - имигрирайте в Русия, там ще ви дават по 10 хил. долара за второ и трето дете, и всичко ще ви е безплатно!!! Сбогом и дори ни благодарете за... желязото! ;)))

    Коментиран от #29

  • 28 ЛОЮ

    30 1 Отговор
    Идеално и без това сме боклуци. Да изчезваме по-бързо поне. Псевдо нация която протестира за лифт на Пирин докато съда убива децата и бъдещето му с тоталната безнаказаност не заслужава да оцелее. Скандираме Пирин Пирин Пирин, а син на общински съветник прегазва 3ма на пешеходна, докато е пиян без книжка, и го осъждат на 3 години УСЛОВНО!!!!!! Ама няма протести срещу съда......Дано изчезнем още по-бързо!
  • 29 Минчо Летвата

    23 9 Отговор

    До коментар #27 от "Azazel":

    Не си ме разбрал правилно. Аз създадох 3 деца - български граждани!
    Не съм отишъл в Москва, защото обичам Русия, а защото обичам жена си! Ако бях намерил шведка, щях да съм там. Моите деца са възпитани да обичат и уважават България и ще гласуват, защото ще имат български паспорти. ще плащат данъци, защото имат наследство и ще научат и своите деца да бъдат българи. Аз дадох своя принос за населението на България, не съм избягал. Говоря на български, турски, руски, испански и малко немски - на всички езици съм ги научил да казват, че са българи!

    Коментиран от #30, #37

  • 30 Azazel

    13 5 Отговор

    До коментар #29 от "Минчо Летвата":

    Уважаеми Минчо, аз добре те разбрах, по-скоро ти не разбра смисъла на написаното от мен, но това няма значение. По-интересното за голяма част от участниците във форума на Факти е това, че си ром, който в чужбина се представя за българин и възпитава децата си да правят същото. Повярвай ми, единственото, което читателите на Факти мразят повече от "соросоидите" (мен редовно ме обвиняват, че съм такъв), е роми, които в чужбина се представят за българи... Чакай сега да видиш какво ще те направят и после ще си говорим пак... ;)

    Коментиран от #33, #41

  • 31 Расулюлах

    8 2 Отговор
    Тва е края
  • 32 гост

    19 1 Отговор
    Хората бягат понеже ги е страх как ще се оправят след като прехвърлят 40г. Гледат родителите си как изнемогват с 300лв, ако въобще са живи, и не им се иска да е така. В Англия за 8-10г. трудов стаж и имаш право да получаваш пенсия при достигане на годините, а у нас като прехвърлиш 50 и имаш само възможност да си хигиенист, пазач или др. изключително ниско платена работа (за 250лв висиш 200часа), за да избуташ до 63г., ако въобще успееш. Това живот ли е?
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Пешо

    7 0 Отговор

    До коментар #7 от "Българина":

    Къде ги видя аналозите на Орбан в България?

    Коментиран от #52

  • 35 Боко Б

    3 0 Отговор
    С този лош човешки материал, с този просперитет на държавата, с това изпълнение на Маастихтските критерии за разлика от държави като Италия, Португалия и Испания, че и Германия дори, с тези увеличаващи се доходи на хората дето най-накрая се видяха с пари, къде са хукнали в чужбина тези хора? Къде им е акълът? Стойте си в България! Гробища ще има за всички!
  • 36 Крали Марко Стерилния

    1 0 Отговор
    Ние сме кондори.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Петко Войвода

    18 6 Отговор

    До коментар #17 от "Въпрос":

    Да прав си Фалиралата 3 пъти България построи атомна централа с 4 реактора,стотици язовири които и до днес дават безплатна енергия,Нефтохим Бургас,торовите заводи,Армия с 250 бойни самолета,безплатно образование на световно ниво, Безплатна медицина а сега хората умират защото не могат да си позволят медицинският рекет. Да ти говори нещо КТБ,ТСБ, и какви ли не пирамиди и грабежи на хората с държавна помощ. Знаеш ли никога не съм бил привърженик на БКП даже съм напускал работа защото не съм ПЧ и нямах друг избор, но колкото повече живея в така наречената демокрация толкова повече ми харесва комунизма за съжаление. Предпочитам го пред това да ни колят цигани и да се погубва хубавата ни Родина.
  • 39 СЕБО

    4 4 Отговор
    Реални резултати - ГЕРБ!
  • 40 мамо аз съм пилот

    5 2 Отговор
    към роящите се цигани може да прибавите всички молдовци, македонци, сърби, украинци и виетнамци, които стават българи и ще ви се приреве от тази статистика
  • 41 goni

    3 0 Отговор

    До коментар #30 от "Azazel":

    Коментарите ти са обективни! Не ми се вярва някой да те обвинява за каквото и да било!

    Коментиран от #46

  • 42 стефчо

    8 2 Отговор
    Да сте виждали Българин да се бори за нещо освен за лично облагодетелстване?
  • 43 ТОЧКАТА

    3 0 Отговор
    Гати...1965---разцвет на комунизма....
  • 44 Минчо Летвата

    12 2 Отговор

    До коментар #37 от "Истински българин":

    Омразата е твърде тежко бреме, за да я нося със себе си. Цветът на кожата не е показател за човещина. Отиди да кажеш боклук на Т.Фюри, който се гордее с това, че е циганин. Отгледан съм в сиропиталище и там по Тошово време цареше дисциплина, лишения и работа. Аз съм БЪЛГАРСКИ гражданин роден в България и няма как да се наричам по друг начин. Може да си поговорим и за красотата на пловдивчанките, хитростта на добруджанците, хумора на габровците или наглостта на шопите и пак всички са българи. Статията е за демографската КАТАСТРОФА, която вече е неизбежна. Демографската криза започна с Прехода, а в момента нещата са необратими. Много е трудно да си намериш свястна съпруга, която да не е чалгарка, кифла, интригантка или златотърсачка. Осъзнайте се навреме, защото наистина ще останем само циганите и тогава, няма да ви остане нищо българско, освен омразата, а с нея не се гради и възпитава. Тираджия съм, минавам през много държави и виждам упадъка през годините. Проблемът не са циганите, а моралът, съвестта и единството, които се изгубиха в Прехода.
    Остана ви само омразата...

    Коментиран от #50

  • 45 smeh

    4 4 Отговор
    Браво Минчо, ама си хабиш клавиатурата напразно. Тук циг*нска аудитория липсва, и нещата, които се опитваш да втълпиш няма как да узреят, че да станат реалност. Иначе, какъв хубав образ си изгради само, а? Чак докато си го представях, за момент ми се прииска да съм и аз манг*л и да хукна към Москва :)
  • 46 Azazel

    5 1 Отговор

    До коментар #41 от "goni":

    Благодаря ти, но, уви, всеки път, когато изкажа мнение, което се различава от официалната версия на Москва по даден въпрос, най-малко двама тук ме наричат "платен соросоид" (така и не можах да разбера защо, ако не съм почитател на управяващите в Кремъл, значи обезателно съм "соросоид" и национален предател), а, като изкажа положително мнение за ЕС, бивам наричан "джендър" (или "еврогей", преди джендър да стане по-модерно). Ето и тук, дежурният форумен интелектуалец - Бесен Язовец" ме беше изпратил в коментар 33 да ходя да чистя "WC на запад", щом толкова си падам по ЕС (така и не обясни защо трябва да ходя някъде другаде, като си падам по ЕС, при положение, че и България е в ЕС...) и естествено добави, че съм "скапан соросоид" (или, за да съм честен, беше написал, че съм "СОДОСОИД", но най-вероятно това се дължи на факта, че не може да напише повече от една дума правилно и със "СКАПАН" си преизпълни дневната норма...).

    Коментиран от #54

  • 47 SAAB

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бай":

    Такава е политиката .....умните и можещи емигрират , старите да умират .....развъждаме циганите и те ни държат на власт !
  • 48 бай Страти

    3 4 Отговор
    Слава на партокрацията и клиентелистко-корупционната "демокрация", която ни внедриха братята американци! Държавата ни е оцеляла 1300 години, но сега, за 30 години демокрация ще я ликвидират! Дори бягащите от войните в Африка ни заобикалят, все едно върлува чума у нас...
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Българина

    6 1 Отговор

    До коментар #44 от "Минчо Летвата":

    Браво Минчо ,за изчерпателният ти отговор ,,жив и здрав да си
  • 51 красимир

    8 0 Отговор
    На българина му дай само да се оплаква. Така сме си го надробили така ще си го сърбаме, никой не ни е виновен , че сме мижитурки.
  • 52 има спасение

    3 5 Отговор

    До коментар #34 от "Пешо":

    Докато не разберете, че Волен и Атака са спасението недейте плака. Вярвате на измислените скалъпени работи против него, защото пречи на соросоидите дето командват България. Сега си носете кръста. Гадното е че и аз го нося заради вас. Втълпяват ви разни месии или че нямасмисъл да гласувате. Гледайте предавания на Волен, вище плана му за спасение, всичко е възможно да се оправи. Мислете! П.П западните тролове да почват сега с минусите и да бълват плюнки
  • 53 Гербаджия

    2 2 Отговор
    ДА ЖИВЕЕ КРАДЛИВАТА И БАНДИТСКА ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ ,,ОЩЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ , И ТОТАЛНО ЩЕ СМЕ УНИЩОЖЕНИ
  • 54 goni

    2 1 Отговор

    До коментар #46 от "Azazel":

    Не мисля че става въпрос за мнението на Москва! Просто определена част от пишещите са изключително прости! Не мога да повярвам че те поддържат подобни простотии! Не са глупави!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 аууууууууу

    6 3 Отговор
    Май,май ,ша излезе ,че комунистите бяха 100 пъти по-хора от сегашните. Всеки около 50 и над 50 ,помни кво беше тогава и кво е сега. Обикновения човек го интересува как живее - ще можели да заведе семейството си на почивка, ще му разбиват ли апартамента, ще му крадат ли колата. Боли ги х.я българите ,че можем да пътуваме свободно в Европа- повечето българи не могат да си позволят пътуване до морето, камо ли до Виена.Айде кажете сега, кой строй е по-добър?
  • 57 Българин

    3 0 Отговор
    И днес йощ Балканът, щом буря зафаща,
    спомня тоз ден бурен, шуми и препраща
    славата му дивна като някой ек
    от урва на урва и от век на век!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Трд

    3 0 Отговор
    Не само младите но и по стари ще имигрират защото както е тръгнало след 15-20 години може да няма пари за пенсия.
  • 60 Георг Георгиев

    3 1 Отговор
    Жалко за този хубав сърдечен европейски български народ съсипан от мерзавци ченгета вътре и конспираций от вън.
  • 61 Сретан

    4 1 Отговор
    Имах познат който живееше в Москва дълги години ...Дойде в България да гледа болния си баща .Но не го догледа ..Умря от глад и недостъпно здравеопазване .. Откакто Герб дойдоха на власт ..България - девети кръг на ада
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 ПИНОЧЕТ

    1 0 Отговор
    Каквото и да си пишете
    Лицемерите от Брюксел и лизачите на т. нар. европейски ценности ни вкараха на кучето в задника.
    -Храним се с лайната от ЕУ "хранителни" вериги
    -Стрес, който е навсякъде.
    - Напрегнат начин на живот от мизерни , алчни политиции и чиновници.
    - Пълна СВОБОДА на гюпците у нас.
    И ако на сирийците дават пари да бягат по Европа, то на българите не им плащат да бягат от държавата мащеха.
    Все някога всенародната любов ще ги споходи "милите" , родни политици. Самозабравили се цървули.
    Лошо е , че като се качиш на червеното килимче, забравяш да слезнеш. Но всяко начало има и край.
    Катафалка багажник няма "мили" контролирани политици.
    Огледайте се докато е време, че ще останете Вие и гюпците да ви избират.
  • 64 Tanya

    4 1 Отговор
    За съжаление няма никаква демокрация, няма и социализъм, но има родна политика, която убива българите и дава всичко за бейби бум при ромите. Такова унизително положение от свои над свои бихте ли ми казали къде има?
    Т.е. за пари политиците ни убиват без да им мигне окото. Хитлер в действие днес с български последователи, не управляващи, а убиващи всичко човешко, всичко разумно и всичко градивно.
    Ние сме в дълга, изтощителна война водена от българи срещу българи от продажност, от алчност.
    Няма живот там, където няма човешко отношение към човека. Превърнаха ни в психиатрия.
  • 65 deadman1488

    3 1 Отговор
    българия е за мангасарите ве4е.българите ше се гътнем до 2100 .и потур4еняците мангасарите ще заживеят на българската земя къту господари
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 име

    0 0 Отговор
    авторката използва езика на омразата и говори с/у големите постижения на България в ЕС. Атанасова е евроскептик и насажда у българите настроенвия против ЕС. не може така! трябва да вЕрваме на ББ .
  • 68 нуря

    1 0 Отговор
    Мара е парцал
  • 69 ПЕЮ

    0 0 Отговор
    плана ран ът е за 3 милиона
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове