1 230 7

Всички от катастрофата край Своге ще получат обезщетения

„Автобусът е застрахован в нашата компания. Непосредствено след инцидента – до няколко часа, наши представители бяха на място, за да съдействат, с каквото е възможно. Това обяви пред „Тази сутрин“ по бТВ изпълнителният директор на „Лев инс” Павел Димитров по повод тежката катастрофа с автобус край Своге.

Въпреки че автобусът не е минал втори технически преглед, то той има застраховка, подчерта Димитров.

Той уточни, че компанията действа по израелския пример – още преди финализиране на разследването да отпуснат авансови изплащания за медицински консумативи или лечение.

Павел Димитров даде и телефони, на които пострадалите и близките на загиналите, могат да се свържат със застрахователното дружество: 0800 10 200 и 0899 993 419.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • КОЧА
  Отговор
  1 15:01  27.08.18
  И ДА ПОЛУАЧАТ ВСЕ ЕДНО ДАИТЕ ПЬТ НА МЛАДИТЕ КЬДЕ Е ТРЬГНАЛ ДЯДОТО ДА КАРА МЯСТОТО НЕ МУ Е НАЙ ОТПРЕД А НА НЯКОЯ ОТ СЕДАЛКИТЕ БЕЗ ВОЛАН ------ПСИХО СЕ ВЗИМА ВСЕКИ ЗНАЕ КАК -ДАВАШ И ВЗИМАШ НЕ ДАВАШ И ЧАКАШ ДОКАТО ПЛАТИШ ГОЛЕМИ ГЛАВИ АМА ПРАЗНИ --ГОЛЕМИ КОРЕМИ АМА РЬЛНИ С Г......А ...............
 • един
  Отговор
  2 15:06  27.08.18
  Не така, трябва да завалят жалби към фирма Трейс и те да платят подобаващи обезщетение - ча тогава ще си оправят пътищата!

  Коментиран от #4

 • 3 15:11  27.08.18
  Този коментар е премахнат от модератор

 • ТРЕЙС НЕ Е ВИНОВНА
  Отговор
  4 16:15  27.08.18

  До коментар #2 от "един":

  ВИНОВЕН Е ОНИЯ КОЙТО Е ПРИЕЛ СВЪРШЕНАТА ОТ НЕЯ РАБОТА ! А кой е ОНИЯ ? ОНИЯ е АДМИНИСТРАТОРА - РАЙ. СЪВЕТА - гр. СВОГЕ, КМЕТА..СЪД е нужен срещу безобразията и безотговорното отношение на гр. Община по обезпечаване качествен ремонт и сигурност на пътищата. ТОЗИ СЪД, следва да разнищи и какви средства са отделени за целта и как са разходи на ? СЪДА следва да разнищи защо ИНСПИЦИЯТА на авто средствата не преминали проверката са в движение ? СЪДА следва разнищи защо МВР - КАТ не санкционират и прилагат необходимото въздействие срещу, неизправните автосредства. СЪДА ТРЯБВА ДА ОПРЕДЕЛИ ИМА ЛИ МОРАЛНА И КРИМИНАЛНА ВИНА В ДЕЙНОСТТА НА АДМИНИСТРАЦИЯТА. За бездействие с валят и престъпно нехайство и безотговорно отношение към община СВОГЕ. РОДНИНИТЕ СЛЕДВА ДА ОСЪДЯТ ОБЩИНАТА ЗА ПРЕДПОСТАВКИТЕ ЗА КАТАСТРОФАТА - споменати по-горе. Вината на водача и Трейса, също да се отчете, но ПРЕДПОСТАВКИТЕ предизвикани от администрацията да не се ЗАКРИВАТ и ПОТУЛВАТ. ЗАМАЗВАТ СЕ СЛЕДИТЕ СПОРЕД МЕН С ПОДМЯТАНЕТО ЧЕ ЩЕ СЕ ОТПУСНАТ СРЕДСТВА НА ПОСТРАДАЛИТЕ. За бургер и погребения ! О НЕ ТАКА ГОСПОДА - СЪД И ПО ЗАСЛУГИ.

  Коментиран от #7

 • НАРОДА ДА СЕ СЪБУДИ И ДА НЕ Е
  Отговор
  5 16:35  27.08.18
  РАЯ покорна ! Не позволявайте да ви третират като добитък, защитавате човешките си права за достоен живот. ФАКТА С ОБЕЩАВАНЕ НА КОМПЕНСАЦИЯ Е БЯГАНЕ ОТ ОТГОВОРНОС ПРАХ В ОЧИТЕ ! Нещата имат дълбоки причини. ЗАТЛАЧЕНА БЕЗОТГОВОРНА АДМИНИСТРАТИНА ДЕЙНАСТ В ГРАДА. А може и да има и престъпна - криминална също. Съда да определи обективно/Ако има такъв съд у нас /.
 • Аман
  Отговор
  6 16:43  27.08.18
  Ами с тия вноски по гражданската, нормално да имат пари за обезщетения. Мамицата ви вън от България, ненаситни свине такива. Относно инцидента. Не знам защо се търси виновен. Шофьора не е карал бързо, не е бил под въздействие на алкохол, просто е загубил контрол. Лош късмет. Пази Боже където се вика и това е...
 • виновна е
  Отговор
  7 20:44  27.08.18

  До коментар #4 от "ТРЕЙС НЕ Е ВИНОВНА":

  Виновна е, взела е нашите пари и е отбила номера, като навсякъде, отделно е виновно и правителството, но всички трябва да си понесат отговорност - няма невинни в тоя случай! Парите, които си разпределят са наши, къщите им са наши - ние сме ги платили и трябва да изискваме!

Напиши коментар:


Публикувай