1 072 9

Психолог: Легализиране на педофилията? - фейк нюз

Психолог: Легализиране на педофилията? - фейк нюз

Като хибридна и фалшива новина определи информацията за черновата на нова занижена класификация на диагнозите на Световната здравна организация (СЗО), свързани със сексуалните отклонения и в частност педофилията, кризисният психолог Младен Владимиров.

"Това е най-вероятно чернова, качена за дискусии, нищо повече. В медицината си има дефиниции, ясно описани, какво е МКБ – списък на всички поведенчески състояния и болести, каквито имаме и на нашите болнични листове, за да може специалистът да реагира. Това е тясно професионално издание. Документът не прави релации с държавни документации. В България има много добър закон срещу педофилията", каза за ФАКТИ Владимиров.

"Организация с такъв авторитет няма да си позволи никога да легализира педофилията", категоричен е специалистът.

"Нека това да е повод за един конструктивен дебат за сексуално ограмотяване. Да се помогне на децата да разпознават и реагират на инцестни действия от страна на родители, възпитатели, треньори", предлага психологът.

Според него има опасност с темата да се злоупотреби, като определени партии я политизират, опитвайки се да натрупат дивиденти, отмествайки общественото внимание от други важни теми. В същото време, спекулирайки със страха на хората, се засилва омразата към тези с психични разтройства и така се увеличава стигмата срещу тях.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Българин
  Отговор
  1 18:15  28.06.18
  ОТВОРКОВЦИ, какво е това фейк нюз БЕ?
 • Morgoth
  Отговор
  2 18:33  28.06.18
  Днес е фейк нюс. Днес е чернова публикувана от недоброжелателни журналисти. Но нещата бавно и неотклонно с много либерални пари вървят в тази посока. Може дори хората които работят за това да не го усещат, но линията между екстравагантност и извратеност бавно се измества. Днес стават нормални хората, които се чувстват от пол от който не са, утре ще стане нормално и да си педофил. За да не нараняват деца ще им направят малки секс роботчета, а после ще почнат да се борят за правата им. Финалната щриха ще бъде когато им разрешат да осиновяват деца.
 • соросоидни кърлежи
  Отговор
  3 20:13  28.06.18
  Публикувано във факти.бг: "В същото време, спекулирайки със страха на хората, се засилва омразата към тези с психични разтройства и така се увеличава стигмата срещу тях". С психични разстройства, колко удобно,както всички престъпници изведнъж стават болни. Насилват деца, а ни трябва да ги признаем за малко различни като гейове, и ще има парад на педафили държащи за ръчичка деца и показващи на всички ,че те са като всички нас. Всички медии ще обсъждат и ще облъчват с тази болна тема и капка по капка ще доказват колко са хубави иначи тези педофили,колко са умни и красиви и талантливи...същата история беше и с гейове..всичко се повтаря..ИЗРОДИ..

 • ЕХА
  Отговор
  4 20:16  28.06.18
  тези които защитават тези свине ,да дадат своите деца на тяхнота обслужване, горките педофили ,трябва да ги жалим и да им разрешим осиновяване на деца...на една група вече позволено всичко..
 • ЕХА
  Отговор
  5 20:16  28.06.18
  тези които защитават тези свине ,да дадат своите деца на тяхното обслужване, горките педофили ,трябва да ги жалим и да им разрешим осиновяване на деца...на една група вече позволено всичко..
 • ей сега
  Отговор
  6 08:27  29.06.18
  ти повярвах, мръсен грантаджия... не и гейтаците бяха някога заболяване, а вече не са!
 • кой си ти бе
  Отговор
  7 08:42  29.06.18
  организацията на Клинтън от години е търгувала с деца, това не се подготвя от вчера, добре, че избраха Тръмп, иначе днес всичко това вече щеше да е факт! "Minnesota Archbishop Tells Court He Thought Pedophilia Was Legal" "President Duterte Accuses Vatican Of Endorsing Mass Pedophilia" "Putin: The ‘New World Order’ Is Normalizing Pedophilia In The West" Слава Богу, можем да се информираме и без вас... ако ви чувахме, щеше вече да е ад! Който пипне детенцето ми, никога повече няма да знае що е секс!
 • Ivo
  Отговор
  8 14:01  29.06.18
  Обратните, джандарите и така натам донякъде ги разбирам,може би не както трябва.Но такъв който посяга на малки деца няма как да стане Ще го бия в зъбите и ще го ритам в главата.Ако ще 1000психолози да ми твърдят,че не съм прав.
 • куку руку ку
  Отговор
  9 09:24  01.07.18
  То и евроатлантическите ценности са се пръкнали като едно словоблудство в една чернова и все още нямат правно основание, но това не пречи всички да се "опират" на тях. Така, че легализирането на педофилията днес може да е фейк, а утре да стане морална основа, ДА ПАЗИ БОГ да не стане.

Напиши коментар:


Публикувай