Last news in Fakti

23 Юни, 2018 16:49 4 467 15

Чисто гол турист броди по централната алея на Слънчев бряг

  • гол-
  • турист-
  • слънчев бряг

Мъж само по пантофи пее песни в курорта

На брутална гледка станаха свидетели туристите в Слънчев бряг. Пин турист се съблече и тръгна да обикаля улиците в най-големия ни морски курорт чисто гол, само по пантофи и перука, съобщава сайтът „Флагман“.

Той е забелязан снощи около 23:00 ч. да броди по централната алея на Слънчака, снимките ни изпратиха шокирани читатели, очевидци на скандалната случка, която за мнозина се е превърнала в атракция. Очевидно мъжът изпил неопределено количество алкохол и скъсал синджира.

"Беше повече от гнусно! Този човек, очевидно много пиян или дрогиран, се разхождаше по алеята само по пантофи и викаше като ненормален, пееше и песни. Най-ужасното беше, че имаше такива, които му се радваха. Само българите останахме възмутени. От ден на ден Слънчев бряг става все по-противно място за хората, които някога са го харесвали като курорт и са идвали тук да почиват. Чуждите туристи с потресаващите си изцепки превърнаха комплекса в бардак. Съвсем удариха дъното! А лошия имидж на курорта не го създаваме ние, а самите те. Стада от пияни и полуголи деца-чужденци обикалят като бизони. Врещят, падат на земята, закачат се с хората, обикалят от кръчма на кръчма, за да изпият поредната чаша с евтин алкохол. Време е да се сложи край на това безобразие!", сигнализира нашият читател.

Случаят с голия турист едва ли ще е последната изцепка на чужденците в Слънчев бряг за този сезон. Те идват в Слънчев бряг именно с тази цел - да се забавляват като за последно, сякаш в държавата няма правила и цари хаос.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 azazaz

    8 13 Отговор
    супер.. нали е демокрация.. всеки може да си обикаля както иска... оставете човека дасе забавлява както му харесва
  • 2 ТОА ГОЛИЯ ЧУЖДИНЕЦ СТО ПРОЦИНТА

    10 4 Отговор
    Е ОТСЕДНАЛ В ХОТЕЛИТЕ ДЕТ СИМЕОНОВ ЗАЩИТАВА .НЯМА НАЧИН ДА НЕ Е НИСКОТАРИФНА ОЛЕКСКЛУЗИВ.

    Коментиран от #5

  • 3 регулировчик

    14 0 Отговор
    Има "малка" разлика между това да се "забавляваш" и това да се ос раш". До подмишниците.
  • 4 onq s konq

    7 2 Отговор
    Като страна -членка на ЕС обърната с лице към Туризма освен ВЕЛОАЛЕИ задължително в курортите ни трябва да има и АЛЕИ ЗА НУДИСТИ по които нудите да могат да си ходят спокойно.Е да,ама държавата СПИ!
  • 5 процИнт

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "ТОА ГОЛИЯ ЧУЖДИНЕЦ СТО ПРОЦИНТА":

    Сто процИнта се е напил в заведенията, които Симеонов напада. И които оня кукер, министърката, защитава.

    Коментиран от #7

  • 6 Бойков

    13 0 Отговор
    Ангелова ЧЕСТИТО, нали не идвали за алкохола и наркотиците.
  • 7 САМО ЧЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА МУ Е ПЪРВО

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "процИнт":

    З А ХОТЕЛА А НЕ ЗА ЗАВЕДЕНИЕТО .....
  • 8 Фен на простотии

    3 5 Отговор
    Аз съм от тези които му се радват .Давай смело :)))
  • 9 цецо р

    8 1 Отговор
    Тук може почти всичко да прави.....Питам се какво ще стане в някоя нормална държава? Каква глоба и колко дена ще е зад решетките
  • 10 ванката

    3 8 Отговор
    какво ревете това се случва всяко лято по няколко пъти на сезон и това не е никакъв проблем за туристите идващи на слънчака да се забавляват а не да почиват който иска да си почива и да си гледа комплексите през лупа да ходи в албена !!! слънчака е най-силния курорт на балканите точно заради тази свободия и всички млади туристи от европа идват тук точно по тази причина но българските комплексари предубедени към монашеския начин на живот знаят само да лаят и плюят нещо което изкарва повече пари от държавата но нали държавата я няма тези пари отиват в определени сметки вместо тъпата ни управа да стимулира развитието на курорта и да си прибира парите от него те се опитват да го убият !!! нима няма курорти по черноморието ни за почивка за комплексари за тъпанари за умни и не чак толкова за улегнали и за всякакъв вид хора освен за купонджиите единствения курорт за купонджиите е слънчака но завидливите идиоти не им харесва свободата да се правиш на маймуна колкото ти е кеф
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Боко куРортиста

    7 1 Отговор
    Щом никой не го закача тоя голия е от ГЕРБ !
  • 13 Гларус

    2 3 Отговор
    Къде е г-н Симеонов да му спре децибелите. С такъв вътрешен ред и сигурност може само да го хване за маркуча.............
  • 14 Хайдук

    2 0 Отговор
    Тоя , няма как да го хванат за маркуча , защото има само шлаух , но да му набутат маркуча на него за семепреливане , ще остане много доволен и ще докара още като него за догодина ! А Ангелкова скоро ще се издигне до ангелите - знае твърде много и си вярва !?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове