Last news in Fakti

20 Юни, 2018 20:08 6 903 39

Питбул уби кучето на Гери Малкоданска, нахапа и брат й

  • гери малкоданска-
  • куче-
  • питбул

Красивата синоптичка Гергана Малкоданска написа разтърсващ пост в личната си страница във Фейсбук. Малкоданска се сбогува с кученцето си, което е било убито от "домашен" питбул, който посегнал и на нейния брат.

Ето и какво публикува синоптичката в мрежите:

"Сбогом, Оскарчето ми. Липсваш ... безумно, ужасно, разкъсващо, раздиращо ... Истината е, че изобщо не става по-леко с дните, само се правим на по-силни. Истината е, че не си спомням някога да съм била по-щастлива, откакто ти беше част от семейството ни. Че си АНГЕЛ и носеше само усмивки. Дори не успя да направиш 3 ... защото беше разкъсан от “домашен” питбул. Който щеше да разкъса и брат ми след това ... Моля ви, не си взимайте кучета, които не знаете как да гледате!!! А за нас остава болката. И надеждата, че най-доброто кученце сега е при най-добрия човек... Много ви обичам и двамата, макар и от далеч"

Проблемът с безпризорните кучета се разраства и отнема десетки животи всяка година. Припомняме, че само преди седмици питбул нахапа кучето на Джерард Бътлър в София. През февруари питбул уби 3-годишно дете в с.Мокрище, пише novini.bg.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТЪРСИ ДОБРАТА НОВИНА

    15 48 Отговор
    ГОЛЯМ КЕФ
  • 2 Майор Костов

    79 8 Отговор
    На питбул не бих посегнал, но собственик на питбул бих затрил с кеф.

    Коментиран от #8, #9, #10

  • 3 зомби килър

    8 29 Отговор
    ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
  • 4 Разбирач

    21 40 Отговор
    Значи кучето на Малкоданска е било без надзор.ако трябваше да гледа дете ....... Не ми се мисли.
  • 5 Смолата

    28 44 Отговор
    Това е куче, бе, хора. Не ридайте чак толкова-грехота е.
  • 6 Ха ха

    56 7 Отговор
    Демокрация баце, ако някой човек преди това беше убил питбула, същата тази заедно със соросоидите от Нова телевизия щяха да го обявят за изрод
  • 7 Ти да видиш

    37 12 Отговор
    Тая е булка на сина на Ахмед Доган,не се тревожете чак толкова, собственика на псето нищо добро не го чака.
  • 8 Ела да

    0 24 Отговор

    До коментар #2 от "Майор Костов":

    Те видиме,айде!!!

    Коментиран от #27

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 111111

    54 6 Отговор

    До коментар #2 от "Майор Костов":

    Който развежда питбули и подобни породи кучета без наморник, по 1 месец в някоя мина да копае от сутрин до вечер да му дойде акъла. Иначе няма оправия.

    Коментиран от #24

  • 11 Наблюдение

    20 8 Отговор
    Най големите зверства към животинките всъщност сътворяват самите кучелюбци, пък после риват! То не бяха палежи, удари с брадви, влачения с автомобили....
  • 12 Ванко

    28 26 Отговор
    Видите ли питбул - убийте го, ще сторите добро за света, всички знаем що за чудовища са! Само смърт за гадните питбули!

    Коментиран от #14

  • 13 Василевс

    29 9 Отговор
    Питбулите трабва да се забранят със закон, заедно с другите звероподобни кръстоски. Искаш да имаш питбулче, отиваш да живееш в Зинзибар и нямаш проблеми. Ама глътнало някое зинзибарче боли ме фара, до вечерта роднините му жив са те изяли, барабар с кучето. Искам да обърна внимание и на първия коментатор дето тази трагедия му доставя голям кеф, да иде докато все още има вриме на психиатър и да се лекува, защото много ще се мъчи, а ще мъчи и близките си с тази своя параноидна шизофрения, макър и да има и по- лесен и бърз начин да сложи точка на мъките си...
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Пав

    6 2 Отговор
    Подкрепа за Ванко!Друг начин няма !
  • 16 Пав

    15 2 Отговор
    Ограничен или не ,резултати от години няма ,нахапани нон- стоп !Цялата държава е ограничена щом търпи това безумие!
  • 17 Bull

    30 5 Отговор
    Мога да кажа че хората са виновни не животните аз само питбули гледам и неса нападнали човек или друго животно до сега и няма да позволя просто искам да кажа че като вземеш трябва да полагаш грижи и отговорности не само да кажеш гледам питбул и до там и да нахапе човек или друго животно Хората сме гадни станали не животните.

    Коментиран от #33

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Baskervil

    18 5 Отговор
    Държавата е тотално абдикирала от този огромен проблем, както и от циганизацията в родината ни, като по този начин ни е оставила сами да се оправяме разчитайки само и единствено на себе си и оръжието, благодарение на което много помияри дадоха фира, а и занапред предвид безразличието на институциите доста псета ще гризнат оловото! Поставени сме до стената! От една страна обичаме животните, а от друга повече децата си, и като сме семейно на разходка в градинката или парка около нас е пълно с безпризорни свободно движещи се и без намордник и каишка кучета. И в един прекрасен ден преди 6 години в подобна ситуация децата си играят на една полянка, а в близост до тях няколко домашни любимци и два питбула между тях, когато изведнъж единият се спусна с пяна в уста и на не повече от 5 метра от децата го заковах на място с 9х19. Бях толкова бесен, че ако собственикът му си беше отворил устата да каже нещо навъпреки щеше и той да го отнесе! В такъв момент човек действа инстинктивно, за да защити близките си, особено децата си! После беше голяма разправия - полиция, разрешително, свидетели и т.н., но най-важното е, че не пострада човек! Аз също гледам един звяр - Алабай - 120кг, но не в града, а на вилата. Това е и голяма отговорност, особено когато имаш бойно куче изисква не само да се грижиш за него, но и да го обезопасиш спрямо хората, когато го водиш между тях - задължително с намордник и яка верига, че ако скочи на някой ще го разкъса на момента! Ако се наложи п
  • 20 Baskervil

    19 4 Отговор
    Ако се наложи по-добре гръмни кучето си, колкото и да го обичаш пред опасността да пострада човек! Затова молбата ми е към всички, които гледат по-опасна порода куче : Внимавайте в грижите за домашния си любимец и как го разхождате, за да не попаднете на някой като мен! А ние сме много! Не бъдете безотговорни към животните си! Почиствайте след тях! Отнасяйте се с любов и уважение към кучето си и предпазвайте хората от него! Бъдете предпазливи и разумни! 😯
    Сега очаквам някой от "закрила на животните" да вземе отношение!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Zzzzzz

    11 2 Отговор
    В Англия е пълно с пит були проблеми НЯМА
    ЗАЩО ЛИ
    КАКВAТО НАЦИЯТА ТАКИВА И ПИТБУЛИТЕ

    Коментиран от #39

  • 23 Георгиев

    7 7 Отговор
    Малкоданска е абсолютен орел с ориз! Рядко противно същество!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Компонент

    6 11 Отговор
    пълни Боклуци,които хабер си нямат от пит бул,взели тука да изказват мнение и да се правят на оборотни,а даже и закони тръгнали да пишат,абе мама ви да наеба аз простаджии некомпетентни и на вас новинарите търсещи само внимание,защо само ако пит бул е замесен се пише???други породи и улични псета не нападат ли хора и други животни или искате ЗОРЛЕМ да изкарате пит була най-черния?!?!? Да ви серем в устата!
  • 26 РУСОМАХА

    20 5 Отговор
    Питбул е уникално куче,отглеждано за лов на чернокожи през минашия век.Сега можем да ги исползваме да редоцираме ромите.
  • 27 гост

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "Ела да":

    Ало юклията,много ще е неприятно да попаднеш на престрелка с пит бул на повод!!!Отстрелвам ви без да мигне окото.
  • 28 Коко

    11 0 Отговор
    Няма лоши кучета, има лоши стопани!!!!

    Коментиран от #29

  • 29 куку руку ку

    5 2 Отговор

    До коментар #28 от "Коко":

    Не напразно тази порода е забранена в някои държави.
  • 30 Лудия

    1 6 Отговор
    Да не си е вземала въобще йоркширски териер....Най скапаните псета са това,каква е таямода просто...Щом си известна ,да си вземеш топчесто смотано псе ,което да се води за фризури и фукня отколкото някоя немска овчарка,лабрадор,хъски или самоед.
  • 31 Лудия

    1 7 Отговор
    Да не си е вземала въобще йоркширски териер....Най скапаните псета са това,каква е тая мода просто...Щом си известна ,да си вземеш топчесто смотано псе ,което да се води за фризури и фукня отколкото някоя немска овчарка,лабрадор,хъски или самоед.
  • 32 Лудия Макс

    6 0 Отговор
    Не знам от каква е диагнозата, на тези от вас, за да се радвате на нещастието на себеподобните си? Един се радва, друг пише че жената била орел с ориз, като че ли някой е искал мнението му. Тъпанар! Който не е имал и изгубил куче, не може да разбере състоянието на жената. Независимо от породата, хората се привързват към кучето си и ако го загубят страдат като за човек.
    Не е мода, да имаш домашен любимец, а необходимост, по някога.
    А че всяко куче, както има нужда от грижи и внимание, така стопанинът трябва да има и да носи отговорнаст за действията му.
    Има поговорка: Който не обича животните, той не обича и хората!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 omie

    4 0 Отговор
    ПИТБУЛА нее виновно има места опасни има и безопасни за кучета има поводи ако е без надзор такае и едното и другото носи ДУША
  • 35 никой

    3 2 Отговор
    стига с тия питбули.само те са ви в главата.имам питбул който разхождам на каишка,но е пълно с малоумни кучкари дет си мислят че могат да гледат кучета.та на въпроса когато го разхождам се ще се намери куче което го разхождат без каишка и идва и се вре при мойто.та дяже и налитат.е какво мога да направя да го оставя да го хапят ли.простохго отпускам малко и той си върши работата.на другият ден въпросното куче вече се разхожда на повод.доста стопани е научил да си връзват кучетата
  • 36 Бай хой

    3 1 Отговор
    Според мен нормален човек не би отглеждал питбул. Такова отвратително същество със злоба на вълк и сила и вид на свиня природата не може да създаде. Много ясно е че който го отглежда се кефи на злобата и жестокостта му която е резултат пък от желанието и възпитанието на собственика. Така че тия комплексари да ходят при психиатър и да се лекуват.

    Коментиран от #37, #38

  • 37 Спас

    2 1 Отговор

    До коментар #36 от "Бай хой":

    Гледах питбул живях с питбул и трябва да те опонирам питбула е невероятно животно фактора собственик е решаващ. Длъжен съм да заявя че кучето прислуга на стопанина
  • 38 никой

    2 1 Отговор

    До коментар #36 от "Бай хой":

    не толкова злобно колкото си мислиш.просто защитава по добре територията около него и стопанина му.а че има малоумни породи с малоумни стопани дет не знаят каишка и повод за куче какво е си е отделен въпрос.
  • 39 кучето шаро

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Zzzzzz":

    Във Великобритания питбулите са забранени !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове