Last news in Fakti

31 Август, 2018 12:26 15 266 27

Слави Трифонов: Какви наркотици? Аз и кафе не пия

  • слави трифонов-
  • наркотици

Мълвата, че Слави е зависим от опиатите, се носи от поне 15 години в родния шоубизнес. Самият Трифонов признава, че и той е чувал този слух, но няма никаква представа как се е появил, пише "Уикенд".

Дългия се кълне, че никога през живота си не е употребявал кокаин или каквато и да било друга дрога, а хора от екипа му потвърждават, че шефа им е заклет трезвеник.

Преди 4 години в "Шоуто на Слави" шоуменът направи сензационно разкритие, че се е страхувал да не му подхвърлят наркотици. Слави получавал предупреждения, че е взет на мушка от спецслужбите по времето на Иван Костов, но не обръщал внимание на сигналите. "Целта очевидно е била да бъда дискредитиран и да ми излезе име на наркоман", предполага Дългия.

Той бил във фитнес зала, когато непознат човек го заговорил. Представил се за бивш служител на МВР. Мъжът, който бил доста добре облечен, му казал, че му се готви провокация, да го спрат с колата и да му подхвърлят наркотици.

"Между другото, аз често съм чувал слухове, че съм наркоман. Което винаги ме е изумявало. Аз и кафе не пия, камо ли алкохол или каквито и да било стимуланти. Плюс това един човек, който ползва наркотици, той има ясни психически и чисто визуални отклонения от един момент нататък. Ако бях наркоман, щеше да ми е проличало", казва Слави.

В биографичната си книга "За мен е чест", шоуменът се изповядва пред главния си сценарист на "Шоуто на Слави" и е отделил отделено специално внимание на мълвата, че шмърка кокаин.

Слуховете се носят от години, но през 2005 г. плъзва мълвата, че от редовна употреба на бял прах носа му е изтънял и той си е поставил златна ноздра. Такава публикация се появява и на първа страница на несъществуващия днес вестник "Папарак", който в крайна сметка бе осъден за клевета от Трифонов.

"Реших обаче да си направя всякакви изследвания, за да докажа, че не съм наркоман и не ползвам дрога. Взимаха ми проби откъде ли не, ходих в Пловдив в психодиспансера заедно с всички наркомани на метадонова диета. Те ме питаха момчетата там: "Ти кат’ нас ли си?", викам: "Бе, не съм, пък и в крайна сметка к’во значи "кат’ нас ли си?", нали, вие трябва да се лекувате". После един доктор ми вкара 20 сантиметра сонда в носа, с камера, за да види имам ли златна ноздра", описва живописно Слави проучванията.

В крайна сметка той доказва с прецизни лабораторни изследвания, че никога не е ползвал наркотици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Просия

    24 39 Отговор
    Мислех, че плешивеца ще се включи с правозащитен коментар по темата Своге...те хората фалшива държава ще измислят, той за подмяна на тестове дал 2 лева и вече чист.... айде трай си там !
  • 2 специалистът

    23 17 Отговор
    Чалгарията има някои симптоми на дрогирането. Та затуй се бъркат хората. А и славата като му позавърти главата, парата и тръгва съвсем като дрогиран - не знае на кой свят е.
  • 3 Късия

    16 10 Отговор
    Какво да Каже ?
  • 4 най-новият месия

    31 6 Отговор
    Готви се да взима властта, която Боко иска не иска скоро, ще сдаде, връзва си гащите един вид !
  • 5 гост

    26 24 Отговор
    И всички около него са весели и засмени, защото работят в страхотна и весела атмосфера. На половина им личи колко са зле в средата, която Слави им подготвя. Под думата професионализъм той разбира тирания. И този иска да управлява и да налага своята тирания в политиката? Само това ни остава, да си имаме и тиранин наред с мутри и мазници.

    Коментиран от #6

  • 6 Bubbles

    26 7 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Ако е вярно това дето казваш, по-скоро да идва на власт, уродите в България само от така могат да се държат в правия път, това е доказано исторически, иначе надушат ли дори малко свобода става кочината която е в момента.
  • 7 патриотъ

    18 17 Отговор
    Стигате ни занимава с тоя учиндолски нахалник!Остава и той да ни опъне като президент,та дано да поумнеем!
  • 8 чалга

    13 31 Отговор
    Чалгарина не бил зависим от дрога ха ха!!!Зависим е дори и от източния си покровител!!!Сега ще бъде Бареков- 2!!!Само, че зад Боко стои половин България за разлика от разни там мишоци "" антикомунисти"" разни от бившото сдс 97г!Не пиел кафе.Пука му на някой Бареков -2 какво пиел!!!И ако бъде избран за парламента първи ще го поздравят и подкрепят Сопола и г-жа 48%!!!Да са ви честити еничарите следващата съборена банка след Мустаковата!!!

    Коментиран от #11, #15

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Пасатор

    19 13 Отговор
    Тез торбички под очите му, са от минералната вода.
  • 11 Абе ти да не живееш в паралелен свят бе?

    21 11 Отговор

    До коментар #8 от "чалга":

    Зад Боко вече няма кой да застане.
    Тоя излезе най-голямия боклук от всички до сега

    Коментиран от #14

  • 12 287

    25 23 Отговор
    Слави Трифонов - единственият за който трябва да се гласува!!!
  • 13 гост

    9 4 Отговор
    Аз съм ЗА да го изберем, тиранин бил, ми хубаво до някъде..... Ама ако стане лошо как ще го гоним?
  • 14 чалга

    7 3 Отговор

    До коментар #11 от "Абе ти да не живееш в паралелен свят бе?":

    Абе защо ми се месиш в коментара бе?Аз меся ли ти се на тебе в живота, че ти злоупотрябяваш, а?!Май живееш в страните от петия свят!Иска ти се всички да гласуват за бкп ама няма да стане вече никога!Не разбра ли, че вече бкп и разни там "" антикомунисти"" са чао!!!Бъди поне малко културен да не се месиш в нещата на хората!То в бкп каква ли култура пък!!!!
  • 15 Гост

    8 5 Отговор

    До коментар #8 от "чалга":

    Тряа си от най-представителната част на "професорската извадка", за да сравняваш човек като Слави с онзи хамстер Бареков! Няма сми да се пънеш троле, ръкавицата "За Слави" е хвърлена...

    Коментиран от #16

  • 16 чалга

    2 5 Отговор

    До коментар #15 от "Гост":

    Тролче Бареков- 2 също Костов който иска власт, ама........
  • 17 един

    27 11 Отговор
    Трифонов, какво пиеш и какво смъркаш малко ме интересува. Интересното при теб е, че започна кариерата си като пълен простак и такъв си остана - алчен, продажен и фалшив. Пази, Боже, България от управници чалгаджии! Това ще бъде дъното, по-надолу е само закриване на държавата България. Пази, Боже, сляпо да прогледне, е казал народът. Или бедняк да забогатее. Парвенющината е нещо страшно, то унищожава всички добро в човека, най-много, съвестта му! Ти си един добре платен самодоволен злобар и простак! Такива като теб чакат с нетърпение да ги поведеш ти си знаеш накъде.

    Коментиран от #18

  • 18 чалга

    10 7 Отговор

    До коментар #17 от "един":

    Много добре го казваш на Чалгарина и останалите!!!Аз ще допълня само, че Трифонов ако не е политиката да се прави на интересен в шоуто си е жив загинал.От 92-3 год едни и същи простотии без нвкаква промяна в нещо по-интересно, нещо от живота на хората да покаже...Сано едно и също вече 20г!И ако стане водач на България ще е нищо по-разлкчно от това което показаха ония от 90-а год до 2008-9 год!!!
  • 19 Arsenal

    14 14 Отговор
    По-добре дисциплина, отколкото наглост, корупция и безхаберие.Давай Слави,ние сме с теб!
  • 20 Марони

    8 8 Отговор
    Този псевдоизкуствовед и"борец за правда",освен от лъскане на собственото си Его,интересува ли се от друго?Ако се засили към властта,поне ще се преброят наивните глупаци,гласували за него.
  • 21 dsadsa

    6 5 Отговор
    За мен е по-вероятно да продава, отколкото да употребява. Както сам го каза, личи си чисто визуално. Погледнете Чарли Шийн.
  • 22 Супер чалгар

    3 9 Отговор
    Този ще вземе щафетата и няма да търси отговорност от никого и ще ни лашка следващите години.
    А поради давност всичко ще се узакони, кой крал крал кой е.ал е.ал.
    А дали ще бъдем нормална държава с този???
    Този ще се окаже следващият тръмпис, който няма и хабер от политика и молитика.
    Айде да му пожелаем успехххххх

    Коментиран от #24

  • 23 умен мъж

    8 9 Отговор
    много трол много нещо ве, цвцв още ли плаща по левче на коментар срещу слави
  • 24 Иво

    7 9 Отговор

    До коментар #22 от "Супер чалгар":

    Това е Бареков -2!!!
  • 25 Реалист

    5 7 Отговор
    Слави е алчен , нагъл , селски ПРОСТАК !
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 НЯКОЙ

    0 0 Отговор
    ПРЕДИ 10 ГОДИНИ ГИВОРИХ С ЕДИН ЧОВЕК,КОЙТО ЛИЧНО Е НОСИЛ БЯЛО НА СЛАВИ!АМИ ТО СИ Е ЧОВЕШКО,НО МЪЖЕТЕ КАТО БОРИС ДЖОНСЪН СИ ПРИЗНАВАТ,А СЛАВЧО НЕ!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове