Last news in Fakti

27 Август, 2018 20:40 12 643 95

Протест ще сваля Борисов от власт на 16 септември

  • протест-
  • български посолства
Протест ще сваля Борисов от власт на 16 септември - 1

16 септември (неделя), от 12:00 часа до 22:00 часа пред Народното събрание и от 11:00 часа „пред всички български посолства по света“ – това е времевият диапазон, в който е заявен протест с искане за оставка на сегашната власт, съд и смяна на системата. В информацията за събитието пише, че българи от цял свят ще се завърнат в средата на септември, за да свалят правителството на Бойко Борисов.

Посочва се, че трябва да се проведат предсрочни избори, да има пълна подмяна на властта, да се гласува срещу всички управлявали досега партии в България. Искането на протеста обаче е малко по-различно от заканите – то е за управление на България само чрез референдуми "по швейцарски модел", като за целта новата система следва да бъде утвърдена от Велико народно събрание.

Протестът започна да набира популярност чрез Facebook, но правят впечатление правописните грешки в написаното. Според faktor.bg организатор е Емил Русанов – човекът, стоящ зад сайта "Будилник". Той опита да направи протест пред посолството ни в Лондон, но не съумя да събере дори една паралелка протестиращи. Към него има обвинения, че опитва да гради политическа кариера на гърба на обикновени хора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    82 19 Отговор
    Съгласен съм... Но само ако стана аз премиер, защото на друг вяра нямам...
  • 2 123

    77 78 Отговор
    По голяма простотия скоро време не бях чел...
  • 3 Гоуст

    92 15 Отговор
    Свалят правителството и всичките маймуни се кандидатират отново и ти викат гласувай и ти пак гласуваш за същите, само че тоя път ще е епизод 4
  • 4 Иван

    184 9 Отговор
    Какъв швейцарски модел в държава пълна с неграмотни цигани и чалгари!
  • 5 Маркиз дьо Отзад

    89 14 Отговор
    По-интересно е кой би дошъл на мястото на Еднокнижния тъпоъгълник, защото всичките са Хвани единия-удари другия, крадци първа класа! Кой би могъл да ни измъкне от батака? Въпреки, че при тази форма на управление нямаме никакъв шанс нещо позитивно да се случи! В омагьосан кръг без изход сме, пичове!

    Коментиран от #7, #11, #51

  • 6 Будалата

    94 12 Отговор
    Като идея перфектно. Кой да сложим аджеба е въпроса? Нинова кат Боко само за крадене мислят. Царя го видяхме колко пари струва. СДС умря при братчеда Костов. Кой да турим а? Тез псевдо ПАТРИОТИ и чеп за зеле не стават. Славчо добри идеи ама малко чалгарско мутренско ми идва. Та и аз съм объркан вече.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 гостт

    58 14 Отговор
    ще го свалят и после пак ще го изберат :D и отново всички партии ще вземат по 14 лв на глас " Нека им е зле "
  • 9 Антон

    81 17 Отговор
    Да изритат банкянския и шайката му от властта би било супер. След което трябва да се приеме закон че всяка партия и политик участвали във властта под каквато й да е форма за последните 30 год. вкл. техните близки, деца,внуци и т.н. да нямат право да взимат държавна длъжност следващите 100 год. Само така може да се изолират от властта, комунистите ,комуниста от банкя, другите боядисани комуняги около него. Само че това за съжаление са едно мечти. Но дори и боко да паднемлт власр пак би бил някакъв напредък. Този сице решил че държавата е негова и това е. Трябва да разбере обратното!
  • 10 клатиуйко

    22 3 Отговор

    До коментар #7 от "Мъдурко":

    А и тоя сигурно е онождач колкото и певач...Затова му бегат момите:)
  • 11 Мъдурко

    26 16 Отговор

    До коментар #5 от "Маркиз дьо Отзад":

    Ми как кой бе - ми СлавитУ!!!!! Мухахахаххах
  • 12 ЗЕВС

    82 10 Отговор
    Кабинета на Борисов щеше да е в историята, ако в България има личност, за която си заслужава да се гласуват.
    В България политици, министри, депутати и медии действат като организирана престъпна група срещу Българският народ! Всяко едно правителство от 1990 г. до сега е ощетило Българския народ с милиарди без да има осъден политик. За родните политици народа е стадо, което трябва да бъде стригано, доено, държано в сънливо равнодушие и накрая заклано! Крайно време е които иска да управлява да носи отговорността за своите действия! Изхода е смяна на уродливата парламентарна система!
    Свикване на Велико народно събрание, смяна на парламентарното с президентско управление, двукамарен парламент. Колкото по-бързо, толкова по-добре

    Коментиран от #41

  • 13 Дедовия

    60 23 Отговор
    Марш на герберастите от всички държавни позиции и народен съд
  • 14 Пенко

    71 12 Отговор
    И да го свалим циганите и фризьорките пак ще го сложат на власт. Революция трябва и народен съд за всичките 240 маскари и всички свързани с бившата БКП и ДС. Но за да го направим първо трябва да станем по-добри и един с друг и да сме задружни. Смятате ли че е възможно?
  • 15 ХА ХА ХА

    45 30 Отговор
    ЩЕ СВАЛИМ ОХРАНЕНИТЕ БАНДИТИ ЗА ДА СЛОЖИМ ПРЕГЛАДНЕЛИ , ТОЗ ФИЛМ СЪМ ГО ГЛЕДАЛ , МЕРСИ! В ТАЯ ТЪПНЯ НЕ УЧАСТВАМ !
  • 16 КОЧА

    46 4 Отговор
    КОЙ ЩЕ ДОИДЕ НА ВЛАСТ НЕГРАМОТНИТЕ ЛИ ЕДИН НЕ Е УЧИЛ САМО ЛАПАТ НЕ ЗНАМ КОГА ЩЕ СЕ ОПРАВИ БЕДНАТА ДЬРЖАВИЦА --ЕДИН ИСКА ДА НАПРАВИ НЕЩО А 100 МУ ПОДЛАГАТ КРАК .........

    Коментиран от #19

  • 17 Ааахааа

    22 6 Отговор
    ТИНТИРИ МИНТИРИ , стани да седна аз като партиен секретар и партията ще ми каже кво да правя . Направо да доведем оня дребния холигофрен който скита в евфопа .
  • 18 КОЧА

    24 32 Отговор
    ПРЕДСТАВЯМ СИ КАК ЩЕ ЗАТВОРЯТ ГРАНИЦИТЕ И ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ГАСНЕ ТОКА ПРЕЗ ДВА ЧАСА ИДА НЕ ЗАБРАВИМ ---СОРЕКОМА --МОЖЕ ДА ГО ОТВОРЯТ НА БУЛЕВАРТ МОСКВА ...
  • 19 ха ха ха

    40 23 Отговор

    До коментар #16 от "КОЧА":

    Пак ще са по-грамотни от БОКО - с гаранция ')
  • 20 Filо

    40 59 Отговор
    Българите от чужбина да си стоят там където са. Няма те да ми решават съдбата тук, мърльовци.
  • 21 Истината

    39 6 Отговор
    Истинския ник.....
    За съжаление протеста е фалш прочетох им исканията който меко казано са неосъществими и смешни.....кога най после ще излезнем с едно искане ..
    Намаляване от 240 на 120 на тия крадливи еничари в парламента
  • 22 onq s konq

    26 52 Отговор
    На КОЙ БОЛЕН МОЗЪК му е щукнала идеята,че българите в чужбина /2 милиона/ ще се върнат не за друго,А ПО ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИЧИНИ-да свалят правителството?А колко от тях ИЗОБЩО СИ ПРАВЯТ ТРУДА ДА ГЛАСУВАТ на избори?А защо някои ГАСТАРБАЙТЕРИ СИ МИСЛЯТ,ЧЕ ВСИЧКИ РАБОТЕЩИ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ СА ПРОТИВ УПРАВЛЕНИЕТО НА ББ,А НЕ ГО ПОДКРЕПЯТ?Борисов е избран ЗАКОННО С ГЛАСОВЕТЕ НА БЪЛГАРИТЕ КАКТО В СТРАНАТА,ТАКА И В ЧУЖБИНА.Ще дойде обаче Сульо от П. си майна,ще се изтъпани пред НС БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ПРОТЕСТ ОТ КМЕТА и ще вика "долу"...И после?Пак ще вика.А ПОСЛЕ?...После Полицията ще му каже да си ходи,щото започва да нарушава ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД.А ако не се вразуми-ще има и "неприятни полицейски действия"!И добре е да се разбере веднъж за винаги,че НЕ МОЖЕ "НЕКАЧЕСТВЕН МАТРИАЛ" замъкнал се в чужбина за да спечели "некое евро" да си въобразява ЧЕ Е СТАНАЛ БЯЛ ЧОВЕК,камо ли да се ползва със статут на "чуждоземец".

    Коментиран от #25, #31, #81

  • 23 Plovdiv

    56 14 Отговор
    Какво предлагате - да си седим, да си кютаме и да мълчим?! Да се надяваме, че крадците ще отидат у комшията, а не у нас? Да се надяваме, че следващият фалирал застраховател няма да е нашият? Че следващата "фалирана" банка няма да е нашата? Че следващият път, когато изгърми някоя поредна ключова система в държавната администрация, това няма да ни засегне?! И докога така? Тоя протест няма да оправи държавата, това е ясно, даже и Нагльо да бъде свален. Но трябва в един момент всеки, който има съвест, да излезе и да изрази ясно позицията си! А да не чака Извънземните да дойдат да въведат ред! Защото това НЕ Е ЖИВОТ! Това НЕ Е ДЪРЖАВА! Това е ГЕНОЦИД! И на който не му пука - да си стои на задника, той все едно вече не е жив. Онези, на които им пука да излезем срещу тая безподобна Наглост, каквато не е имало от 13 века и 37 години! Стига вече сме търпяли тия убийци на българите!!!
  • 24 ЦИК И РИК

    28 24 Отговор
    И да го свалите , пак че го избереме!
  • 25 ЦИК И РИК

    26 9 Отговор

    До коментар #22 от "onq s konq":

    Ти да не пишеш на Тиквата сценариите?

    Коментиран от #33

  • 26 Той

    13 28 Отговор
    Докато Меркел и Макрон са на власт ББ е непробиваем
  • 27 Чочо

    30 5 Отговор
    Да си ходят всички.само крадат и лъжат няма да ми липсват
  • 28 TyTy

    17 21 Отговор
    Нищо нема да се получи.Не се напъвайте.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Да изчезват

    43 12 Отговор
    Гербаджиите трябва да се махат! Те на това разчитат, че всеки си казва няма кой, няма подходящ, купули са си журналисти да им създават медиен комфорт и самочувствие. Все едно преди да се появи биби не е имало държава. Тези ги разправавяйте на някой друг. Отделно съм започнал като имам време да проверявам медийните изявления с кой се бил срещал по чужбината, представени тука като изключително събитие. Еми в чужди медии даже не го споменават, хората там си имат достатъчно вътршни грижи, за да се занимават с един егоцентрик. Как да няма подходящи след като може пожарникар да ни бъде премиер, учителка от самоков кмет на дву милионен град с огромни проблеми, преподавател по философия от габрово министър на еврофондове или нещо подобно. Жална картинка, но ние сме за бой че си ги избираме такива креатури, и че после не им упражняваме граждански контрол под прозорците на министерствата. Едно е хубаво - звездата на борисов е започнала да залязва и й остава да посвети още малко.
  • 31 Пасатор

    23 6 Отговор

    До коментар #22 от "onq s konq":

    Шибай коня отзад и не се изказвай неподготвен!

    Коментиран от #37

  • 32 боко да се маха

    37 8 Отговор
    На 16 Септември 2018г. от 12:00 ще се проведе Мегапротест пред Народното събрание в София! Всички български граждани са поканени на протеста срещу правителството и всички мафиотски партии - герб, бсп, дпс и т.н. Страницата на протеста - https://www.facebook.com/borisovmafia/
  • 33 onq s konq

    21 18 Отговор

    До коментар #25 от "ЦИК И РИК":

    Ясно и точно написах МНЕНИЕТО СИ ПО ВЪПРОСА и че заканите на ГАСТАРБАЙТЕРСКИТЕ ШУШОМИГИ за сваляне на Правителството на Борисов са ПЪЛЕН ФАРС.Напиши и ти мнението И ПРИДВИЖДАНИЯТА СИ по въпроса "16-ти Септември" и вечерта на въпросната дата ЩЕ УТОЧНИМ-АЗ ЛИ СЪМ ПРАВ,ИЛИ ТИ ЩЕ СКАЧАШ ОТ РАДОСТ ЧЕ Е СВАЛЕНО ПРАВИТЕЛСТВОТО.

    Коментиран от #38

  • 34 Един Българин

    22 7 Отговор
    Вечер пия ракия и ме избива на политика, сутрин ставам- махмурлия- въобще не ми е до политика. По избори, си правя шопска салата и дера ракия, който иска да ходи да гласува и без туй от мен нищо не зависи. После ръгам ракия и псувам новото правителство. Пак съм махмурлия- с политика не се занимавам. Изтрезнявам и псувам. После пак се напивам...

    Коментиран от #43

  • 35 отива си

    28 12 Отговор
    Отива си боклуко, колкото и да не ви харесва! АУТ!
  • 36 Ефтини сензации

    19 13 Отговор
    Комунистическото простолюдие пак ще си развява непраните от години гащи в центъра.

    Ще смърди пак няколко седмици на неумити задници и на препикано от комунистическото простолюдие...

    Коментиран от #90

  • 37 onq s konq

    8 8 Отговор

    До коментар #31 от "Пасатор":

    Ха,Пасторе?...Що ли не ти тегля една анатема на тебе като заклет атеист?:)

    Коментиран от #39

  • 38 Пасатор

    18 12 Отговор

    До коментар #33 от "onq s konq":

    Кон, по принцип си прав- няма как да стане. Но не обиждай. Емигрирахме, щото във България е непосилно да се живее. И все пак, с парите които пращаме ежемесечно на родители и деца, крепим българската икономика.

    Коментиран от #77

  • 39 Пасатор

    9 4 Отговор

    До коментар #37 от "onq s konq":

    Тегли бе, няма проблем, тука лаем, ама не хапем.

    Коментиран от #42

  • 40 Неутрален

    16 9 Отговор
    На червените отживелици им се приска да властват,простотията им край няма!
  • 41 ванката

    23 6 Отговор

    До коментар #12 от "ЗЕВС":

    докато америка съществува нищо няма да се промени който и да дойде на власт пак ще му кажат янките че не той е човека който ще решава бъдещето на българия докато не ги сринат физически и икономически тези долни янки няма да се подобрим дано китай по-скоро ги удари за да се видим и ние в бели дни!!!
  • 42 onq s konq

    7 3 Отговор

    До коментар #39 от "Пасатор":

    Грешно съм те прочел "Пастор",пък ти си бил "Пасатор".Затова и си вземам анатемата обратно.
  • 43 Кикимора

    30 4 Отговор

    До коментар #34 от "Един Българин":

    Затова сме на тоя хал! А зависи единствено от нас. Ти ръгаш ракия и псуваш , вместо да гласуваш ,друг отишъл на риба , за гъби ,а до урните - всичките циг.ни!!! Ей затова няма да се оправим скоро!
  • 44 Някой

    26 2 Отговор
    Гласувайте.Сталин е казал не е важно кой гласува а кой брои бюлетините
  • 45 Азбсп

    13 31 Отговор
    По добър от Бойко нема!

    Коментиран от #72

  • 46 Bahti

    13 3 Отговор
    Сетила се Мара, да се побара. ЗАКРИВАЙ! ТВА Е.
  • 47 Иванов

    27 13 Отговор
    Важното е да свалим Бойо Чумата и да го вкараме в затвора с Цвъки. Някои магистрали, пардон магистрати, също в затвора! Аз ще поема цялото управление и министри ми не трябват. Парламент също не ми е необходим. Съдът също ще го закрия. Ще създам армия от вонни съдии, като Дред, от филма. С неограничени права! Референдуми също ще има, но по теми, които наистина са важни на обществото, разбира се това пак с референдум ще се определя. Законите ще се променят кардинално. Предпочитам шериатските, те работят прекрасно в поскомунистически проруски страни. Русотуркофилите ще им устроя една много готина екскурзия, а ромите ще ги образовам в индуизъм, будизъм и йога практики. Така те ще развият духовния си потенциал и ще станат махатми. Като Николай Колев Босия. Обещавам на всички, че ще карат нови коли и гражданската няма да се вдига много. За тази цел ще въстановя завода в Ловеч и производството на Булгар рено 8. Връщаш старата и получаваш нова. И понеже Меркел ще ни спре парите, ще се наложи ние сами да си ги издирим и върнем в България, става дума за откраднатите от народа пари по времето на прехода. Ще използвам изтъкнати търсачи като Сумиста и бандата му. Гарантирам, че едно 100 милиарда евра ще се приберат от емиграция. Дерзайте братя, ЗАЕДНО МОЖЕМ ДА ПОСТИГНЕМ ВСИЧКО! Да живее България!

    Коментиран от #78

  • 48 Румяна Костова

    16 4 Отговор
    Родните революционери,които ще доприпкат от чужбина,имат ли идея коя тиква ще сложат на власт,като катурнат сегашната?Не мога да се похваля ,че съм граждански активна,но пък и не мисля,че работещите навън наши сънародници са допринесли нещо за България,освен ,че някои изпращат пари на своите роднини от там.Няма нищо лошо всеки да се спасява както може ,но пример от тях по родолюбие не мога да взема.Аз няма да участвам в този инфантилен протест.Но когато дойде време за гласуване,ще отида . Нямам никаква вяра на тези оранжеви ли ,бембени ли революции.Страхувам се,че отново някой ще използува препатилия ни народ.
  • 49 сори майна

    14 10 Отговор
    Боко мутренски е вреден и вече опасен за държавата ни! Но, на бас се хващам който на каквото ще, че това на 16-и, ще е едно нищо и половина! Защото за всеки читав, полуграмотен е ясно, че сад цялата тая интернат фейс кампания, стоят НЕ ЧИСТИ ИНТЕРЕСИ!!! Така, че, сори майна! Тикве сам ще се прецака, но за съжаление после цената ще я плащаме всички! Основна вина има опозицията БСП, защото чакат да падне ЕНП от власта с ЕС, и тогава да свалят вожда.. има логика, защото, ако сега го свалят, а могат, ще започнат номерата от десният ЕС! И ще понесат негативи, а те не искат.. и се дебнат като котка и мишка.. а БГ затъва, във всяко отношение.. затова казват, че политиката е курв.енска работа, винаги на теб да ти е ок.. курве.ска работа
  • 50 МАРИЯ

    9 23 Отговор
    Сакаме не сакаме Б. Б няма алтернатива.
  • 51 Бай Кой

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "Маркиз дьо Отзад":

    ИВО ХРИСТОВ
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Седящия бик

    5 3 Отговор
    Носете си и кремъклийки
  • 54 месара

    12 7 Отговор
    тоя и другарката "истина" нинова водят класацията! тоя президент, другарката премиер. гласувайте за тях, само те ше оправят ви оправят,....... от зад!
  • 55 СссереМ

    12 25 Отговор
    САМО ГЕРБ,другите в канала.
  • 56 vasik atanasova

    12 2 Отговор
    АЗ МИСЛЕХ ЧЕ Е ОТ СЛАВИ
    ЧЕ ТОЙ ПОДКУКУРОСВА МЛАДИТЕ НАВЪН С КОНЦЕРТИТЕ СИ
    А ТО СЕ ОКАЗА ДРУГ
  • 57 МИРО:

    29 10 Отговор
    Стига с този Бойко! Толкова време ни управлява!Ето всички видяхме какво може, какво направи с България,с българския народ!!! Къде ни е здравеопазването, образованието, сигурността, културата при неговото управление!!! Колко българи станахме зян на управлението му!!!МАХАЙТЕ ГО,БРАТЯ! ИМА МНОГО ПО-УМНИ И ПО -КАДЪРНИ ОТ НЕГО!!!
  • 58 МИРО:

    22 10 Отговор
    Братя, питам,Ви:
    Има ли някъде,някой друг президент или премиер да ходи ТАКА ОСТРИГАН ГОЛОГЛАВ, КАТО НАШИЯ!?
    Ето,за това си му и викат ТИКВА,а отделно,че НЯМА УМ В ТИКВАТА!!!
  • 59 Смешно ми е

    8 7 Отговор
    Смешни са ми всички дето питат, кога ще се оправи бедната ни държавица, как пък не разбраха, че тя вече се оправи и то доста. Ама нищо нека пеят, така за цвят :)
  • 60 Гого

    14 6 Отговор
    Жалко ако махната диктатора тъкмо бях свикнал с новините всеки ден да ми увеличават цените а заплатата не. Колко хубава е да живееш в диктатурно мутренско управление и да те лъжат всеки ден.
  • 61 кака кури иди да ви го тури

    11 9 Отговор
    Тия с парите са едни и същи червени боклуци. Поета е казал, "Аз паднах. Друг ще ме смени и... толкоз.
    Какво тук значи някаква си личност?"
  • 62 Христо

    12 3 Отговор
    Навярно поредния платен протест последван от платени контрапротести целящи сваляне на правителството, ново уж честно гласуване и завръщане на старите мастии с лафа "Видяхте ли народа пак ме избра!"... Вече не вярвам, че можем да сме единен народ, да не се оставяме да ни тъпчат...
  • 63 куку руку ку

    3 5 Отговор
    А дано, ама надали...
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 пипи дългото чорапче

    9 0 Отговор
    Масите не са готови,властта не е готова,няма наличие на ситуация а и да я има те са дебело кожи. Въпроса е после кой?Има читави но дали ще разрушат въобще да се кандидатират?Политическата класа няма интерес
  • 66 Дедото

    7 0 Отговор
    стига взима пари! Такова нещо не е имало на тази територия до сега!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 С ПРИЕМНО ПРЕДАВАТЕЛЕН ПРОТОКОЛ

    5 0 Отговор
    Не е необходим повече.Той свърши неговата работа.Сега вече ще предава властта официално и тържествено на СУЛТАНА.
  • 69 Стрелата

    8 0 Отговор

    До коментар #67 от "CUKOVSKI":

    Клозети ама 12 пандура на час а ти бе гладник дето майка ти храни цял живот 5 кинта на ден даже на български не си се научил да пишеш е такива останахте гербаджййски подлоги.
  • 70 Иво

    3 10 Отговор
    Аз си работя в Запада и какво става в България малко се интересувам.Избягах от България през 90-те год.и нямам намерение да гласувам за никой та камо ли да правя циркове пред посолството да се излагам!Който иска да се излага с цирка си!Явно С.Трифонов смята и той да ни лъже като червеното сдс на бкп/бсп!Много поздрави на циркаджиите от разните "" посолства""!!!!!!
  • 71 Доброжелател

    8 0 Отговор
    Не. Правителството ще го свалят лудият Валери и психично болният СидероФ. След това ще си направят по един сюнет /единия в народна носия, а другият пред църквата на Женския пазар/ и ще направят комбина с Доган. И после ще се мъчат още 2 години. Докато ни писне и ге изтребим с колове и дървие. А Винету горкия........ми той няма избор. Освен.....плажа Барселонета, разходки по къщите на Гауди, посещение на Саграда фамилия, бира и кебапче пред банята в Банкя, разходка по Бонсови поляни. ..........
  • 72 Десито Атанасова

    3 0 Отговор

    До коментар #45 от "Азбсп":

    И по-умен
  • 73 БЪЛГАРИН СУПЕР И ИСТИНСКИ ПАТРИОТ А НЕ

    0 2 Отговор
    Аз бих дошъл , ако другарката обещае стриптийиз пред всички.
    Също да има мечкари с гъдулки ,за да докажем че ние ги командваме сибирските мечки.
    А не както до сега 16 губерния.
  • 74 ИНДИАНЕЦ ОТ СЕВЕРОЗАПАДА

    3 2 Отговор
    А кибобчета ще имали ??? Иииии по колко бройчициии??? Да не стане като миналия пат??? Само по едно кибабчи??? Аааааа с гарнитура или без ??? Близки ще раздаватели ??? А неща повече червена блузка и фланелка че всичките у маалата ми викат Жендър.
  • 75 Енчо Велизаров

    5 8 Отговор
    Започна подривната дейност на шумкарите! Българи да ви е честито.
    Шофьора на самулет ще назначава ново марионетно правителство тип Орешарски , което да кани на спявка Петното , Франц Йоси и други криминални типове.

    Коментиран от #80

  • 76 Питащ

    8 0 Отговор
    А кой ще се качва на власт?
    1. Шиши ?
    2. Шкембе войвода?
    3. Бялата златка?
    4. Бореца срещу шума?
    5. Аптекаря?
    6. Кури Техноимпексова?
    За банкянския серазбрахме ,че не става!
  • 77 Смешник си брат

    2 13 Отговор

    До коментар #38 от "Пасатор":

    Крепели те икономиката на България хахаха. Изтърка се вече тоя ВИЦ. Крепиш дедовия, смешник. За Очевадният подем на икономиката в България вие най много да имате 1% заслуга, предатели. И са ше се върнете у България на оправено и почистено, а преди 20 години избегахте, като мишки да развивате чужда икономика. По добре не се връщайте, ПРЕДАТЕЛИ!!!
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 кеф

    11 2 Отговор
    Боеко вечно ще ви управлява,щото сте прости като тараби
  • 80 герберска смрад

    7 0 Отговор

    До коментар #75 от "Енчо Велизаров":

    Стига рева бе,герберски тъпир
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 боко да се маха

    9 2 Отговор
    На 16 Септември 2018г. от 12:00 ще се проведе Мегапротест пред Народното събрание в София! Всички български граждани са поканени на протеста срещу правителството и всички мафиотски партии - герб, бсп, дпс и т.н. Страницата на протеста - https://www.facebook.com/borisovmafia/
  • 83 onq s konq

    3 0 Отговор
    Дано го не махнат че и ас си заминах!
  • 84 Дон Корлеоне

    3 0 Отговор
    Финансирах на парламентарни избори Жорж Ганчев. После Костов, Царя, Бойко, Дудук Бюреков и Вазелин Магарешки. На президентски избори съм пък финансирал пак Жорж, Боги Бонев, Първанов, Каракочанов, Калфата, пак Магарешки и Ген. Радев.
    На следващи избори за парламент ша подкрепа Слави, а за следващи избори за президент ще заложа на Майчето Омбудсманчето.
  • 85 Нострадамус

    2 1 Отговор
    Варианти за бъдещето.

    Най-лош
    Бойко е премиер (2009-2013/2014-2017/2017-2021) и президент (2022-2032)

    По-лош
    Бойко е премиер (2009-2013/2014-2017/2017-2019) и президент (2022-2032)

    Добър
    Бойко е премиер (2009-2013/2014-2017/2017-2020)

    Най-добър
    Бойко е премиер (2009-2013/2014-2017/2017-2019)

    Коментиран от #86

  • 86 Искрен

    4 1 Отговор

    До коментар #85 от "Нострадамус":

    Ще съм Искрен. Ако този стане президент след Радев, ще превърне България в президентска република подобна на Турция.

    Коментиран от #87, #89

  • 87 Кальо Лидера

    7 1 Отговор

    До коментар #86 от "Искрен":

    Демек още по-бедна, корумпирана, затънала в мизерия и проблеми дребна диктаторска държава подвластна на великите сили.
  • 88 Командира

    4 0 Отговор
    Диктаторската смрад цял ден реве власт, власт, власт, власт......Ама власт ще видят другия век чак!Власт ще видят кога прореве бяло магаре (ако изобщо някой е виждал някога бяло магаре) ха ха ха ха!!!!
  • 89 чалга

    5 1 Отговор

    До коментар #86 от "Искрен":

    Е Костов никога няма стане премиер вече и президент няма да е никога!А Чалгата ще ти довлече пак дпс да ти е блажено на смрадливата уродлива душица мамина!
  • 90 Чичо АДИ

    9 0 Отговор

    До коментар #36 от "Ефтини сензации":

    Тиквата е вреден бе ПРИМАТ но неможе и ти да не се "Изходиш " с глупавите си коментари нали и ти си от ПРОСТО ЛЮДИЕТО Всички ГРОБаджии в затвора за по 5 години НЕВИННИ НЯМА . ЗА НАЗИДАНИЕ и Крумови закони или поне Пиночет или Шикългрубер да видим тогава каква песен ще пееш ,иригатор такъв !
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Боян Дянков

    6 2 Отговор
    България трябва да стане президентска държава. Каквото каже президента това да става. Смятам че Радев е 1000 пъти по добре от Борисов. Никога не сме били толкова зле преди. Този Борисов изгони народа от собствената му държава. Съгласен съм всичко в България да се гласува с референдум по този начин ще се чува гласа на народа.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Пешо Месара

    0 2 Отговор
    Хора, цялата схема вече е подготвена, дори и да свалят Борисов пак той ще излезе на ринга.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове