1 598 9

Цацаров за делата Боршош и Семерджиев: "Правосъдието катастрофира"

Но все пак "за съда или добро, или нищо". Делото Москов тръгва

Цацаров за делата Боршош и Семерджиев: "Правосъдието катастрофира"

„Катастрофира правосъдието, катастрофира и пострадалата. Е и аз имам право на мнение -- катастрофира правосъдието”.
Това коментира главният прокурор Сотир Цацаров по повод провалените дела в Специализирания съд.

Едното срещу бившия директор на НДК Мирослав Боршош, който бе обвиняем за неправомерно изразходвани средства, близо 3,5 милиона лева за ремонта на НДК. А съдът прецени, че има съществени нарушения в обвинителния акт – липса на факти за някои от обвиненията, както и с колко точно е ощетен бюджетът на НДК и прекрати делото.

Второто дело срещу бившия здравен министър от служебното правителство Илко Семерджиев, който беше обвиняем и оправдан за принуда.
Той беше обвиняем, че е заплашвал с уволнение директора на Агенцията по лекарствата доц. Асена Стоименова.

Все пак Цацаров оправда Специализирания съд: „Години бяха необходими, за да се стигне до извод,, че Софийски градски съд не е възможно да се справи с делата. Дайте няколко месеца на Спец съда, за да може да се правят такива оценки”. Цацаров даде пример с делото срещу бившия здравен министър Петър Москов, че ще започне.
„За съда или добро или нищо”, каза Цацаров.

Той коментира и делото срещу КТБ и бившия директор Цветан Василев, който е в Сърбия.
Дали има сръбско гражданство Цацаров каза, че не знае, но няма пречки дори и да има делото срещу него да продължи по същия начин.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Иванов
  Отговор
  1 19:24  23.06.18
  По- голяма глупост, че съдебно решение не се коментира, не може да бъде родена. Същото е, че и самият съд не може да се коментира. Аз се обръщам към хората от БОЕЦ да направят сайт в който всеки да може да споделя снимки и материали на корумпирани съдии, прокурори, полицаи, данъчни, митничари и тути кванти бойкопеевски мафиоти на държавна служба! Да се направи карта на страната и там като цъкнеш да излизат местните башибозуци и пладнешки айдуци в държавни тоги и униформи!!!
 • Доцент Пенчо
  Отговор
  2 19:26  23.06.18
  Бе нали си лапате к,во ви пука за правосъдието ... като е катастрофирало що нито един не си подава оставка ... противни лапачи
 • държавата герб
  Отговор
  3 19:36  23.06.18
  Какво значи "катастрофира" веее???? . Почвате наново или понеже Борша лигавеше една Бъчва герберастка и не може да го пипнете ?!? Това е истината такива тарикатчета, като това боршошче ги закрилят герберастите, а както знаем гербераст герберасту око не вади !

 • vvvvv
  Отговор
  4 20:01  23.06.18
  За Боршош е ясно. Румяна Бъчварова все пак му е куратор. Пък и по интимен.
 • Кочо И
  Отговор
  5 20:02  23.06.18
  Тя държавата катастрофира, тоя за съда тръгнал да говори.. Мутрата от сик заедно с комунистите поставиха нацията на колене! Сега остана само да гледаме финалните надписи от странни и да чакаме края на филма.
 • ЬЬЯ
  Отговор
  6 21:28  23.06.18
  Да Главният прокурор каза на глас голямата истина . Правосъдието катастрофирало, истина но само това да е , МВР също, здравеопазването и .....цялата държава.
 • ХАРЛИ
  Отговор
  7 09:54  24.06.18
  И ТОВА ДОЖИВЯХМЕ. ГЛ ПРОКУРОР ДАКАЖЕ ЧЕ ""ПРАВОСЪДИЕТО" КАТАСТРОФИРА.!!!БОЖЕ ГОСПОДИ НАЙ- ПОСЛЕ КРАДЕЦ ДА СИ ПРИЗНАЕ ЧЕ Е НЕКАДЪРНИК И ТО НА НАЙ-- ВАЖНИЯ ПОСТ В ""ДЪРЖАВАТА"" КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ ОЩЕ. ?????? ДА СЕ МАХАТ ВЕДНАГА!!! МУТРОКОНТИНГЕНТА НИ ИЗЯДЕ ЖИВОТА!!! ВСИЧКИ В ЗАТВОРО. КЪМ БОЕЦ????? ОРТАНИЗИРАЙТЕ НАРОДНА ПОДПИСКА И С НЕЯ НАПРАВО В ЕВ СЪД КАНО МОТИВА Е ГЕНОЦИД НАД НАРОДА ОТ Б.Г. ЗНАМ ЧЕ ПЪРВО ТРЯБВА ДАМИНЕ ПРЕЗ НАШИЯ СЪД НО В ТОЗИ СЛУЧАЙ НИЕ СЪДИМ ТЯХ . КАТЖ МИЛОШЕВИЧ . В ЗАТВОРА И ПОСЛЕ ОТРОВА. МНЕ СЕ ИЗДЪРЖА ПОВЕЧЕ.
 • Цар Вул
  Отговор
  8 07:44  25.06.18
  Доволен съм от българския съд!!!ОСЪДИХ ДЪРЖАВАТА В ЛИЦЕТО НА ЕЙ ТАЗИ ПРОКУРАТУРА!ТУК!В БЪЛГАРИЯ!ВЗЕХ СИ ЧАСТИЧНО ПАРИТЕ ,НО И СЪДИИТЕ ПОКАЗАХА/ПОНЕ ПО МОИТЕ ДЕЛА/,ЧЕ И ИМА!!!А прокурорчетата - "от тях не става и чеп за зеле"!!!!!!!!!Такива обвинителни актове пишат,каквито и първолаци не биха написали!!!! Измислени,както и те са измислени!!К,во да се чудим като им гледаме наачалника и той от кого беше назначен-ОТ БОЙКО ТИКВАТА!!!
 • Димитров
  Отговор
  9 16:14  26.06.18
  ЗАЩО още не сте задържали министър МОСКОВСКИ за предумишлено убийство.........Ааа ЗАЩО бе Гладен Прокурор

Напиши коментар:


Публикувай