24 Юни, 2018 09:07 49 966 51

18-годишна се самоуби по жесток начин

  • самоубийство-
  • 18-годишна

18-годишна девойка се е самоубила днес в жилището си в Пловдив. Тя е хванала с мокри ръце оголените жици на електрическия бойлер в банята.

Овъгленото тяло било открито от майката на момичето, която многократно правила опит да се свърже с дъщеря си по телефона. Детето е оставило предсмъртно писмо, адресирано до майка си, в което казва, че съжалява за постъпката си, но това е окончателното й решение, съобщиха разследващи, цитирани от "Канал 3".

Tийнейджърката и семейството й са имали проблеми и неразбирателства. В дома в последно време е имало много скандали. Детето е единствено в семейството. Няма яснота дали става въпрос за любовна драма, дали има намеса на дрога, или крайното решение е взето заради това, че момичето и майката са имали противоречия и са се карали. По случая се води разследване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ДРОГА 100 '/'

    30 16 Отговор
    ТЯ Е НАВСЯКЪДЕ....

    Коментиран от #51

  • 3 Свръх

    155 9 Отговор
    Става така защото свикнахме да живеем, живота на другите, случай не на наще близки, завладяни сме от чуждия интерес, доказване пред другите, който пряко, нямат връзка с нас, но уви това ни влече. Един грешен подход, лошо отношение, липса на близост с родителите и децата, води, често до подобен край...Едва на 18 год. можеше да създаде семейство, да продължи рода..Хора, няма по-близки от вашето семейство, башите роднини, и рядко приатели( и те не са много).Обръщайте повече внимание на вашите деца, не ги оставяйте да страдат. Не бъдете егоцентрични и завладяни от материалното и да се харесате на някой си!! Бог да я прости.

    Коментиран от #25, #27, #35, #45

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 БАЙ МИЛЕ

    131 4 Отговор
    БОЖЕ....КОЛКО МЪКА ИМА НА ТОЗИ СВЯТ БОЖЕ....

    ДА ПОЧИВА В МИР
    ГОРКОТО ДЕТЕ...

    Коментиран от #26

  • 6 Милост

    63 2 Отговор
    За душата и!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Irmao

    9 27 Отговор
    Heщо прикриват, без никакво съмнение! Няма как това да се случи, без да се активира защитата на ел. инсталацията.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 месара

    79 19 Отговор
    кво става с тая младеж бе, вместо да имат хъс за живот, те се самоубиват, убиват, колят , пребиват , дрогират,........,?! само не ми казвайте че за това са виновни Борисов, Нинова, или който и да е политик!

    Коментиран от #14, #19

  • 14 004130

    27 29 Отговор

    До коментар #13 от "месара":

    Путин и руските хакери са виновни!
  • 15 ужас

    71 25 Отговор
    Горкото дете , да почива в мир.
    За жалост до това води краварската демокрация която ни налагат вече 28 години.

    Коментиран от #43

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ба ги другарко

    25 10 Отговор
    има безброй неща за правене... време няма даже ... а вие бързате :( животът се живее бавно!!! номерът е да се задържиш колкото се може повече и да се възпроизведеш! глейте дърветата к'о пра'ят :) кибичат си дълго време :) кат' ви пуснат за ядене да не мислите, че за вас го правят :) не ва тъпири, плодят се и се възпрозвеждат! бог хем ви храни, хем прави нещата да си се възпроизвеждат, а рогатите уроди гледат да ви уморят по-бърже... не им се давайте! плодете се на пук! живейте дълго! щастието всеки трябва сам за себе си да си го открие... намирайте някой и прайте сексче... вижте уродите дет' ви управляват как се плодят, а вие спите, оклюмали сте се, нямате ищец за живот, нямате самочувствие, смачкани сте психически и физически, болни сте... падаш, ставаш, поотръскваш се и продължаваш ва тъпанар! утре пак ше паднеш, споко :) ставай! т'ва сте го правили точно хиляди пъти кат' бебчета! имате тренинг! 'ай' 4ау 4и тря наливам вода в пробету :P бог да ги прости такива умопомра4ени душици, той ги приема, ама не е БОГОУГОДНО да вършите това със самоубийството!!! амин
  • 19 Иванов

    37 14 Отговор

    До коментар #13 от "месара":

    Точно те са виновните плюс родителите. По статистически анализи е доказано, че самоубийствата растат в държави в които човек се чувства НЕНУЖЕН и намаляват в държави в които на всеки човек се отделя нужното внимание и от него се очаква да се включи активно в обществения живот, бизнеса, произвадството, защитата на страната и ВЪЗПРОИЗВОДСТВОТО НА НАРОДА! Дано разбереш това добре, комунистичиска тикво!!!

    Коментиран от #21

  • 20 Иванов

    19 14 Отговор
    Какво да се направи, когато живеем в страна подложена на геноцид, геноцид породен от икономическия и политически сблъсък между Раша и Запада?
    Има две неща но които всеки родител трабва да се научи, а после да научи и децата си. Това са Молитвата и Медитацията. Молитва е когато човек изпитва недостиг от нещо, запомнете това добре. Няма работа- ще се моли, болен е- ще се моли, здрав и богат е- ще прави милост и щедрости на тези, които се неждаят. Медитацията е насочена концентрация, която спира вътрешния диалог и водопада на мислите. Когато настъпи тишината и мръкът и съзнанието ти е напълно будно, ти си това и нищо повече не ти е необходимо. Ти си душа, светлина, любов! Ти си божественото дете свързващо във вечен съюз Небесния отец и Земната майка! Този свят съществува само и единствено заради теб, погледни Небето виж Земята, цветята, птиците и буболечките, всички живи същества и свойте братя човешки!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Иванов

    6 5 Отговор

    До коментар #21 от "месара":

    Как искаш да ти измисля нещо повече от Молитвата и Медитацията? Никой, абсолютно никой не може да измисли нещо повече от това, което ни е дал Творецът да преживяваме на този свят. Лошото е, че днешните поколения не го знаят, не го практикуват и се лутат от грешка в грешка. Колко от наркоманите са медитирали някога? Колко от самоубилите се са се молили? Няма какво да се измисли повече по този въпрос.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 28 ГОДИШЕН МЪЖ

    75 0 Отговор
    Когато бях малък, нямах нито лев. В семейството ми постоянно се водеха скандали на безумни теми. Баща ми беше класен мързеливец, а майка ми нямаше грам интелектуален капацитет. Ненавиждах държавата, семейната среда, политическата система. Намирах оправдание след оправдание за страданието си. Докато не стигнах до заключението, че всичко зависи от мен самия. Започнах да се готвя интензивно, за да вляза в престижен университет, тренирах тялото си непрестанно. Лостовете и учебниците бяха моята дрога. НАРИЧАХА МЕ ИМЕНА. КАЗАХА МИ, ЧЕ НЯМА ДА УСПЕЯ ДА ИЗЛЯЗА ОТ СРЕДАТА СИ. НАПУК НА ВСИЧКИ ЗАВЪРШИХ И ПОЛУЧИХ РАБОТА, КОЯТО МИ ОСИГУРИ ДОСТАТЪЧНО ПАРИ. НО НЕ ТОВА Е ВАЖНОТО ТЯ МИ ВДЪХНА ЖЕЛАНИЕ ЗА ЖИВОТ! ЗАТОВА НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ. ДА ЖИВЕЕ СЕМЕЙСТВО МИ.

    Коментиран от #29, #33

  • 25 Анонимен

    19 5 Отговор

    До коментар #3 от "Свръх":

    Твърде много слободия и криворазбрана
    демокрация! Но, решението си е било само нейно, не е пожелала да остарее! А има психиатри, психолози.... Бог да го прости!
  • 26 Мара

    4 23 Отговор

    До коментар #5 от "БАЙ МИЛЕ":

    Какво дете,бре!На 18 циганките са вече баби!

    Коментиран от #30

  • 27 Крадец

    6 13 Отговор

    До коментар #3 от "Свръх":

    Бог не прощава самоубийците!

    Коментиран от #37, #39, #47

  • 28 До 28 годишен мъж

    25 2 Отговор
    Браво! Вие сте достоен човек за уважение! Желая ви здраве и щастлив живот! от една 49 годишна
  • 29 мюмюн

    2 2 Отговор

    До коментар #24 от "28 ГОДИШЕН МЪЖ":

    АЛЕЛУЯ !
  • 30 БАЙ МИЛЕ

    16 4 Отговор

    До коментар #26 от "Мара":

    НИКЪДЕ В ПУБЛИКАЦИЯТА НЕ Е СПОМЕНАТО ,,ЦИГАНИ "

    ПЪК ТИ ЩОТО ТРЯБВА ДА ХЕЙТВАШ НА ВСЯКА ЦЕНА СИ НАДРАСКАЛА НЯКАКВА ГЛУПОСТ...
    КАЖИ ПОНЕ ,,БОГ ДА ГО ПРОСТИ "...
    ...И ТОВА Е..
  • 31 Бг.реалност

    16 3 Отговор
    Това не се потдава на описание.
    Защо бе моето момиче?!
    Нямам думи наистина,лека му пръст.
    Толкова ли всичко е било безнадеждно,че точно до това ,,решение" да се стигне.
    Във абсолютно всеки град държавата трябва да създаде безплатен консултативен център който да се опитва да предотвратява подобни случаи.
    Щом правителството има пари за министерски билети по 9000лв.значи ще има пари и за това.
  • 32 УЖАС.

    8 1 Отговор

    До коментар #10 от "Шансу Имамов":

    Щоза човек си ти .Не разбра ли ,че покойната се е карала с майка си.😐😐
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Dgi

    12 8 Отговор

    До коментар #3 от "Свръх":

    От както съм по чужбина, единствено ядовете ми ги създават роднините и то най-близките ;) Всеки най-много го мачкат родителите, но всеки си трае, за да не "нарани" "създателите" си, пък че те са първите които те смазват с чувството че си тяхна принадлежност и дълг към тях само защото са ти родители не се брои. Като сме закърмени по тъпата библия ще е така
  • 36 Фея

    17 2 Отговор
    С този начин на живот народа изтрещя психически.Никой не го е грижа за другия.Дали е болен ,дали има с какво да живее.Има ли грижи.Психично болни се разхождат по улиците.Няма основната грижа за човека.Докъде стигнахме.Да убиваме себе си и децата си с болна психика.Бог да прости детето.
  • 37 Гост

    19 2 Отговор

    До коментар #27 от "Крадец":

    Не се знае дали прощава или не прощава Бог.Не се знае и какво я е тормозело.Човек се чувства много самотен понякога.
  • 38 Dimitrina

    15 0 Отговор
    Някои хора приемат смъртта като спасение. А тя не е спасение. Бягство е! Няма проблем на този свят, от който да няма изход. Единствено от смъртта... Мир на праха му на милото дете!
  • 39 спенсър

    8 5 Отговор

    До коментар #27 от "Крадец":

    Бог не прощава самоубийците ли? Нищо подобно.... Именно Бог създава самоубийците. Тоя лицемер сатурнов ангел първо те учи да си добър към извергите, а като те прецакат те учи и да ги обичаш. Не е ли манипулация за самоубийство това животинско божие внушение? Ако не е от Бог значи е от онова проклето животно Сет и слугите му, тогава? Жалко, че се е самоубило момичето. А оня Шансу Имамов, който я изкара динозавър е един от тия, които създават злото. Както и да е изглеждала, тя е била индивид.
  • 40 777

    7 0 Отговор
    Да почива в мир!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ДДД

    0 3 Отговор
    тука няма наркотици ли?
    или се се карали за гаджето и?
    или че хейтвала БМВ то?
    или за 3 по физика?
    как мислите?
  • 43 чернобил

    6 2 Отговор

    До коментар #15 от "ужас":

    Какво ви е виновна демокрацията?Деградацията и тоталното ви невежество нямат нищо общо с демокрацията...
  • 44 Логотерапия

    2 1 Отговор
    Жалко! Животът има смисъл. Не може да избягаш от въпросите и трудностите, рано или късно ще трябва да ги решиш !
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Надеждата

    2 1 Отговор
    :) всички казаха по нещо вярно (: и така ...... В крайна сметка всичко започва от семейството преминава през обществото стига до детето и най лесното решение е всичко да приключи до тази статия и да се забрави (: честитооо да живее българия ма без народа =_=
  • 47 PlimP

    2 1 Отговор

    До коментар #27 от "Крадец":

    как го разбра?
  • 48 Жичкаджия

    2 0 Отговор
    Лека й пръст. Но да уточня - тялото не може да е овъглено, както са писали журнализете. Не и от 220 волта. Но от 6000 съм виждал сиво-черно металик обгаряне върху труп. Но и той беше умрял бавно, при падането след удара си беше разцепил главата и беше текла маса кръв. Ерго сърцето е работило още дълго. Не го правете така. Гадно е.
  • 49 Грую

    3 0 Отговор
    Ако бойлерът е бил монтиран правилно трябва малко да поработиш за да стигнеш до "оголените електрически жици"!
  • 50 Ха де

    1 1 Отговор
    Хората се чувствам нежелани, пренебрегнати, неоценени, без перспектива и желание за живот, зациклят в един омагьосан кръг от 8 до 17 на работа, която не понасят, с хора които не понасят, правещи нещо което не понасят, за стотинки които не понасят.... Светлина не се вижда в тунела
  • 51 ванката

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ДРОГА 100 '/'":

    така като теб има и други хора които са си просто глупави и без дрога
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове