Last news in Fakti

9 Юли, 2018 14:19 55 624 39

Мистерия около смъртта на една от най-красивите български манекенки

  • асиана митева

Смъртта след зверска катастрофа на известния модел Асиана Митева може да не е случайна, пише Блиц.

Бившата управителка на известните столични клубове "Бедрум" и "Маскара" загина на 29 години след тежък инцидент с джип на магистрала "Струма". Трагедията стана на 17 февруари тази година, а брюнетката остави сираче 5 месечно бебе.

Случаят първоначално се смяташе за пътен инцидент, но източници на Блиц разкрили много важни детайли, свързани с автомелето.

Криминалисти не изключват версията някой да е "помогнал" на красавицата да катастрофира фатално.

В черния ден Асиана е тръгнала сутринта от София към Благоевград с джип БМВ модел Х5. Митева е взела документи от югозападния град и бързо е потеглила отново към столицата, за да вземе детето от майка си, която го е гледала.

Смъртоносната катастрофа е станала на 72 км в посока Дупница. Младата дама не е успяла да вземе лек ляв завой с обратен вираж. Асиана е шофирала с превишена скорост, но първият мистериозен факт е, че не е имало никакви следи от спирачен път. Това е много странно, защото тя притежавала свидетелство за управление повече от 10 години и е била опитен шофьор.

При мелето джипът излиза от пътя, реже мантинелата и се преобръща три пъти, като не се е отворила нито една от въздушните възглавници.

Тестовете са показали, че Асиана не е използвала наркотици или алкохол преди да се качи зад волана.

Джипът, с който се е движела брюнетката, е на бащата на детето й, който е Даниел Стефанов - Дъмпела. Това е и основната улика, която кара разследващите да се насочат и към евентуално покушение.

Дъмпела е много известна фигура в крими средите. На 26 февруари 2012 година той намушка с нож в сърцето ММА-боецът Благой Иванов-Багата, а впоследствие спортистът оживя по чудо.

Стефанов е арестуван и за фалшиви документи, притежание на наркотици и изнудване. Известно време той се смяташе за приближен до Йоско Костинбродския, който в момента се издирва от полицията, а наскоро бе задържан синът му и обвинен в тежки престъпления.

Криминалисти не изключват версията джипът на Дъмпела да е бил повреден умишлено, а Асиана просто да е извадила лошия късмет да се качи на возилото на половинката си. Във всеки случай действията на дамата са били адекватни и засега не се вижда реална причина тя да катастрофира фатално.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъртвец

    107 7 Отговор
    КОЙ ПО ДЯВОЛИТЕ ПУСНА МАСОВИЯТ УБИЕЦ ОТ КОСТИНБРОД НА СВОБОДА ?

    Коментиран от #2

  • 2 Будалата

    103 4 Отговор

    До коментар #1 от "Мъртвец":

    Предполагам го пусна Корумпиранния СЪД.
  • 3 Анонимен

    30 33 Отговор
    Заспала е и не е сложила колан, затова няма отворени въздушни възглавници.
  • 4 Подуенска мома

    81 12 Отговор
    Бог да я прости, ама свършиха ли мъжете в страната и е останал само тоя Дъмпел?!!!Била е интелигантно момиче не е ли съобразила, че около такива като него винаги смърди !!!

    Коментиран от #36

  • 5 Кари

    35 6 Отговор
    А разберете на кой е джипа, на тези от Благоевград или на мъжа И?
  • 6 гост

    101 8 Отговор
    Е те момичетата не искат добро момчета с нормална работа и скромни възможности. Мутрата идва, хвърля й ключовете за голям и мощен джип и тя е доволна, а доброто момче нито може да й подарява всяка седмица по сто рози, нито може всеки месец да я води на различни курорти, нито има 5х.лв за няколко дена в Тайланд. Лошото момче е интересно, вълнуващо, приключения, над закона, власт и др. После защо си търсели мутри за половинки, ето защо. Лека й пръст, но факта, че не се е отворила нито една възглавница е много съмнителен, да.
  • 7 Гост

    74 12 Отговор
    Защо ме занимавате с тази тъпоумна ИЗМЕТ??!

    Коментиран от #8

  • 8 защо ли

    44 1 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Може би за да служи за служи за размишление на тези, дето си мислят, че са хванали началника за шлифера, че са безсмъртни, че са майсторите на волана, че ..... Те катастрофите не стават заради колата, а най-вече от действията на водача.
  • 9 Кума Лиса

    35 5 Отговор
    Обичам да карам по магистралата с 140 км./час, и да ме застигне премиум-паркет ,,джип,,. Той светла зад мен, свири с клаксона продължително и когато аз ,,левашки,, му дам път при скорост от 170 км./час, да видя ужилената физиономия на мутресата!

    Коментиран от #14, #15, #16

  • 10 Шаран БГ

    34 5 Отговор
    Тези джипове Х5 на БМВ много бягат. Ако не е "кремиран" колко му е да се поогледа по-сериозно. Ама от какъв зор ? Коментар №4 правилно казва: "....около такива като него / Дъмпела/ винаги смърди ! "
    Бих казал "винаги смърТи " Жалко за младия живот, но този път /като начин на живот/тя си го е избрала !
  • 11 1913

    29 7 Отговор
    Щом има татуировка значи има печата на дявола. Бог да я прости.
  • 12 БКП

    60 5 Отговор
    Щях да се изненадам много ,ако гаджето на тая беше некое нормално момче. Поредната българска манекенка-лека жена, праскаща се с престъпник за БМВ. И после се чудите що западняците мислят че всички българки са к...ви.
  • 13 ГГГГГ

    41 2 Отговор
    "Повредили умишлено БМВ-то", но така, че иде от София до Благоевград и по средата на обратния път да катастрофира!?!???
    Аман от фалшиви глупости с цел "клик".
  • 14 вес

    18 5 Отговор

    До коментар #9 от "Кума Лиса":

    Ами продължавай все така да се радваш на странното си забавление докато те изхвърли от пътя някой, който не успее да намали. Това го видях в Германия, как се случва. Предния се завъртя на мига и започна едно премятане... после повръщах, като видях на какво станаха тия кума лиси
  • 15 явертъуи

    12 22 Отговор

    До коментар #9 от "Кума Лиса":

    С комплексите как си? Има една камара по-бързи коли от твоята талига и всеки си избира как да кара. Ти не си никой,та да определяш кой с колко ще кара. Всеки си носи последствията за постъпките.

    Коментиран от #17

  • 16 Горублянския

    11 13 Отговор

    До коментар #9 от "Кума Лиса":

    Премиум паркет джип,а? Тия паркетници правят смешна твоята бричка.Брато , прозира колко комплексиран тип си. И викаш като се набримчиш с 170 и никой не мое да те мине? Даже моя Форд на 15 години дига 200

    Коментиран от #24

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Сттаврю

    17 1 Отговор
    До явертуи ти си идиот прост всеки определя как да кара че тези закони защо се пишат бе ши аняк ако някои нахендри женати с детето дали така ще плюеш говедо.
  • 20 Петков

    21 2 Отговор
    Манекенка с бмв, управителка на чалготека и жена на индивид с прякор... Какво повече има да се коментира. Там няма случайна смърт. Ако иска спокоен живот да се хване да работи нещо с акъла си и да се ожени за обикновен средностатистически мъж. Така е като разчиташ на външния си вид и златната си п...ка. Поздрави!
  • 21 Анонимен

    19 3 Отговор
    Няма да съжалявам поредната тъпа кифла която се е забъркала с наркомани и убийци...да е мислила като си е давала дупето в замяна на пари, коли и имоти😡..язък за детето.
  • 22 Крадец

    9 0 Отговор
    Била с 10 годишен шофьорски стаж и била опитна!Смях в залата!
  • 23 Уътффрръуу

    10 4 Отговор
    Аз се чудя.....Защоооо бе хора с такава злоба и омраза ...защоооо,Вие всички които пишете,четете и се чудите и исипвате помия върху един отишъл си човек от тоя свят...с какви сърца сте бе, някой познаваше ли я ?Аз да попитам ? А? Не ви ли е срам бе!!! Някой ит вас докато си губи времето да коментира,замисли ли се изобщо..... че това може да сполети всеки от нас някъде без значение от опита от мъжа от колата !!! Вие тая болка ,ако я изпитате ще четете и ще расъждавате Адекватно бе хора!!! Проявете човечност поне малко към болката на хората! Никой не е застрахован в този живот, Айде стига сте изсипвали Помия,😢

    Коментиран от #25

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 селфи

    5 0 Отговор

    До коментар #23 от "Уътффрръуу":

    Имаш право. Повечето мисски стават заради парите метреси на кой ли не и замесен в какво ли не? Няма причина, въздушните възглавници да не се задействуват. БМВ прави качественни автомобили, лично не си падам по тях, но са се доказали. Защо не са задействувани възглавниците и защо не е реагирала спирачната система??? Какви са били документите? .... ???? Баварките имат добри спирачни системи. Мисля, че не е случаен инцидент.

    Коментиран от #28

  • 26 Малее

    2 5 Отговор
    Тва красива манекенка.... тц. тц... това чироз, това траверс.
  • 27 гощо

    1 1 Отговор
    Превишена скорост,обратен вираж типично за пътищата по БГ,без колан заради което не се отварят ер беците. Няма криминален случай тук.
  • 28 Добре казваш

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "селфи":

    ама защо не в началото...тогава има логика...тя пътувала в едната посока и после на връщане.

    Коментиран от #32, #33, #34

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Расулюлах

    1 1 Отговор
    Къв спирачен път на кола с абс?що за дивотия е това?
  • 31 Косач

    2 0 Отговор
    Който не може,не го може с Х5 и с Ферари,дори.Системите,внедрени в колите не могат на 100% да обуздаят некадърника,надценил се като водач.Лошото е,че такива аномационни герои от БГ флора и фауна затриха сума ти народ покрай себе си.Еър бег се отваря винаги само при поставени колани,а спирачките реагират само при натискане на педала.И двете действия явно не са изпълнени и резултата е "оф лайн"
  • 32 селфи

    0 1 Отговор

    До коментар #28 от "Добре казваш":

    Защото четох, в предната статия по въпроса, че дамата се е срещнала с някого, след което с бясна скорост се е върнала обратно, но е катастрофирала. Аз не съм следовател и не разследвам подробностите, за да зная кое как е било?, но ме смущава факта, че мацката е взела документи, срещнала се е с някого и е хукнала обратно. Защо, ако няма нещо спешно и с кого е разговаряла? Тия миски движат често с Ъндърграунда, мутри, наркодилъри, сводници и кой ли не, заради паричките. И ако някой нещо е искал от нея и тя не се е съгласила, като нищо може да и спретне номер. Но какъв не се сещам, не съм видял колата ни нея. И все пак бясното препускане си има причина. Не зная колко е стояла там? Има устройства след като ги плставиш върху спирачни маркучи след опред. среме режат... Има устройства, които блокират дори волана. В света на милионите и милиардите се използува какво ли не. Как мога да ти кажа какво е стансло, без да съм разгледал ситуацията?
  • 33 селфи

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Добре казваш":

    Тук в сайта има статии по случаят. Джипа е бил на бизнесмени от Благоевград. Кара го тя. Хукнала е да вземе някакви документи. Срещнала се е с някого. После рязко е стартирала към София. Кой е говорил с нея, какво е искал? Ако е бил мутра рекетьор това я е изнервило. А може би мишената е бил благоевградския бизнесменн, а неочаквано тя се оказва с джипа? Има устройства блокират волана, диференциала. Какво ли няма. Само с 1 болт можеш да направиш автомобила незвижещ се поне, докато не го разглобят в сервиз почти на части. Защо тази непрекъснато шофираща и познаваща пътя мацка, да допусне гаф на ЛЕК ЗАВОЙ, както пише, да не опита да стабилизира с солана и спирачката? И защо да не си е сложила колана, след като повечето нови коли сигнализират, ако вратста не е затворена и колана не е сложен? Новоте електроники длри не тръгват, ако не си с колан. Не зная нивото на оборудване на ЕксПетицата, но тия бизнесмени лапкат от лукса на кило. Дофи и да е бързала за детето си, тя е плзнавала пътя, в момента не е изпреварвама, няма аквапланинг, лед. Кое е завъртяло джипа през мантинелата? Може би спукано колело, блокаж на кормилния механизъм, рязко завъртане на волана.... А може, докато са госорили да е поставил накой нещо по-специално. С декодери можеш да деблокираш аларма за секунди. Не зная какво е станало. Но нещо я е изнефвило дотам, чд да запфепуска фязко.....
  • 34 селфи

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Добре казваш":

    Възможно е катастрофата да се дължи и на висока скорост..., едно кихане, свиване на мускул може да те прати в мантинелата. Защо на връщане ли питаш? Ако някой ине помогнал да катастрофира? , има много неизвестни. Каква е връзката на Бедруум, Маската, строителната фирма, дали някой не и е дал много пари и си ги иска, апетити към заведенията, нейна изневяра и развод без съдии, случайно и дават джипа, а целта е бизнесмена, ... Тези неща са толкова трудно предсказуеми, без информация. Тя е свързана с кого ли не? Целта не е бил мъжлето и, защото джипа не е негов. Може би предупреждение към него, ако е навлязъл в дилърски сектор на друг и не иска да се разкара? Попитай Алена, тя. Говори със звездите, те може да знаят? Малко е информацията, за да гадаем....
  • 35 Meri

    0 0 Отговор
    Едва ли е повредил колата. Не може да е знаел дали детето не е там. Конспиративни предположения

    Коментиран от #37

  • 36 селфи

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Подуенска мома":

    За повечето модели, плеймейтки и други, думата съпруг и заварчик, автотенекеджия, таксиметров шофьор, баничарница, краставицата, автомонтьор .... са табу по презумция.... Само пеят за голямата любов и пишат стихове за нея.... Но очевидно голямата любоФ са парите за такива. Няма причина да гадаем, информацията е малко.
  • 37 селфи

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "Meri":

    Именно, само предположения. Не знаем толкова неща, Възможно е след като е бързала, телефона и да е звъннал, а за 1 секунда при висока скорост стават аварии. А може и някой да е говорил нещо с нея тя да се е изплашила и бързайки да е звъннал телефона да понечи да говори и джипа поднася? Каквото и да е станало, гаджето на Дъмпела е катастрофирала. И то завинаги. Защо и да не е възможен сценарий? Лесно ли мислиш в мутренската държава се правят пари за големи заведения? Малко са хората направили почтено големи пари тук, повечето са замесени в какво ли не, нищо, че стоят като светци пред камерите. Не забравяй, че повечето светци в Библията са все бивши разбойници!.... И защо да не допуснем, че е отказала сделка на някой, той звъннал и на баира чака човек с????? Оптика и зелено лазерче? Няма куршум няма гуми, просто 3 секунди през стъклото и мацката не вижда къде кара. Аз съм бил охрана нямаш си и на представа за мижави пари как трепериш не теб дали ще гръмнат, а дали ще опазиш обекта... И то по времето, когато мутрите се бяха разпадали с благословията на държавната власт. Даже и ченгетата не ги закачаха, понеже бяха под протекцията и на политици и на висши офицери. И частни охранители и ченгетата се чудехме коя мутра на кой политик и офицер под чадъра е, че не знаеш ако го спреш дали утре държавни органи няма да те погнат. Повечето от едрия бизнес е окървавен тук. Препрани пари, легализирани чрез фиктивен внос износ, сключени обединения, какво ли нямаше? Не зн
  • 38 Смуки

    0 0 Отговор
    Не се е отворила, щото джамбазина е сложил съпротивление за 0,30лв. да залъгва възглавниците, карам само БМВ и пише ли на волана SRS а то е сложено от 98год. значи че кантара на седалката отчита който е седнал и без колан гърми!
  • 39 Morgoth

    0 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: първият мистериозен факт е, че не е имало никакви следи от спирачен път. Това е много странно, защото тя притежавала свидетелство за управление повече от 10 години и е била опитен шофьор. ...... Именно затова не е имало спирачен път - тръгнеш ли да изпускаш завоя спирачката е по-вероятно да те изхвърли съвсем отколкото да ти помогне. С предно или 4x4 реално е по-добре да дадеш газ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове