28 Август, 2018 09:42 1 843 27

Има ли политическо влияние за потулване на инцидента с бащата на президента?

  • харманли-
  • катастрофа-
  • георги радев-
  • румен радев-
  • триколка

Георги Радев и триколка с инвалид се удрят на кръгово кръстовище в Харманли на 17 август, катастрофата не е отбелязана в бюлетина на МВР

Има ли политическо влияние за потулване на инцидента с бащата на президента? - 1

Преди дни стана ясно, че бащата на президента Румен Радев – Георги Радев, е участник в лека катастрофа на 17 август. Колата на Радев и триколка на инвалид се удрят на кръстовище в Харманли, припомня бТВ.

Катастрофата не е отразена в бюлетина на МВР, а за нея акт е получил човекът с увреждане.
Запис от охранителни камери, на който е заснет инцидента, беше пуснат в „Ютюб”.

Свидетел на катастрофата става местният лидер на БСП в Харманли Михаил Лисков.
Той отрича да е повлиял на разследването.

„Какъв фактор съм аз, за да оказвам въздействие на полицията. Просто от чисто човешка гледна точка спрях, видях бай Георги и леля Станка, интересувах се от тяхното състояние. Аз също мога да задам въпроса, защо, някой ме упрекват за някакъв политически натиск.

Този запис как е попаднал в медиите нали – 9 дни след случката. Това видео наблюдение в Харманли за какво се използва – за предотвратяване на криминални престъпления, или за политически натиск?”, коментира пред bTV Лисков.

Вчера в интервю за bTV вътрешният министър Валентин Радев критикува работата на пътните полицаи от Харманли, работили по катастрофата с бащата на президента.

„Подменени са нещата, неграмотно или некомпетентно е подходено. Ще видя проверката каква е” заяви Валентин Радев.
Случаят се проверява от две дирекции на МВР и прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 куку руку ку

    24 15 Отговор
    Не, има политическо влияние за огласяването на случая...

    Коментиран от #11

  • 2 Никой

    28 15 Отговор
    Много щеше да ми е интересна реакцията на комунягите ако беше бащата на Боко тиквата. Щяхте да ревете като разорани м..а ви червена

    Коментиран от #14

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 кенефландия

    29 16 Отговор
    Самият факт, че партийния функционер на БСП веднага идва на местопроишествието означава, че дъртия вампир се е обадил на сина си, а той е звъннал на приятеля му от БСП да отиде и да се "погрижи" за баща му, който не излиза от колата, защото е зает с обаждането по телефона на другаря президент. Полицията за пореден път показа, че е безсилна, зависима и корумпирана, не служи на обществото, а обслужва партийната мафия!
    Партиите в България са всъщност търговски дружества дейвтащи на мафиотски принцип, с лобиране в парламента и чрез силови методи, чрез групировки и мутри. Този случай показва нагледно за каква "държава" става на въпрос, това не е държава, а карикатура.

    Коментиран от #5, #15

  • 5 муууууаааа

    11 5 Отговор

    До коментар #4 от "кенефландия":

    Квиииик

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 sadisty

    18 8 Отговор

    До коментар #1 от "куку руку ку":

    Точно така, тук си проличаха наистина платените журналисти, които ни занимават с толкова незначителна тема. ТА ВСИЧКО Е ЯСНО И ПРЕКАЛЕНО МНОГО ВРЕМЕ ОТДЕЛИХТЕ ЗА ТОВА ДРАГИ ХОРА, НЕ СЕ ПОДВЕЖДАЙТЕ ПО ГЕРБЕРСКИТЕ МАНИПУЛАЦИИ
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 факти

    10 3 Отговор

    До коментар #10 от "кенефландия":

    на майкя ти мушмулата е търсил, да види колко паяжина е хванала ;)
  • 14 кът така че

    13 7 Отговор

    До коментар #2 от "Никой":

    Ако беше баща му на БЪЛГАРОУБИЕЦА БОКО, нито щеше да се чуе, нито щеше някоя телевизия да го спомене, нито пък някой щеше да разбере!

    Коментиран от #16

  • 15 Тайсън кючек

    6 2 Отговор

    До коментар #4 от "кенефландия":

    Що не пишеш с истинския си ник, а банка ДСК?

    Коментиран от #17

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 кенефландия

    4 5 Отговор

    До коментар #15 от "Тайсън кючек":

    Кой ми е истинския ник? Има ли значение ника? Важното е, че в България за определени хора няма закони, за това сме на това деридже и после рИвете що сме бедни и вдигали това или онова. Как да се спрат кражбите и беззаконието, като оправдвате самото беззаконие, а?
  • 18 ПЕЕВ

    10 7 Отговор
    ДРУГАРЯ ЛИСКОВ ЗАЩО ОБРЪЩА ТРОТИНЕТКАТА В ОБРАТНА ПОСОКА.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 стоян георгиев

    8 5 Отговор
    тва че комунистите са тъпи не е някакъв нов детаил.направиха всичко както не трябваше да го правят.къде е сега другарката нинова и летеца ?що не иде с каручката в харманли да се извини на инвалида и да му плати акта и строшената триколка.останаха тук само матросовците.
    инвалида е виновен другари ,ша ми кара тои колело на ток и без каска !!!ха ма ха!!!и не мерцедеса го е ударил ,а тои се е ударил в мерцедеса!!!!значи акта трябва да е за инвалида ,които е престорен инвалид и е получил триколка незаконно щото му няма нищо.горе долу тва ви са опорните точки ама другари те са много жалки.жалки са щото можеше да се каже истината и вече да се е забравило,а сега герб ще ви направят нов бенчо бенчев с участието на баи георги и другаря лисков.а истината е прозаична и проста.баи георги отнема предимството на едно кръгово и съвсем нормално трябваше да получи акт за това.няма сериозно пострадали баи георги е на 81 и тва всеки би го разбрал.обаче да търсиш в тази ситуация под вола теле е типично по комунярски и няма да доведе до нищо добро.
  • 21 месара

    5 4 Отговор
    твърдо "НЕ"! лошо другарю Президент, лошо!
  • 22 гост

    7 3 Отговор
    БОКЛУКА ВАЛЕНТИН РАДЕВ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е АУТ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО.
  • 23 Снежа

    4 1 Отговор
    Какво дири този с триколката на пътя питам аз и отговор не чакам..... А има ли гражданска отговорност и всичките там курсове книжка документ за да е равностоен с мен водач нас мпс Ами май няма Тогава логично няма място на пътя а трябва да е на тротоара както всички бебешки колички и тем подобни Има нещо сбъркано в тая държава как може мерцедес и тротинетка на пътя? И защо за мерцедеса да важат едни правила а за тротинетката какво????Само си представете да го беше ударил мерцедеса сега нямаше да си говорим а от записа се видя че тротинетката удря мерцедеса Не казвам нищо за този който управлява мерцедеса няма значение трябва да се гледа обективно колата с щофьор с книжка гражданска изряден на пътя Тротинетка без правоспособен водач и данък гражданска на тротоара там и е мястото!!!!!!!
  • 24 Снежа

    2 1 Отговор
    Какво дири този с триколката на пътя питам аз и отговор не чакам..... А има ли гражданска отговорност и всичките там курсове книжка документ за да е равностоен с мен водач нас мпс Ами май няма Тогава логично няма място на пътя а трябва да е на тротоара както всички бебешки колички и тем подобни Има нещо сбъркано в тая държава как може мерцедес и тротинетка на пътя? И защо за мерцедеса да важат едни правила а за тротинетката какво????Само си представете да го беше ударил мерцедеса сега нямаше да си говорим а от записа се видя че тротинетката удря мерцедеса Не казвам нищо за този който управлява мерцедеса няма значение трябва да се гледа обективно колата с щофьор с книжка гражданска изряден на пътя Тротинетка без правоспособен водач и данък гражданска на тротоара там и е мястото!!!!!!!

    Коментиран от #26

  • 25 1944

    3 2 Отговор
    проруски политици джендърляци. от всички партии, клонове на бкп.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 1944

    1 0 Отговор
    кога ще си ходи червената чума от българия?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове