Last news in Fakti

25 Юли, 2018 19:33 3 614 24

Босия влезе в Правителствена болница

  • босия-
  • гладна стачка-
  • правителствена болница

Николай Колев-Босия днес е влязъл в правителствена болница. Това съобщи съпругата му пред Actualno.com.

Босия е контактен, но в изключително лошо физическо състояние. "Правят му изследвания в момента, вкарват му електролити. Той отказва да яде каквато и да било храна. Лекарите искат да го задържат поне за няколко дена. Но той иска да си ходи", заяви съпругата му.

Днес е 42-ия ден от началото на гладната стачка на общественика, който протестира срещу корупцията при раздаването на шофьорски книжки и иска оставката на транспортния министър Ивайло Московски плюс разпускане на Народното събрание.

В същото време Временната анкетна комисия в парламента, посветена на сигналите на Колев, клони към решение те да бъдат проверени, което най-вероятно означава, че ще бъдат предадени на прокуратурата, където Босия така или иначе многократно ги е предавал. Един от представителите на гражданите, подкрепящи общественика, каза на днешното второ заседание на комисията, че в момента в интернет могат да се намерят над 40 обяви за продажби на книжки, а Иван Иванов от БСП през смартфона си веднага намери такива и ги показа на присъстващите на заседанието на комисията. Нервните сблъсъци между депутатите и гражданите стигнаха до екстремна точка, след като Николай Гацев, който е един от подкрепящите Босия, хвърли бяла кърпичка към председателят на комисията Станислав Иванов и го покани на дуел.

Колев иска оставката на Московски, защото, както твърди той, уволнени за корупция служители на Изпълнителната агенция "Автомобилна администрация" са възстановени на работа, а практиката на масово купуване на шофьорски книжки, заради която са освободени първоначално, продължава. Конкретно на специална пресконференция за инициативата на Босия бяха посочени имената на Симеон Арнаудов, бивш шеф на агенцията, който стана директор на ЦГМ, както и на заместника му Анастас Тодоров, вече част от управлението на "Софийски имоти", на наследника на Арнаудов Валентин Божков, както и на следващия в редицата директори Цветелин Цветанов, който отиде на съд за подкуп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванката

    31 3 Отговор
    нищо по-различно не съм очаквал незнам как този човек вярва че на някой от тъпите ни управници му пука за него??? но щом е такъв оптимист
  • 2 Опа

    16 2 Отговор
    Боклуците са нагли!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 СссереМ

    5 6 Отговор
    От преяждяне с наденици ли,трябва и чат пат по малко хляб.
  • 5 Bingo

    14 4 Отговор

    До коментар #3 от "Гъл":

    Само дето това тук не е демокрация постигната от демократи, а няква изродщина наложена от червените комуняги изявяващи се в момента на демократи. Да не говорим, че последните 10 г. са си чиста Автокрация. Колкото и да се опитвате да ни натрапите, че това е демокрацията, няма да ви мине номера червени комунета.

    Коментиран от #8, #18, #23

  • 6 Bahti

    6 1 Отговор
    След 42 дни Глад?
  • 7 Жалко за ЧОВЕКА

    17 0 Отговор
    Мисля ,че греши... напразно се жертва ...няма да разчувства сг.анта в парламента нито оско.телите им чалга избиратели...по добре да остане жив и да ги замяра с яйца и домати...
  • 8 Гъл

    5 5 Отговор

    До коментар #5 от "Bingo":

    Нали гласувате? Нали това трябваше да е достатъчно? Нали това е и демокрацията? Америка официално ни е признала за действаща демокрация и работеща пазарна икономика. Вие сте по демократи от американците? Истината че цялото ви бръщолевене е оправдание на насрани боклуци. И колкото по насрани толкова по яростни оправдания.

    Коментиран от #16

  • 9 Тома Неверни

    11 3 Отговор
    Аз като се разболях, Бърза помощ ме закара в ИСУЛ, оттам сам избягах в Токуда. За Босия - Правителствена болница. И тоя смуче от данъците ни. Винаги ми е бил противен, а откак Дойче веле го пробутва за морален коректив - още повече
  • 10 Румяна Костова

    0 1 Отговор
    Чудна новина.То националистите подкрепят Порошенко.Изглежда е истина,че той е в таен отпуск,някъде сигурно на Малдивите.Кой ли от противниците му се е активизирал,че насъсква украинците да се изтребват помежду си?Или този акт е съгласуван с Порошенко?Ако в страната се въведе военно положение,то няма да има избори за президент 2019.Народното доверие към граф Дякула сега е около 7 процента,значи никакъв шанс да спечели отново.
  • 11 Будалата

    8 4 Отговор
    Отива курбан БОСИЯ. ЕВАЛА на непримирим ия му дух.
  • 12 Румяна Костова

    0 2 Отговор
    Извинявам се за мистериозна попадналият ми коментар под тази статия.Или по-скоро разсеяност и невнимание.
  • 13 радев

    7 0 Отговор
    е що не влезна в пирогов
  • 14 123;)

    5 1 Отговор
    Ето,така добре смазаната машина на мутренското правителство,ще разкаже играта на всеки един от българите....само формата за всеки,ще бъде различна!Народ,който за сетен път избира да живее като неук,беден...без фантазия и бъдеще,го чака същото,което сполетя Босия!Ще си умрете в тъмнина,но със смартфон в джоба!
  • 15 ......

    6 0 Отговор
    Разбирам го Босия - някой трябва да направи нещо, без значение по какъв начин това, всички ние трябва да направим нещо, това не може повече да продължава така.
  • 16 аз съм

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "Гъл":

    От кога сащ е еталон за демокрация бе , Лакей ?

    Коментиран от #24

  • 17 Инкогнито

    8 1 Отговор
    Босия не разбирам срещу какво се бунтува? Точно той и компанията от СДС докараха тая система на управление преди 30 г.!!! Да ходи в Драгалевци и да пита черния Бос каде точно нещата се объркаха.
  • 18 аз съм

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Bingo":

    ВАСАЛНА АВТОКРАЦИЯ
  • 19 Сънчо

    6 1 Отговор
    Всички ли требва да гладуваме пред камери за да ни лекуват в правителствена болница при живите светци и богове????
  • 20 Ефтини сензации

    3 1 Отговор
    Два пъти заппочвам да пиша и се отказвам...
    Май няма смисъл да се пише. Имам чувството, че каквото и да напиша ще е безсмислено по тази тема.
    Дали някой ден ще видим босия да превзема някоя вятърна мелница с копие?
  • 21 ффг6

    5 0 Отговор
    А на мене баба ми като умира от глад в правителствена болница ли ще я приемат? - ДОлни лицемери - да пука кат балон тоя рекламен трик!!!
  • 22 JEEP

    1 1 Отговор
    Добре прави човека, но за съжаление всичко е обречено на провал.
    Корупцията е с толкова дълбоки корени, че неговата гладна стачка е все едно да се опитваш да изкорениш 650 годишния чинар в Сандански с голи ръце!
  • 23 Гъл

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Bingo":

    Питат радио ереван: По какво да познаем комунистите? - По това че се борят за демокрация.
    Ето пример: Дядото фашист - убиват го комунистите. Бащата комунист - изгонват го от бкп за разврат. Синчето - от начало комунист, после като дойде демокрацията, демократ и бизнесмен... Та ето тия гадове, които когато е фашизъм са фашисти, когато е комунизъм са комунисти, когато е демокрация са демократи. Които нямат принципи, а техния бог е само собственият им търбух, те сега се борят за демокрация и за това ги наричам демократи. Ти ги наричаш комунисти, понеже и ти се бориш за демокрация. Та именно заради тия гадове, които винаги изплуват отгоре като мръсна пяна, та именно заради тях, нито една обществена система няма да бъде хубава. Дори мечтаната от теб и никъде не съществуваща демокрация...
  • 24 Гъл

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "аз съм":

    Защо ме наричаш лакей? И не ти трият поста? Защото при демокрацията има ЦЕНЗУРА!
    А на кого да съм лакей? Бих искал да съм лакей на Българския народ. Обаче... за 30 години , този народ го ограбиха, унищожиха му държавата, и в крайна сметка го избиха... Замениха го с някакви мазни, алчни и егоистични, лицемерни и безсърдечни мръсници... На които не искам да съм лакей, понеже те самите са лакеи... А ти да не си един от тях?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове