Last news in Fakti

9 Юли, 2018 20:45 12 619 25

Защо Симеонов не провери "хотелиери на плажа" в Слънчев бряг

  • валери симеонов-
  • хотелиери-
  • слънчев бряг

Вицепремиерът Валери Симеонов освен, че броди за шума из Слънчев бряг, вече снове и в София. Хората го разбиват от подигравки в социалните мрежи. Никъде по света, особено в Европейския съюз не сме виждали вицепремиер или министър да броди по заведения и да натиска off на звука. Вместо да се занима с глупости защо нашият Валери не вземе да проверява незаконните обекти по Българското Черноморие. Такива продължава да има дори и в Слънчев бряг, където често ходи вицепремиерът. Но май един хотелиер е недосегаем, защото е общински съветник в Несебър и близък на Симеонов и често е засичан с него, твърдят от местния парламент пред nbox.bg. Става въпрос за Венелин Ташев, собственик на хотел „Котва“ в Слънчев бряг и „Мариета палас“ в центъра на Несебър.

Според общинарите, Ташев е завзел покрай хотел „Котва“ от плажната ивица на най-големия ни курорт. На пясъка е изградил асфалтов път, ограда и зелени терени. В задачата се пита къде е Валери Симеонов да провери това беззаконие, къде е регионалното ДНСК и централното. Дали ще посмеят да направят проверка, тъй като са кадри на вицето. Миналото на Ташев не е от най-чистите. В годините играе със СДС, Иван Костов, Реформаторския блок, с Радан Кънев, сега с патриотите. Срещу него имаше опит за убийство. Обича да се фука със скъпи автомобили и да се прави на „мутра“. Преди 4 години се издокара с „Ролс ройс“ за 300 000 паунда. Преди 2 години купи комплекс „Парадайс бийч“ до Свети Влас, който беше собственост на убития бизнесмен Илия Павлов.

Друг играч на Слънчев бряг също е недосегаем от ДНСК и Валери Симеонов, твърдят от местната община. Това е Атанас Митков, собственик на хотел „Зефир“ в курорта. Той също е изградил на пясъка заслон за паркинг, чакълест път и огромен паркинг, зелени терени и плочки покрай басейна. Всичко това не са временни постойки като за плаж и трябва да бъдат бутнати от ДНСК. Атанас Митков е местна звезда от Свети Влас. Той също изгрява покрай СДС и Иван Костов. С неговата жена Златка са били съдружници със синята певица Богдана Карадочева и нейния съпруг и композитор Стефан Димитров. Четиримата заедно купуват по време на приватизацията хотел „Зефир“. В последствие Богдана и Стефан са изритани като мръсни котки от Слънчев бряг.

Това е дружба и приятелство, с политически протекции още от началото на демокрацията. А в днешно време пак им минават номерата без да са закачани от ДНСК и един вицепремиер, разказват местните от Несебър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 за един пробит долар

    66 9 Отговор
    Валерката не ги закача тия "батки", щот така е патриотично $$$ €€€ £££ !!!
  • 2 Будалата

    11 40 Отговор
    Все трябва да се почне от някого. Първо от по дребните рибки.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Процента наистина е към 90

    12 24 Отговор
    Първите четири коментара са на тъпанари, лошото е че следващите също ще бъдат такива, тук таме некой по-буден човечец ще драсне ама става дума за 1 на 10 материала

    Коментиран от #7

  • 6 демокрация

    48 6 Отговор
    приватизация и чудо се случиха на българина! а Валерката си е поредния тарикат на Прехода!много и просторни зандани трябва да се строят в тази държава.такъв башибозушки обир но народна собстеност и преминаването й в ръцете на малка прослойка лузури,едвали се е случвала другаде в Европа.
  • 7 блъска бабички

    27 12 Отговор

    До коментар #5 от "Процента наистина е към 90":

    Нали се сещаш, че и твоя коментар е от "следващите" демек си тъпанар !!!
    Все, ще се намери някой промит "мозък", като теб да ни "просветли" !
    Валери Шумозаглушителя е тарикат търсещ евтина слава и популярност, но замирише ли му на пари, ще продафе де що мило има, ако изобщо има !
  • 8 Bahti

    6 5 Отговор
    Защото там има негови тоалетни! Xaxaxax
  • 9 ах морето

    18 24 Отговор
    Ей,така наречените журналисти,ми проверете си малко информацията преди да пишете тези глупости де!Те тъпите и завистливи бедни хорица много харесват такива статийки.Колкото до г-н Симеонов,шапка му свалям,откакто почна проверките,можем да спим като бели хора,а не като наркоманите в тези заведения.
  • 10 Браво Мария

    29 5 Отговор
    Повече такива статии трябва да четем тук. Един ден все някой ше ги прочете. Това е начинът за да се постигне нещо.
  • 11 Браво

    29 5 Отговор
    Браво Мария.Най-после една статия на истински журналист ,с имена и факти .Адмирации ..!!
    Де да имаше кой да се сезира и да вкара някой зад решетките без значение мутра или политик..
  • 12 269

    13 3 Отговор
    КАТО КОНТРОЛИРАЩИТЕ ОРГАНИ В ДЪРЖАВАТА ВЗИМАТ ПОДКУПИ И СИ ЗАТВАРЯТ ОЧИТЕ . ВИЦЕТАТА ВЗЕМАТ КОНТРОЛА .
    БОЙКО КАТО НЕ МОЖЕ ДА НАКАРА ДЪРЖАВНИТЕ ОРГАНИ ДА РАБОТЯТ , ДА СИ ХОДИ И ТОЙ .
  • 13 блабла

    18 4 Отговор
    А на Мая Илиева хотелчето дето е баш на плажа?
    Кой е разрешил да се строи там?
    Време е да го съборят.
    Няма го мъжа й вече и да не се страхува Симеонов от отмъщение.
  • 14 ХАРЛИ

    18 5 Отговор
    Ако и след тези точно изложени факти нищо не се случи, взимайте си куфарите и терминал 2!! Не виждам в тази тоалетна да има нещо което да Ви задържа. Роби на крадлива сган и премиер мутра!!!
  • 15 ВРАГ

    22 6 Отговор
    Немога да повярвам!!! Една млада жена без страх показва неща които ГОЛЕМИТЕ журналисти не смеят и да шепнат дори. Ако не е някой от поредните финтове на някай си там!! Мери страх ме е за теб!!! Ако изобщо си МАРИЯ!!!!!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ГОСТЕВ

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "CUKOVSKI":

    ПИШИ НА КИРИЛИЦА


    ЗАТОВА ТИ СЛОЖИХ МИНУС...ЩОТО ПИШЕЩ НА ЛАТИНИЦА...
  • 18 Еничър

    6 3 Отговор
    Браво за статията.Такива статии трябва да се пишат,а не за коя кифла какво си е купила и на кого е духала.
  • 19 гларус кръстоносец

    9 1 Отговор
    Няма лошо! Героите в статията са истински. Въпросът е защо журналистката се занимава само с местни дерибеи? Защо не пише за хотели в които управляващи от ГЕРБ държат собствеността ? Защо не пише за хотела на Цвичката дето е изтапосан целият на плажа и го снимаха и питаха в същия този вестник как и защо е станало ама отговор никой не потърси. Ама смееш ли да тръгнеш срещу ГРОБ и ръката дето те храни?! Статията просто плюе по Винкела а той за първи път реши да въвежда някаква що годе полезна регулация. Спокойно, няма да му се случи. Ще го натегнат от управляващия коалиционен партньор и ще си млъкне.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Местна

    3 1 Отговор
    Хора , в час ли сте?Зад всеки местен богаташ стои човек от любимата ни БКП , на времето така се приватизираше. Ходеха при управителите на обектите и им казваха ще ти дадем пари да си го купиш , но 90 % е наш , ако искаш , кажеш ли не - чао.

    Коментиран от #22

  • 22 Колумб

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "Местна":

    Стига бе, БКП?! Удобното оправдание за всеки зулум. По тази логика, че всички са маскари и произхождат от БКП излиза, че в България няма други маскари, освен тези обучени от комунягите. А такива има много и нямат нищо общо с БКП или БСП. Ние сме си виновни, че си избираме все гадове да ни управляват. Наистина отначало не знаеш, какво ще направят новите, но като не покажат това, което очакваме от тях е редно да ги изритаме. Да, ама не. Търпим си ги, като че ли крадливостта и наглостта ще им минат като настинка и даже пак си ги избираме, втори, че и трети път.
    Една кокошка ще се научи по-лесно, че не трябва да прави определено нещо, отколкото ние да не избираме втори път такива като Костов, Виденов, Кобурга, Станишев, Борисов и тям подобни.
  • 23 sisa

    1 3 Отговор
    mene ne mi boli glava otdavna ibqgah ot fal6ivi politici ne im glasuvam ne im pla6tam danaci da mi go bliznat danaci pla6tam kadeto me uvajavat kadeto u4at decata mi kadeto polu4avam normalna zaplata
  • 24 Някой

    0 1 Отговор
    Абсолютно зад всички големи играчи стой ченге ДС има ръце на всякаде. За какви музики прах в очите да вземе да бутне хотела на Пещерняците който е направо на дюня а не да ходи да вдига прах.
  • 25 Ха ха ха

    2 1 Отговор
    Ами защото и той е от агитката на доказаните престъпници!!!
    Просто му погледнете,вгледайте се добре в корумпираната му мут/ра.
    Абсолютно всичко е написано там.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове