Last news in Fakti

5 Септември, 2018 20:38 6 147 28

Осман Октай: На ГЕРБ им трябват пари в кеш за предсрочни избори

  • осман октай-
  • герб
Осман Октай: На ГЕРБ им трябват пари в кеш за предсрочни избори - 1

Акциите срещу Ветко Арабаджиев и Миню Стайков преследват няколко цели. На първо място управляващите искат да не се говори за трагедията край Своге и за обръчите от фирми около ГЕРБ и Бойко Борисов като „Трейс Груп“. Това каза пред "Фрогнюз" бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай.

"Също така властта прави всичко възможно да не се шуми и около фирми като „Хидрострой“ и „Главболгарстрой“. Виждаме, че се удрят спонсорите на опонентите на премиера, които са приближени до БСП.

Отделно от това някой се опитва да сложи ръка върху чужд бизнес. Най-нормалното беше да видим акция в офисите на „Трейс Груп“, която е строила некачествения път край Своге. Но за съжаление това не се случва.

С тези акции се цели да се прати послание на американските служби. Има много тревожни очаквания от тях към престъпните обвързаности на хора като Бойко Борисов, Делян Пеевски и Сотир Цацаров. В случая изобщо не говоря за делото „Магнитски“. Освен това на Бойко Борисов и на Цветан Цветанов им трябват много пари в кеш, защото се готвят за предсрочни избори", коментира Осман Октай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 топлата вода

    68 9 Отговор
    Каква "новина", че то това едва ли на някой не е ясно ! Давай по същество имена, цифри и т.н.

    Коментиран от #4

  • 2 Ерусалим

    47 3 Отговор
    И ги намериха!Да попитам след залавянето на херойни и др къде се препродават или препращат?
  • 3 Тенев

    78 19 Отговор
    Абсолютно точен коментар .Респект !!!
  • 4 Хасан

    36 10 Отговор

    До коментар #1 от "топлата вода":

    Вярно е ага Осман , Добре че Султана Доган си ги има Готови !
  • 5 ванката

    60 7 Отговор
    разбира се че събират пари то е много ясно тези хора перат пари години наред как чак сега решиха да ги ударят и то наистина много бързо след трагедията която можеше да докаже че всеки километър положен асфалт от гербавото управление за 3-те мандата трябва да се смени за тяхна сметка и ще лъснат едни милиони потънали някъде ...
  • 6 Хасанчо

    41 5 Отговор
    Ерусалим - открадват ги от складовете и изгарят малко за пред хората. Справка -Варна - пристанище-митница- складове и т.н. и после по селата на циганските наркобарони разпределение.
  • 7 А БЕ

    21 58 Отговор
    ЗА ГЕРБ НЕЗНАМ ДАЛИ ИМ ТРЯБВАТ , НО БСП И ДПС , ВИЯТ ОТ ЯД И ЛИПСА НА ПАРИ , А ТЕ НАЙ МНОГО ЖЕЛАЯТ ИЗБОРИ, КОИТО ЩЕ СА БЕЗМИСЛЕНИ, ЗАЩОТО ОТНОВО ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛИ, А ЩЕ СЕ ПРЪСТНАТ ИЗЛИШНО МИЛИОНИ , НО САМО ОТ ИЗБОРИТЕ МОГАТ ДА КРАДАТ БСП И ДПС !!! ЛОШОТО Е, ЧЕ ПРЪСНАТИТЕ ПАРИ ЗА ИЗБОРИ СА ЗА СМЕТКА НА НАС !

    Коментиран от #10, #25

  • 8 КИРЧО КИРКАТА

    18 8 Отговор
    Лично аз не вярвам на Доносници и мекерета.
    Те работят според финикийските знаци и нямат точна и независима новина или заключения.
    Винаги заемат страна. Вредни за обществото хора и са безполезни .
    Обраха и продължават да грабят богатсвото на държавата ни.
    Директно на бунището, но са множко в малка българия. Парадокс.
  • 9 Алфа Ромео

    46 8 Отговор
    Октай го харесвам защото говори директно и не го е страх, горе-долу са ясни тези работи на мислещите все още хора във България. Има нужда да се казват на глас тези работи от хора като него които са били вътре във схемата.
  • 10 Кажи бе

    31 5 Отговор

    До коментар #7 от "А БЕ":

    Не ви ли е ясно, че ДПС са си на власт? Техните схеми си вървят нон стоп! Смее ли Боко да ги пипне. Ще изгори на секундата, а така си кара трети мандат спокойно и безгрижно.
  • 11 Усмивката

    29 6 Отговор
    Манипулация на обществото,отклоняване вниманието...това са си все техники на школувани кадри на бившите служби.Осман Октай е популярен със независимити си коментарии..И всеки от нас ,обикновените граждани на тази държава ,става видно ,че спец акциите на Арабаджиев и Миню Стайков идват подозрително неочаквано за деветгодишно управленски период .Остават подозрения и около „разкриването ”им.Та те отдавна са на вниманието ,пред вид „отваряне ” досие,също ппо предишни обвинения към Миню Стайков.Бойко Борисов се е доказал като майстор по мимикрия ,при все ,че както се говори ,половината медии работят за него.А и лостоите с които разполага ,са си дадености на благодарение дългогодишен и упорит труд за към върховете на властта .Значи под привидно спокойната повърхност се вихрело такава мащабна дейност за въртене на пари ,от 1 милион на седмица ,че остава учиден всеки от нас.Къде ,в какво потъват тези пари.Поява неочаквано на място луксозни коли ,огромни хотели и лукс нима не говори ,не е признак.Къде бяха службите ,какво съзерцаваха девет години.Спокойствието и сигурността около Царят Слънце ли...???
  • 12 :):):):)

    20 5 Отговор
    Като дойдат БСП на власт, ще разследват магистралите и санирането. Само че, мафията си е разпределила ресорите и взаимно си плащат
  • 13 Антисоциалист

    16 8 Отговор
    Господа, храбър е г-н Октай! Да се твърди, че на ГЕРБ му трябват пари е "в кеш", т.е. "в брой" или "инкасо" е много храбро; че на ГЕРБ му трябват предсрочни избори - исканите от БСП, е твърде храбро; че "...се удрят спонсорите на опонентите на премиера, които са приближени до БСП" е безумно храбро. Е, освен безумна има и безумствена храброст. Но и голямата и безумната храброст са възможни при безумна безотговорност на господарите му. Затова няма кой да може да поиска г-н Октай отговорност за лъжи. И от г-жа Нинова няма. И от г-н Доган няма. И от г-н Кобурггоски няма. И от г-н Луканов няма. И от др. Живков нямаше. Има безумна безотговорност до сега, сега и во век и веков, та и за г-н Октай няма. Амин и Аллах акбар, но засега няма. Засега...

    Коментиран от #14

  • 14 Антон 1

    5 8 Отговор

    До коментар #13 от "Антисоциалист":

    затова терминал 2 !

    Коментиран от #16

  • 15 Борис

    19 2 Отговор
    Това не е новина . До кога ще продължават да си мислят че българина яде доматите с притките?Чудно ми е само защо го е налегнала тази апатия и не му пука по какъв начин живее.
  • 16 Антисоциалист

    6 0 Отговор

    До коментар #14 от "Антон 1":

    Е, драги, разбирам Ви - змам и познавам това. На Терминал 2 и зад него отговорността е за себе си, пред себе си, пред и за близките си. Уважавам я - тя е огромна и тежка и болезнена. Безсилието да искаме отговорност от негодяите нито е само тук и нито е вечно, а е било винаги и навсякъде - не сега, не зад и пред терминала. Имало е безсилие, има го, ще го има, но то не е вечно и неотменимо. Времето отчитаме ние - ние го живеем, не то нас. Има и е имало безсилие - но е имало, има и ще има и сила. Където и да си - зад, пред, преди и след терминала. Важно е къде си и кога си, и кой си, но навсякъде и винаги, но - най - важното е "защо". "Защо" е независимо от терминала! Най важното зависи от "защо съм". Защо съм Аз! Защо сме Ние! Защо са Те! Защо ТАКА съм, сме, са. И друго такова ЗАЩО няма.
  • 17 Ефтини сензации

    5 9 Отговор
    Из пропагандата на простолюдието..
    Е тази статия.
  • 18 Антон

    18 1 Отговор
    В сайта на интерпол арабаджиевите ги няма за издирване. Лично съм много изненадан, защото чух от висш представител на прокуратурата който обяви че са пуснати за издирване. Сега на гешев ли да вярвам или на сайта на интерпол.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 гост

    7 3 Отговор
    Г -н Октай,моите уважения,но говорехте верни неща до преди 4 години,когато имахте ваш човек в сараите и ви информираше,но от тогава само лакърдии.Следя ви много внимателно и нито един анализ не се с сбъднал,Колкото до " смелото говорене,нали е демокрация и всеки може да си говори каквото си иска,без никой да му държи сметка,стига да е в резон с мисленето на масите.

    Коментиран от #22, #24

  • 21 Николов

    7 0 Отговор
    БЛА БЛА, пари си имат.Боко има повече кеш от Доналд Тръц. Удрят касиерите дето могат да им вземат някое деПУТАтско местенце. Единия касиер си поверва преди няколко години и сега чека у сръбско. Тука идеята е "Казвам ти дъще, сещай се СНАХО"!
  • 22 Усмивката

    4 1 Отговор

    До коментар #20 от "гост":

    Гост.....разбира се казаното тук ,от Осман Октай е версия и вероятност.Напоследък „управлението” поражда повече въпроси ,отколкото отговори.Един от тях е ,как се стигна до това ,,чрезвичайно ” раззследване по тези мафиотски босове.„ОТКРИТИЕТО”Арабаджиев ,Миню Стайков бихме сравнили с ,откритието .....МИНЕРАЛНА ВОДА НА МАРС.Народът все още пита ,къде се дяна истинското досие на Бойко Методиев Борисов ....нека има пълен резон между властимащи и електорат...нали го каза
  • 23 гост

    2 3 Отговор
    Това нещо,на майчиния му език се нарича "мекере"ама долно,а на Български бих го определил като политически труп.Лай още куче долно участвало в най-лошия период на ДПС,лай,лай...Защо не лаеше преди,докато блажеше,а?
  • 24 Усмивката

    4 1 Отговор

    До коментар #20 от "гост":

    Мат'риалът ,все още чака...
  • 25 пешо

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "А БЕ":

    е как ще желае някой избори,щом знае че ОПГ герПППП ще ги
    спечелят?!?!?
    защо пишете идиотщини бе отворковци?!
    а колкото за купени гласове преди изборите,то елате във Варна, пред казиното
    на палатката на ОПГ герП ще ви запишат данните и ще гушнете
    поне 150левчета/толкова бяха на предните избори/ и готовоооо,човеко -слънце пак е пРъви!
  • 26 onq s baqtiq

    3 0 Отговор
    Ашколсум бе, пезевенк!:)
  • 27 МРАЗЯ ПАРТИИ

    2 0 Отговор
    НОВИТЕ ИЗБОРИ НЯМА ДА ВКЛЮЧВАТ ПАРТИИ
  • 28 МРАЗЯ ПАРТИИ

    3 0 Отговор
    КЪДЕ ВИДЯХТЕ ПАРТИИ В РБ ТОВА СА ПРЕСТЪПНИ ОПГ-та
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове