Last news in Fakti

25 Август, 2018 19:07, обновена 25 Август, 2018 23:13 16 764 80

Автобус се преобърна край Своге, загиналите вече са 16 /обновена/

  • своге-
  • пътен инцидент-
  • автобус

Много са ранените, над 20 линейки са на място

Към 17,10 е получен сигнал за инцидент с автобус в района между Лесков дол и Своге, на около 2 км преди града, посока от София. 15 души са загинали. 27 души са ранени. Операцията по спасяването на пътници продължава. Специализирани екипи вадят ранени от автобуса.

Късно вечерта министър Валентин Радев съобщи, че броят на жертвите е нараснал на 16.

В злополучното превозно средство пътували общи 34 души, включително шофьорът, който притежава фирмата собственик на автобуса.

Всички жертви са от автобуса. Няма хора със сериозни наранявания от онези, които са пътували в колите, пометени от автобуса преди той да падне на асфалтова площадка под нивото на пътя.

По неизяснени засега причини и по първоначална информация, автобусът е излязъл извън пътното платно, помел е четири автомобила по пътя си, преобърнал се е и е паднал на площадка край пътното платно.

Информация

„Горещ“ телефон за връзка на близките на пострадалите при тежкия пътен инцидент край Своге е отворен в ОДМВР-София.

На 02 982 50 39 роднини на пострадалите могат да потърсят информация за настанените в столичните болници за оказване на медицинска помощ.

Ден на траур

27 август, понеделник, ще бъде ден на национален траур в памет на жертвите от тежката катастрофа край Своге. Правителството изказва своите съболезнования на близките на загиналите. В тяхна памет националните флагове на всички държавни институции ще бъдат свалени наполовина.

Президентът

Държавният глава Румен Радев изразява най-искрените си съболезнования към семействата и близките на загиналите при тежката катастрофа край град Своге.

Във връзка с трагичния инцидент президентът отменя участието си в тържествената заря-проверка тази вечер в град Габрово по случай отбелязването на 141 години от Шипченската епопея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ванката

    39 57 Отговор
    старнно защо не отразявате катастрофата от вчера на пътя убиец с един загинал а отразявате катастрофи от преди 2 часа можеби шефа ви е забранил да пишете за птп-та по пътя убиец русе-бяла защото там трябваше да има магистрала преди софия-бургас още но нали са по-важни избирателите а не икономическите интереси???

    Коментиран от #12, #43

  • 2 карлук карлуков от карлуково

    18 59 Отговор
    така е като само дъртаци ги карат тия автобуси градския транспорт на софия са същите над 60 годишни млЪдежи

    Коментиран от #59

  • 3 Да го кажем направо.

    64 4 Отговор
    Ужас..дано няма повече загинали..Нека ако има нужда от кръв ,медиите да съобщават по сайтовете си---
  • 4 Грую

    26 42 Отговор
    Дайте информация за шофьора убиец - сигурно е от етноса на Московски Мангала.
  • 5 ссср

    43 11 Отговор
    Следващата застрахователна компания която ще фалира сигурно е тази в която е направена ГО на рейса.
  • 6 Шпек Салам Народен

    43 3 Отговор
    Ужасна трагедия!Какво става тези дни,сума народ се изтрепа?!
  • 7 Некой си

    91 3 Отговор
    Пътя през дефилето е доста коварен за водачи,които не са карали там.По-нисичка скорост и предпазливо шофиране не са навредили на никой.Бог да прости загиналите!
  • 8 Иво

    87 5 Отговор
    Стига пишете глупости.Това е национална трагедия,дали е застрахован или шофьора е еди какъв си .На този етап това няма значение.
  • 9 Bubbles

    42 30 Отговор
    Аре научете се да карате бе, аман от некадърни шофьори с огромно самочувствие, ларате като бесни, изпреварвате на завои, ревете че някой лазел, свиркате като пресичат пешеходци(понякога даже ги биете)...
    Май най добре да се забранят колите за българи, иначе сами ще се изтрепете а и което е по-лошото заради вас и не сумати невинни страдат!

    Бог да прости загиналите!

    Коментиран от #16

  • 10 Антон

    36 19 Отговор
    Бог да ги прости загиналите!
    Обаче във връзка с изказването на боко за ВВС и нечията отговорност, сега какво ще каже? Московски ще понесе ли отговорност? А мвр? С някакви поуки от предишната катастрофа с аетобус на Тракия. Прости гербаджии, боко направи излазването за отговорността за ВВС и няколко часа по-късно инцидент с жертви на пътя. Да каже банкянския дали ще понесе отговорност. Нали е строител на пътища. Защо там пътя е със завои, а мантинела имало ли е?

    Коментиран от #52

  • 11 Дядо Йоцо. Гледа

    44 30 Отговор
    Мокър път, висока скорост, задно предаване на въртящ момент, съчетан с голямо междуосие и голяма маса, тоест автобус, никакъв шанс да бъде овладян, при дъжд автобусите, мерцедесите, беемвета и всички други недоразумения на инженерната мисъл следва да пълзят, а не да подават газ.

    Коментиран от #13

  • 12 СтарТИРаджия

    21 17 Отговор

    До коментар #1 от "ванката":

    Ванка, личи си, че рядко напускаш хабитата си! Русе - Търново ама въобще не може да се намаже, като количество трафик на София - Бургас! А пък, ако сравняваме със София - Пловдив... Ами то направо няма движение при Вас!

    Коментиран от #20

  • 13 СтарТИРаджия

    9 3 Отговор

    До коментар #11 от "Дядо Йоцо. Гледа":

    Абе с 5 - 6 тона пътници и багаж, стъпва стабилно. Виж, ако е празен - друга бира! Ама в случая май второто е изключено!

    Коментиран от #18

  • 14 Гост

    40 4 Отговор
    Войната в Сирия ли? Ха, тя е за аматьорите. Само гледайте тук к'ви жертвоприношения се извършват всекидневно!
  • 15 среднощен

    10 8 Отговор
    В един от стиховете на 50-ти псалом, св. Цар Давид казва:... избави ме от кръвнина Боже, Боже на моето спасение...! Какво означават тези думи, да обясни "Валя" или някой от тези, които наричат себеси "атеисти"! Нека се опитат да обяснят на Кого или на какво да разчитаме в ситуация, когато човек е безпомощен! Бог да прости загиналите! Ако се окаже, че причината е техническа неизправност, отговорност до "откат"!
  • 16 Bubbles

    44 20 Отговор

    До коментар #9 от "Bubbles":

    Слагайте слагайте минуси, истината е кофти ама е ИСТИНА, един качествен шофьор вече няма в България(Може би единствено някои от по-възрастните), всичките до един сте НЕКАДЪРНИ, поне не карайте бързо уроди с купени книжки!

    Коментиран от #19

  • 17 Hhhhhhh

    50 19 Отговор
    Боли го к-ра ББ целта му е да унищожи България.

    Коментиран от #26, #55, #71

  • 18 Дядо Йоцо. Гледа

    4 11 Отговор

    До коментар #13 от "СтарТИРаджия":

    Явно става въпрос за водач с много малък стаж зад гърба си, но има една приказка която казва "власите се давят на края на Дунава", така че които много си е повярвал, бързо се приземява.
  • 19 Фен на България

    33 5 Отговор

    До коментар #16 от "Bubbles":

    Абе що не млъкнеш Бе помияр.Имай малко уважение към тази трагедия.Знаеш ли какво е станало ,за да бълваш глупости и да искаш внимание на чужд гръб.От къде си незнам, ама отивай там и не се връщай комплексар миризлив.

    Коментиран от #21, #44

  • 20 ванката

    16 5 Отговор

    До коментар #12 от "СтарТИРаджия":

    уж се пишеш тираджия а си нямаш представа какъв е трафика по пътя русе-бяла!!! а не русе търново след бяла трафика пада с 70/80% процента софия-бургас има трафик само лятото а русе-бяла е целогодишен тежкия трафик не случайно го наричат пътя убиец от много години насам и ако си направиш труда да провериш кои са най-опасните пътни отсечки в българия ще установиш че това едната най-опасна отсечка от някеи си 50км другата е в креснеското дефиле но бойко държеше да направи софия-бургас а не тия две много по-важни отсечки същото така и към дунав мост 2 е много тежък трафика но ти явно не си никакъв тираджия защото тия неща не ги знаеш явно !!! относно статията когато си писах коментара в статията пишеше че вероятно има ранени в автобуса никой не бе написал нищо за загинали пишеше просто обърнат автобус в канафката вероятно има ранени... съболезнования на блиските на загиналите

    Коментиран от #22, #42

  • 21 Bubbles

    23 12 Отговор

    До коментар #19 от "Фен на България":

    Истината боли нали?
    За колко си купи книжката?
    Знаеш ли колко хора мрат по пътищата заради некадърници като теб?
    Ще ти кажа БЕСЕН СЪМ щото ми писна от некадърността на тоя народ, само се биете в гърдите колко сте велики и после четем ей такива гадости като текущата, АМАН, АМАААААААН!
    Спрете се вече, набийте си в кухите лейки 1е не ставате за шофьори и карайте ако трябва с 30км, ако ли не хвърляйте книжките и хващайте рейса, но псрете да се трепате по пътищата най сетне!

    Коментиран от #23, #27

  • 22 СтарТИРаджия32

    11 5 Отговор

    До коментар #20 от "ванката":

    Пич, всяка седмица минавам моста!!! Вашият. В момента съм на Тракия, точно м/у София и Пловдив. Положението е като на натоварен софийски булевард!!! Въобще си нямаш идея какво бледо подобие на трафик е Русе - Бяла!!! Това не изключва рисковият характер на въпросния път. Вземи прочети коментарите ми от вчера относно катастрофата!
  • 23 Фен на България

    17 3 Отговор

    До коментар #21 от "Bubbles":

    За какво говориш,за каква истина?Много ме дразниш,На 39 г.И съм взел изпита от вторият път,нищо не съм плащал под масата за нищо.ПАК КАЗВАМ НЕ ГОВОРИ ПРЕДИ ДА СЕ Е РАЗБРАЛО КАКВО Е СТАНАЛО!!!!

    Коментиран от #25

  • 24 Биде

    15 1 Отговор
    Бог да ги прости починалите ,а тежко ранените да имат шанс да се преборят и оцелеят!Не дават за сега информация, но толкова хора да си отидат така нелепо е много тъжно
  • 25 Bubbles

    16 7 Отговор

    До коментар #23 от "Фен на България":

    Възможно е ок, съжалявам афкетиран съм жестоко от тая поредна гнусотия по българските пътища.
    А истината е че всички вече си купуват книжките кой по желание кой по принуда но ги купуват. Защо ли?
    Защото ония тюфлеци дето трябва да ОБУЧАВАТ не го правят, а само казват дайвай парите или няма изпит, после е ясно новоизлюпения какъв шофьор и колкото от тях знаят за какво служат волана и педалите.

    Няма оправия в тая държава, всеки ден все същото четем в новините, това и онова поскъпва, тоя и оня завъртяли някой далавера, БОЙКО казал това и това, и една камара умрели по пътищата...
    Не знам, нямам думи...

    Поклон пред загиналите!

    Коментиран от #29

  • 26 Бесен Язовец

    16 13 Отговор

    До коментар #17 от "Hhhhhhh":

    Ей, комуняк, ного е долно от твоя страна да политизираш тази трагедия, използвайки я за пореден път, само и само да кажеш нещо против Боко ! Ти всъщност по нищо не се отличавш хамериканските истерици, които за всичко лошо, което става на този свят обвиняват Путин и Русия.

    Коментиран от #33, #60

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Vesko

    19 1 Отговор
    Пътя е нов но асвалта е лош.Всеки ден минавам от там Това се очакваше.Бог да ги прости

    Коментиран от #34

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Гост

    11 4 Отговор
    В Сирия се води война, но има по-малко загинали, отколкото в бг. Тази "държава" трябва да се разпусне иначе ще убие цялото си население.
  • 31 ss1

    6 3 Отговор
    ЕЙ ТВА ВЕЧЕ Е НАЦИОНАЛЕН СПОРТ НЕ СЕ СПРЯХТЕ ВЕ
  • 32 ДА НЕ Е НА АРДА ТУР СИЧКИТИ

    7 3 Отговор
    КАРАТ КЪТ ЛУДИ .
  • 33 Куртинайтис

    10 7 Отговор

    До коментар #26 от "Бесен Язовец":

    Ти ли подлоги се възмущаваш , не съм прочел и дума от теб с която да не разделяш тук присъстващите. Да не си Антон Тодоров г- н болен мозък?

    Коментиран от #40

  • 34 Нищо му няма на пътя

    5 3 Отговор

    До коментар #28 от "Vesko":

    Там е изкачване,каквото и да е станало скороста е била висока,за да мине през насрещното и мантинелата.Бог да прости загиналите.
  • 35 ТОЧНО ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК

    5 5 Отговор
    ТО САМОЛЕТИ ХЕЛИКОПТЕРИ РЕЙСОВЕ ПАДАТ ХИЛЯДА ГАДОСТИ. ЯВНО КРАВАРИТЕ ПО ДАТИ ФОРСИРАТ ХАРПА ЗА ДА ПРИГУШАТ НАЦИОНАЛНИТЕ СЪБИТИЯ С ЛОШИ НОВИНИ БЕЗСПИР
  • 36 Бати Злати

    14 2 Отговор
    Моите най-искрени съболезования на семействата и близките на загиналите...
    Противник съм на така наречения "национален траур".
    МЪКАТА и СЪЛЗИТЕ. ще бъдат от СЕМЕЙСТВАТА на загиналите....
    Майките... Бащите... Децата. Братята и сестрите. Другото е фалш. Който има празненство (сватба) ще си празнува...
    А когато почина моята майка от рак защо нямаше национален траур
    :( ???
  • 37 Фишьор

    8 4 Отговор
    Автобуса , долу-горе е читав , явно пак пътниците са били без колани .
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Бат Саше

    3 3 Отговор

    До коментар #38 от "Bubbles":

    Няма с какво да ме засегнеш. Казах ти каквото имах! Не мога да си губя времето с теб. Изчезвай!
  • 40 Бесен Язовец

    5 7 Отговор

    До коментар #33 от "Куртинайтис":

    Точно ти си болният мозък, намерил си под коя новина да се заяждаш и да влизаш в пререкания, много жалък човечец си, също като трол № 17. Що не влезе до сега под някоя друга статия да се заяждаш с мен, че да те направя на тутка и парцали ?!

    Коментиран от #80

  • 41 Ryty

    9 9 Отговор
    БОРИСОВ И ТОВА ЛИ НЕ ИСКАШ ДА ТИ СЕ ПРИПИШЕ КАТО ЗАСЛУГА? СЛЕД КАТО ТОЧНО ЗА ТОЗИ УЧАСТЪК Е ПОДАВАН СИГНАЛ ОТ МНОЖЕСТВО ОРГАНИЗАЦИИ КЪМ ТВОЕТО РЕГИОНАЛНО МИНИСТЕРСТВО?
  • 42 гост

    7 5 Отговор

    До коментар #20 от "ванката":

    Пътя убиец колега всички пътища са такива ако караш като малоумен ти понеже пишеш колко е опасен я кажи колко пъти умря там ми жив и здрав си а защо защото караш разумно.
  • 43 гост

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "ванката":

    Вчера четох някъде за тази катастрофа .
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Християнин

    18 3 Отговор
    Българският манталитет на шофиране е повече от отвратителен и това важи за над 90% от бг водачи. Още като влезеш на Калотина и почват да карат срещу теб в насрещното. Професионалните Бг шофьори са професионалисти точно толкова, колкото и бг политиците са политици. Излезте малко извън Бг, направете си една разходка до добрата стара Англия да видите, как се шофира бавничко в колона, никой никого не изпреварва с изключение на магистралите разбира се, където е разумно да се изпреварва.
  • 46 МиГ 23

    16 1 Отговор
    Поклон пред паметта на загиналите! 1 мин. мълчание!
    Трябва да се шофира внимателно. Стига сте бързали, бе хора, избихме се!
  • 47 ВДД

    0 3 Отговор

    До коментар #27 от "Бат Саше":

    Ей,ти-не се размножавай-моля те-как не те е срам да кълнеш?Та това е грях.......
  • 48 Оня с магарето

    2 5 Отговор
    На автобуса застраховката в Олимпик ли е
  • 49 По нова

    9 5 Отговор
    По новините на нова казаха че имало доклад от някакво нпо, което сигнализирало апи за дефекти след значителен ремонт на пътя извършен през 2016. Вече кражбите водят и до жертви. До кога така господа управляващи
  • 50 Бай Ставри

    13 2 Отговор
    Трагедията е огромна-факт!Равносметката от разпореждането на премиера към КАТ да изхарчат едни пари за да намалеят инцидентите по пътищата-резултат 0.
  • 51 Аз съм българин

    7 1 Отговор
    Бог да ги прости
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 vasik atanasova

    3 15 Отговор
    ИЗБИХМЕ СЕ
    ВСЕКИ ДЕН
    УМИРАТ ХОРА
    УЖАСИ
    И АЗ КАРАМ МНОГО ЛУДО
    НО САМО КАТО СЪМ САМ
    А КАТО ВОЗЯ ДРУГ ОТИВАМ В ДРУГАТА КРАЙНОСТ
    НАЙ ДИСЦИПЛИНИРАНИЯ СТАВАМ И ОТГОВОРЕН

    Коментиран от #73

  • 54 Сплинтър

    6 2 Отговор
    Бог да ги прости. Ужасна трагедия, нека всички да потърсим смирение.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 циганина

    7 2 Отговор
    TOVA E SAMO NA4ALOTO DOKATO VSI4KO STAVA S IZMAMA 6TE E TAKA KUPENI KNIJKI KOROMPIRANI POLICAI RAZBITI PUTI6TA LIPSA NA DURJAVNA LIPSVA NA VUZPITANIE I UVAJENIE A SEGA BOG DA GI PROSTI TOI 6TE GI PROSTI NO NIE 6TE SI PROSTIM LI
  • 58 Антон

    12 3 Отговор

    До коментар #52 от "Кирил":

    Вие гербаджиите имате един много як комплекс.Според вас всеки който не харесва идола ви задължително е червен. А не мислите че баш идола ви е най-големия комунист верен на бившито бкп и дс. И защо използвсш такива епитети? Аз наричам ли те помияр.
  • 59 факт

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "карлук карлуков от карлуково":

    ми те младите за нищо ги не бива
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Пасатор

    17 6 Отговор
    Човешкия живот няма никаква стойност! Важно е да се прибират комисионните. Правителството е неуспешно и е време за оставки.

    Коментиран от #62, #63, #64, #65

  • 62 Доктор Ох Боли

    2 14 Отговор

    До коментар #61 от "Пасатор":

    ....кое е неукпешно уе.......... я марш у кухнята ....... да пасираш.... и.... сменяй ника!..... елементарна..... ха ха ха....
  • 63 Доктор Ох Боли

    0 10 Отговор

    До коментар #61 от "Пасатор":

    ....ха ха ха..... аве ногу си зле..... ха ха ха....... аааааааааааааааааааааааааааааааааааа
  • 64 Доктор Ох Боли

    0 11 Отговор

    До коментар #61 от "Пасатор":

    ...тебе съм те забелязал, ча като напишеш някоя простотия ....и.... си даваш много плюсове......... ха ха ха......... се е дно си се изказала ....ентелигнтно..... ха ха хаха..... ако ти кажа, че си селянка....нали нема се обидиш?.... ха хах.... С къвто и ник да си ... ти блестиш..... ха хах........
  • 65 Доктор Ох Боли

    1 10 Отговор

    До коментар #61 от "Пасатор":

    ....Пасатор..... как гу измисли тоа ник.... ха ха ха.... мисли ...мисли ....и.... Пасатор..... ха хах ......аааааааааа............ааааааааа......

    Коментиран от #66

  • 66 Бат Ваню

    0 8 Отговор

    До коментар #65 от "Доктор Ох Боли":

    ... ха ха ха.... тя мрази да мисли..... ха ха ха...............аааааааааааааааа
  • 67 Младеж

    1 3 Отговор
    Прочетох толкова много коментари на ядосани хора, а истината е че в автобусите масово не се слагат колани. Ако хората във въпросния автобус се бяха лишили от част от комфорството си за сметка на сигурността навярно щяхме да четем статия за пътен инцидент без жертви.

    Коментиран от #68, #69

  • 68 Доктор Ох Боли

    1 8 Отговор

    До коментар #67 от "Младеж":

    .....ти пак си различна...... аз не съм чел статията няма и да я чета........слечват се такива инциднти....наприятни..... но се случват.....това е..... Треят магистрали....и така...... Дано не обърнеш, че Бойко ти е виновен........ ше си лягам вече.....
  • 69 Доктор Ох Боли

    0 6 Отговор

    До коментар #67 от "Младеж":

    ....как ги измисляш теа никове ...простооо.... ха хаха.....
  • 70 ГосТ

    8 2 Отговор
    Автобусите са най рисковият транспорт, особено предвид манталитета на българският шофьор. За съжаление, това са трагичните резултати от неизправните стари автобуси и некадърните шофьори. Освен опасни и замърсяващи околната среда , автобусите са и неудобни за пътуване. Разбирам, че няма алтернатива в България, защото добрата, бърза, сигурна и екологична железница в България е тотално унищожена. Сигурен съм, с умисъл. Със същата умисъл, с която беше унищожено всичко по време на т. нар. демокрация. България е една голяма трагедия.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Ефтини сензации

    3 0 Отговор
    Дали не е добре под такава тема да няма коментари?
    Простолюдието му дай колкото се може повече умрели и да лае все по някого....
    Простолюдие... Казано с отвращение...
  • 73 Как ще си сам бе васке

    3 0 Отговор

    До коментар #53 от "vasik atanasova":

    Нали има движение,кат си толко луд кон ай сиканя и на пистата
  • 74 циганина

    2 0 Отговор
    ZASHTO MI TRIITE KOMENTARITE NE PISHA NETSENZURNI NESHTA NE OBIJDAM NE ZAPLASHVAM NE PISHA NA TSIGANSKI ZASHTO ZASHTO SAM S NIK CIGANINA LI CIGANITE MUSULMANITE ARMANCITE TURCITE NE SA LI HORA AKO IMAHTE MALKO MOZAK SHTYAHTE DA RABERETE CHE NE SAM TAKUV
  • 75 циганина

    0 0 Отговор
    narochno provokiram s tozi nik i se vijda samo omraza zloba
  • 76 гост

    2 0 Отговор
    За какви колани говорите,автобуса пада от 20 метра!??Много некадърни шофьори има,това е цялата истина!Да пази Бог!Да няма повече такива работи!
  • 77 ганя

    2 1 Отговор
    до циганина
    ами как няма да има омраза и злоба към циганите
    те само крадат,мърсят грабят от нас българите
    за мен са само за сапун и трепане

    Коментиран от #78

  • 78 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #77 от "ганя":

    Начи и ти си такъв!Я си спомни младостта,ако можеш да помниш!?
  • 79 пепеляшка

    1 0 Отговор
    Мойте Съболезнования на близките на загиналите.Надявам се ранените да се възстановят.Трагедията е огромна и вина за това има държавата заради липсата на правила които да се спазват.Възмущавам се от коментарите от номер 62 до номер 66.Трябва да се потърси съдебна отговорност и на този ,който допусна тези коментари в този форум,така наречения модератор.Това е плагиатство на фона на цялата трагедия.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове