1 491 8

Нинова недоволна от комплимента на премиера

Борисов да освободи ръководителите на митницата и на филиала на НОИ в Бургас

Венцислав Михайлов

Лидерката на БСП Корнелия Нинова най-сетне прекъсна мълчанието си относно Бенчо Бенчев и връзките му с партията. Тя отговори на коментарите на премиера Борисов, който по- рано днес каза пред журналисти, че Нинова е взела правилното решение, като е отстранила Бенчев и поела отговорност.

След ареста на общинския съветник от Бургас Бенчев в Истанбул при акцията за задържането на Митьо Очите, червените депутати от морския град се разграничиха от Бенчев, а по-късно и лидерката им Корнелия Нинова направи същото. Това е единственият ѝ коментар по случая до днес.

"Премиерът Борисов направо ме умилява с непрекъснатите си хвалби за правилното ми решение да поема отговорност и да поискам Бенчо Бенчев да напусне всички постове. Много ми се иска да му върна комплимента. Лято е, може да разменим по две-три мили думи", написа Нинова във „Фейсбук“.

"Опитвам се, но не ми се получава. Ще го почакам още няколко дни. Може пък и той да поеме отговорността да освободи шефа на митницата, която е дала на същия този Бенчев и на Митьо Очите да ги охраняват. Или на шефа на клона на НОИ в Бургас, който също опрял до услугите на Бенчев и “Очите”.Или попита общинските съветници от ГЕРБ - защо гласуваха Бенчев за заместник-председател на Общинския съвет", продължава още лидерката на БСП.

"Като висш пилотаж ще приема, ако Борисов успее да поеме отговорност и за кмета си на Бургас - той си знае защо или за шефа на кабинета си, дето смята, че “Очите” е един легален бизнесмен. И малко му "завиждам” на Борисов - Бенчев не спря да го хвали и да му вика, че е мъжкар, а за мен една добра дума не намери и само ме хули. Разбрах,че премиерът ни бил във Варна. Не е лошо да намине и към Бургас. Лято е и замириса на море, концесии и още нещо...", пише още Нинова в публикацията си.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • боц
  Отговор
  1 18:13  10.08.18
  А така Кури гризни го малко Боко, че нещо се е отпуснал в тая жега ! Да се стегне малко, кво се е разнежил, като влюбен гларус !
 • Мераклия
  Отговор
  2 19:06  10.08.18
  Ех Корнелке , защо винаги си така възбудена ? Мога ли да помогна ?
 • ПИПИ
  Отговор
  3 19:27  10.08.18
  браво НИНОВА Москва не вярва на сълзи
 • Ефтини сензации
  Отговор
  4 20:02  10.08.18
  На позитано климатик ли няма, да не би бенчо да не е дал достатъчно, че да сложат проветрение на комунистическото простолюдие? .... Да съберем пари и да и купим един вибратор, зер малко се и се уталожи злобата...

 • А БЕ
  Отговор
  5 20:41  10.08.18
  Що ни занимавате с тоя джендър от снимката , първо да обясни за връзките на БСП с мутрите, черните каси за купувани цигански гласове , и после всичко останало, да не замита бандитските връзки на партията с фалшиви новини !
 • месара
  Отговор
  6 21:36  10.08.18
  ах каква непринудена снимка! кво прави баба дора без козичките, бе другарко "истина" нинова, или вече забрави за нея? чакаш да те хвалят, е кой, и за какво? мълча до като разбереш дали могат да те свържат с далаверите на комбайнера и митето, явно си решила че не могат, и хоп, взе думата. ех другарко, ех нинова!
 • Усмивката
  Отговор
  7 23:19  10.08.18
  Бре че голяма уста отвори.Тоя път направо го закова.Единствената правилна тактика според мене е тактиката на мълчанието.Ем са праим по културни ,ем ,да снишим глава, доката бурята отмине.
 • Гост
  Отговор
  8 12:26  11.08.18
  Тази пак се изказва неподготвена, вместо да замълчи гузно! Ама от къде толкова акъл?

Напиши коментар:


Публикувай