1 104 16

Биков: Да разследват Нинова!

Въпросът с чумата и т.нар. „втори проби“, показват, че институциите са реагирали адекватно и заразата е предотвратена, убеден е Тома Биков

„Действията и безотговорното поведение на Корнелия Нинова са провокация срещу националната сигурност на България. Ние се надяваме компетентните органи да разследват това поведение“. Това заяви на извънредна пресконференция депутатът от ГЕРБ Тома Биков по повод днешните изявления на лидера на БСП Корнелия Нинова, че чума по домашните животни в Странджа не е имало. Тя каза, че единствените умрели животни са избитите от БАБХ овце и кози и поиска оставките на министрите Румен Порожанов и Валентин Радев.

„На първо място искаме да кажем, че въпросът с чумата и т. нар. „втори проби“, показват, че институциите са реагирали адекватно и заразата е предотвратена“, каза Тома Биков.

Депутатът от ГЕРБ съобщи, че партията ще призове да се разследват "черни каси" в БСП, защото казусът "Бенчо Бенчев" можело да се окаже правило.

"Ние все още не сме чували какво мисли тя за Бенчо Бенчев. Тя реагира на този огромен скандал с фейсбук публикация. Ще припомня - Бенчев твърди, че е финансирал БСП с повече от 50 000 лева, а централното ръководство твърди, че подобни суми не са регистрирани. Нашите съмнения са актуални, че в БСП има черни каси. Казусът с Бенчев вероятно не е изключение, той може да се окаже правило, може да се окаже модел", каза Биков.

"Трябва да се каже в какво се изразява помощта на г-н Бенчев в кампанията на президента Румен Радев. Тук въпросът не е към Сметната палата, проблемът е в това, което не пише в Сметната палата. В кампанията на г-н Радев участваха безработни, социално слаби с по 6000 лева дарения. Всички тези въпроси ние ще продължим да задаваме. Дали г-жа Нинова ще отговори, аз се съмнявам. Тя се държи като собственик на работническо мениджърско дружество и превръща тази партия в това. Човек който не отговаря на важните въпроси, засягащи нея и ползва работническата част в тази формулировка за параван на мениджърските изпълнения стил Бенчо Бенчев", добави той.

„БСП нямат право да говорят за европейските фондове, защото по време на тяхното управление Европа два пъти ги спира“, коментира от своя страна Александър Ненков.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Подлогата
  Отговор
  1 09:39  24.08.18
  Вас народа ще ви разследва двамата с Антон Тодоров, въртиопашки ниедни!Е те това Народе са продажни Гьонсурати!
 • Дедо Грую
  Отговор
  2 09:52  24.08.18
  За да няма "обидени, недооценени", предлагам да ги разследват и двамата, а защо не и всички дУпетати, министерски съвет,"независимите" съд, прокуротура и цялата останала престъпна сган, допринесла за скотското положение, в което живеем.
 • Пешо
  Отговор
  3 09:52  24.08.18
  Гнус,гнус и отново галактически гнус от такива червеи и дупеблизци, които за пари са готови да продадат и майка си.

 • Шматката
  Отговор
  4 09:58  24.08.18
  Мъжката ми секретарка отново го е поел в задния двор.
 • Ефтини сензации
  Отговор
  5 10:02  24.08.18
  Тя по скоро е за освидетелстване... Но предвид партийната линия на терористичната и партийка, много отдавна има защо тази видна представителка на комунистическото простолюдие да е в затвора....
 • жега
  Отговор
  6 10:26  24.08.18
  Шарлатанин мазен.
 • Усмивката
  Отговор
  7 10:29  24.08.18
  Така.Първи въпрос .Защо като се разследва дейноста ,и то само на една партия ,тъй и тъй ,да се разследват дейноста на всички павителства от 30 г. насам ,ще е по евтино.Втори въпрос.Като се наемате ,първо вие проверихте ли дали разполагаме с компетентни органи.Последните събития ,говорят за друго.Един бизнесмен и един хайдут ви въртят на малкият пръст години ,добре че бе интерпол.
 • ПЕЕВ
  Отговор
  8 10:33  24.08.18
  КУРНЕЛИЯ Е ЗА ЗАТВОРА ТО СЕ ЗНАЕ.
 • ХанкоБрат
  Отговор
  9 12:54  24.08.18
  Дано ГЕРБ-аджиите пък ви съди народен съд!
 • гост
  Отговор
  10 13:13  24.08.18
  Тази червена издънка какво се прави на демократ? Или то в БГ демократ и комунист е едно и също.
 • Иванов
  Отговор
  11 14:09  24.08.18
  Биков май е виждал животно само по нешънъл джеографик, а чума, чумата му е началник и му лиже шпицарите!

 • Иванов
  Отговор
  12 14:13  24.08.18
  Писна ми да мълча, Бойко е ЧУМАТА!
 • 13 17:14  24.08.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • нло
  Отговор
  14 17:15  24.08.18
  Този соросоид гаден въжето ще го оправи.
 • червената бабичка
  Отговор
  15 17:40  24.08.18
  Биков е прав.............Аз съм " ЗА"
 • един
  Отговор
  16 19:26  24.08.18
  По-противно женище от Нинова няма. Олицетворение на партията БСП, наследница на БКП с цялата арогантност, наглост, с всичкото безочие на света. Грабители, изнудвачи, прости и примитивни хора, мислещи само за едно - как да узурпират държавата и да продължат да угодничат на Путин, много разчитат на Русия, която в момента е една безобразна държава, и нищо друго, и да крадат както са си свикнали години наред - безнаказано. За разследване е червената баба. Писна ми от разни лелки, чичковци, дядовци, които се правят на такива, каквито не са и никога не са били. И от техните неграмотни поддръжници, изпълнени с омраза, защото им пречат да крадат, и пишат по форумите само обиди, щедро ръсят простотии.

Напиши коментар:


Публикувай