30 Юни, 2018 20:05 2 428 38

Цветан Цветанов: Няма друга партия като ГЕРБ

  • цветан цветанов-
  • герб-
  • европейски избори-
  • младежи герб

Европейските избори ще бъдат разковничето за стабилността на България, заяви заместник-председателят на партията

Цветан Цветанов: Няма друга партия като ГЕРБ - 1
Снимка: БТА

Европейските избори ще бъдат разковничето за стабилността на България. Те ще дадат ясен знак дали в бъдеще ще се стремим към силно присъствие в евроатлантическото семейство или не. Вярвам, че тези избори ще ни дадат допълнителна увереност и за местния вот. Това заяви в Боровец пред над 130 младежи от ГЕРБ-София и от ГЕРБ-София област заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов, съобщи пресцентърът на партията.

На форума Цветан Цветанов е изнесъл лекция на тема "Развитието на България в глобалните политически рамки". Сред лекторите на семинара са още председателят на Младежи ГЕРБ и заместник-министър на външните работи Георг Георгиев, актьорът и продуцент Николай Ишков и Дойчин Боянов от Федерацията по катерене и алпинизъм.

"Българското председателство приключи, но то успя да вкара България в центъра на Европа. Оценките за представянето ни бяха изключително високи", е заявил Цветан Цветанов. По думите му най-големият успех на председателството, а именно очертаването на ясна европейска перспектива пред Западните Балкани, е гаранция за по-малко влияние от трети страни в региона. "След 15 години Западните Балкани отново са в дневния ред на Европа", изтъкнал Цветанов.

"Правителството докара до успешен край председателството без да получи подкрепата на БСП. Станахме свидетели на вот на недоверие както в началото, така и в края на европредседателството", е посочил председателят на ПГ на ГЕРБ и е допълнил, че БСП не са имали готовност да водят дебат за проблемите в сектора "Сигурност". "Те вдигат шум, защото нямат какво друго да предложат в интерес на гражданите", категоричен е Цветанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    71 1 Отговор
    Няма толкова корумпирана партия като Герб за това си прав Цветанов.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 веселяк

    51 1 Отговор
    Е сега само остава да върнем чл.1 от Конституцията на НРБ.
  • 4 ИЯО

    50 1 Отговор
    Прав е човечеца- НАИСТИНА НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ.....................
  • 5 Санкция

    49 1 Отговор
    Преди имаше-БКП, но сега се прекръсти на ГЕРБ...
  • 6 Мръсни копелета ГЕРБ да пукнете дано!!!

    46 0 Отговор
    Държавната тайна на гърбавите, която вече не е тайна е че, на "Безмер" всяка нощ кацат по 5 самолета и с часове се разтоварват МИГРАНТИ от Германия, на Меркел гостите!!! Местните хора са успели да говорят с някои от тях и им разказали че, към 2-3 часа през ноща ги натоварили в самолетите без да им казват че ги карат в България, после от "Безмер" ги натоварват в бусове със затъмнени стъкла и ги карат за временно някъде, след което ще ги заселват в цяла България!!!!
    Ще мачкаме ли най-накрая ГНИЛИ КУХИ НАГЛИ КРАДЛИВИ И МИРИЗЛИВИ ТИКВИ на тиквата Борисов и тиквите от ГЕРБ!!!!!!

    Коментиран от #9

  • 7 Гост

    40 0 Отговор
    Е, па нема по-нахално нещо! Ама да каже как я създадоха, с какви пари, откъде? И преди и сега - мафия!
  • 8 българче

    30 0 Отговор
    Абе, това "ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКО СЕМЕЙСТВО"

    що се бие за пари???
  • 9 Кънчо

    10 6 Отговор

    До коментар #6 от "Мръсни копелета ГЕРБ да пукнете дано!!!":

    Сериозен, ли си?

    Коментиран от #13

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 тото

    26 0 Отговор
    този главата хич не го слуша.
  • 12 ЗА ВЪЖЕТО Е МОМЧЕТО

    25 0 Отговор
    САМО ДА МУ ДОДЕ ВРЕМЕТО !
  • 13 Мръсни копелета ГЕРБ да пукнете дано!!!

    21 1 Отговор

    До коментар #9 от "Кънчо":

    Сериозен съм, за наше най-голямо нещастие!!! :
    Всяка вечер в "Безмер" кацат по 5 самолета пълни с МИГРАНТИ от гостите на Меркел след което ги разтоварват с часове, качват ги в бусове със затъмнени стъкла и ги карат на някъде, след което ще ги разпределят по цяла България!!!
    Казват че, преди да ги докарат в България са били в центрове в Германия!!!

    Коментиран от #16

  • 14 Варна

    28 0 Отговор
    Синът на шофьора, влязъл с връзки в МВР и завършил с връзки ВИФ... - Лектор на тема "Развитието на България"... - Ако не беше трагично щях да го приема като първоаприлска шега!

    Няма такова падение!
    Първият и вторият човек в БГ с връзки завършили висшето си образование, които трудно пишат определят съдбата на страната вече 9 години!
    - Страшна трагедия!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ТОЧКАТА

    21 0 Отговор
    ...няма,намя,..няма и да има...При Европа на две скорости/както се очертава/ България е на ..трета скорост/бавна и последна/....Първа са онези от ядрото/еврозона и шенгеня/ ,втора са ДЪРЖАВИТЕ които МОГАТ САМИ,а трета са териториите дето се водят държави,галят ги по главите и не ги ебават за нищо...освен да ги точат и обезлюдяват...и натякват ,че ,,.....имали проблеми на глава от населението много повече от останалите...,,...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 onq s konq

    8 15 Отговор
    "Като ГЕРБ няма втора тъй могъща на света,ти си нашата опора,ти си наща висота"!Амин.

    Коментиран от #24, #28, #33

  • 20 Mikert

    23 0 Отговор
    Какво стана с днешните протести на българите в чужбина??? Защо никоя телевизия не ги отрази???

    Коментиран от #36

  • 21 Морук

    17 0 Отговор
    За 3 мандата най мн борчове,и най мн откраднати,не няма наистина няма
  • 22 българина

    16 0 Отговор
    няма да, такъв предателски башибозук!
  • 23 ДЦК

    8 0 Отговор
    Да живее БКП - ГЕРБ - организатор, вдъхновител и изпълните на ...... всички добрини , на цялото благоденствие на българите, на Западните Балкани, на цяла Европа. За другото сте чели по горе.
  • 24 Варна

    12 0 Отговор

    До коментар #19 от "onq s konq":

    По ирония на съдбата и разбира се основно от глупост, цитираш леко преиначено стихотворение на Петко Р. Славейков озаглавено ВЯРАТА И НАДЕЖДАТА НА БЪЛГАРИНА
    КЪМ РУСИЯ - Посвещава се на руския народ


    Цитираш вторият куплет, който в оригинал е следният:

    Кат Русия няма втора
    тъй могъща на света;
    тя е нашата опора,
    тя е нашта висота!
    ---------------------------------------------
    Разбираш ли иронията на собствената си глупост и на паплачта, която подкрепя партията на крадливите, малоумни и полуграмотни идиоти?
  • 25 Вярно е

    13 0 Отговор
    Толкова зулуми и простотии никой не беше посмял да прави. Но... Предстои огън и жупел точно за тези некадърници
  • 26 Оня с коня...

    10 0 Отговор
    Вместо да си язди коня с апапите-Ц.игани, той тръгнал дажизползва богословски термини, които не разбира какъв смисъл съдържат. Конярите- в конюшнята и това е.
  • 27 Физик

    13 0 Отговор
    Забележете единодушието в различните коментари.Анализаторите да се изкажат но мисля че се вижда критична маса която ще предизвика качествени изменения.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 АНОНИМЕН

    12 0 Отговор
    А БЕ ЦВЕТАНОВ НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА А ВСЕ СТЕ ИЗБРАНИ ,БАБА МЕРКЕЛ ЗАЩО НЕ СИ ОСТАВИ МИГРАНТИТЕ В ГЕРМАНИЯ АМИ НИ ГИ ПРАЩА ТУКА , ИМАШ БАЯ АПАРТАМЕНТИ ,КАТО СИ ТОЛКОВА ЕДБАП НАСТАНИ ГИ У ВАС , А ,КАТО ГЕРБ НАИСТИНА НЯМА ,ДА МОРИ НАРОДА ,ДА ГО ШПИОНИРА ,РЕКЕТИРА ,И ДА ВЛАСТВА ДО ВЕКИ ВЕКОВ ,ВИЕ ЩЕ НАДМИНЕТЕ И НА ЖИВКОВ ГОДИНИТЕ ,САМО ЧЕ ТОЙ ЗАЕДНО С НАРОДА ПОСТРОИ БЪЛГАРИЯ ,А ВИЕ Я УНИЩОЖИХТЕ И НАИСТИНА СТЕ ЛОШ МАТЕРИАЛ
  • 31 Цецоооо

    6 0 Отговор
    Къв боклук си тиииии...
  • 32 СссереМ

    0 10 Отговор
    Без ГЕРБ още щяхте да работите за 300 вместо 1500 лева,и да карате по изтърбушените пътища.
    Явно Решетников е развързал кесията за да видя толкова надупени тролове.
  • 33 дивака

    9 0 Отговор

    До коментар #19 от "onq s konq":

    Ко пийш, толкова рано? Ако е нашенско, налей по едно! На ГЕРБ не може да се вярва за нищо. Лъжат и папат без срам. Колкото до самолетите на Безмер не съм ходил там, но тук в града пълзят доста от африканци, иракчани, сирийци и кой знае какви, не им зная езиците. Но аз съм спокоен за светлото бъдеще, защото '' НАШАТА МИЛИЦИЯ' НИ ПАЗИ. '' - Веско Маринов го каза. Само не разбрах, на какво си я подкарал, че толкова рано запръска слюнки да хвалиш ГЕРБ? А, пари дават ли за това или ти от патос?
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 арджентата

    4 0 Отговор
    Да. Така е ! С такава партия не са ни нужни врагове - окупатори! Превърнахте народа в роби!
  • 36 Фактолог

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Mikert":

    Не ги отрази, защото искат медиите да получават пари. А долар да бар е в бюджето на владтта и ако отразят истината за протестите и не само, може да цунат ен Мъней пфез крив макарон. Боко е любимец на есфопейските комисари, понеже с него нямат проблеми, винаги съгласен с фрау Мерчел, винаги послушен на Шорошките НПОта, винаги купуващ стари Ефф16-ки вместо нови Юрофайтър, Грипен, той е любимец на Уошингтън, Брюксел, НПотата. Само явно ние прецаканите бълхари, не можем да оценим какво велико '' щастие'' имаме, да ни цуцат и управляват и мачкат Боко и гърбави евротолерасти. Той е ГЕРОЙ!!! Без да прочете проекта, той спфя Южен поток, отказа Гфипен нови, но приеха трета употреба Еф 16. Ти какво очакваш от такива велики личности? Да ти издипят куфар с пари за болнични ли? Аз се гордея с велики личности като Боко. Благодарение на тях цял свят ни знае, че сме най-бедни, ограбвани и загиви. А медиите искат заплатки, защо очакваш всяка да пише всичко? Ето, красавицата Вени праска страхотни статии за секса, като ги чета и все едно съм първолак пред длугалката? Толкова хубави неща пише, а ти за протести питаш. Боко и мафия протест не ги събаря, само Пейтфиът, ТопольМ, Булава и може би и журналистка може да го свали?
  • 37 Незнайна

    3 0 Отговор
    И аз като шопите ще кажа : Е нема!!! Ама това е в главата на Цветанов!А иначе правилната реплика : Е нема по-търпелив и загубен народ от тоя българския!!!!
  • 38 ГРОБАРЯТ

    2 0 Отговор
    Верно е! Няма такава крадлива партия и такъв уродлив рапон! Цвъки гуменетката е уникален хемороид!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове