Last news in Fakti

28 Юни, 2018 12:09 5 603 12

Марковски сподели за тумор в главата на Иванчева

  • десислава иванчева-
  • марин марковски-
  • младост

Българският съд не е мъдър и човечен, той трябва да защити здравето на гражданите, защитава клиента си адвокатът

Марковски сподели за тумор в главата на Иванчева - 1
Стопкадър: Bulgaria ON AIR

Бившият кмет на район "Младост" Десислава Иванчева остава в ареста, реши вчера Специализираният съд. Магистратите отхвърлиха искането на Десислава Иванчева за по-лека мярка заради здравословни проблеми. Мотивът им е, че представените медицински документи се отнасяли до стари заболявания, за които няма данни да са се обострили. Преди дни пък Иванчева влезе в болницата към затвора, където прекара две седмици, именно заради здравословни проблеми.

Прокурорът по делото съобщи, че тя и друг обвиняем - Петко Дюлгеров, са си разменяли бележки, за да уеднаквят версиите си. Адвокатът на Десислава Иванчева Марин Марковски каза пред камерата на Bulgaria ON AIR, че това е "контролирана кореспонденция".

"Дюлгеров, който категорично сътрудничи с полицията, със следствието и прокуратурата, му се дава възможност да кореспондира с Иванчева. Тя му е написала няколко бележки, които по съдържанието си са да каже истината", обясни адвокат Марковски в ефира на Bulgaria ON AIR.

Относно решението на съда да остави Иванчева в ареста, въпреки здравословните ѝ проблеми, нейният защитник каза, че тя има сериозни проблеми, за които е нужно лечение, което не може да се случи в ареста, защото е необходима медицинска техника и специалисти.

"Аз съм обезпокоен за здравето на госпожа Иванчева. Носим отговорност за нейното здраве и затова искахме да ни пуснат под гаранция, дори и домашен арест, за да може тя да се лекува", допълни адвокат Марин Марковски.

"Има данни за тумор в главата. Има данни за едно заболяване на очите. В резултат на стреса е получила доста сериозни екземи. Вярно е, че не е на смъртно легло Иванчева, но заболяванията ѝ не са безобидни", разкри адвокатът.

Той беше категоричен, че българският съд не е мъдър и човечен, защото Конституцията и държавата защитават живота и здравето на гражданите.

Марковски припомни също, че що се касае за делото срещу бившия кмет на район "Младост", обвинението все още не може да събере повече доказателства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    60 3 Отговор
    Тумор в главата има корумпираната Съдебна Система. Там е тумора казват и от докладите на Европа. Ама кой да ги чете.
  • 2 Реститутка

    39 19 Отговор
    Тумора не е в главата на Иванчева- там няма нищо. Самата Иванчева е тумор в Младост, който след като се отстрани иванзивно, трябва да се приложи терапия, за да се минимизират последиците от вреднотоканцерогенно действие;

    Коментиран от #6

  • 3 дончо

    20 12 Отговор
    Целта е да я пуснат и да си прави далаверите.Удобните съдии ще си свършат съвестно работата по български.
  • 4 Гост

    33 7 Отговор
    Първо някой я е натопил, после била болна, чакаме сега да кажат че ретроградният Меркурий и е повлиял и за това е взела парите.
  • 5 Борис Пъшев

    28 6 Отговор
    Марковски може да си един от най-добрите адвокати в България, но имай-малко съвест. Не излизайте с такова становище за тумори, рак и т.н. защото има хиляди болни от тази болест и могновенно си отиват от този свят..Тази Иванчева ли каква е там с аи много пъпките на грозната, алчна мутра. Още в първите дни на ареста и без грим беше потресаващо зле, тази е отвратителна и гнусна, зъбите и са като на влечуго, гнусни. Недейте говорете такива неща, за да е искарате болна и с влошено здраве, защото това е грях!! Имайте малко срама!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Русенец

    13 21 Отговор
    Срамота за народа ни ! Набедиха една жена за невъзможно да извърши от нея престъпление и сега я държат за назидание на Честните българи ! Братя Галеви ги пуснаха с доказани 35 милиона откраднати пари, а тази клета женица държат с недоказани 70 хил. евро, които нита е пипала нито е искала. Къде е нейния Гръцки Остров ?
  • 8 Димитров

    14 2 Отговор
    Заболяването на Иванчева в главата е се е появило в НАВЕЧЕРИЕТО преди да реши да се кандидатира за кмет.Щом е боли главата това означава че все още има глава на раменете.Младост е НАЙ-ЛАКОМОТО парпче от тортата с ВЪЗДУХ ЗА ЗАСРОЯВАНЕ НА на 1 МИЛИАРД
  • 9 Гост

    13 4 Отговор
    Как така всички клиенти на този адвокат на мафиоти са все болни или се разболяват в ареста?
  • 10 Бако

    16 3 Отговор
    Мазно дебело чиче спри да защитаваш утайките на тая "държава".С нищо не си по-добър от тая крадла.За пари си готов да продадеш дебелия си задник на кой да е. Как не те е срам после да се показваш по разни медии и с менторски тон да обясняваш колко глупав и нечовечен е съда.
  • 11 Пепеляшка

    9 1 Отговор
    Тумор има не в главата на Иванчева а в цялата съдебна система.Как не го е срам Марковски да казва че е много болна .Как не го е срам този адвокат да кощунство по този начин,с паметта на милионите хора починали от тази болест.И тази Кметица -Крадла дето някой я изкараха светица откъде вади пари да плаща на този нагъл адвокат който обслужва дела на мафиоти от най високо ниво.Лакомията на Иванчева и Марковски граници няма.И двамата алчни за много пари.Тази госпожа Иванчева като е била толкова болнява защо се натегаше за кмет.Дано и преседне от Лакомията.Тая заслужава цял живот да мие кенефите без ръкавици и масово изнасилване за десерт.Как не ги е срам и двамата.Да се покаят пред Господ за греховете си
  • 12 анализатор

    2 1 Отговор
    Марковски да не е доктор?А честната дама от къде намери пари за най-скъпият адвокат
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове