Last news in Fakti

27 Юли, 2018 10:58 19 008 54

Екшън между шофьори в поройния дъжд във Варна

  • екшън-
  • шофьори-
  • варна

Грозен пример за шофьорска агресия се разигра на кръстовището до лятно кино "Тракия" във Варна преди минути. След лек удар двама нервни шофьори излязоха от колите си в дъжда да се разберат "по мъжки", пише "Петел".

До директна размяна на удари не се стигна, но водачът с по-пострадалата кола започна да удря бясно капака на другия участник в ситуацията.

Изданието отбелязва, че дали заради дъжда или по някаква друга причина, светофарната уредба давала само жълт сигнал. Това допълнително изнервило трафика през кръстовището, което е едно от най-натоварените в пиковите часове дори и без пороен дъжд.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Расулюлах

    69 3 Отговор
    Селения несекъде

    Коментиран от #10

  • 2 цистит

    53 4 Отговор
    браво КАТ - спряхте джигитите по пътя!

    Коментиран от #11

  • 3 Boxer

    70 13 Отговор
    В града е така. Има светофари. Има коли. Хората се изнервят, щото там откъдето идват - няма ; )

    Коментиран от #9

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ники

    36 9 Отговор
    След като всички служители в държавата станаха чиновници и работят само по документи ... Хората вземат решенията в свои ръце. Като няма наказания от държавата има наказания от участниците. Няма да скрия, че и на мен ми се е налагало да слизам от колата защото е пълно с такива, които смятат че правилата не важат за тях. Като няма полиция... - Полицията съм аз. - Поне до като не одъртея и ръцете започнат да не ме държат.
  • 6 Elena

    52 18 Отговор
    Не се учудвам изобщо. Бях на почивка във Варна за 10 дни. Арогантни и груби са варненци като шофьори!!! Надминали са софиянци в това отношение. Поради това, че не познавам града и не можех да карам особено бързо, отнесох няколко псувни и ругатни :-) Е, да, жена съм!!! Имам обаче книжка и опит от 1980 г. Със златен талон съм и правя по 3000 км на месец... С много лошо впечатление останах там...

    Коментиран от #8, #13, #15, #17, #51

  • 7 00359

    26 7 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Ой":

    Селяните то Варна и Бургас пък по Софийските булеварди хора с каруци! - Е не знам да има по- добър признак от каруците! СеУените са у Кестените! У лево и у десно, къде да се обърнеш се сеуени, родни, софиуски. Шото по принцип, тука сме си уеко с добитъка по бУЕвардите
  • 8 Варна

    52 20 Отговор

    До коментар #6 от "Elena":

    Има едно просто правило за да не отнасяш псувни където и да е! - Когато караш бавно не стоиш в лявата лента и не пречиш на останалите участници да те задминат. Преви впечатление, че често се виждат жени, които карат в лявата лента с 50, говорят по телефона и са там в тази лента защото щели да завиват на лява след 3 км. За подобна случка където и да си ще отнесеш всякакви ругатни. Когато не познаваш града, стоиш най- в дясно и не пречиш на движението. Вчера на едно тъпо софиско говедо направих забележка да излезе от лявата лента за да не пречи на движението. Вместо да вземе бележка ми вика,троснато к`во бе. Размина се от това да яде бой рано сутринта заради наглото си поведени, особено след като към забележката се включиха 1 автобус, микробус и 2 леки автомобила, които бяха възпрепиядствани да го задминат заради тъпото му поведение. За това драга.. В чужд град стоиш в лентата където се движат само най- бавните. - Не пречиш на движението. А и трябва да си разбрала, че Варна и София се мразят. Любов там не съществува! Ние не толерираме наглите софийски цървули

    Коментиран от #18, #49

  • 9 Селтак

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Boxer":

    Има. Волски и магарешки.
  • 10 12345

    3 3 Отговор

    До коментар #1 от "Расулюлах":

    Абе като глеам какво си написал си много прав ахаххаа
  • 11 КОЛА

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "цистит":

    КОЛКОТО ТИ ПЛАЩАТ ТОЛКОВА И РАБОТАТА
  • 12 vasik atanasova

    13 4 Отговор
    ВЪВ ВАРНА СТАНА
    МНОГО СЕЛЯНИ ГЪСТО НАСЕЛЕНИ
    АЗ СЪМ КОРЕНЯК ВАРНЕНЕЦ
    НО СЪМ СИ ХАРЕСАЛ ЕДНО МЕСТЕНЦЕ НА МЕСТНОСТТА РАКИТНИКА
    И ЩЕ БЯГАМ
  • 13 Мартин

    6 5 Отговор

    До коментар #6 от "Elena":

    Кой ти каза, че са варненци? Не слагай всички под общ знаменател. Възможно е да е някой пришалец
  • 14 Петър

    8 2 Отговор
    И къде са милите полицаи?
    1. Пият кафе на сушина
    2. През П....... им е, и то не само във Варна
    3. Монтират триногата, през П.... им е и пият кафе
  • 15 гост

    5 13 Отговор

    До коментар #6 от "Elena":

    Дано си вземеш поука като жена и повече да не се връщаш във Варна да възпрепятстваш движението. Всяка втора кола вече не е с варненска регистрация, много станахте, и нагли станахте. В коментар № 8 добре са те нахранили. Златния талон си го наври.....знаеш къде.
    Хайде със здраве :)
  • 16 Шопа

    13 0 Отговор
    До гражданина който за малко не е набил софиянец рано сутринта....гражданино,само най-великите бесни селяндури решават проблемите си със сила,мозъка трябва да се използва...МОЗЪКА!Жалко за другите напълно правилни съвети към дамата със златния талон в коментара ти.

    Коментиран от #19

  • 17 Мартин

    12 4 Отговор

    До коментар #6 от "Elena":

    Да... аз съм от Варна и спокойно мога да заявя, че варненците са едни от най-големите селяни изобщо. Факт.

    Коментиран от #30

  • 18 Мартин

    12 8 Отговор

    До коментар #8 от "Варна":

    Това правило ти сам ли си го измисли ? Що не ми свирнеш докато шофирам в лявата лента да видиш какво ще получиш от мен ? Заради такива като теб сме на това дередже. И да ми свириш в лявата лента,няма да ти направя път, защото НЕ познаваш правилника за движение. Глупак. Прочети член 15-ти и после ми говори че в населени места и на места с ограничение до 80 км.ч дясната лента била "бавна", я лявата "бърза". Прост народ.

    Коментиран от #25, #29

  • 19 Мартин

    6 4 Отговор

    До коментар #16 от "Шопа":

    Какво му обясняваш,той е прост и няма да те разбере.
  • 20 име на гости

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Ой":

    Във Варна и Бургас има много селяния,с това съм напълно съгласен,само че това е селянията на окръга и околността на градовете,която е устроена по някакъв начин в областния си център, докато в София селянията от цяла България,живял съм поради някаква си причина и на трите места,сблъскал съм се с каква ли не простотия и цигания,какво ми се е стоварило на главата само тя си знае...тук не става дума просто за каруци или манталитет,а за нещо по-дълбоко,което няма изкореняване...Но на днешно време на първо място е човека със всичките си права да пребивава и пътува къде реши и да се държи възможно най-естествено .
  • 21 анон

    7 1 Отговор
    В Варна в момента е адското задръстване време е да разширят пътните ленти.
  • 22 AUDI

    8 2 Отговор
    Престанете да карате бавно в лявата лента!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Когато някой вИ настигне-мръднете, но не след 3 минути!!!!!!!!!!!!!????????????? Повечето от вас седите нарочно за да пречите, което е ТОТАЛНА ПРОСТОТИЯ!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #24

  • 23 име на гости

    5 1 Отговор
    Това задръстване е от 20 години ,не е от вчера! Ако имаше как отдавна да са ги разширили всички улици,но уви-няма как. Колкото и бързо и съобразително да се кара все ще се намери някой,който без някаква причина да кара бавно и да зяпа наоколо,отделно на това има доста шофьори,за които автомобилите зад тях на пътното платно просто не съществуват , мъкнат се бавно в средата или в ляво и размахват подигравателно средни пръсти...как да му налееш акъл в главата на такъвъ същество...!?!
  • 24 Djovani

    3 2 Отговор

    До коментар #22 от "AUDI":

    Не колега те не гледат огледалата щото не са в банята. Изобщо не им дреме нали ще завиват наляво след 50 километра значи ще седят вв ляво. А най ме фаща яд като се мотат в лявата и после се окаже че завива надясно лелееееее
  • 25 Захари

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "Мартин":

    тоя член...
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Poli 35

    6 1 Отговор
    Какво се чудите? Българина освен да слуша блажна чалга и да се налива с ‘бира’ от пластмасови боклуци поцял ден........Мноооооооооого обича да се забавлява като пречи на всички и всичко.
  • 28 AnneAvstriiska

    6 0 Отговор
    Истината е, че поведението на човек зависи от нивото му, колко високо е то, както и от себеоценката и психическото му здраве. Независимо кой си и къде се намираш. Егото на повечето хора е толкова силно, че надминава границите на толерантност, за съжаление. Ей хора, нека бъдем по-добри, за да даваме постоянно добър пример.
  • 29 Шофьор

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "Мартин":

    Друго забелязал ли си колега - изпревари те отдясно, гледа страшно, но ако му кажеш на "Варна", да спре и да ти обясни всичко за лява и дясна лента В НАСЕЛЕНИТЕ места,той не спира? Вероятно, защото е с "ЛЯВА РРЗБА" и само за нея знае!

    Коментиран от #31, #33

  • 30 гост

    6 2 Отговор

    До коментар #17 от "Мартин":

    Публикувано във факти.бг: Да... аз съм от Варна и спокойно мога да заявя, че варненците са едни от най-големите селяни изобщо. Факт.............ха ха, е значи и ти си такъв, сам го казваш. Какво си тръгнал да ръсиш акъл тогава?
  • 31 факт

    3 2 Отговор

    До коментар #29 от "Шофьор":

    Аааааааа, ти си от тези, които обичат да пречат и слушат чалгА

    Коментиран от #46

  • 32 Гост

    6 3 Отговор
    Само да питам всички който се възмущават от карането в лявата лента - карам си с 50км. ти защо искаш да ме изпревариш след като в града се кара с толкова????? Значи ти си потенциален нарушител и неспазвате закона. Никъде няма разрешена скорост над 50.

    Коментиран от #34

  • 33 УЖАС

    2 2 Отговор

    До коментар #29 от "Шофьор":

    Какво има да се спира и да се говори? То ти си в нарушение и пречиш на движението.

    Коментиран от #43

  • 34 Djovani

    4 2 Отговор

    До коментар #32 от "Гост":

    Ти ли ще нареждаш на другите кой с колко да кара!? Има си органи за това!

    Коментиран от #35, #36

  • 35 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #34 от "Djovani":

    Само по себе си твоето изказване доказва, че няма да има оправия в тази държава.След като нямаш елементарна култура как да се държиш на пътя ,ще има и джигити който си мислят,че са на автомагистралата и ще правят предпоставки за катастрофи и ще псуват като селяни.

    Коментиран от #37, #38

  • 36 Djovani

    2 1 Отговор

    До коментар #34 от "Djovani":

    ... и има ли смисъл с теб да говоря (песен)!?
  • 37 Кака Сия

    3 0 Отговор

    До коментар #35 от "Гост":

    Виждаме кой няма култура ;)
  • 38 AUDI

    3 1 Отговор

    До коментар #35 от "Гост":

    Явно да пишеш и да ПРЕЧИШ можеш, но да караш-не!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #39

  • 39 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #38 от "AUDI":

    Вземете прочетете правилника за движение по пътищата и тогава ми говорете кой как кара.В града НЯМА изпреварваща лента....
  • 40 Наблюдател

    6 1 Отговор
    Чета коментарите и виждам,че много често употребяват думата "селянин".Моля,не бъркайте селянин със селяндур ;-).Селянин е човек, който живее на село и се занимава със земеделие и животновъдство,а СЕЛЯНДУР е черта на характера, която няма нищо общо с адресната регистрация.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 FL310

    5 1 Отговор
    Вижте... Законите и правилниците са едно нещо, добронамереността, етичността и възпитанието - съвсем друго нещо. ....................................................... Роден съм в София по времето, когато града свършваше до Военни жилища, нямаше Люлин и Младост, хотел Плиска не беше построен, а Цариградско шосе беше павирано, с по едно платно във всяка посока, чак до Пловдив... И пътя за Самоков беше само павета, а тъпаците все още не бяха изсекли тополите... Едва ли някой от вас знае за какво говоря, защото всички тук сте приходящи, пришълци, независимо дали сте дошли преди 30 или преди 3 години. ........................................................... Мислех да ви кажа нещо за етика между хората, добронамереност, морал, почтеност и прочее, но след като написах горното, осъзнах кои сте и какви сте, и честно казано, се отказвам да ви казвам каквото и да е. ................................................................ Аре...!
  • 43 Шофьор

    2 4 Отговор

    До коментар #33 от "УЖАС":

    Ами има-например да ми обясниш,къде е посочено,че в лява лента, В РАМКИТЕ НА НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА трябва да карам със 80-90?

    Коментиран от #44

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Шофьор

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "факт":

    Не бе,аз като карам-карам! Ама тези,като тебе,дето явно всичко друго правят,като седнат зад волана,нещо не чувате като ви свикна да спрете.

    Коментиран от #47, #48

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 AUDI

    3 0 Отговор

    До коментар #46 от "Шофьор":

    Комплексар!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 49 Ванчето

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Варна":

    Мило, би ли го приложило и към мен за боя и псувните, ако дойда и мина с фадромата в лявата лента с 40_так на час? По цял ден въртя с греблото чакъл и пясък на бетоновия център. А и вчера шефа ме прати на лекар, вика много рязко нещо въртиш фадромата. Оказа се, че съм имала тикове от лошото време. Глей знаците, нищо че няма камери.
  • 50 AUDI

    2 2 Отговор
    Проблема с преченето е и по магистралите. Масово, докато карам с 140 някакви тетки излизат с 80 рязко в лявата!?!?!?!?!?!?!? Дебилна история!?!?!?!?!?
  • 51 СтарТИРаджия

    1 3 Отговор

    До коментар #6 от "Elena":

    Ленче, злато, кажи честно; наистина ли смяташ, че с недоразумението талон и още по- златен талон, а и книжка на половин век си на пътя "ее.аси пича"... Лафа за не.ъра скиор и жената шофьор е много точен, като тест за бременност - е па нЕма такова "животно"! Такива "майсторки" сте зад волана, че само ми се пречкате пред и до камиона. Най-добре с градският транспорт женичките. Хем в случаят 10 дни, щеше да разгледаш и опознаеш Варна!
  • 52 Сумиста

    2 0 Отговор
    Съветвам хората решили да излизат от колите да се саморазправят да се огледат преди това кой седи в другата кола ,да не се наложи да мерят сили с някой сумис че после няма връщане назад...
  • 53 Друг шофьор

    0 0 Отговор
    А защо не можем да сме толерантни! Защо все на бой и на майка да се налита! Повечето жени като карат, колата им страда повече от тях самите! Неграмотния циганин, купил вчера книжка също се затруднява! Защо не можете да сте толерантни? Защо все на бой и на майка налитате?
  • 54 Закони на джунглата

    4 0 Отговор
    И по-зле ще става.В момента е УЖАС да се шофира във Варна-задръствания от светофар до светофар по цял ден и ремонти.Или ставаш мазохист и караш със средна скорост 10км в час или тарикатееш докато не станеш на кълбо с някой друг тарикат...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове