Last news in Fakti

16 Август, 2018 17:11 2 174 11

Сидеров: Симеонов безчинства, Борисов да се намеси

  • валери симеонов-
  • волен сидеров

Преди броени дни бяха затворени култовите заведения "Хедон" и "Какао бийч", а Валери Симеонов бе засечен на плажа на братя Диневи. Вчера лидерът на "Атака" Волен Сидеров разкри, че вицепремиерът Валери Симеонов има роднинска връзка с шефа на РЗИ-Бургас.

Блиц потърси Сидеров, който в момента е на морето, за мнение и подробности около тези ситуации. Вижте какво каза той:

- Г-н Сидеров, очаквате ли развръзка след разкритието Ви, че Валери Симеонов има роднина в РЗИ-Бургас?

- Валери Симеонов откри Facebook благодарение на мен и пиарката ми, които му показахме какво е това и го убедихме, че трябва да се ползва. От тогава е доста активен в социалните мрежи. Днес прочетох там, че не били роднини. Аз знам много добре, че са си достатъчно близки и знам, че Паздеров изпълнява всичките му наредби по телефона. Няма писмени документи.

По устав, Валери Симеонов няма право да нарежда на РЗИ. Вчера говорих с министър Ананиев. В момента е в отпуск, но след няколко дни ще се върне на работа и ще направя специална среща. Изпратил съм едно писмено искане за оставката на Георги Паздеров, тъй като този човек безчинства по Черноморието, като ходи и лепи хвърчащи бележки, за които Валери Симеонов твърди, че са законни и редовни, но юристите са категорични, че не са. Там пише, че обектът се извежда от експлоатация. Няма печат, нито извеждане на норматив. Има някаква заврантулка като подпис.

Отидох и попитах шефката на РЗИ кои са тия инспектори, защо няма имена и на какво основание се затварят заведения. Тя каза, че не знае и започна да увърта, че били двама-трима, не знам колко, но имена не каза.

Когато попитах къде е шефът Паздеров, тя отговори, че излязла епидемия и той отишъл. Каква епидемия, къде е той, пак не знаеше отговорите. Тя се държеше супер жалко и неадекватно. На място имаше много медии. Те седяха и й се смееха. Това е някаква практика в Бургас. От най-добър град за живеене се очертава да стане най-корумпираният.

Тук, по нареждане на Симеонов, държавни институции се изявяват като мутренски групировки и тормозят точно определени заведения. Аз отидох и лично посетих "Хедон" и "Какао бийч". Там категорично не е връчвана заповед за затваряне, не им е даден протокол, държали са се криминално и нагло, не са си казали имената и накрая полицията, която е придружавала тези инспектори, е казала, че ако скъсат тази "хвърчаща бележка" ще бъдат арестувани за 24 часа.

Представяте ли си какво означава този терор за едно заведение? Фалит. В същото време, в Созопол и в Слънчев бряг има други заведения, които вдигат шум, но никой не ги заплашва със затваряне или арест.

- Трябва ли вицепремиерът да подаде оставка?

- Обръщам се директно към министър-председателя през вашата медия. Ще го направя и лично, когато се състои коалиционният съвет. Г-н Борисов, кой ще поеме отговорност, че ваш вицепремиер бива опроверган от държавни институции. Симеонов обяви няколко заведения на морето за незаконни. От ДНСК направиха проверка и заявиха, че са законни. Кой поема отговорност за тази лъжа на вицепремиера? Министър Нено Димов също се намесва в схемите. Оставка и за двамата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 българин

    12 8 Отговор
    този руски шпионин Сидеров докога ще съботира хората работещи за просперитета и законноста в България
  • 3 бау

    12 5 Отговор
    Всички до последния сте ГОЛЕМИ БОК**ЦИ !!!
  • 4 someone

    13 1 Отговор
    големите заведения - смешни бърлоги на мафията по морето, тъй яростно пазени и погазващи закона не само на морето, но и по градовете, за сметка на здравето на работещия човек, който явно не му се полага да спи или почива на спокойствие.
  • 5 коалиционни спарингпартньори

    10 6 Отговор
    Белата Златка забрави, как ходеше по нощите да бие и мародерства "клекшопове" из София ??? Сега, що е полудЕла някой, ще обясни ли !? Дайте й там, каквото шмърка и зоби и да се кротне малко, че ми писна да й гледам злобната мутричка по медиите !
  • 6 У лево е Крим

    5 1 Отговор
    "Айде не остана"! - Да пада правителството и да се приключва! То въобще не трябваше да съществува, щото като гледам резултатите е голям абсурд. Но ние сме държава на абсурдите!
  • 7 Бивш симпатизант на АТАКА

    11 5 Отговор
    Този сидеров не мога да го гледам вече. Съжалявам, че за пореден път гласувах за него И ТЪРЖЕСТВЕНО ОБЕЩАВАМ, ЧЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ, АМА НИКОГА НЕ БИХ ГЛАСУВАЛ ЗА НЕГО ДОРИ И ДА Е ПОСЛЕДНАТА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ.

    Коментиран от #8

  • 8 Гост

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "Бивш симпатизант на АТАКА":

    През оная му работа е за кого ще гласуваш гласуваи за Герб.
  • 9 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    1 1 Отговор
    Валери мяза на хамстер
  • 10 Стефан

    2 0 Отговор
    Яд го е Сидеров, че Симеонов върши все пак някаква работа, а той не е направил нищо полезно за народа.
  • 11 доко

    0 0 Отговор
    пореден театър адриана будевска в коптора на патриотите само игра пред публиката играта на лошият и добрият полицай ало сидеров и валерка пърдите в една кратунахапвате едни и същи пари и държите един и същи стол столанабоко как мислите че ще се разведете ей така ами натози етапнемате интерес от развод защото искате все още на власт да е боко да мое да ви хрантути тия постановки може и да не минат преди изборите от парата вие немада избегате каза боко и изкачи гробницата в пловдив щот си помисли че може и един слънчевден там да го балсамират
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове