16 Юли, 2018 09:20 23 593 36

Тежка катастрофа в София

  • катастрофа-
  • софия-
  • ситняково

Задръстване на бул.“Ситняково“

Тежка катастрофа в София - 1
Снимка: Shutterstock.com

Тежка катастрофа е станала тази сутрин в района на бул. "Ситняково" и ул. "Оборище" в столицата. Две леки коли са се сблъскали и една жена е пострадала като е била затисната в машината, съобщи очевидец пред БЛИЦ.

При тежкия пътен инцидент е пострадал и мъж, който е бил в единия от двата автомобила.

На мястото на произшествието е пристигнала полиция, както и служители на пожарната, които режат автомобила, за да извадят пострадалата.

В момента от полицията изясняват причините за тежката катастрофа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адолф

    84 15 Отговор
    Всеки ден, докато отивам или се връщам от работа, поне веднъж ми се слува замалко да ме удари жена шофьор. Няколко пъти и успяват... Мили дами, нищо лично, но се научете, че докато се кара не се правят селфита и не се пише в чата. София се напълни с кокошки, които не могат да карат.

    Коментиран от #12, #13, #18, #20, #25

  • 2 Бай Благой

    19 3 Отговор
    Точно на това кръстовище се случват доста зрелищни катастрофи...много рядко минавам от там...но вече два пъти съм виждал доста сериозни катастрофи с по 2-3 коли!!
  • 3 Софича

    43 9 Отговор
    Нивото на некадърност сред шофьорите е много високо, но при жените то е отчайващо. Доста купени книжки, не познаване на основни правила за движение, престрояване, паркиране.. резки маневри без мигачи и още и още.. не случайно сме първи по смъртност в ЕС..

    Коментиран от #4

  • 4 Бистра

    50 5 Отговор

    До коментар #3 от "Софича":

    Здравейте , аз съм майката на пострадалата , има очевидци , дъщеря и минава на зелен светофар, удря я с пълна газ пян шофьор с 1.55 алкохол. Дъщеря ми е с кравойзлив и счупен таз . Ще ви помоля да не правите неуместни коментари , без да знаете каква е ситуацията

    Коментиран от #6

  • 5 Jek

    23 3 Отговор
    Прави ми впечатление, че доста мацки си чаткат по телфона докато карат. Мили дами, това може да Ви струва живота.
  • 6 Илиян

    22 4 Отговор

    До коментар #4 от "Бистра":

    Пожелавам бързо възтановяване на дъщеря ви,но за съжаление 99.9% от нежната полувина са точно както ги е описал колегата "Софича".....в този процент включвам и милата ми сестра на която телефона и е
    "залепен" за ръката!!!!
  • 7 Румен

    20 3 Отговор
    За съжаление много от жените шофьори си мислят, че са с предимство защото са жени, но зад волана няма полове има водачи и правила.
    Доста мъже също се разсейват с разни странични неща

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Румен

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Румен":

    Малко по късно имаше катастрофа на Цариградско около отбивката за Младост
  • 9 Биете

    9 4 Отговор

    До коментар #7 от "Румен":

    Точно така , а мъжете шофиори трябва да имат по 1.55 промила . Нали драги женомразци
  • 10 това кръстовище

    13 0 Отговор
    Кръстовището е доста неудобно за включващите се от Каймакчалан към Ситняково с намерение за завиване по Оборище. Там наистина трябва малко повече толерантност от движещите се по Ситняково. Другия опасен вариант е да е прави някой ляв завой на зелено от Оборище към гарата и да го хване вече зелен сигнал по Ситняково. Високите скорости са по Ситняково и от няколкото ленти колите наистина се увличат лесно. А ако наистина единия водач е пиян, то за такива какъв светофар е светил, или кой е с предивство е все тая. Но държавата така направи, че на никой с власт да не му пука това да се промени. Затова който може да си слага видеорегистратор - най-евтин вариант+карта излиза 50-60 лева, ама на нормален шофьор може много да помогне в битката с мутри, пияни, подкупни служители и т.н.

    Коментиран от #22

  • 11 Жени

    12 8 Отговор
    Вие мило мъже нали всички сте корифеи на волана, затова все жените са ви виновни. Има жени, които шофират по добре от мъж, има мъже, които не могат да шофират, а всеки ден са на улицата със скъпа и мощна кола за да си избият комплексите, а когато се наложи да си сипят.масло или антифриз не знаят къде, не могат да,си заредят гориво и т.н.

    Коментиран от #16

  • 12 Пламен

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Адолф":

    Много точно казано

    Коментиран от #14

  • 13 marquise

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Адолф":

    Е, ако Ви удари колата жена-водач на МПС не е голяма беда. И Вие може да я чукнете, знаете как, стига да си засужава. Така от двете емоции с противоположен знак ще се постигне вътрешно душевно равновесие.
  • 14 Пламен

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "Пламен":

    Всеки ден по девет часа ви гледам по улиците.Мулиците.Май вие избивате Комплекси.Даже като засечете някой гледате в огледалото и се голите.Като се случи да предизвикате ПТП,започвате да измисляте нови правила
  • 15 Шаран БГ

    4 3 Отговор
    Защо жените трябва да "карат" автомобилите ? Автомобилите сами си вървят..... Е-е, понякога се чукнат тук-там, ама тенекия - тя се оправя. Ако не може да излезе от колата или да бъде извадена - пожарникарите режат и вадят. Толкова е просто.......
    Шофьорлъкът е умение, което на много хора им е занаят- с това си вадят хляба и хранят семейство. Любителят -шофьор за това е любител- защото понякога я седне веднъж зад волана през седмицата, а - не . Има и любители, които не " слизат" от колата. Те имено са добрите водачи- с много практика , с много опит. Колко жени-водачки всеки ден са зад волана по три-четира часа ? Нищожен брой !! Останалите / с вредните си навици от ежедневието/ са опасни, дори когато возят децата си !!
    Жалкото е , че таксиметрови шофьори, които трябва да са за пример, често забравят елементарното - мигача. И то не след като предприеме маневрата и да се зъби, "аз подадох мигач!", а доста преди това, за да могат другите участници в движението да асимилират, какво е наумил да прави " чичко таксист".
  • 16 Гъзт

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "Жени":

    Разбира се че има. Проблема е кои се срещат по-често зад волана.

    Извънградско са повече големите мачовци премигващи в лявата лента каращи с 150+, градско са кокошките за които успоредно паркиране, каране назад и регулировчика са: "Не мога да го науча това нещо и това е".
  • 17 Случка

    4 0 Отговор
    Един приятел на петото късане каза: "Май не е добра идея жена ми да има книжка. И до ден днешен тя няма."

    Единия път навлязла в кръстовището до средата на ляв завой ама докато изчаквала насрещните светнало червено и тя спряла и си останала в кръстовището
  • 18 Бистра

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "Адолф":

    драги хитлер , има статистика че повечето катастрофи се предизвикват от мъже ! В случая господина беше мъртво пян и мина на червено. Ако мислите че, това е мъжкото условие да седнеш зад волана ; да се напиеш като свиня и да трепеш студентки , мисля че имате нужда от психиатрична помощ , предвид и псевдонима който сте избрали ....
  • 19 Ванчето- таксиметров шофьор

    7 3 Отговор
    За жалост поддържам мнението но мъжете...много са некадърните жени на пътя че и със самочувствие....Нищо лично към моя пол ...но...има и друго. Ако разрешат само тези, които са взели книжка в София- и тези които шофират над 10 години в столицата....само те да имат право да шофират...мисля че драстично ще намалят катастрофите...А те какво..??? И метро и автобуси и трамвай и тролейбуси...се движат празни...Знам че имате пари, но...местя в гробищата вече няма...МИЛОСТ...всички бързат...

    Коментиран от #29

  • 20 Ани

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Адолф":

    В случая мъжа е виновен и беше вчера вечерта
  • 21 ...

    5 0 Отговор
    Бях там на светофара на Оборище. Колата идваща от Оборище беше пред пред нас и мина на жълто, съответно за да стане удар, колата, която се е движила по Ситняково е минала на жълто също. Лошото беше, че колата движеща се по Ситняково беше с превишена скорост и дори не можа да реагира да натисне спирачки. Така че, мъж или жена, няма значение защото и двамата не спазиха правилата за безопасно движение по пътя. Много съжалявам за пострадалите. Бързо оздравяване!
  • 22 Голф

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "това кръстовище":

    Обръща се движението"Каймакчалан"- ВХОД,"ул.Марагидик"-ИЗХОД!!!
  • 23 Сауд

    3 2 Отговор
    В Саудитска Арабия сме решили проблема като не даваме на жените книжки
  • 24 бате Валентин

    2 2 Отговор
    Много шофери много нещо! 90 % от вас едно правилно заключение не може да направите за причините, които пораждат катастрофите! Що не замълчите А?!
  • 25 Пешо

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Адолф":

    Жените че са често неориентирани и не ги бива да предвиждат ситуации (повечето жени,не всички! )- да, така е. Но обикновено жените предизвикват леките и безобидни ПТП-та. Обаче ние мъжете караме супер агресивно в голямата си част и не си мисли, че и мъжете могат да карат,защото повечето са некадърни,често както и жените, но за разлика от жените мъжете силно се надценяват и карат бързо и агресивно. Тежките ПТП-та в 90% от случаите са предизвиквани от мъже комплексари.
  • 26 Спийд

    0 0 Отговор
    По какво разбрахте от написаното, че е шофирала жена?

    Коментиран от #27

  • 27 Пешо

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Спийд":

    "...една жена е пострадала,като е била затисната в машината." Била е вътре в колата ,за да е затисната вътре в машината.
  • 28 Просто жена

    2 2 Отговор
    Уважаеми мъже шофьори, защо смятате че всяка една катастрофа в която участва жена шофьор е причинена от жената? Нима вие сте страшно добри? Нима вие не правите грешки по пътищата? Вижте статистиката за катастрофите по пътищата. И тогава говорете.
    И когато видите дама зад волана, бъдете по толерантни, а не се опитвайте да я избутате от пътя, само за да можете да кажете после колко лош шофьор е защото е Жена!
  • 29 Шофьор

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Ванчето- таксиметров шофьор":

    Ванче, Ванче.... Аз от кога,искам и във Варна да стане така! Че даже и по-добре за нас,варненци-един гооооолям паркинг, някъде около летището, и безплатни автобуси до града! Другия гооооолям паркинг, да е преди Аспарухов мост...Ама мечти...Колкото пъти погледна в огледалото, все СО,РВ,ОВ, и т.н... Пред мен-ОВ,РА,ВР,М.....
  • 30 Valkata

    0 0 Отговор
    На мен ми се случва често млади наперени момченца с мощни джипове и коли да ме засичат и изпреварват
  • 31 Valkata

    0 0 Отговор
    На мен ми се случва често млади наперени момченца с мощни джипове и коли да ме засичат и изпреварват
  • 32 Пери

    0 0 Отговор
    Чета всичките коментари виждам колко много злоба има и от мъже и жени просто трябва повече толерантнос 2/3 минути не са от значение немога да отговоря на какво се дължи цялата тази агресивност просто трябва да разберем че всички сме гости на таз земя
  • 33 Пери

    0 1 Отговор
    Чета всичките коментари виждам колко много злоба има и от мъже и жени просто трябва повече толерантнос 2/3 минути не са от значение немога да отговоря на какво се дължи цялата тази агресивност просто трябва да разберем че всички сме гости на таз земя
  • 34 Дългия

    0 1 Отговор
    И да коментираме и да не коментираме има две пострадали лица.Г-жо Бистра и Вие не може да сипите обвинения в нета без другата страна да се е изказала.Има си контролни органи,който ще си вземат отношение.Дано се оправи дъщеря ви и другото лице.

    Коментиран от #36

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Бистра

    3 0 Отговор

    До коментар #34 от "Дългия":

    Очевидно сте му приятел щом го защитавате , беше мъртво пян , 1.55 , има и очевидци има и камери
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове