Last news in Fakti

11 Юли, 2018 09:01 56 755 56

Борисов: Нямам връзка или дете от манекенка

  • бойко борисов-
  • манекенка-
  • къща-
  • барселона
Борисов: Нямам връзка или дете от манекенка - 1

Премиерът Бойко Борисов определи като "фалшива новина" приписваната му афера с манекенката Борислава Йовчева. "Както ви е известно, напоследък станахме свидетели на множество фалшиви новини и внушения по мой адрес от анонимни автори", отговаря министър-председателят на зададени въпроси от страна на журналиста Сашо Диков.

Припомняме, че в социалните мрежи се разпространява видеоклип, публикуван от инициативата "Да спрем разграбването на България", в който името на Бойко Борисов се свързва с луксозен имот в Барселона и афера с манекенката Борислава Йовчева, сестра на футболиста Станко Йовчев.

В ефира на предаването "ЕвроДиков" по телевизия „Евроком“ Сашо Диков изчете зададените от него въпроси до Борисов. Става ясно, че премиерът отхвърля и твърденията, че има или е свързан с луксозна къща в Барселона. Той е категоричен, че не познава въпросната Борислава Йовчева и че няма дете от нея, каквито множество спекулации се появиха в публичното пространство. Борисов заявява, че фалшиви новини не коментира, тъй като тази с приписвания му гръцки остров му е като обеца на ухото.

Участвам в управителния съвет на едно сдружение с идеална цел, което спонсорира баскетболния отбор "Левски Лукойл". Това заяви бизнесменът Александър Чаушев, който призна, че е собственик на къщата в Барселона, в която се твърди, че живее Борислава Йовчева.

"Собствеността на къщата в Барселона е моя. Всичко е законно и по най-перфектния начин е направено. Гарантирам, че са платени данъците и няма престъпление. Платил съм си всяка една стотинка", коментира Чаушев. „Не мога да коментирам кой живее в къщата. Не искам да се замесвам в жълто-кафяви публикации. Имотът е придобит по законен път“, поясни още бизнесменът. Той определи разпространеното от анонимната инициатива "Да спрем разграбването на България" видео като "навързани глупости".

"Аз нямам какво да добавя, освен всичко това, което сте чули по аферата "Яневагейт". Владимира Янева сподели обстоятелството, че премиерът Борисов е купил на своя близка до сърцето му дама къща за близо 1 млн. долара и че има дете от нея“, коментира и съдия Румяна Чаналова в ефира на предаването.

„Безспорно е, че компанията на г-жа Йовчева съществува, която после минава при баща ѝ и се увеличава капиталът ѝ до 2 млн. евро. Тоест тези пари някой ги е дал“, каза журналистът Мирослав Иванов, автор на блога "Финансови смислици". По думите му става дума за класически случай за регистрирана в Кипър компания. „Регистрирана е компания с абсолютно номинален собственик, зад който стои реално друг. За службите у нас няма проблем да разберат кой стои зад тази фирма“, поясни още Иванов.

Предисторията

Споменът за "Двете каки" от т. нар. афера "Яневагейт" отново изплува – този път в социалната мрежа Facebook, където нова инициатива, наречена "Да спрем разграбването на България", пусна материали за премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Конкретно историята касае манекенката Борислава Йовчева, като нейното име е свързано със следните реплики по адрес на Борисов от разговора между бившия председател на Софийския градски съд (СГС) Владимира Янева и съдия Румяна Ченалова: "Факт е, че към определени жени има и положително отношение – от тия, с които е бил. Така е. Сега има една, на която ѝ купи къща в Барселона за 1,5 млн. евро".

По темата за къщата в Барселона, Борисов говори преди почти година пред Сашо Диков и коментира по следния начин: "Ако я намерят (бел. ред. - къщата в Барселона) – да я вземат". Сега инициативата "Да спрем разграбването на България" обвързва Йовчева, която е сестра на футболиста Станко Йовчев, с Бойко Борисов. Инициативата разпрати до медиите документи и разказ по тях, според който Йовчева и родителите ѝ живеели за постоянно в Барселона. На адрес ул. "Францеск Ривалта" 8 в Барселона били регистрирани две фирми - Ema BGS SL и Numin Invest SL, с активи на обща стойност 5 млн. евро, казват от новата инициатива, питайки кой осигурява тези средства, като твърдят и, че въпросните компании се контролират от лица, които можело да бъдат свързани с Борисов.

Иначе анонимната инициатива "Да спрем разграбването на България" посочва регистрираната в Кипър компания Palms Enterprises, която се управлявала от Христов посредством пълномощно от собственика по документи Никос Михайлидис, като основен управляващ на Ema BGS. Чаушев пък бива посочен от "Да спрем разграбването на България" като човека, контролиращ Numin Invest SL - нещо, което той не потвърди пред "ЕвроДиков".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 плевен

    53 30 Отговор
    Бойко, не отричай!Това е добра реклама. За разлика от евро-пейците ние обичаме и дори завиждаме на пичовете с манекенки.И Стамболийски е бил така.Даже се похвали, че манекенките са десет,и демографската криза е към края си.Ще те спаси иронията ,а не вайкането.

    Коментиран от #39

  • 2 Иванов

    47 19 Отговор
    На Кольо Босия.
    Последният рицар умира безславен.
    Последният рицар умира без срам.
    Захвърлил доспехи в боя неравен.
    Готов е за смърт, за Ад и катран!
  • 3 Будалата

    49 15 Отговор
    Боко още 99 ти трябват за да стигнеш Господин 100 манекенки.

    Коментиран от #5

  • 4 Иванов

    26 11 Отговор
    На Кольо Босия.
    Последният рицар умира безславен.
    Последният рицар умира без срам.
    Захвърлил доспехи в боя неравен.
    Готов е за смърт, за Ад и катран!
  • 5 Расулюлах

    45 16 Отговор

    До коментар #3 от "Будалата":

    Тои има 100 острова а не манекенки
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 отвратен

    47 12 Отговор

    До коментар #6 от "бял":

    Красавецо "бял"! Отвратителен си толкова, че просто не можеш да си представиш колко! Такива като тебе обикновено са убийци, крадци, хора без капчица съвест! И точно те драпат, точно такъв е изразът "драпат" да узурпират властта, за да заживеят в собственото си безчестие, безсрамие, собствената си безсъвестност! Дано това никога не се случи! Защото има Господ, надявам се!!! Писна ми от вас! Не ви желая нищо добро!
  • 9 Гост

    5 7 Отговор
    Ми какво дреме?
  • 10 зомби килър

    47 26 Отговор
    Абе хора тоя тоя сам си пуска слуховете и сам си ги опровергава за да ни замимава с неговата личност.На кой му пука боко на кого направил бебе,какво си е купил и пр.гледайте си своята работа и не му обръщайте внимание,не му придавайте на тоя излишна важност.

    Коментиран от #26

  • 11 SAAB

    75 17 Отговор
    Нямаш .....и остров нямаш ...нищо нямаш ! Най вече на етажа......ама съвсем нищо нямаш !
    :)
    А.....и моят глас по избори вече го нямаш !
  • 12 Кики

    41 10 Отговор
    Бибитко все повече започва да прилича на Бареков.Помните ли го?Гръмки слова обещания клетви във вярност сълзи на съпричасност .Е това е политиката но пък и ние позволяваме да се случва.

    Коментиран от #27

  • 13 Морук

    34 13 Отговор
    Имаш имаш и от цечка сигурно имаш,сигурно имаш много,затуй крадеш на поразия,чаветата трябва да ядат
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 имаш имаш

    35 11 Отговор
    шило в торба не стои, наивно е да си мислиш, че истината няма да се разкрия ;)
  • 16 .Д.Кънев

    24 19 Отговор
    Росен явно завижда на Румен Радев.Защо по дяволите не се замисли че Господ го наказа като му отне детето.Но какво да се прави нагъл комунягите.Явно забравя баща си.
  • 17 Иван ти

    32 20 Отговор
    Бойко ще накара. Българите да напусне България ще остане само мафиоти
  • 18 Димитър Кънев

    32 18 Отговор
    Боко пък нямал връзка с манекенка,ами коя ще е луда че да има връзка с него.Не ми е ясно защо никоя жена не го е заплюла в знак на обида.Бил той бил имал жени,а ми коя нормална би се хванала с него.Прост пример защо има само една дъщеря,а защо не е повторил.Не се ли замисля или е тъп.

    Коментиран от #52

  • 19 притежател на имот

    24 15 Отговор
    не можел да каже кой живее ахахах аааххахах, до 2 г. като дойде рецесията ще ви видим къде ще се скриете
  • 20 Коко

    21 39 Отговор
    Браво Боико ти си пич!
    Завистта ще и изяде душата на дребната" буржоазия"
    Джендерите са повече от хората!
  • 21 Янко партизанина

    24 14 Отговор
    Бойко не лъжи !!! Помня как Бобито викаше в спалнята у Банкя е викаше. Ох, ох, ох, искам те, ох, оооох, оох, много се добър. Викаше, че и е хубаво да и го правиш масажчето.
  • 22 Бате Борко

    23 25 Отговор
    Премиерът е сексуален хищник. Мощен е. Убеден съм, че има жени които се подмокрят като го видят.
  • 23 Дядо Веско

    15 17 Отговор
    Бойко Борисов е игривчо-дивчо. Сигурно е много яка и така нататъка. Нали помните песента на Слави и Криско-Гледай как се прави. Криско пееше "Вкусотия дето искам да я боднааа". Аз бих казал:
    Бойко има манекенка дето си я бодвааа.
  • 24 Ицата

    19 11 Отговор
    Машина е. Сигурно много са се любили. Обичат се гълъбчетата. Тя е на 28, той на 59. Детето е момиче на 6 години. Браво на младата двойка.
  • 25 Радко Рядков

    18 8 Отговор
    Много я е целувал. Обичат се. Честито. Сватба,свватба, свааатба.
  • 26 как на

    33 8 Отговор

    До коментар #10 от "зомби килър":

    как на кой му пука, на всички ни пука, защото ако е истина това са страшно много пари а всички знаем че освен денонощната работа за родината би Тиквата другаде не работи, а и каза че имал влог от 5000 лв..... тъй че ниинтересува имотното му състояние.

    Коментиран от #47

  • 27 и накрая

    18 5 Отговор

    До коментар #12 от "Кики":

    и накрая да не стане като Барека, че залитал у лево :).
  • 28 Мими

    14 13 Отговор
    Браво на Бойко!Пич!А Плевню ВАГ..А
  • 29 Иван

    8 10 Отговор
    Бойко хванал чума Българския нарот е като офсе Бойко казва въздуха се замърсява от дърва и въглища и народа вярва а не мисля че иска да тика гаста 8
  • 30 Независим

    22 25 Отговор
    Кой какво прави-Борисов виновен
  • 31 Tyv

    5 20 Отговор
    Не ви ли е срам
  • 32 Путкин

    43 7 Отговор
    Тоя крадлив, лукав и удупен национален предател защо си мисли, че хората още му вярват за нещо!?!

    Коментиран от #33

  • 33 фак..ти

    26 9 Отговор

    До коментар #32 от "Путкин":

    ВИЖТЕ КАКВО ТОЙ ОТДАВНА СИ Е ТАРИКАТ.ТАКА,ЧЕ БАНИЦАТА СИ Я ИМА ОТ ОНО ВРЕМЕ.ТОВА,ЧЕ СТЕ МУ ДАЛИ ДА СТАВА ПОЛИТИК И ДА БЪРКА В КАЦАТА С МЕД Е ВАША ГРЕШКА.НЯМА СМИСЪЛ ДА ГО ОБВИНЯВАТЕ,А МИ ПРОСТО
    СИ ОПРАВЕТЕ ГРЕШКАТА,СИНЯТА ДЯСНА ИДЕЯ Е НЯКЪДЕ
    ДРУГАДЕ.СЕГА Е МОМЕНТА ДА Я ПРИПОЗНАЕТЕ!!!!
  • 34 Иван

    19 6 Отговор
    Светанов и Бойко си вървят далаверите етая чума дето по офсете товае номер те гледат да няма животни в България да могат да дръпнат стоките от вънка товамуе номера на герп
  • 35 Треньор

    17 3 Отговор
    Кой е пък тоя "феноменален" футболист Станко Йовчев, че не се сещам. Или го рекламират с цел трансфер?
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Усмивката

    22 5 Отговор
    Схемата е една и е същата отпреди 89г. Излиза Ц.Ц. и коментира ситуацията.Враговете на народа и управлението(партията) са провокаторите и подстрекателите.А сега те са бол....Русия.САЩ,Ким,Мун,...и баба дора...да живее свободна и независима България
  • 38 Тиквеници

    16 10 Отговор
    Тиквата копира кремълското джудже, Путкин, което направи дете на младата си любовница-гимнастичка и и купи къща в Швейцария, после я направи депутатка..
  • 39 Стра на юъскава

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "плевен":

    Елена Ангрлова
  • 40 Оня с говедото

    17 3 Отговор
    Що лажеш бе нещастник,немал бил

    Коментиран от #41

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ADоLF

    17 7 Отговор
    Тиквата няма и морал, и елементарно възпитание!
  • 43 Валка

    20 12 Отговор
    Сашо Диков се превърна в един кенеф за фалшиви новини.
  • 44 Анонимен

    21 9 Отговор
    БОЙКО , БОЙКО ИДВА ТИ ВЕЧЕ КРАЯ !!!! НЕ ВИЖДАШ ЛИ , НЕ ЧЕТЕШ ЛИ ? НАРОДА ТЕ НЕ ИСКА И ТОВА Е ! МАХАЙ СЕ И ТОВА Е !
  • 45 Шайката си купува избори

    19 3 Отговор
    Да не луд да признае ,че всичко това е вярно.Той отрече казаното в подслушваните разговори,та тук няма да отрича.Най перфектният лъжец.ВИЖТЕ ОТ КОЯ СТАНА МУ Е СЪРЦЕТО?..
  • 46 Запознат

    14 1 Отговор
    Тц, нямаш, колкото джи пи то нямат небостъргач в Дубай и хотели в Доминикана, тц, нямате бе. Ние ви вярваме. Колкото цц няма няколко апартамента. Толкова е малък света... А пък бг то е като едно село, всичко се знае.
  • 47 старото

    8 14 Отговор

    До коментар #26 от "как на":

    що не се интересуваш от заплатата на ФАТМАКА-единдесет хиляди лева а на Бойко заради многото му тичане и денем а и нощем заплатат му е само осем хиляди лева. Освен това Фатмака взема ГРЕШНИ пари за "НИЩОПРАВЕНЕ"
  • 48 старото

    9 14 Отговор
    44, ще ти се Бойко да падне ама нанай ! Не виждаш ,ли че народа го тачи -не говоря за десетината РУСКОПЛАТЕНИ драскачи които пишат с по десет ника -те ,ли са народа ,бре ХАХАХАХА ???
  • 49 Пич

    9 3 Отговор
    Стига сте завиждали. Какво толкова ? И аз имам дете от манекенка. Даже и Лудия Дани Петканов.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Жъпро

    5 2 Отговор
    Какво заблуждават
    ББ бил ядосан, дрън дрън
    Толкова , че ще бъде избран наглеца Цвцв
    Да живее и трупа Евро .Какво безочие.
    И единия и другия да бъдат захвърлени, боклуци.
  • 52 Еретика

    5 4 Отговор

    До коментар #18 от "Димитър Кънев":

    А бе Бойко а бе пустиняк коя жена ще се излъже и да ти бутне.А бе ти сигурен ли си че дъщеря ти ти е наистина дъщеря.
  • 53 Гошо Тъпото

    6 5 Отговор
    Аз вярвам на Борисов и Цветанов. Те са много добри политици и мислят за народа.

    Коментиран от #56

  • 54 Racoon city

    3 0 Отговор
    Мафия / долна
  • 55 Сашо Чаушев

    1 0 Отговор
    Бил шеф на Лукойл преди Валентин Златев.
    Сега мислете, кой и защо е купил къщата, дето си живее боковата любовница?
    Както последният апартамент на цвъко, който собствениците на Артекс са правили за себе си, а ги натиснали да препишат този апатрамент с личен асансьор на цвъко.
  • 56 Един мисли с къщи и остров

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Гошо Тъпото":

    Друг мисли с апартаменти
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове