Last news in Fakti

12 Август, 2018 08:21, обновена 12 Август, 2018 08:31 3 404 49

Джамбазки: БСП са отговорни за македонската нация, всичките са за разстрел

  • ангел джамбазки-
  • македония-
  • бсп-
  • вмро-
  • зоран заев

Разбирам думите на Зоран Заев, въпреки че е българофил и предател

Джамбазки: БСП са отговорни за македонската нация, всичките са за разстрел - 1

Евродпутатът Ангел Джамбазки определи реакцията на министър-председателя Борисов към Зоран Заев като възможно най-добрата в този момент. Пред "Блиц" той сподели и какво се крие зад думите на македонския премиер. Джамабазки говори и ареста на Димитър Желязков - Очите и общинаря Бенчо Бенчев. Ето какво каза заместник-председателят на ВМРО:

- Г-н Джамбазки, как ще коментирате провокацията на Зоран Заев за Илинденско-Преображенското въстание?

- Не съм сигурен, че това е провокация. Познавайки манталитета на политиците по тези ширини и бидейки един от тях, не изключвам себе си, подозирам, че Заев е притиснат в ъгъла и иска да каже на всеки това, което иска да чуе. Едно говори в Благоевград, друго в Скопие, Атина, Брюксел и т.н. Предполагам, че това изказване е по повод битката за референдума там и желанието му да го спечели. Тази политика няма дълъг път, защото не почива на здрави основи. Ние от самото начало знаем много добре, че Зоран Заев е председател на социалдемократическия съюз на Македония и е наследник на комунистическата партия на Македония, която заедно с югославската, гръцката и българската комунистическа партия, след решението от 1934 година, създадоха фалшивата македонска нация.

Това, което прави Зоран Заев е събитие. Няма какво друго да очакваме. Какви са неговите мотиви е друг въпрос. Дали иска да остане в историята като човекът, който е вкарал македонската държава в ЕС, мен не ме интересува. Правата и законите на българите трябва да бъдат защитени в Македония, никой не трябва да фалшифицира българската история и да си я присвоява. Ние признаваме, че след 45-та година в Македония вече има македонска нация - политическа такава. Да, тя е изградена с насилие, убийства на хиляди българи, но е факт, че ще срещнете хора, които ще кажат, че са македонци и да твърдят, че са различни от българите. Но и аз мога да кажа, че съм македонец, което за мен е абсолютно същото като това да съм българин. Моите корени са такива. Всеки от семейството има корен от някъде. Такава е съдбата на България от 20-ти век.

Нашият национален интерес е категорично Македония да стане част от ЕС. Има такива, които наливат масло в огъня, визирам председателя на БСП. Струва ли ви се редно и нормално председателя на тази партия и членовете ѝ да говорят по темата с Македония? Те дори не се извиниха след 89-та година. Едно време се целуваха с Местан и правеха други съвкупления, но никога не се извиниха за това. Хиляди безименни гробове, заради предателската политика на БСП. Те са отговорни, че има македонска нация. Всичките до един са за разстрел.

- Подобаваща ли бе реакцията на кабинета и Борисов?

- От умерена до добра. Като се мине през военният министър и председател на ВМРО, който е най-запознат от целия кабинет с тази ситуация, в което няма нищо ненормално, продължим с външният министър Захариева, която напипа темата с това кой ни задава въпросите и завършим с Борисов, който в свой стил заяви, че ако продължат да ни провокират така, ще си спомним тези думи когато дойде време за гласуването за присъединяването на Македония към ЕС. Нямаме интерес да гоним Македония и да се конфронтираме. Знаете, че на балканите има много анти български интереси, които се пресичат именно там.

Аз постоянно досаждам на министър-председателя по тези теми. Пиша му съобщения, говорим... Предполагам му е омръзнало вече, но е факт, че горим в тази тема и реакцията беше такава, каквато трябваше да се чуе. Реакцията на Заев беше извинително съобщение към цялата ни нация. Да накараш македонския премиер да каже "извинете, братя българи" е постижение.

- Може ли да се очакват още подобни изказвания?

- Разбира се. Винаги трябва да очакваме. Антибългарското отровно цвете на македонизма бе поливано щедро от Севера близо 70 години. Толкова време отровни плевели цъфтят в националната ни градина. Не можем да ги изкореним за година и с подписването на един договор. Това ще бъде дълъг процес със сериозна съпротива. В Македония има много искрени врагове на България, както в Сърбия, Турция и други съседни държави. Там имаме тежка битка, която ще продължи.

Донякъде разбирам Заев, но без да го оправдавам. Правя си изводите за думите му. Него вкъщи го чака една хунта, която му иска главата, защото е българофил и предател.

- Как ще коментирате реакцията на БСП след твърденията, че общинският съветник Бенчо Бенчев е финансирал техни кампании?

- Без да познавам конкретни факти и да съм запознат с всички текстове по случая, мога да кажа, че обясненията, в които се хвърли БСП са меко казано смехотворни и неубедителни. Един път финансирал, друг път - не, местният лидер говори за космически суми, които нарушават закона за политическите партии. Не би трябвало и не може да се финансира по такъв начин политическа партия. Очевидно има някаква гузност там, очевидно нещо не е ясно там. Не желая да съм голословен, за това би трябвало финансовата инспекция и компетентните органи да се заемат с този случай, за да няма хленчене, извиване и криене.

- Вицепремиерът Валери Симеонов хвърли бомба, че Очите е обслужван от политици от високите етажи. Имате ли представа кого визира?

- Нямам представа. Кредитирам думите на г-н Симеонов. Ако той е направил такова изявление, съм сигурен, че зад него стои подготовка. Той е доказал, че макар и по-рязък и с по-необикновен изказ, зад думите му има подготовка. Давам кредит на доверие към това, което е казал.

- Очаквате ли прокуратурата да стигне до края със случая Очите-Бенчев и двамата да получат ефективни присъди, ако се докажат обвиненията срещу тях?

- Разчитам, че ако тези български граждани са извършили деянията, в които са обвинени, ще бъдат ефективно осъдени. Ако има информация за тези множество престъпления, те да бъдат успешно доказани. Надявам се прокуратурата и следствените органи да са се подготвили този път и да им се дадат максимално ефективни присъди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Историк

    47 23 Отговор
    Комунистите русофили са най-големите българофоби, безродници и предатели.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 НКВД

    28 36 Отговор
    Това момченце с всеки ден изпростява все повече.Бъллгария губи западните покрайнини още по времето на любимия цар на русофобите след втората балканска война и БКП няма нищо лошо! А не знам кой се е надявал Г.Димитров да договаря със Тито и Сталин западните покрайнини като се има предвид че са дадени с договор на Сърбия!!!

    Коментиран от #5, #9, #25

  • 4 Отечествен фронт

    29 34 Отговор
    Това кисело патриотче което взима 15 000 евро заплата на месец първо да научи Историята после да брещулеви.и защо не разкаже той какво е направил за родината?

    Коментиран от #32

  • 5 Само питам

    35 28 Отговор

    До коментар #3 от "НКВД":

    Ти като не знаеш, руска гнидо, защо взимаш участие в дискусията. Джамбозки в случая е съвсем прав. Комунистите русофили сте най-големите българофоби и национални предатели. Факт!

    Коментиран от #10

  • 6 Ефтини сензации

    36 19 Отговор
    Хубаво е да се напомня на комунистическото простолюдие, че техния велик водач и лидер пияницата гошо тарабата се води баща на македонската нация, заедно със сталин.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Све

    20 16 Отговор
    ОП са напълно изчерпани като политическа сила. Държат се като проститутки без никаква визия, идея… .
  • 9 Ефтини сензации

    15 15 Отговор

    До коментар #3 от "НКВД":

    Изпростява комунистическото простолюдие, чиито виден представител си. Гошо тарабата нищо не е договарял със сталин, няма как да убедиш хората, че една безволева кукла пияница предложил се за слуга на сталин ще договаря каквото и да било. Колкото и да се опитваш да заметеш срамните за комунистическото простолюдие събития, като, че ли има други...
    Историята помни!!!
  • 10 НКВД

    21 20 Отговор

    До коментар #5 от "Само питам":

    Комунистите ли ни вкараха в две нац.катастрофи? Ньойския мирен договор е разписан 1919г.по времето на русофобското управление и точно тогава България губи западните покрайнини + 2,250 милярда златни франка репарации на съседите ни! И отделно на румънци сърби гърци турци са давани жив едър рогат и дребен рогат добитък! БКП не било на власт тогава и ще се повторя не БКП и Русия изготвят Ньойския диговор а дружките от З.Европа а сърбите какво правят с техните земи 1944 г.си работа на сърбите не на Г.Димитров!

    Коментиран от #11, #12, #13

  • 11 СссереМ

    23 17 Отговор

    До коментар #10 от "НКВД":

    Абе рушмен такъв,всичките ни нещастия са се породили от една цел-обединение на земите населени с българи,които "освободителите" подариха на всичките ни комшии но не и на нас,единствено Хитлер ни помогна да си върнем и беломорието и южна добруджа и зап. покрайни и македония,ама вашият велик гочо михора ги хариза пак,вие сте безродници и джамбазки е прав-само лабут за вас.

    Коментиран от #43

  • 12 Само питам

    13 18 Отговор

    До коментар #10 от "НКВД":

    Няма русофоби, а български патриоти. Русофилите сте най-голямото проклятие за България.
  • 13 Българин

    9 13 Отговор

    До коментар #10 от "НКВД":

    Там е работата, че в българските земи сте вършели отродителската си политика, руска подлого. Не на сръбска!
  • 14 Обективен

    18 11 Отговор
    Като чета коментарите все повече се убеждавам че русофобите сте в пъти по-тъпи от русофилите.
  • 15 Николов

    15 1 Отговор
    Викам си днес е неделя,ще прочета нещо смислено.Пък то пак едни "фоби" от сутринта.На плаж не ходите ли,за риба ,скара нещо.🚲⛵🚡
  • 16 Инкогнито

    8 8 Отговор
    Прави остро впечатление че русофобските коментари по нагоре нямат никаква аргоментация за историческире събития по темата а само хейтят което доказва че русофобите сме прави! Малко истори от чички гугъл няма да ви се отрази зле който не учил навреме ще учи сега от ,,уикито" не се излагайте като комбайнери моляви се!
  • 17 мижитурка

    11 11 Отговор
    Цар Борис3 предаде и продаде Българските национални интереси!

    Коментиран от #20

  • 18 CL500

    15 1 Отговор
    Стига сте се карали кой бил русофоб и кой русофил. Това е просто някаква пристрастност, но нищо повече. Говорейки толкова за това и то с такъв плам, не се усещате, че сякаш оставяте БЪЛГАРСКОТО и БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС на по-заден план. А ТОЙ е главния, ТОЙ е водещия. И е съвсем нормално по една тема ТОЗИ БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕС да е в противоречие веднъж с Русия, веднъж със запада или дори с двете!!! Спрете се с тия '-фили' и '-фоби' и подкрепяйте само нашия интерес! Спрете се с това махленско заяждане и коментирайте не какво е било и защо (не че трябва да го забравяме), а какво е сега и какво може и трябва да се прави!
  • 19 Николов

    3 0 Отговор
    За това иде реч.🎯
  • 20 Гост

    11 10 Отговор

    До коментар #17 от "мижитурка":

    Тъпана.! Цар Борис III стабилизира страната, след абдикацията на баща си, а основно, след '25 година! Цар Борис III върна Ю. Добруджа на България! Цар Борис III не позволи и един български войник да отиде в месомелачката на изток! Цар Борис III спаси българските евреи (нали не си представяш, че е можело да се случи с "едни патриаршески гърди на амразурата")! Цар Борис III ОБЕДИНИ всички райони около България населени с българско самосъзнание!!! Да, само за 5 год. за съжаление, но показа и доказа къде сме ние (или поне до къде сме били)! Така че дълбок поклон и шапки долу пред Негово Величество, Цар Борис III ОБЕДИНИТЕЛ - последния български ГОЛЯМ владетел!
  • 21 Мършата

    0 8 Отговор
    Излезе Радка, малка пиратка, да си разклати косата руса и се провикна в микрофона ОП са оп са.....Каквото щете си приказвайте, които не слушат ЧАЛГА, НЕ СЕ КЕФЯТ НА ЖИВОТА!!!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 перхидлолен лайнар на копанка

    9 9 Отговор
    През 1921 г. в Царство България има 1544 промишлени предприятия (включително насърчаваните от държавата) с общо 55 000 работници.
    През 1928 г. е приет Закон за насърчаване на местната индустрия, който предвижда безмитен внос на непроизвеждани в България машини и съоръжения, безплатно отпускане на държавни и общински земи за строеж на фабрики, намаление с 25 до 30% от тарифите на БДЖ, освобождаване от някои данъци и такси и др. До 1929 г. (от 1923) индустриалното производство в България се увеличава с 88% , или средногодишен ръст от 11%. Една от причините за това е силният протекционизъм на държавата.

    През 1941 година индустриалната продукция възлиза на 18,16 млрд. лв. срещу 11,16 млрд. лв. през 1934 г. при средногодишен ръст от 6,9%. Водеща е хранително-вкусовата промишленост / 62%/.
    В предприятията с над 50 работници работят 75,2% от всички работници в промишлеността, а с над 200 работници – 40%.

    Икономическият възход на България в навечерието на Втората световна война може да се види, като се направи сравнение на нейните постижения с тези на съседните държави. Да вземем само пшеницата. На глава на населението в кг през 1938 година тя е била 280 кг за България, 142 – за Гърция, 245 – за Румъния, 248 – за Турция и 197 за Югославия.

    Коментиран от #28, #29

  • 24 перхидлолен лайнар на копанка

    8 7 Отговор
    В началото на 30-те години с приемане на различни закони земеделското производство се увеличава средно с 18% за периода 1934-1939 г., а увеличението на земеделската продукция е около 70% в сравнение с довоенното ниво.
    През1939 г. доходът в земеделието нараства с 37% в сравнение с 1935 г. Средната надница на професионален работник е 66,60 лв., средната месечна заплата на чиновниците – 2500 лв., а средната пенсия – 1400 лв.
    източник: http://ravramov.blog.bg/novini/2015/11/12/ikonomikata-i-zaplatite-v-carstvo-bylgariia.1406395
  • 25 ganio

    10 3 Отговор

    До коментар #3 от "НКВД":

    Западните покрайнини губим след Първата световна война в следствие на Ньойския договор...Вземи и прочети малко история.

    Коментиран от #40

  • 26 СМЪРЧ

    7 10 Отговор
    До НКВД
    Ако не е било предателското "Войнишко въстание" , България е можела да удържи фронта и тогава условията на примирието е нямало да бъдат толкова тежки. Отделно Стамболииски залага на гърцие, а те са искали само да ни изпързалят. Парадоксално, но революцията в Русия е най-големият подарък към България. Руската империя е искала разкъсването на БГ и големи териториални подаръци на съседите ни.

    Коментиран от #44

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Д'мин

    10 4 Отговор

    До коментар #23 от "перхидлолен лайнар на копанка":

    Най-известният учен, който днес се занимава с изследване на историята на икономическото развитие на Европа и света, е Ангус Мадисън. При това той е класически апологет на капитализма и целта на неговото изследване е именно да докаже превъзходството на капитализма над социализма.И така какво е според изследването на Мадисън мястото на България сред останалите европейски страни през прочутата 1939 г., когато бил достигнат „върхът“ в нашето икономическо развитие? БВП на човек от населението в България тогава е бил 1603 единици, докато например в съседна Гърция той е бил 2638 единици (1). При това за Гърция 1939 г. не най-успешната година през предвоенния период. Най-успешната за Гърция е 1937 г., когато БВП е 2769 ед/човек, а в България през същата година той е едва 1512 ед/човек или близо два пъти по-малък (1).
  • 29 Д'мин

    12 3 Отговор

    До коментар #23 от "перхидлолен лайнар на копанка":

    Сравнението на България с другите европейски страни показва също значително изоставане по произведения БВП на човек, достигащо 3-4 пъти. Единствените европейски държави, пред които царска България има минимално предимство според Мадисън, са Румъния и Югославия, а за Албания няма посочена оценка, защото тя е окупирана от Италия. С други думи, царска България, през 1939 не е на пето място, а в най-добрия случай на четвърто, но по бедност и изостаналост в предвоенна Европа.
  • 30 МиГ 23

    5 8 Отговор
    Днес, 12.08. 2018г. се навършват 18г. от гибелта на руската подводница " Курск". Загиват 118 моряци. Да почетем паметта им!
    Които искат да копират текста и да го публикуват и под другите статии. И друго - които искат да почетат паметта, които не искат, да не почитат.

    Коментиран от #36

  • 31 Мършата

    3 1 Отговор
    Кой каза У ВОЛ НЕ НИ ЕЕЕЕЕЕ !!!!! И Чалга да гърми !!!!
  • 32 Бат Саше

    4 10 Отговор

    До коментар #4 от "Отечествен фронт":

    Типично по български му гледаме заплатата ли? Взима, защото такова е заплащането в европарламента. Кандидатирал се е, избрали са го и ако има български евродепутат, който си заслужава заплатата и позицията, това е той. А за историята, както и за безброй други теми, едва ли си по-компетентен от него.
  • 33 сър Джон

    6 7 Отговор
    В бсп не си знаят историята, даже и Нинова която дълбоко уважам. Честват примерно върлия македонист и антибългарин Димитър Благоев, който създава партията с мисълта да унищожи България в полза на Македония. Та добре би било да вземат да попроучат историческите материали с цел да не допускат фатални грешки повече.
  • 34 той

    6 7 Отговор
    Джамбазки -президент
  • 35 Истината

    6 8 Отговор
    Всичко в БСП е фалшиво, дори и името. Тя не е българска, а руска, не е социалистическа а на едрия капитал и не е партия а групировка с престъпна групировка.
  • 36 Капитан Колесников

    2 8 Отговор

    До коментар #30 от "МиГ 23":

    А психопата Путин коза само "Она утонула".
  • 37 перхидлолен лайнар на копанка

    4 9 Отговор
    http://macedonia.kroraina.com/v_mak/1999/mak24_4_9.html

    ЦЕНИ::::На хранителни стоки от цар Борисово време.
    Цени на основните хранителни стоки през 1939 г.
    Артикул Цена, лв.
    Бял хляб 5,78
    Прясно месо 5,08
    Телешко месо 20,48
    Сирене 25,73
    Яйца 1,55
    Ориз 16,50
    Захар 25,13
    Олио 14,32
    В страната настъпва ред, спокойствие и сигурност. В селата къщите не се заключват. Между хората съществува уважение и взаимопомощ.

    Икономическият възход на България в навечерието на Втората световна война още по-добре се откроява, като се направи сравнение на нейните постижения с тези на съседните държави:
    .
    Селскостопанска продукция на глава от населението в кг през 1938 г.
    Култури България Гърция Румъния Турция Югославия
    Пшеница
    280

    142

    245

    258

    197
    Ръж
    38

    9

    26

    31

    15
    Ечемик
    52

    35

    42

    58

    27
    Тютюн
    5,60

    5,99

    0,63

    3,22

    0,96
    .
    Брой на домашните животни през 1938 г. на 100 души от населението
    Видове животни България Румъния Гърция Югославия
    Овце
    140

    122

    60

    62
    Крави
    29,6

    14,2

    22

    26,4
    Коне
    8,41

    5,17

    11,3

    7,89
    .
    Добити въглища в кг. през 1938 г. на жител от населението
    България Румъния Турция Югославия
    293

    100

    146

    324
    .
    Авоари в чужбина на глава от населението през 1938 г.
    България Румъния Турция Югославия
    98
  • 38 перхидлолен лайнар на копанка

    4 9 Отговор
    Казано по друг начин, хладилникът би пращял от пилци милци и може със заплатата си от 1500лв. да храниш и десет човека.
    В сравнение със сегашната 600-700лв. сме два пъти по бедни(поне 80% от бг. населението.), които взимат пара до 700лв месечно
  • 39 Хи их хи

    9 1 Отговор
    Поздравявам всички козяшки едноклетъчни с песента на Dire Straits - Money For nothing!
  • 40 НКВД

    8 3 Отговор

    До коментар #25 от "ganio":

    Ей двойкар! Бг.склед балканска 2 губи Беломорска Тракия и Северна Добруджа а след ,,Първата свтовна война" Западните покрайнини!!! Двойкаджия и тия дето са му слагали (+) също!!

    Коментиран от #46

  • 41 перхидлолен лайнар на копанка

    2 5 Отговор
    Да са Ви живи и здрави руските майки, чакай сега да си туря по един плюс на коментарите
  • 42 Биде

    2 1 Отговор
    Е добре де виновни са.Ама с какво допринесохте ти и колегите ти политици това да се промени последните 30 години?! Потупвате ги, подкрепяте ги, преглъщате непрекъснатите им гаври с историята ни и очаквате някакво чудо! Дори и сега очаквайки подкрепа от нас продължават да нагли както и в онези далечни години
  • 43 Хтис

    4 1 Отговор

    До коментар #11 от "СссереМ":

    Ефтин, ефтини мисли.
  • 44 Хрис

    4 0 Отговор

    До коментар #26 от "СМЪРЧ":

    Прочитай по нещо преди да излагаш тук своите мисли. Още до началото на първата световна война, Фердинант сключва тайно договор с Германия, за което получава 21 млн. марки и пожизнена пенсия,която
    получава до кончината си 1947. България всъпва във войната на страната на Централните сили, въпреки
    появилата се вече тенденция да претърпят поражение. И същата тази Германия, спира настъплението на българскит войски на юг , заставяги да преминат към отбрана на достигнатия рубеж и не им позволява да завземат,важния от стратегическа гледна точка, г.Солун. Антантата, изпозва тази непростима грешка,стоварва експедиционни сили и организира нстъпление срещу българските войски. Преди България
    да встъпи във войната, дипломати от Антантата (в т.ч. и руски ) й предлагат граници от балканската вйна, при условие на неутралите или намса на тяхна страна. Нещо повче, Франция ни предлага, ако се намесим на тяхна страна, Българката граница в Източа Тракия да бъде прокара по линията севрня вход на Босфора -Родосто. Чети, чети,поумнявй и не пиши глупости.

    Коментиран от #45

  • 45 Хихихихи

    2 0 Отговор

    До коментар #44 от "Хрис":

    Козяшкото чукче не чете, козяшкото чукче писател!
  • 46 ganio

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "НКВД":

    Именно! За това прочети каква глупост си написал в коментар 3!
  • 47 Македонец

    1 1 Отговор
    Този Джамбазки само като го погледнеш разбираш че не е нормален. Защо толкова омраза към Македонците като и самия той е Македонец. Роднините му в Македония се отвърщават от него. Продал се за 5лева да говори глупости срещу семейството си.
  • 48 давай джамбазки бъди мъж

    0 0 Отговор
    Напълно е прав Джамбазки, най-жалкото е, че няма да вземе автомата и да разстреля комунистите, не му стиска и само си чеше езика, както винаги.
    Накрая ще се окаже, че самият той е комунист, какъвто навярно е, като му гледам кариерата в ЕП.
  • 49 Народен СЪД

    1 0 Отговор
    СМЪРТ ЗА БСП!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове