1 429 4

22 години от кончината на Ванга

Стотици почетоха пророчицата в местността "Рупите"

22 години от кончината на Ванга
Мария Атанасова

Днес се навършват 22 години от смъртта на пророчицата Вангелия Гущерова - Ванга, починала на 11 август 1996 г. след кратко боледуване.

Стотици хора от България и чужбина дойдоха в местността „Рупите“ в Петричко, за да се поклонят пред паметта на ясновидката.

Местни свещеници отслужиха заупокойна литургия пред гроба на пророчицата, намиращ се до черквата "Св. Петка", която е построена именно по нейна заръка.

Множество хора отправиха благодарностите и молитвите си към нея, вярвайки, че тя никога не е напускала мястото, където е помагала и изцелявала хиляди.

Благоевград / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ооо
  Отговор
  1 16:28  11.08.18
  Обърнете молитвите си към Създателя,оставете костите и мъртвите,те не могат да помогнат на себе си ,а как ще помагат на живите.
 • Валя
  Отговор
  2 16:50  11.08.18
  Хората много обичат да са въвлечени в мистериозни измами до такава степен че чак си плащат

  Коментиран от #3

 • МАК
  Отговор
  3 23:05  11.08.18

  До коментар #2 от "Валя":

  По скоро нещото в главата ти, не по скоро самото ти мислене е измамно!!
 • ба ги другарко
  Отговор
  4 09:59  12.08.18
  гущерова? демек в гените й има кръв от гущероподобните и те могат да се свързват телепатично с нея... понеже е далечно тяхно си отроче... с мен няма как да се свързват 'щото съм с други гени :) имам свободната си воля от бог и никой не е в състояние да ми влияе... а и кат' турна т'ва, че съм зодия овен и напра'о забрайте да ме командорите :) но тая си е била ботче и е плямпала к'вото й кажат гущерови... те, гущерови го умеят това, ама само с тяхните си уродчета! почвала е да плямпа и с техни гласове на гущероподобните нисши твари, прокудени от бог! казвали са й неща, които ще се случват и са ги предизвиквали да се случат :) за да вярват клетите хорица като вас в разните неща, дет' не ми се описват в комент формичка с таймер кепча кат' на рекепча таймера :) дет' тъпите от гугъл я закупиха :) я тия неща ги знам :) ама вий не ги знаете :) тургай минуса, келеме! :) радостната новина е, че всичко живо - ПОГИВА :) та злини не мо'е прави дълго :P нисшите твари, 'що се криете? елате, покажете се да ви видим к'ви сте грозни! той, бог, когато раздаваше - даде на нас! който не го слушка - реве и прави бели :) ще ви търпим злодеянията, докато се наиграете :) играта е: правене на велики :) докат' смъртта ви барне :) а после накъде? ще искате да видите светлината, но няма да ви се даде! амин! който разбрал, разбрал!

Напиши коментар:


Публикувай