19 Юли, 2018 17:33 2 429 14

Босия се ядоса и напусна заседанието на парламентарната комисия

  • босия

Николай Колев - Босия напусна заседанието на Временната комисия за разглеждане на постъпили сигнали от граждани за обучението и изпитите на кандидатите за придобиване на правоспособност за управление на моторно превозно средство, която бе създадена специално, за да разгледа неговите сигнали, съобщи novini.bg.

Случката се разигра, след като председателят на комисията Станислав Иванов от ГЕРБ каза на Босия, че депутатите ще започнат реална работа следващата седмица, защото сега е необходимо време, за да се запознаят с фактите, предоставени от него във връзка с исканата от негова страна оставка на министъра на транспорта Ивайло Московски.

Това накара Николай Колев да стане от стола си и да тропне по масата, заявявайки, че иска сега комисията да се произнесе. Той добави, че фактите му не подлежат на дебати и не трябва да бъдат тълкувани, а взети под внимание в рамките на 24 часа и напусна заседанието.

"Притеснени сме за здравословното състояние на Николай Колев – Босия. Той не изглежда добре", коментира членът на комисията и депутат от БСП Иван Иванов.

"Като представител на опозицията гарантирам, че фактите на Никола Колев ще бъдат разгледани обективно“, каза Иванов. Той се обърна към гостите, които придружаваха Босия: „Молбата ми е да го убедите да имаме шанс да се запознаем с фактите му“, каза Иванов и посочи, че исканията и въпросите на Николай Колев за оставката на Ивайло Московски като министър на транспорта имат своите основания.

Пулсът му вече е над 100, кръвното му е под 80 на 40. Това са неизбежните факти от това, че вече 37 дни, ако не се лъжа, той не се храни. Това заяви за състоянието на Босия Ренета Инджова пред "Дир.бг".

Сутринта разговарях и с лекари. Те смятат, че Босия е необходимо да бъде под контрол и наблюдение и с готовност за намеса. Но както виждате, въпреки че съм призовала Цвета Караянчева в институционалното й качество и в работно време да го приеме, тя хукна да го посещава като пациент. Призовах и президента да се намеси в тази драма, но е отишъл министър Радев. Предложих си усилията, в понеделник, да го приемат в Народното събрание веднага и на момента. Те го подлъгаха с есемес, че ще го посетят вкъщи, каза още Инджова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 goni

    5 11 Отговор
    Тази Ренета беше някакъв сорт ябълка? Нали!:)
  • 2 Ама тия нормални ли са?!?

    6 20 Отговор
    Кой е босия и защо ни занимават с него?!?!та и на заседания го канят!

    Коментиран от #5

  • 3 Психопат

    8 12 Отговор
    Искам с една машинка да го острижа тоя и брадата също...Няма да прилича на бухал вече
  • 4 Qwerty

    3 13 Отговор
    Само не разбирам какъв е тоя суляк, че да му правят майтанети!
  • 5 Глупак

    22 4 Отговор

    До коментар #2 от "Ама тия нормални ли са?!?":

    Жертвата , действията на Босия са да събудят обществото. Не се отнася за дебилите , които не знаят какво е култура, морал, чест и достойнство.
    Кретени

    Коментиран от #9, #11

  • 6 хайде стига пак с тоя

    5 14 Отговор
    Таласъма е изперкал напълно. Разиграва депутати и държавни органи просто защото е някакво изкукуригало старче, което се взима прекалено насериозно. Личностна криза, някаква и грандомания. Тук идва ролята на психолозите. А прогейтърите го изкарват някакъв герой, защото само лудите им останаха, да им играят цирковете. Никой не казва, че проблеми няма, обаче тоя клошар да се тръшка и да издава заповеди и то не за най съществените проблеми в държавата, срамота. И както и да го снимат, в какъв то и план, неподдържаният, небръснат и нестриган таласъм няма да стане по-достолепен. Поне на външният си вид да бе обърнал малко внимание, не от мърляч да се преструва на бунтар.

    Коментиран от #7, #12, #14

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Тома Неверни

    3 1 Отговор
    Само не изкарвайте Босия някакъв морален стожер, спомням си как след 89 се появяваше по телевизията да изнася всякакви фантасмагории. Разправяше че бивши ченгета го информирали от угризения, а всъщност го водеха за носа
  • 9 Глупав си ти !

    5 4 Отговор

    До коментар #5 от "Глупак":

    Абе закакво говориш изобщо?!?какъв морал те гони!използват го с политически цели!!чак пък се бил ядосъл ,то и народа се ядосва ама си седи вкъщи и драска ,като тебе!!и не ми обяснявай на мене точно ти!!
  • 10 Не бе просто:

    3 4 Отговор

    До коментар #7 от "1914":

    Тъпия си ти,че се връзваш да те манипулират чрез босия!!!бос ту е мозъка !
  • 11 Като те гледам не си много умен!

    2 5 Отговор

    До коментар #5 от "Глупак":

    Умните хора са въздържани а ти?!?слаб си и започваш веднага с убидите,това показва ,че си слаб човек психически а си тръгнал да ни обеждаваш ,че босия бил искал да събуди такива заспали,като тебе дето само драскат!
  • 12 1914

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "хайде стига пак с тоя":

    Аз го познавам лично и вообще не е изперкал, напротив много си е с акъла. Някой със саможертва трябва да събуди тая пасмина! За съжаление и аз съм в групата "пасмина".
  • 13 факт

    6 0 Отговор
    Страх ги е , да не му се случи нещо и да станат за срам пред чужденците. Иначе на никой от тях не му пука за него.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове