3 430 5

Задължиха "Олимпик" да плаща, но на...

Мария Атанасова

Комисията за финансов надзор (КФН) e уведомила „Застрахователна компания Олимпик – клон България” да плати заплатите на служителите си за юни-юли. Това се посочва в решение на регулатора. Фалиралото кипърско застрахователно дружество е уведомено да извърши плащане на дължими суми за възнаграждения на експерти и на служители, за възнаграждения за правни услуги, за социално осигуряване, както и да плати дължимото към доставчици на услуги.

До 7 септември Комисията за финансов надзор трябва да представи в Народното събрание доклад за осъществения надзор с информация за собствеността на „Олимпик“ и направените вноски в Гаранционния фонд, както и информация за състоянието на фонда.

След фалита на кипърския застраховател Върховна касационна прокуратура и ДАНС започнаха проверка на КФН дали има престъпление при осъществяване на застрахователния надзор от страна на комисията. Ресорният заместник-председател, ръководещуправление „Застрахователен надзор“, Ралица Агайн подаде оставка.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • гост
  Отговор
  1 20:06  03.09.18
  Господ да ги убии
 • Иван
  Отговор
  2 20:41  03.09.18
  Публикувано: Задължиха "Олимпик" да плаща, но на...КУКУВО ЛЯТО
 • Бачо Киро
  Отговор
  3 21:38  03.09.18
  Тате ще ми купи колело, ама друг път...
 • Нед
  Отговор
  4 20:50  04.09.18
  Какво са виновни изрядните застраховани потърпевши от тъпата олимпик при възникнало застрахователно събитие по вина наолимпик, пу да му се невиди и тъпатадържава, мошенническа
 • ИВАНКА
  Отговор
  5 09:55  18.03.19
  ТЕЗИ РАБОТЯТ ЛИ ОЩЕ...............

Напиши коментар:


Публикувай