Last news in Fakti

12 Август, 2018 20:14 34 464 127

Президентът: При следващ кабинет всички кадри на ГЕРБ – вън от властта!

  • румен радев-
  • герб-
  • митьо очите-
  • бенчо бенчев
Президентът: При следващ кабинет всички кадри на ГЕРБ – вън от властта! - 1
Снимки: БТА

Президентът Румен Радев изригна срещу опитите на ГЕРБ Димитър Желязков – Митьо Очите да бъде пришит на назначеното от него служебно правителство на Огнян Герджиков.

Тече кампания, която нагло се опитва да пришие Димитър Желязков - Митьо Очите на служебното правителство, каза още Радев. Той припомни, че този човек е в криминалните хроники от години, а това няма как да стане без чадър от властта. Тези, които са сключили договорите с Желязков, са назначените от ГЕРБ чиновници в митницата, които служебното правителство остави непокътнати, каза президентът. Той посочи че, за да бъде подписано някакво споразумение, има процедури и срокове, за които е необходимо време, което също показва, че договорите с Желязков са планирани и подписвани от чиновници, назначени от втория кабинет Борисов. "Надигна се вой, че служебното правителство освобождава високопоставени чиновници в някои ведомства, а сега излиза, че единственият грях на този кабинет е, че е оставил всички останали. Изводът е ясен - следващият път всички вън", посочи държавният глава.

Румен Радев окачестви казуса с общинския съветник от Бургас Бенчо Бенчев и Димитър Желязков като пореден опит да се прехвърли проблем "от болната на здравата глава". Държавният глава напомни, че името на Бенчо Бенчев не фигурира под никаква форма в отчетите на предизборната му кампания, публикувани на официалната страница на Сметната палата.

Тече паралелна кампания, която по най-нагъл начин се опитва да пришие Митьо Очите на служебното правителство. Той е в криминалните хроники от години, а това няма как да стане без чадър от властта, отбеляза Румен Радев.

По повод думите на министър-председателя на Република Македония Зоран Заев, че Илинденско-Преображенското въстание е македонско, президентът заяви, че българският народ не е получил извинение, а Зоран Заев впоследствие в социалните мрежи е посочил грешка, но без да коригира думите си. Румен Радев определи като необяснима липсата на адекватна реакция от страна на българското правителство.

Президентът: При следващ кабинет всички кадри на ГЕРБ – вън от властта!

Държавният глава призова още изпълнителната власт да вземе ясно и категорично решение по повод бъдещето на обществената поръчка на Агенцията по безопасност на храните за препарати срещу чумата по дребните преживни животни. Радев предупреди, че съмненията по казуса са породени от ясен симптом, показателен за работата на много ведомства и институции.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патрулка

    154 324 Отговор
    Тоя изтреще съвсем.

    Коментиран от #122

  • 2 Активен Борец

    173 40 Отговор
    Там е работата че името няма значение всички сте Маскари само ВЛАСТ ви интересува , АЗ ПРЕДПОЧИТАМ ДА НЯМА КАБИНЕТ !!!

    Коментиран от #113, #120

  • 3 123

    143 335 Отговор
    Тоя палячо се взе на сериозно!

    Коментиран от #45

  • 4 Наблюдател

    158 339 Отговор
    Тъпата фуражка съвсем си изтърва нервите. ГЕРБ са негодници, но държавния глава не може да взима страна и да разделя нацията. По-този начин за пореден път показа, че не може да обединява и е руски агент, който има за цел да внесе разкол в обществото.

    Коментиран от #60, #110, #117

  • 5 666

    126 323 Отговор
    Абе ДРИШЛЬО ти за кой се взе бе?!Да те е...а в смешното пилотче

    Коментиран от #31, #127

  • 6 7878

    101 268 Отговор
    Тъпанар
  • 7 Ефтини сензации

    125 286 Отговор
    Този фатмак за пореден път доказа тежките си политически зависимости към комунистическото простолюдие!!!
    Такава политическа немощ струи от фатмака, че ако беше вода досега да се е удавил.

    Коментиран от #106, #115

  • 8 прецицалото

    312 18 Отговор
    При следващ кабинет всички кадри на ГЕРБ – вън от властта! Ама и от БСП,ДПС,Патриотите и прочие...Искаме нови хора !!!

    Коментиран от #68

  • 9 реалист

    285 61 Отговор
    Има лесно. Ставаме президентска република и една камара средства и проблеми ще се решат от един път. Няма да има министър-председател, парламент с депутати и една камара обслужващ персонал покрай всички тях. С един замах ще се реши и корупцията, защото няма да има чадъри над този и онзи и всички сгафили в зандана. Отговорността за управлението на държавата ще е само на един човек и няма да е размита, както сега - куче влачи диря няма. Една камара хора замесени, но виновни няма. Отговорен ще е само и единствено президентът, от когото ако хората не са доволни ще могат да го свалят от власт с инпийчмънт, което ще е много по-лесно, а не като сега цяло правителство и една камара депутати. АЗ СЪМ ТВЪРДО ЗА ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА.

    Коментиран от #10, #18, #21, #103

  • 10 Само питам

    95 238 Отговор

    До коментар #9 от "реалист":

    И тоя руски шут ли ще бъде президент? По тъпа идея отдавна не бях чел.

    Коментиран от #27, #59, #118

  • 11 пипи дългото чорапче

    116 18 Отговор
    И аз съм на мнението на реалист ама няма да стане
  • 12 анализатор

    59 50 Отговор
    Доста никове от 1-русофоб какво настръхвате когато ви настъпят а ????
  • 13 Ежко Бежко

    195 61 Отговор
    Ей, новината още не е излязла, а сума ти платени клакьори вече си заработиха двата лева.
    Прав е президентът, разбира се.
    Не, че е най-великият, ама тези от ГЕРБ вече изнагляха съвсем и си мислят, че хората трева пасат..
    Както са я подкарали, скоро май и това ще стане обаче.
  • 14 безпартиен

    144 24 Отговор
    и комунистите също вън от власта

    Коментиран от #15

  • 15 безпартиен

    91 20 Отговор

    До коментар #14 от "безпартиен":

    и комунистите също вън от властта
  • 16 Стоян Иванов

    80 171 Отговор
    Този авиатор и ветеринарен специалист ли стана ? Нищо чудно като спи с една крава!
  • 17 Пенсионер

    69 12 Отговор
    Оставете го президента, а я вижте на снимката в ляво най ниското момиченци кокви бомби за страх е изпъчило.Така се воюва.
  • 18 Хасан

    23 14 Отговор

    До коментар #9 от "реалист":

    Като Турция ли??

    Коментиран от #30

  • 19 Гост

    82 14 Отговор
    Ами Ние и сега сме си Президентска Република. Бойко това , Бойко онова, Бойко каза , Бойко не каза, Бойко даде Бойко не даде.Герб тъй Герб онъй. Нали не сте си помислили че сте най умните на света....?
  • 20 qwerty

    73 13 Отговор
    Е сега и не така г-н Президент, ще останем без администрация (калинки-малинки, гинки и т.н.).
  • 21 onq s konq

    32 60 Отговор

    До коментар #9 от "реалист":

    Ако си ИСТИНСКИ РЕАЛИСТ щеше да предположиш,че при една Президентска република БОРИСОВ НЯМА ДА НАЗНАЧИ РАДЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ,А ...СЕБЕСИ!Слава богу че не си истински,което пък някакси си те прави щастлив по "своему":)И ще припомня думите на Борисов в нощта на изборите за Президент:"БСП спечелиха,защото...НИЕ ИМ ПОЗВОЛИХМЕ!"По-късно се появи и специален политически анализ,в който конкретно се обясняваше теорията че НЕ Е ЗДРАВОСЛОВНО ПРЕЗИДЕНТ И ПРЕМИЕР ДА СА ОТ ЕДНА ПАРТИЯ,А НЕМИНУЕМИТЕ НЕГАТИВИ ОТ ВСЯКО УПРАВЛЕНИЕ ДА СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ МЕЖДУ ВОДЕЩИТЕ ПАРТИИ,т.е. всяка да притежава Лидер в една от двете институции.Затова и беше предложена Цачева,но това е друга тема.

    Коментиран от #73

  • 22 CUKOVSKI

    24 18 Отговор
    DA VSICKI I MITO ZARKELITE I BENCO I VSICKI OSTANALI MUTRI SA KADRI NA BSP.
  • 23 Тръмп

    45 72 Отговор
    Какъв "следващ път", бе шемет? :) :) :) Тия дни на пече слънце и веднага имаме последствия в комунистическото президентство! :) Путин и КГБ пак го ръчка да лае!!! :) :) :)
  • 24 сър Джон

    52 17 Отговор
    Вън калинките от властта, начело с ген. лейтенант Калинчоков! Да си ходят на село да копат манголии и мандрагори и да отглеждат каракачански овчарки!

    Коментиран от #78

  • 25 пипи дългото чорапче

    70 14 Отговор
    До оня с коня:Грешна интерпретация.Борисов като видя че не успя го измисли това.Той е като котките никога не пада по гръб и никога не е виновен.Има си толкова бушони ама като са алчни 80%какво да се прави.Стават бушони.

    Коментиран от #51

  • 26 Стамат

    98 20 Отговор
    Напълно прав е президентът.Очите дръпна напред през последните 10 години .Познайте с чие управление съвпада .И не е случайно.И пак ще е поредният цирк.Ще лежи една две години и то на палубата на някоя яхта .Освен ако България не преживее катарзиса който в момента преживява Румъния.
  • 27 реалист

    52 11 Отговор

    До коментар #10 от "Само питам":

    Никъде не съм казал кой да е президент. Ако си поразмърдаш мозъка ще видиш, че това е най доброто управление за една държава след като вече 30 години е видно, че с парламент и 240 депутати нищо не става и всеки гледа да граби колкото може. Ти, какво предлагаш да си остане сегашното положение ли? За 30 години не се ли убеди, че това с парламента при нас не работи? Колкото са повече, толкова ОТГОВОРНОСТТА ЗА УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА Е РАЗМИТА. И това ти се струва "тъпа идея" ??? Не знам как да те охарактеризирам тогава освен, ако не ти е замъглен мозъка я от алкохол, я от опиати или пък си от онези, за които е изгодно да сме в това положение.
  • 28 БУМ

    69 21 Отговор
    Абе, гербаджийските тролове тука от коя PR агенция са? Много ниска ефективност, рабфаковци, при мен няма да ви взема дори за портиери...

    Коментиран от #101

  • 29 222

    49 15 Отговор
    Прав е г-н Борисов, този тумор/ГЕРБ/ трябва да се изреже от тялото на държавата ни.
  • 30 реалист

    43 5 Отговор

    До коментар #18 от "Хасан":

    Къде се пъхаш и ти с твоята турция? Ние говорим за цивилизовани държави, а не за такива с диктатори начело, които исакт да я върнат в развитието и като я тласкат към религиозно управление и феодализъм. Тука темата е за България къде се ръгаш и ти с твоята турция?
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Minuva42

    43 64 Отговор
    Въпреки че не съм кадър на ГЕРБ и дори не съм н държавна служба, това изказване не ми действа обединяващо. Изобщо Радев освен да разединява и да изпълнява политически поръчки друго не прави! Сега заплашва някакви български граждани че ще си загубят работата заради политическата си пренаслежност!
  • 33 Шоо

    32 43 Отговор
    И тоя само търси с кого да се оправдае. Всички оцапани, само той в бяло. Следващ път няма да има, Орешарски няма да се навие.
  • 34 пипи дългото чорапче

    8 5 Отговор
    Теорията за това че е хубаво властите да са различни партии за пръв път я изрече онзи Тодоров шайката
  • 35 Руснак

    25 42 Отговор
    Бай Тошо номер 2 е тоя.
  • 36 Filо

    18 15 Отговор
    Всички вън, но за 2-3 месеца, палячо, разбра ли с бетонената си тиква.
  • 37 У лево е Крим

    55 16 Отговор
    Ей гробарите газ пикаят - хи хи хи! Айде кажете, че не е истина! Настоящият здравен министър беше финансов по това време и той като глава на министерството сключва договора с Митьо Очите като принципал на Митницата. - Факт! А и както стана ясно то Сл. Бряг се държи все от СИК , Вис и Сие! - Все бивши колеги на пожарникаря! - Така ли е? - Айде кажете че не е така! - Я си спомнете тази година кои лиза излязоха в договорите за следващите 10 години.
  • 38 Апикуро

    61 25 Отговор
    Тоя болния,дето страда от раздвоение на личността пак е писал със хиляда имена.Колкото и да не ви се иска долни мърши от ГЕРБ,времето ви изтича.И не смейте да обиждате човек,който се е доказал в живота и знае какво говори,за разлика от вас мърши скапани продажни.
  • 39 бай Ставри

    38 3 Отговор
    Аз искам гоооолямо проветряване, без стари .... в нов бардак само нови.
  • 40 Ааахааа

    24 6 Отговор
    БЕЗ БУКВАТА ( К) В НОВИЯ ПАРЛАМЕНТ=*=*= БЕЗ УРВИ, БЕЗ ОМУНИСТИ, РАДЦИ, БЕЗ АРАКАЧАНИ, БЕЗ ОРУПЦИОНЕРИ
  • 41 Ланат

    55 22 Отговор
    На умрелите тролове от ГЕРБ им спира тока като чуят,че лайната в тенекията им свършват.Колко и да се напъвате вече сте вънка от парцела,създаде ли Радев партия умирате заедно с БСП и останалата паплач в парламента.Ако Радев направи партия няма да има нужда от коалиция,гласовете на първите коментари ясно показват кой ще избере народа,айде мрете на воля сега...
  • 42 К.Нинова

    32 19 Отговор
    Следващия път Радев да спретне една партийка и да се яви на парламентарни избори, а кака Кури - президент. Бенчо Бенчев ще ви оправи вас, селски хитреци.
  • 43 Само да вметна

    41 22 Отговор
    Колкото и да се опитват соросоидно-герберастките лайнояди,не могат да спасят статукфото.На следващите избори ще си проличи на кого вярват хората !!!
  • 44 4ти пол

    26 45 Отговор
    Хвърчилков да си ходи ! Две години служба в полза на Решетников ни стигат!
  • 45 антиджендар

    21 9 Отговор

    До коментар #3 от "123":

    ми ти па къв си бе ? джендарете немате право на дума.
  • 46 877

    20 7 Отговор
    Да бе и пак да сложиш Илко Семарджиев за здравен министьр, за да докара и другата част от ОПГ.

    Коментиран от #74

  • 47 Антисоциалист

    23 19 Отговор
    Господа, да редно е следващия път всички с подобни на здравата Президентска глава да са "вън". Здравата в "Ролс Ройс" глава Бенчев, плащаща на БСП съществуването й без да и е член, но бидейки й орган; здравата глава "Очите", плащаща пак на същите за същото с пари от наркодилърство и проституция; здравата глава от ДПС - преводач, та и шофьор на задържаните в Турция престъпници; здравата глава - омбудсман предложила нелеп закон за хората с увреждания и то с тайни посредници - защото няма право да внася проект на закон в Народното събрание; много още здрави глави, та и уреждащите сделхи за покупка на изтребители "Грипен" - от наш джоб в собствен; здравите глави на милионери, шефове на фалиращи болници; и още много здрави глави. Така стои въпросът със здравите глави със мръсни пари.
  • 48 1994

    55 22 Отговор
    Като ви чета коментарите и сякаш живеете в друга държава.Толко ли ви харесва сегашното положение,че ги крепите гробаджийте?Един човек с достойнство излезе и каза истината и платените тролове нацвъкаха статията от хейт.
  • 49 Minuva42

    40 5 Отговор
    Най-жалкото е, че на чуждите сили изобщо не им е трудно да разделят хората в България. Едва ли някъде другаде им е толкова лесно... Жалка картинка сме
  • 50 DNT

    33 9 Отговор
    При следващо служебно правителство всички кадри на ГЕРБ - вън - много провилно, а защо не го направихте преди. Освен това проф. Герджиков си е човек на ББ, вътрешният ви министър също бе слаб, службите си останаха същите.Как тогава нещо да се промени към по добро.
  • 51 Мършата

    10 36 Отговор

    До коментар #25 от "пипи дългото чорапче":

    Не бива да сер.. ,там където ядеш! Или не бива да ядеш, там където сер..! Не помня как беше точно! НО, как смееш да критикуваш лидера на ПП ГЕРБ, която ни даде ДЕМОКРАЦИЯ, инфраструктура, икономически растеж КОЯТО НИ ДАДЕ ВСИЧКО! КАК СМЕЕШ ДА ПРОЯВЯВАШ ТАКЪВ ЦИНИЗЪМ, ДА ОСПОРВАШ КУЛТУРЕН ДЕЕЦ, ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ, ПРОСВЕТИТЕЛ, БУДИТЕЛ, обвинявайки го в "грешна интерпретация"!?
  • 52 Гост

    23 37 Отговор
    Тоя се зе мноооого сериозно
  • 53 Марони

    23 42 Отговор
    Льотчика е поел курс към Русия!За щастие,може само да си цвили от коневръза.
  • 54 Секретарка

    26 39 Отговор
    АБЕееее тоя много ТЪП бееее ! Няма ли кой да му каже . че президента обединява нацията . а като искаш да си някой- направи си партия ...след мандата !
  • 55 димо

    28 33 Отговор
    ...и какво ?Да се върнат комунистите на власт ли?НИКОГА!Последните 7-8 години градът в който живея много се промени.Имаме изцяло нова улица ,която почти се беше загубила,купих си апартамент,карам приличен немски автомобил на 7 години,доходите ми се удвоиха...и прочие!Критичен ще бъда обаче към здравеопазването,което за обикновения гражданин липсва.Стоя пред кабинета заедно с онзи който внася минималните осигуровки ,за разлика от мен който се осигурява на максимума...но правата ни са еднакви?!?Защо!Видно от последните публикации лекарското съсловие въобще не толкова зле,колкото искат да ни облъчат от екрана и видно от богатството си в здравеопазването имало доста пари...само не и за болния разбира се!

    Коментиран от #98, #121

  • 56 12345

    26 4 Отговор
    Ето го простият народ май....ви циганска още да ва опанат няма да разберете......
  • 57 Шарлатанче

    36 21 Отговор
    ДА. ВЪН. ДА ИЗКОРЕНИМ ВСИЧКИ ГЕРБЕРИ ОТ ГРАДИНАТА.

    Коментиран от #100

  • 58 цеко

    18 28 Отговор
    Гледайки и слушайки всичко ,ГЕРБ не ги искат само политическите им противници воглаве с техните заблудени членове.
  • 59 Голям прос

    28 28 Отговор

    До коментар #10 от "Само питам":

    Тоя руски шут както казваш го избра българския народ с убедително мнозинство, а не както избра ГЕРБ с клизмавите 2℅ преднина
  • 60 Журналята

    15 8 Отговор

    До коментар #4 от "Наблюдател":

    Журналята, журналята... не спирай да мослиш, че и те теябва да си изкарат хляба... от посещения на дтраноца, от коментари... сложи скандално заглавие и всичко е идеално. А всъщмост това, което каза президентът е най-нормалното нещо, което може да каже. Но така поднесено е ... брех... сензацияяя

    Коментиран от #63

  • 61 аноним

    19 4 Отговор
    Димо,това което имаш го имаш от собствените си ръце и труд.Ако ли не значи си Калинка някъде.Е и аз си купих жилище но парите съм си ги и скарал аз и съм ги събирал аз.Не Бойко,Цеца или от някой друг
  • 62 Владо Вр

    31 12 Отговор
    Ми Димо - отивай в частните кабинети и си плащай! Що се редиш с простолюдието? Имаме нужда и от доктори милионери! А президентът е прав! Орешарски смени няколко некадърници и ГЕРБ провиха на умряло за политически чистки. А метлата от Боко 1,2 и 3,както и назначените калинки, гинки и прочие недоразумения и нещастници във властта, сътворили колосални глупости и идиотщини никой не ги закача. Да не говорим за следствие, прокуратура и съд.

    Коментиран от #64

  • 63 Ttt

    22 27 Отговор

    До коментар #60 от "Журналята":

    Заглавието е скандално, факт!
    Но тоя фатмак се мисли за недосегаем генерал!
    Да не дава господ, тея комунисти да се промъкнат на власт чрез някви чалгаджии и популисти, защото тогава ще видите кон боб ядели!
  • 64 Ттт

    13 23 Отговор

    До коментар #62 от "Владо Вр":

    Ало промит мозък, стегниса малко и се упомни!
    Тея са зган мекотели, и се опитват с руска помощ да се бетонират в властта, та да ти е нестабилно под краката!
  • 65 ЛЕЛЕ ЛЕЛЕЕЕ

    20 30 Отговор
    Тоя от сега се заканва! Ккво ще стане ако случайно вземе реалната власт с кака Нинова!? Ако се заформи идването му на власт записвам се веднага в ГЕРБ и като ме уволни по политически причини ще му спретна страхотно дело за дискриминация и ще си купя яхта с обезщетението! Ама няма да стане защото този е толкова очевидно тъп като оповестява намерение, толкова е необразовн, че не знае толкова елементарно нещо. Е гати президенто. За съжаление все такива карикатури ни пробутват за отклоняване на вниманието докато тия под него крадт на воля!
  • 66 Спасов

    35 20 Отговор
    Браво на Президента!!!
  • 67 Ти да видиш

    13 2 Отговор
    Бе тролчета,мълчете бре
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 ЛЕЛЕ. ЛЕЛЕЕЕЕ

    9 16 Отговор
    А така момчета, виждам ЯХТАТА си как плува към мен. И аз ще гласувам за тоя глупендер да е жив и здрав! Пишете пишете да го изберем!
  • 70 Владо Вр

    23 10 Отговор
    До "ттт", човече спри тревата, излез на чист въздух и се провери. Бетонирани са от ГЕРБ. Боко с партийна книжка в джоба, пръв другар на СИК, ТИМ, ВИС 1, 2.Гуменката,майката на България, меверейката за която очите има честен и чист бизнес(изказване 2016г). Явно още не си преживял началото на 90те и те друса първичен антикомунист.
  • 71 Толи

    31 16 Отговор
    Браво,браво на Радев! 10 години Герб - стига,стига! Няма кой да ги търпи още 45 години! Лицемерни комунисти ,ама от пребойдисаните,дето се правят уж на десни! Радев им хвана номерата и затова са бесниии! Значи те могат да нападат първи чрез дуото -Биков и оная отврат с книгата ,,Шайка,, ,че президентът е виновен за всичко и е корумпиран ,а той да мълчи! Каква е тая цензура,Гербери!! Няма да стане тая работа! Вън!!!!!
  • 72 СссереМ

    21 21 Отговор
    Крадеца вика дръжте крадеца,а бре аланкоолу и местния бсп-ар каза че бенчо ти е финансирал кампанията,или като взе да ти лъсва червения дирник почна да се изнервяш.
  • 73 Пешо

    21 19 Отговор

    До коментар #21 от "onq s konq":

    Да, бе, да! Просто Радев им разгони фамилията на изборите, както и Слави ще ги прецака на следващите. Никой не губи нарочно избори - това са ала-бала.

    Коментиран от #82

  • 74 Пешо

    13 6 Отговор

    До коментар #46 от "877":

    Не, Петър Москов ще сложи да краде на децата от ваксините и да ми сваля пръстови отпечатъци.

    Коментиран от #81

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Tribun

    10 5 Отговор
    БСП са на власт от 1944г,те 74г са във власта,това егорчивата истина ,а що се отнаСя до ГЕРБ,те се учат от БСП ,Рекета възникнал в началото на демокрацията ,беше подкрепен от тогавашните правителства,защо ли никой не се реши да справи спрестъпноста.?
  • 77 ГЕРБ

    16 15 Отговор
    Руменчо,по кротко бе сине майчин,май прекалено си повярва!Комунистчето на батко той. :)
  • 78 Джанка, ти с Елтън Джон да н сте сакъ, а

    2 6 Отговор

    До коментар #24 от "сър Джон":

    Ти с кралицата ГАЛИБА ще сте на "ТИ" ? А ? Щот на мен ми викат БАЙ, макар, че въобще не БАЯ а разстривам ще ЗДРАВО с мерак по табиет Хваща още декиш дет минал и си личи.
  • 79 1944

    10 3 Отговор
    червените крадци се плюят един друг.
  • 80 Роко

    15 11 Отговор
    Хващат със свалени гащи общинар на БСП, а дебилното пилотче ще чисти гербаджийте!?!?!?
  • 81 877

    10 0 Отговор

    До коментар #74 от "Пешо":

    Прав си , аз не сьм казал , че и той не е част от ОПГ. Само като погледнеш сценария с ваксините ни го вьртят трети пьт. Според мен на цялото МЗ трябва да му се вземат отпечатьци и снимки в профил и ан фас!
  • 82 Роко

    9 7 Отговор

    До коментар #73 от "Пешо":

    Да бе Боко толкова нямаше кого да изкара на изборите срещу дебила та опря до единствения неизбираем кандидат "майката на нацията".
  • 83 Усмивкатаа

    8 4 Отговор
    А общината чия е, на БСП или на ГЕРБ и НФСБ.Чия е оговорността ???Ами на всички ,,малпумбици тякива.Прав е онзи кратун.Остана само келявото в България'.Не може сметна колко прави 1 и 2'
  • 84 Никой

    6 7 Отговор
    Време е да си стъпиш на краката и да се заработиш малко,първо изчисти зганта около себе си
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Усмивката

    13 5 Отговор
    Когато се избира председател на Общинският съвет не се ли гласува от общинарите.Той (наш Бенчо )да не се е избрал сам .Да не би да се е самопоставил.
  • 87 И да ги похвалим ли

    17 20 Отговор
    Фуражката изсра поредната глупост, показвайки, че е поставен президент на определена политическа сила. Жалко за България с такъв ПРОСТ държавен глава! ХОРА, мислете, когато гласувате и помнете предишните лъжи на политическите сили!
  • 88 Истината за руските подлоги

    19 11 Отговор
    Позитанци активираха троловете си, които заработиха няколко стотинки при този ужасен спад на рублата. Помним Виденовата зима, помним Сполуката, Помним кой взема Техноимпекс под масата, помним Дългия ИНКАСАТОР, помним Големия шлем (или член с/у народа) на Агента Гоце и още много глупости с/у българския народ от комунистите. Знаем, комуниста името си сменя, но нрава никога!!!
  • 89 пипи дългото чорапче

    11 12 Отговор
    Вие почитателите на герб сте много ама много невъзпитани некултурни и нетолерантни. Всички ние другите никога не си позволяваме речника Ви.Така ли с простотия защитавате партията си или всички сте толкова озлоблени или глупави.Даже като пишете уважавайте ни бе и нас майка ни е раждала и ние плащаме данъци за да сте добре.Овце сме стрижете ни поне заради ползата от нас ни уважавайте

    Коментиран от #124

  • 90 Начо

    12 12 Отговор
    Надай се к.ре на пияна жена,е бре и фатмак
  • 91 сладурче

    8 3 Отговор
    Да се събудиш гола вода!ГЕРБ искат да си отиде,да дойде някой бивш ахмак! Като е никой,да върви по стъпките на некой!
  • 92 Ryty

    11 6 Отговор
    Браво презифенте! Вън на тия крадливи неграмотни псета
  • 93 чичо

    8 8 Отговор
    Както са казали мъдрите-всеки народ си заслужава управниците.Ние го избрахме ние ще си го търпим.Като бивш военен ви питам къде ви беше акъла като гласувахте.Военнослужещия от военното училище до края на службата е учен само да изпълнява заповеди,а не да разсъждава,защото в армията така трябва.Иначе сте прави,че дори и ние не заслужаваме такъв управник
  • 94 Аза

    9 2 Отговор
    Давайте шибаняци мръсни бълвайте пумия в пространството и разделяйте народа гадове мръсни.
  • 95 Дякон

    19 8 Отговор
    Г.Президент вади армията и разкарай тая слугинска паплач от управлението на дьржава та.Герджиков. Костов.Доган. и другата продаж на пасмина щея избесим пред парламента за назидание на следващите.Служих на родината а вчерашни пикльовци дето не могат да си вьр жат обувките и една лицева опора да направат са министри.Толкова ни писна вече горд Родопчанин.
  • 96 7777777

    6 8 Отговор
    Шъ съ сетиш гусин Президент! Дано да не е късно!
  • 97 Дон Кихот

    10 11 Отговор
    Ами то и президента да си ходи! Всеки може да я върши тази работа - само да налага вето, да козирува на гвардейската рота и да връчва ордени! Сълзи и смях!
  • 98 Toto

    3 0 Отговор

    До коментар #55 от "димо":

    Димо ти нормален ли си ти сляб ли си ти няма ли да се гръмнеш
  • 99 ДАААА

    13 11 Отговор
    И 50 висши образования да имаш, и толкова чужди езици да владееш, когато си проЗ си оставаш завинаги проЗ ! Фатмака си мислех, че е интелигентен , но УВИ !
  • 100 Безпартиен

    13 5 Отговор

    До коментар #57 от "Шарлатанче":

    ПЪРВО ДА ИЗГОНИМ ВСИЧКИ КОМУНИДТИ...НЕ СЕ НАЯДОХА..ОТ 1945 та ДО СЕГА...ВЗЕ ЦОКАТ ДЪРЖАВАТА...ВСИЧКИ ДО СЕГА СА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКО ПОТЕКЛО....КОЛКО ПОКОЛЕНИЯ...? ТРЯБВАШЕ ОТДАВНА ДА СА ИЗВЪН ЗАКОНА
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Николенко

    13 12 Отговор
    ПреЦедента не знае къде се намира . Мисли си, че всички ще му козеруват, като в армията, но животът в армията няма нищо общо с цивилния живот . В армията те уважават заради пагоните, а вън заради личните ти качества . До сега летящия фатмак не е показал никакви качества, освен това че е куче на Нинова .

    Коментиран от #108

  • 103 Приватизаторка от Крушовица

    7 4 Отговор

    До коментар #9 от "реалист":

    Абре, "реалиста", кой те излъга, че в президентските държави нямало депутати, премиер и министри??? )))

    Има си, и разходите по тях са си почти същите!
  • 104 Приватизаторка от Крушовица

    4 2 Отговор
    ...а колкото до "импийчмънта"....като е тУку Уесно защо не свалиха ЕрдоГаня в Туркия с импийчмънт, ммм??? Хахх, даже с революция и преврат не успяха!
  • 105 Аз пилота

    8 5 Отговор
    Тази реч е писана от Корнелия...
  • 106 Ей смишник

    8 2 Отговор

    До коментар #7 от "Ефтини сензации":

    Мното си смешен бе седесарче живеете си живота през комунизма сега цункате на бойко м....и ди тръгнал да обсъждаш д.глава ни си много зле
  • 107 КНДР

    7 1 Отговор
    Да дойде Ким Чен Ун и всичко ще бъде решено
  • 108 АААААА

    7 8 Отговор

    До коментар #102 от "Николенко":

    НЕ Е КУЧЕ , КУЧЕ ЗВУЧИ МНОГО ДОСТОЛЕПНО , ТОЙ Е ПОМИЯРА НА КУРНИ , ЧЕ И НА ДЕСИ !
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Истината

    14 5 Отговор

    До коментар #4 от "Наблюдател":

    Г-н Радев е единствения реален политик в държавата ни, ще се радвам да разчисти всички крадци, също и тези боклуци от наркобизнеса, изровиха децата , съсипаха семейства мръсните изчадия на дявола, Господ да ги осъди, амин✊
  • 111 Истината

    10 5 Отговор
    Г-Н РАДЕВ, ДЕЙСТВАЙТЕ , НИЕ ВЯРВАЩИТЕ В ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС, СЕ МОЛИМ ЗА ВАС БОГ ДА ВИ ПАЗИ, ДА ВИ ПРАЩА ВЕРНИ ПОМОЩНИЦИ И ДА ВИ БЛАГОСЛАВЯ, АМИН.
    В БУРГАС Е ПЪЛНО С ДИЛАРИ НА НАРКОТИЦИ, ПЪЛНО Е ПО УЛИЦИТЕ С ДЕЦА- НАРКОМАНИ, ПОЛИЦИЯТА ЗНАЕ ЗА ПЛАСЬОРИТЕ, НО НИЩО НЕ ПРАВИ, МНОГО ОТ ТЯХ СА ЗАМЕСЕНИ В ПРОДАЖБА, НАПРАВЕТЕ НЕЩО Г-Н РАДЕВ ДА СЕ СПРЕ ТОВА МРЪСНО ДЕЛО.
  • 112 x_trimus

    5 2 Отговор
    И всички кадри на БСП вътре в кабинета.
  • 113 Уча се !

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Активен Борец":

    Мие предпочитате, да няма кабинет !?
    А не предпочитате ли, Вие да сте президент, тогава !?😁
  • 114 Вуйчо

    3 2 Отговор
    Президента може и да е бил руски ама сега си е щатски. Чрез него американските кукловоди плашат тиквите!!!
  • 115 Уча се !

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ефтини сензации":

    Да, точно така е!

    Но вижте, колко народ не Ви харесва коментара !?
    Това значи, че хората изобщо не са в час и вярват на популисти!
    За това няма скоро да се оправим !
  • 116 Бай Митьо

    3 0 Отговор
    Знае ли някой,кой кой е в тази държава.Сменяме бързо боята,получаваме одма правата.
  • 117 Независим

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Наблюдател":

    А какъв да бъде? "Мека китка" като предишния ли?
  • 118 Независим

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Само питам":

    Не бе, американска подлога ще бъде.
  • 119 Цец

    5 3 Отговор
    Президентска република....
  • 120 И аз

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Активен Борец":

    Предпочитам да няма кабинет и НС, бактисахме от хрантутници. А кадрите на ГЕРБ, БСП и СДС и тем- подобни ги видяхме, всичките, до един.
  • 121 Ей, Димоооо

    1 1 Отговор

    До коментар #55 от "димо":

    Ти първи ще изгориш скоро. Като те сърби, ще те почетен, богаташче !?!
  • 122 Плешив военен тъпанар

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Патрулка":

    Този тиквеник на снимката е прост като гъдулка! И прилича на бай Тошо отпреди 50 години.

    Коментиран от #125

  • 123 Бенчо Бенчев

    6 1 Отговор
    Тоя президент за нищо не става.
  • 124 Заасрамете се ама не

    2 1 Отговор

    До коментар #89 от "пипи дългото чорапче":

    Крадеца вика дръжте крадеца. Хей пипи дългото чорапче и ние имаме дълга памет и помним и гледаме в реално време кой размахва лайнохвъргачката. Не осирай хубавата приказка, нямате срам, достоинство, милот, нищо не оставихте непосрано!
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Амалфи Влаев

    0 0 Отговор
    Ал БЪНДИ По известен като Шофьора на Самолет не спира да се цепи ,където и да отиде. Гьонсурат
  • 127 петър

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "666":

    и ти ли си пилот щото ако не си стига писа глупости
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове