20 Юни, 2018 13:01 31 006 32

Страшна гледка в Пловдив

  • пловдив-
  • трошки
Страшна гледка в Пловдив - 1

Какво се случва в пловдивския квартал „Тракия“? Да не снимат сцена от филма „Лудия Макс“? Цялата тази гледка, която виждаме ни кара да се замислим това ли е бъдещето и ако това е бъдещето, то по всичко личи, че принадлежи на анархията на беззаконието и безхаберието на властващите в този район.

Гледките от автомобили, претърпели апокалипсис, са само на 100 метра от кметството в този район и то на възлов булевард. Как кметът не вижда тази гледка. През този булевард ежедневно минават стотици автомобили, как никой не забелязва този резил в близост до парк Лаута.

Страшна гледка в Пловдив

Кой трябва да премахне принудително тези изоставени коли, коя е институцията, която трябва да мисли за гражданите...

Нормална ли е тази гледка в годината, в която живеем, а и чакаме предстоящото събитие Пловдив - Европейска столица на културата 2019 година.

Страшна гледка в Пловдив

Оставяме на вас читателите правото да изкажете мнение за видяното, а властимащите да се засрамят, замислят и да си отворят очите в името на гражданите и тяхната безопасност.

Страшна гледка в Пловдив


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо

    58 2 Отговор
    Щекер махала и Столипиново - марш да" бирети жилязу"!
  • 2 Боцмана

    29 5 Отговор
    Ужас това е новия път през Лаута още на завоя са нахвърляни тези бараки и седат от месеци.Като се изтрепят тогава ще реагира този кмет къде само позира пред камери имедии и се прави, че прави нещо а всъщност Тракия се е превърнала във гробище на изоставени по булевардите катастрофирали коли.
  • 3 М.Великов

    32 5 Отговор
    На тоя кмет всичката му е такава !!!!
    Само пиар и фукане пред хората даже по едно време хващаше по някой циганин да му пише акт за люпене на семки ида се показва по телевизията.Аз съм Хасан ако има истинска глоба от 50 лв. за люпене на семки в Лаута.Смях,смях,ама голям смях.
  • 4 gost

    11 6 Отговор
    Този който е проектирал тези кръгови няма никаква представа за движение.Кръговото се прави за да забави колите,а в този случай формата му е абсолютно без значение и не забавя нищо.И последно,но не на последно място-в цял свят пътя по който минават повечето коли е главен-е не и в този случай!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #12

  • 5 Random

    4 21 Отговор
    Аз не виждам проблем.
    Частна собственост, нямате право да пипате даже.

    Коментиран от #6

  • 6 Modnar

    12 4 Отговор

    До коментар #5 от "Random":

    Донякъде си прав, но донякъде...
  • 7 Биткойна

    19 1 Отговор
    В Тракия е станало страшно с паркирането и наистина има проблем а кмета трябва само да се разходи пеш и да види за какво иде реч.
  • 8 Пловдив

    9 10 Отговор
    не пиша коментари, ...но не се сдържах, ...малко в повече се вживявате
  • 9 vasik atanasova

    8 3 Отговор
    хората отдавна се изнесоха
  • 10 Zoro

    25 4 Отговор
    Каква европейска столица на културата може да бъде Пловдив. Един нормален тротоар по центъра и около него няма, криви плочки, кирени от дървета, с детска количка е немислимо минаването през 90% от тротоарите. Само името му остана на Пловдив, тотална развалина.
  • 11 Буко Баламата

    21 0 Отговор
    Нещо ми се чини, че и Пловдивчани ги подготвят за платени зони.
  • 12 Гадина

    14 3 Отговор

    До коментар #4 от "gost":

    Как пък го измисли това, че кръгово се прави за да се забавят колите. Ще се спукам от смях
  • 13 Za prirodata

    10 0 Отговор
    Хаха , парк Лаута в Пловдив, отдавна е заприличал на сцена-комбинация между Лудия Макс; Магьосникът от Оз и Животът е прекрасен☺ там можеш да срещнеш и се насладиш на музика, песен и концерт, скара-бира..., а явно вече и на автопарк - играта Bumper cars😅😅😅 Кметът е зает!!!

    Коментиран от #16

  • 14 Урсула

    4 3 Отговор
    Това е,,,,,,това е,,,,,това е,,,, стратегия на тайните служби за да могат да сплашват хората да бе шофират и да намалеят катастрофите.Според мен кмета в този град е зомби а кмета на района е нинжа . Като дойде Здравко на влас ще ви покаже как се работи.
  • 15 внвнвн

    11 0 Отговор
    Ми то червения голф не е ли в движение?
  • 16 Пловдивчанин

    3 5 Отговор

    До коментар #13 от "Za prirodata":

    Верно е така колега. Аз живея в района и миналата седмица изживях кошмар със Пловдив мези а за чистотата в пара след този кошмар съм без думи.Евала на кмета ама за последно.
  • 17 Майна

    11 0 Отговор
    А кмета каква вина има човека не разбрах.Та той си следи реда за люпене на семки не го интересуват бричките ако ще и пътя да е затворен.Важното е да не се люпят семки и то от слънчоглед.
  • 18 aaam

    10 0 Отговор
    То пък да е само в Пловдив така
  • 19 Чък

    4 2 Отговор
    Резили 😇😇😇😇😇
  • 20 Лили Янева

    7 2 Отговор
    Тоя голф дали не е оставен за саксия а ?
  • 21 Гост

    4 5 Отговор
    Гн Христо Борисов малко е прекалил. Разбирам че все трябва нещо да напишеш но тази статия ми звучи като превземки на ученичка. Ако има институция която да мисли за гражданите нека първо да цензурира помията в медиите. Незнам редакторът ви защо позволява да се публикуват такива несериозни статии.

    Коментиран от #24

  • 22 Мъро

    6 3 Отговор
    След като са платени данаци, гражданска отговорност и винетки за годината какъв е проблема може да стой на улиците както и другите коли !

    Коментиран от #23

  • 23 Мая

    6 1 Отговор

    До коментар #22 от "Мъро":

    Е след като всичко пък си плащате вземете се изсерете на булеварда какво толкова всичко е точно. Там на това кръгово има захвърлена една катастрофирала корса от три месеца, но всичко е точно!!!!
  • 24 Пловдив

    1 1 Отговор

    До коментар #21 от "Гост":

    Хуните от жк.Тракия влезнаха в действие,,,,,,,,,,,( нагли сте) !
  • 25 Golf 3 gti

    3 1 Отговор
    Този голф е проект тип майна филипополис. Якоооо
  • 26 Радето

    8 2 Отговор
    Ами като накараха хората да си премахнат гаражите, къде да си държат колите без значение в движение или не човека е дал пари за тази кола, плащал е данъци, винетки, застраховки, сервизно обслужване, еми ще си я държи където си иска и никой няма да му я пипа! Зашо премахнаха гаражите, разрешете да си построят хубави широки гаражи и няма да ги виждате повечето чупаретки!
  • 27 гост

    2 0 Отговор
    Нормална гледка е да има такива автомобили по булевардите, но претърпяли катастрофа и седящи на пет метра от кръговото не е нормално. Точно на кръговото за парк Лаута има една опел корса ударена и седи по средата на пътя повече от три месеца не е нормално ,че всички от кметсвото на Тракия виждат тези развалени и не обръщат внимание. Кога ще се обърне внимание като пострада някои ли ? Не се сърдете господа властващи но журналиста има право това не е нормална гледка за нашия хубав град.
  • 28 Полиция

    6 0 Отговор
    Според хора от квартала това не е нормално и би трябвало полицията да предприеме нещо. От полицията обаче обявиха, че тяхно задължение е само да освободят пътното платно. Информирали и собственика на автомобила да го прибере. Щом това не е станало, грижата била на общината.

    „За този конкретен автомобил, разбрахме от вас. В случай на изоставени автомобили общината по номера – регистрационния, издирва собственика на автомобили, прави му се предписание, в което се дава срок за колко време трябва да бъде отстранен автомобила. Ако собственикът не спази това предписание, общината наема фирма за премахване на автомобила, а собственикът заплаща".Всичко това като процедура не трябва да трае повече от седем дни.

    Администрацията прилагала тази процедура и по сигнали на граждани.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 29 Бобъра

    5 1 Отговор
    Прави ми впечатление, че Пловдив е много занемарен град, не са само ретро колите...

    Коментиран от #31

  • 30 Набожен

    1 0 Отговор
    На гледали сме се на такива страшни гледки
  • 31 Цолю Цолев

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Бобъра":

    И ти си занемарен ама никой не те и пита!
  • 32 гост

    1 0 Отговор
    Има начин, КАТ -> репатрак -> акт на собствениците и трупане на такса на платен паркинг. Ей така става. Ама КАТ спи.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове