29 Август, 2018 14:59 5 573 63

Полицай: Ей дрисльовци, ще ви почупя от бой всичките като мастии тука

  • полицай-
  • псувни-
  • закани

Има ли полицейски произвол във Велико Търново?

М. Дулев е публикувал в социалната мрежа видео, което показва една полицейска проверка в старата столица. От кадрите се вижда един доста наперен полицай, който се държи неадекватно - псува като каруцар и заплашва със саморазправа няколко млади момчета, пише dunavmost.com.

"Ей дрисльовци, ще ви почупя от бой всичките като мастии тука. Кой е собственика на квартирата, ай да не полудявам, щот като полудявам става лошо. Показахте грозните си черни глави и не мъ виждате", това са само част от психичните отклонения на полицейския служител.

Г-н Дулев споделя, че момчетата са футболисти и са били бити, без да са оказали някаква съпротива.

Публикуваме разказа на г-н Дулев без редакторска намеса:

"Видимо "мъж" не комплексиран и сигурен в себе си, служител на районно управление "Полиция” - Велико Търново, влиза на адрес без разрешително, нито преди това да е бил на същия, и отправил устно предупреждение заради усилена музика.

Бити са млади момчета таланти, без да е оказана съпротива, на възраст 15-16 години - играчи на двата футболни клуба ФК „Етър”, и Фк „Локомотив” Дряново. Чупи покъщнина с ритници, (стола който се вижда на пода)..

„Слезте доло като мъже я се вижте какви сте уе ще ви почупя от бой всичките като мастии тука” (иска да слязат доло да се бият ли)!? ..Иживявайки се като деспот, и вече опиянен от режима които е наложил, видимо задаващ въпроси по този начин, за момента в които му се отговори, да се възприема като акт на неподчинение – тръмплин и оправдание, от които да отскочи и продължи с девиантното си поведение, което явно му харесва предвид енергията която влата, поставяйки децата в положение, че и да мълчат и да отговорят то боя продължава!

То как родната полиция възпитава младежта: псувни, закани, шамари и просташко поведение, по такъв брутален и нецивилизован начин!? С какво впечатление ще останат младите хора от органите на реда, дали след тази сцена на диктат, която им предстаави милиционера ще станат читави граждани на демократичното общество и ще уважават повече реда, законността и онези, които я представят и пазят?

Грубиянщина и простащина и насилие в българските институции, грубиянщина, простащина и агресия в българската полицията..

Защо така? Къде е грешката? Може би тръгва от мантрата „ И аз съм прост, и вие сте прости“..Минава през парламента и институциите и се приземява на всеки квадратен сантиметър в България. А после се чудим, защо два милиона млади души се изнесоха от родината.. Поради опит да бъде потулен случая, от колеги на’ героя’, даваме гласност, и отправяме апел към треньорите и фен клуба на двата отбора – обединение в защита правата на битите и унижени млади спортисти от органите на реда. И преди повечето от вас да започнат да изливат неадекватните си коментари проглушавайки, колко важна е социалната справедливост или само това как са вдигали шум, докато истинският ви интерес е незначителен, освен в случаите когато сте засегнати лично по някакъв начин, нека не забравяме че това са все още деца, а за тях истински важен е само примера които им се дава!"

Видеото може да видите ТУК!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Азъ

    37 34 Отговор
    Боклука да се репчи на мъже, ама не му стиска щото ще го закопаят в кенефа!
  • 2 Bgman

    73 24 Отговор
    Прав е полицая, тия футболетата само от бой разбират..

    Коментиран от #53

  • 3 Къде е демокрацията

    20 29 Отговор
    Полицейщина
  • 4 ганьо хубавеца

    75 13 Отговор
    Факти, това е от позицията на келешите, я дайте позицията на полицая???????
    Изключително долна статия, като критикувате някой публично, публикувайте и неговото становище, щото аз си мисля, че въпросните "футболисти" са си заслужили отношението. Били бити!? Явно футболистите са се напили и са усилили чалгията на макс и са вдигнали блока на главите си, това е системен тормоз, типичен за България. Едва ли е не е идвал на адреса и не знае кои са тия "футболисти", селянчета умрели. Полицая трябва да съди лайненцата за обида.
  • 5 JEEP

    19 36 Отговор
    Да свали униформата, като е такъв "мъж" и да го видим!

    Коментиран от #9, #12

  • 6 ьяяяяя

    37 3 Отговор
    Абе какви деца на 16 год.
  • 7 Просия

    43 4 Отговор
    Монетата има две страни. Ясно е на всеки средно интелигентен човек,че с видео кадри от дявол можеш да станеш светец и обратното. Представям си надъхани 15-16 годишни пуберчеа...а пък пази Боже футболистчета...ужас...
  • 8 Batushka

    8 1 Отговор
    Е сблъскали са се два типа мозък...кво толкова...а и това е Търново бе...
  • 9 Ауууууу

    11 2 Отговор

    До коментар #5 от "JEEP":

    Излез иззад монитора и да те видим колко си мъж.....
  • 10 мъж та дрънка

    42 7 Отговор
    Браво на полицая.
    Трябваше и да набие някой келеш, щото когато и да го набие - все има защо.
  • 11 Софиянеца

    11 19 Отговор
    Мене ме биха във РПУ2 на 19.8.2018г.имам медицинско скоро ще запозная всички с цялата история а на 9.08.2018 техен колега ме напръска със спрей в очите и ме удари с палка през корема и бедрото в момента СДВР води разследване! Много скоро ще стане голям скандал защото една соф.болница по случай 2 се опита грубо да прикрие побоя ми от полицаите нарочно не споменавам коя. Много скоро

    Коментиран от #13, #14, #16

  • 12 ганьо хубавеца

    48 4 Отговор

    До коментар #5 от "JEEP":

    Всеки, който е ставал свидетел на музикален тормоз и пиянски изцепки е наясно, защо е реагирал така полицая!
    Значи, като не си вършат работата полицаите ги обиждате, ако си я свършат, пак ги обиждате?
    Вие, какво бихте направили, ако компания пияни пишлимета на по 16-17 години напомпани с кво ли не ви пускат чалгия в 2-3 през нощта и това всяка вечер,а?
    Сигурен съм, че ще ги счупите от бой, аз даже няма да викам и полиция, направо отивам с бухалката.
  • 13 кестен

    25 7 Отговор

    До коментар #11 от "Софиянеца":

    Малко бой си ял. Още може.
  • 14 Зиги

    16 7 Отговор

    До коментар #11 от "Софиянеца":

    Много хубаво станало! Я кажи причината първо, ама без да лъжеш. Да си птизнаеш като истински мъж, дори и да си виновен....
  • 15 Дани

    7 19 Отговор
    Незаконно е да се влиза в частна собственнист без покана от собствника.

    Коментиран от #19

  • 16 ганьо хубавеца

    23 4 Отговор

    До коментар #11 от "Софиянеца":

    Много бой трябва да изядете за да станете хора, вервай ми, само боя превъзпитава, когато родителите не могат, институциите трябва да го правят.
    Добре, че са те били ченгетата, щото ако не бяха те, можеше и да е по зле, нямаше да може да пишеш по клавиатурата.
    Мен що не ме бият ченгетата, а? Кажи бе пич?

    Коментиран от #40

  • 17 Иван

    7 16 Отговор
    ПАРОДИЯ НА ПОЛИЦИЯ
  • 18 гост

    8 16 Отговор
    Без оглед това как са се държали младежите, той няма никакво право да се държи по този начин. Ако се налага ще ги арестуват след проверката. Ако се налага ще им повиши тон, за да получи отговорите. Но този език не е подходящ дори за кравар в някое далечно село, какво остава за старата столица. Днес е отишъл при купонясващи младежи да, нека им състави акт и да ги предупреди. Но утре ще те спре тед на пътя и като не получи желан отговор ще започне да се държи така и с теб, или пък ще бъде повикан на проверка в заведение и ще се държи така и с хора, които не са нарушители. Това е погазване на пагона.

    Коментиран от #22

  • 19 Зиги

    12 3 Отговор

    До коментар #15 от "Дани":

    Ти крадците с покана ли ги викаш у вас? Аааааа, вярно, за такива като теб престъпниците са прави, държавните институции - не.

    Коментиран от #24

  • 20 бббббб

    20 2 Отговор
    За лигавите мамини синчета само бой .Малки отворковци ,с които трябва да се съобразяват всички живущи .И журнолята също са за бой.Ей така за кеф.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Адолф

    18 1 Отговор

    До коментар #18 от "гост":

    Ти някога носил ли си униформа, та да знаеш какво е чест на пагон. Ако си роден след 87 година направо се скрий. Аз поне съм бил мл. сержант в казармата и донякъде знам.
  • 23 гост

    9 0 Отговор
    А не ве, швепс....
  • 24 Дани

    2 10 Отговор

    До коментар #19 от "Зиги":

    Прочети конституцията преди да говориш.

    Коментиран от #28

  • 25 Bubbles

    20 1 Отговор
    БАХАХАХАХАХ Интернет мъжагите налазиха, спуках се от смях докато четох коментарите в сайта с видеото.

    Полицая е в пълното си право, даже трябваше да им хвърли един бой на тия.

    Коментиран от #35

  • 26 kkk

    6 8 Отговор
    Няма да остане и един млад човек в тази държава. Погледнете си коментарите и се замислете. Няма да има кой да ви погребе след време

    Коментиран от #29

  • 27 гнида

    10 2 Отговор
    Полицаите си вършат работата .... Лошото е , че го правят по неправилен начин ! А жалкото е , че го правят само пред селски футболни звезди ! Ако бяха вежливо затворили пишлеметата в клетката пълна с тъмнозелени щеше да е по-добре ! А и не само 15 годишни са за там ... Имаме къде къде по-изпечени престъпници и крадци .....
  • 28 Зиги

    13 1 Отговор

    До коментар #24 от "Дани":

    Ти също я прочети, иди я чети и в софийския централен, в пазарджишкия и т.н. Там ще имаш аудитория. Що за племе сме, защитаваме боклуците и престъпниците, а плюем по всеки друг.

    Коментиран от #31

  • 29 Алтън гиби

    8 0 Отговор

    До коментар #26 от "kkk":

    Като умреш какво ти пука бе, те червейте и у вас могат да те изядът.
  • 30 Vuicho Vanio

    4 13 Отговор
    Какви две страни бе ? Той е полицай, няма право да се държи по този начин има си ясни правила как да действа при подобна ситуация. Не може да крещи и да заплашва хората. А тия пишлемета, че са вдигали шум е ясно, но защо мълчат и не си пазят правата си е техен проблем. Всеки гражданин е длъжен да защитава себе си и правата си. Това е негово задължение.
  • 31 Дани

    3 3 Отговор

    До коментар #28 от "Зиги":

    Защитаваме конституцията- база за права и задължения на всеки Български гражданин. Главен и основен закон в Репубкика България.

    Коментиран от #37

  • 32 Лйелее

    3 10 Отговор
    Леле колко комунофашистка измет тука има , е за това ченгелите са свикнали на произвол , май много хора не са си имали работа със сините анцузи и нямат представа колко невинни са пострадали от тях , не оправдам келешите че са вдигали шумотевица но да се съгласявате с поведението на милицайчето е долно и немарално

    Коментиран от #38

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Къде

    5 6 Отговор

    До коментар #25 от "Bubbles":

    Къде пише че има право да се държи така като простак без образование къде???

    Коментиран от #49

  • 36 Точно

    0 3 Отговор

    До коментар #33 от "Никой":

    Правилно
  • 37 Зиги

    7 2 Отговор

    До коментар #31 от "Дани":

    Главен и основен закон, освен ако друг нормативен акт не гласи друго. Демек, не е баш така. То и по конструкция никой не може да бъде сниман, ама малките пендели снимали полицая. А коментирай това де. Знам какво ще кажеш, ама той е длъжностно лице. Да, ама в конституцията пише ВСЕКИ. Значи по тази логика спрямо длъжносните лица се проявява дискриминация.
  • 38 Хахо

    2 1 Отговор

    До коментар #32 от "Лйелее":

    Ходи се лекувай, в Карлуково вече приемат джендъри.
  • 39 НКВД

    7 9 Отговор
    Абе роби функциите на МВР и милиционерите не е да раздават квалификации и юмруци а да следи за обшествения ред! Ако аз набия някого ще ме съдят обаче ако милиционер на бие някоко няма да го съдят така ли? Ако тия деца го бяха наубиждали щяха да ги съдят за хулиганство а кой ще съди полицая за хулиганство? Или както винаги в БГ.двойния аршин ?
  • 40 Смях

    3 7 Отговор

    До коментар #16 от "ганьо хубавеца":

    Така са Ви възпитали , стари , изтъркани способи , толкова комплекси сте натрупали че само насилие за вас ще оправят нещата , в Германия що младежите не са като тукашните знаеш ли ? -защото като ги възпитават родителите им напълно изключват заплахите и насилието

    Коментиран от #41, #47

  • 41 Ибн Ебн Ал Камил

    8 1 Отговор

    До коментар #40 от "Смях":

    Ходи живей в Германия. Терминал 2 работи денонощно.

    Коментиран от #46

  • 42 Плывет по реке кусок дерьма (Г) и видит-

    2 3 Отговор
    Плывет по реке кусок дерьма (Г) и видит- на берегу стоит милиционер(М).
    Происходит диалог :
    (Г)- О, привет, коллега !
    (М, возмущенно)-Да ты че, какой же я тебе коллега ?
    (Г)- Hу как, мы же ведь оба из внутренних органов.
  • 43 Лйелее

    2 7 Отговор
    Никой фашист не може да ме накара да коленича

    Коментиран от #44

  • 44 Хизбула

    6 0 Отговор

    До коментар #43 от "Лйелее":

    Дали......
  • 45 Пешо

    6 1 Отговор

    До коментар #33 от "Никой":

    Наистина си никой! Като си юнак не викай полицаите, а се оправи сам с мангала, нали ти стиска.

    Коментиран от #56

  • 46 Мазо

    0 7 Отговор

    До коментар #41 от "Ибн Ебн Ал Камил":

    Ако те кефи да те унижават полицайчета оди у Африка там да те онодат плюс разни други фетиши

    Коментиран от #48

  • 47 Иво

    4 1 Отговор

    До коментар #40 от "Смях":

    Виждам и днес по новините каква е младежта в Германия. Хайде, мии си чиниите и не се отваряй!
  • 48 Ибн Ебн Ал Камил

    1 4 Отговор

    До коментар #46 от "Мазо":

    Супер, с удоволствие ще ида, то там май хората по ги бива, отколкото сбърканяци като теб, дето населяват България.
  • 49 Bubbles

    9 1 Отговор

    До коментар #35 от "Къде":

    А как да се държи?
    Имаш ли идея какво е цял ден да се занимаваш с отайките на обществото?
    Що ли си мисля че повечето моралисти като теб не биха издържали и 2 смени?!

    Отрепките разбират само от такова отношение, иначе са големите отворковци...
  • 50 мвр

    3 3 Отговор
    Преди имаше конкурси, а сега пребират сульо и пульо щом е от управляващите.
  • 51 jugt

    5 4 Отговор
    Последните неколко години май избират полицаите на направени мускули, а не по ум, култура и истински мотиви да служат на закона. Затова и резултатите на полицията на такива като рейтингът и.
  • 52 Омг

    5 3 Отговор
    Никога няма да се научат, какво е да си полицай! Селски изцепки! 5 часа пита едно и също и нищо не прави! А че явно е влязъл без право в жилището е факт! Истинския полицай не вика и крещи, а действа!
  • 53 .........

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "Bgman":

    Пак полицията ви е виновна.нищо не се знае как е точно там.твърдо зад полицая.какво трябва да се стане,да се извини на “футболистите”че са вдигнали блока на главите си?това ли?и не трябва да пита,кой е собственик,а трябва актове на всички и да се знае
  • 54 ЛОВЕЦ

    9 4 Отговор
    БРАВО НА ПОЛИЦАЯ ТЕЗИ КОПЕЛЕНЦА БОКЛУЦИ И ПЕДАЛЧЕТА ТРЯБВАШЕ ДА ГИ НАБИЕ А ВИЕ КЪДЕТО ГО ОБИЖДАТЕ ПОЛИЦАЯСИ ЕБЕТЕ МАЙКАТА
  • 55 селянин

    2 3 Отговор
    ,,Наш,та,полиция ни пази,,..пълна е с чернобилчета..
  • 56 Никой

    0 1 Отговор

    До коментар #45 от "Пешо":

    Ами Пешо сам се оправих ама аз писах обяснения пред Ушев защото сам се справих за разлика от теб драскачо
  • 57 МВР

    6 1 Отговор
    Полицаят трябва да даде пример като се държи морално над тях , а той се принизява и се държи като тях че пада и под тях , аз така мисля , най-вероятно като си е тръгнал келешите са му се подигравали даже съм сигурен
  • 58 Spewn1

    7 0 Отговор
    В случая напълно го разбирам полицая. Като гледам каква е стаята, изпочупени столове, мръсно, пиене кой знае какво са правели преди да дойде полицията.
  • 59 Бат Саше

    6 2 Отговор
    Бих се застъпил по супер полицая, но да е същия като отиде в циганската махала за силна музика. Иначе на 15 годишни всеки може да раздава шамари и без да е полицай.
  • 60 Munchen

    7 1 Отговор
    Нали го гледам българските пишлемета как се държат като дойда на почивка. Наглеят до последно. Заплашват кой бил баща им или майка им или кого познавали, ако им направиш забележка.
    Само здрава ръка ще ги оправи!
    В Бургас на плажа при толкова много чужденци - най-вече руснаци, немци, поляци и англичани, само на българска реч се крещи и само българските родители не отразяват по никакъв начин какво правят децата им и дали не са вдигнали плажа на главата си.
    Така се расте в България и като по-големи сам се досещам какво правят!

    Донякъде заради манталитета се махнах!
  • 61 БАХУРА

    2 1 Отговор
    Футболисти селяци кючек играли бахахахаха браво на полицая малко ги е бил тези мамини синчета !!!
  • 62 Бончо Н

    0 2 Отговор
    Полицаи може да има в българия съм сигурен в това, но че има още милиционери е факт.
    Законът може да се прилага само законно , останалото е своеволия .
    А има много лесни начини да осъдите МВР или България.
    Вярно е делата в СТРАСБУРГ са след 3 или 6 години , но получаваш възмездие и справедливост.
    Обикновено са хубави цифри, и си заслужава труда .
  • 63 Рамбо

    2 1 Отговор
    Тоя що не доиде на моя купон да се ербапи! Ще има секс полиция! Това е един комплексар в униформа!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове