25 Август, 2018 18:40 4 966 40

Блъснатият от бащата на президента: Защо ме безпокоите?

  • румен радев-
  • георги радев-
  • харманли

Стефчо Маринов Тодоров е бутнатият на пътя в Харманли от автомобилът, управляван от бащата на президента Румен Радев – Георги, съобщават от Фактор.бг.

От медията успяха да се свържат с Тодоров, но той е лаконичен в коментара си.

„За какво ме безпокоите? Нищо не искам да говоря. Не съм пускал жалба в МВР. Не ми се говори по този въпрос, айде чао, довиждане”, каза пострадалият.

Днес стана ясно от разпространен видео клип в социалната мрежа, че 81-годишният Георги Радев е предизвикал ПТП.

Миналия петък автомобилът на Георги Радев участва в катастрофа с триколка на мъж с увреждания на кръгово кръстовище в Харманли. Мъжът е откаран в болница.

От кадрите се вижда, че човек с инвалидна триколка е попаднал в кръгово кръстовище. Според свидетели, Георги Радев вализа с мерцедеса си в кръстовището и го бута, при положение, че бащата на президента не е с предимство. Провинилият се шофьор изобщо не слиза от колата.

След като човекът с триколката звъни по телефона, пристига полицейски екип. Докато органите на реда оглеждат мястото и установяват случилото се, Георги Радев не слиза от автомобила си. Малко по-късно на местопроизшествието пристига линейка, която отнася пострадалия с носилка.

В района на кръговото кръстовище пристигат мъже, които стоят до колата и говорят по телефова. Същото правят и полицаите, като никой не пише нищо. В един момент органите на реда свалят бащата на президента от колата, отиват встрани под едно дърво и си говорят.

На осмата минута патрулката си заминава, а на място остават двама полицаи. 15-20 минути по-късно на мястото пристига Михаил Лисков (бивш кмет на Харманли и бивш областен лидер на БСП-Хасково), който започва разговор под дървото с полицаите и бащата на Румен Радев. Отиват на мястото на катастрофата, Лисков взема триколката на катастрофиралия човек и качват Георги Радев в колата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПОСТАНОВКА

    25 9 Отговор
    ВИДЯХТЕ ЛИ КОЛКО ПЪТИ МИНА ТАЯ ТРИКОЛКА ПРЕДИ ТОВА
  • 2 Ivan S

    32 10 Отговор
    Малко ми е спорна ситуацията щото с тази триколка има ли място на пътното платно...
  • 3 Boxer

    33 6 Отговор
    Видях, че пострадалият си говореше със шофьора на мерседеса. А пък той от своя страна на няколко пъти се опита да излезе, но врата му не можеше да се отвори от обърната триколка. Нека който е на 81 и повече, да каже , как е опцията да се излиза от другата врата.
  • 4 Петко

    44 5 Отговор
    Къде видяхте инвалид бе,този скочи като заек от триколката.
  • 5 К.К.

    23 5 Отговор
    На инвалидните колички и пешеходците мястото е на пешеходната пътека, сега трябва да го глобят за неправилно пресичане.
  • 6 ДРУГАРЯ ТОДОР

    15 4 Отговор
    КАТО СЕ Е НАГУШИЛ , КАК ДА МУ СЕ ГОВОРИ.

    Коментиран от #13

  • 7 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    18 8 Отговор
    И преди и сега власта закон не ги лови..закона е за офцете да ги държи изкъсо
  • 8 Зигмунд

    31 6 Отговор
    Нищо чак толкова не е станало, обикновен пътен инцидент. Медиите пак търсят под вола теле.........

    Коментиран от #15

  • 9 Хихихи

    13 0 Отговор
    От Аскуууу до Арманли е само хасфалт, кауне и карпузе.
  • 10 Бсп

    17 17 Отговор
    Това е бащата на червения президент. Ха някой го е пипнал, ха Нинова и Радев ще го направят стерео.
  • 11 специалиста777

    11 0 Отговор
    Много яка камера
  • 12 Мръсни Комунисти

    16 15 Отговор
    Мръсни Комунисти!!!
  • 13 Грешиш

    11 7 Отговор

    До коментар #6 от "ДРУГАРЯ ТОДОР":

    По скоро, като са го заплашили да мълчи
  • 14 Ахаха

    12 8 Отговор
    По-скоро ми прилича на ония цигани, които умишлено се хвърлят пред колите. Въобще не защитавам Радев, но явно някой е платил на триколчеца да се забие във вратата на Мерцедеса за да има медиите на партия ГРОБ кво да дъвчат, защото са затънали в скандали и искат да отклонят вниманието от тях и да го насочат другаде. Даже дежурния психар А. ТОДОРОВ вече почна да се дере що гърло има по случая
  • 15 хахахах

    13 6 Отговор

    До коментар #8 от "Зигмунд":

    Така е но ако беше твоят или моят баща вече щеше да е с дело поне една жалба отнета книжка и свалени номера

    Коментиран от #20

  • 16 тоя с магарето

    14 11 Отговор
    Абсолютно си е виновен Радев и трябва да си понесе наказание. Ама май вече се величаем, къде е моралният президент да каже две думи.

    Коментиран от #18

  • 17 Снежа

    16 6 Отговор
    Първи въпрос? Има ли книжка този инвалид ????? Втори въпрос какво прави в средата на улицата с тази количка която не е с гражданска отгоечвоеност ивсички платени данъци които важат за всички участници в движение по правиник!!!!! Та как можеда има предимство една инваидна оличка с габарити на бебешка оличка ..... нещо куца в правилника за движение по пътищата!!!!!извинете !!!!!!!

    Коментиран от #26

  • 18 Обикновен

    14 4 Отговор

    До коментар #16 от "тоя с магарето":

    Разменете местата,Радев в триколката,инвалида в колата,и ми кажете какво щеше да пише по медиите,и кьде ще се намира инвалида, в кьщи или в кауша???
  • 19 Е разбира се

    13 5 Отговор
    Че инцидентът е нищожен се вижда няма спор, но защо се крие?! В дир.бг дори блокират всяка статия, изобщо какво става?! Това ли е начинът през 2018. Синът претендира за мъжкар, но пак по старо му с дезинформация и и с баданарката. Няма ли нормални, смели хора да се покажат, да информират, да поемат отговорност. Ако това е пример за народа как да се спаарвяме в трудна ситуация . . .
  • 20 Истината

    8 2 Отговор

    До коментар #15 от "хахахах":

    За такова нарушение без пострадали книжка не се взима. Камо ли да ти свалят номерата. Още повече, че триколката въобще няма право да се движи по средата на пътя, но дори и на човека в триколката въпреки сериозното нарушение, което е извършил нямаше да му направят нищо освен да го глобят с фиш.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Тръмп

    14 6 Отговор
    Първо прикриха Радева, сега Радев-старши и третия път ще има жертви!!!!! Комунягите винаги се крият страхлив в землянките,га сгазят лука!!! Много са лукави! :) :) :)

    Коментиран от #33

  • 23 БГ стандарт пуар

    3 1 Отговор
    Всеки да има син президент, импон европа тъй да се практикува.
    Цял свят може да копират нашия патент, работи като по часовник.
  • 24 Waffen SS

    11 3 Отговор
    Дъртия комунист си е показал какъв е по душа. То не че има по-различни комунисти де, едва ли по-малкия комунист, дето е президент ся, ще се окаже по различен от дъртия комунист.
  • 25 Глупаци сте

    4 8 Отговор
    Кой ви би у главите да гласувате за Радев. Трябваше Цачева да изберете и сега щяхме да сме една уважавана държава, защото жената е много добър и културен човек и щеше да ни издигне ни издигне на висоти държавката, ама Вие, като гласувахте па за комунист ей тва е, береме си срама и тва е. А оная кокошка Нинова, опа, змей де, нещо се покри у миша дупка и днеска не смее да бълва огън и жупел
  • 26 Петър

    7 0 Отговор

    До коментар #17 от "Снежа":

    И велосипедите са без ГО но на пътя са равни с автобус от градския транспорт според ЗДвП
  • 27 коко

    2 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: стоят до колата и говорят по телефова. по какво говорят,че не разбрах?
  • 28 Чичо АДИ

    3 3 Отговор
    Пълни глупости ,оня с колочката се е засилил и иска да прескочи Дедо Радев ,Тия колички ги карат като картинг нямат регистрация и не и е мястото на пътя .Но е станало ЧУДО Слепите прохождат и Немите проглеждат !! Като съм с колелото такива електрички само ми пречат мотаят се ляво дясно и си търсят белята или боя А тоя е инвалид колкото Тиквата е Диня !!
  • 29 Хаха полицията ни пази

    4 1 Отговор
    Само че пази само определени богопомазани. От всякъде се вижда, че Радев е в нарушение. От къде на къде съставят акт на човека с количката не е ясно. Но едно е ясно, във власта ли си - значи си недосегаем за законите. Та видя се колко ни е страхотен и президента. Щом баща му се оправя по втория начин, какъв ли е сина, който се крие зад охраната и не иска да коментира случая. Обедините хахаха.

    Коментиран от #32

  • 30 алекс

    2 0 Отговор
    "инвалидна триколка" вие малоумни ли сте журналистите бе, това е нормална триколка и определено не е за инвалиди!!!!
  • 31 Помнещ

    0 0 Отговор
    А помните. ли какво стана в Благоевград с братът президента Роско
  • 32 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Хаха полицията ни пази":

    Голяма простотия в тия коментари! Случая няма да коментирам, не съм гледал записа от камерите, но ако бях на Президента, бих отговорил на медийните въпроси.
    Учудвам се обаче на глупаците, които наричат и стария, и младия Радев комунисти!? Вие наред ли сте? Комунизъм от 90-те насам в БГ няма! Оправдавате се за всичко с тия комунисти, повечето от които вече нито са в политиката или дори живи! А това, че Президентът симпатизира повече на левицата не прави бащата политически обвързан към някоя партия.
    Чудя се още, защо трябва да се правят изводи за сина от поведението на бащата!? Та възрастният е на 81, хората с времето губят бързината на рефлексите, променят си психиката, развиват заболявания(и ако сме честни - стават егоисти). Това не значи, че и синът е такъв. Друг е въпросът, че ако старият Радев е виновен, тогава е редно да помогне на пострадалия и да си понесе последствията.

    А до #26: как можете да твърдите, че човек, който изглежда по такъв начин и с такова държание заслужава да представя страната? Та тя няма никакво излъчване. А като политик: проверете и вижте какво е направила за родния си Плевен, в който аз живея!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 MaTPoCa

    0 0 Отговор
    Този инвалид много пъргав, бе. Я вижте как ходи. И не видях триколката има ли номер, че се движи по платното.
  • 35 Гост

    0 0 Отговор
    Как замазаха нещата и обвиниха инвалида. Показаха си лицето!
  • 36 Анонимен

    0 0 Отговор
    И аз съм с инвалидност, но не съм обездвижена - това за неуките. Да не ви се случва.
  • 37 Гост

    0 0 Отговор
    Ако не е инвалид може да го удрари, така ли?
  • 38 Гост 3

    0 0 Отговор
    Комунягата си мени козината на социалист, но нрава - не
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 кклл

    0 0 Отговор
    Къде отиде оригиналното видео, което не прекъсваше така странно, и на което се виждаше доста по добре какво се случва??
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове