Last news in Fakti

6 Септември, 2018 10:39 5 189 23

Уволниха полицая от катастрофата с бащата на президента

  • румен радев-
  • харманли

Полицаят, изготвил протокола от катастрофата в Харманли с участието на бащата на президента Георги Радев, е дисциплинарно уволнен тази вечер, съобщава bTV, като се позовава на информация от полицията в Хасково.

Вътрешна проверка на Областната дирекция на МВР е показала, че младши автоконтрольор Митко Станков не е изпълнил служебните си задължения.

Случаят се проверяваше от две дирекции на вътрешното министерство, но министър Валентин Радев подаде оставка в деня, в който резултатите трябваше да бъдат оповестени. Самият министър в оставка вече заяви, че полицаят е действал неграмотно и некомпетентно.

Информация за катастрофата, в която участват бащата на президента и мъж в електрическа триколка излезе 9 дни по-късно, след като в интернет беше публикуван видеоклип от инцидента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НКВД

    35 15 Отговор
    Само така, другия път да не ослужва на шефчетата от РДВРто да им е за урок на всички ушеви

    Коментиран от #15

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пища Хуфангел

    36 14 Отговор
    Точно по гербаджийски бушночето гръмна и всичко по старо му. кой кой я сержантчето че шефчето може да потрябва за нещопо гомямо
  • 4 ВЪЗРАСТЕН

    34 8 Отговор
    ТОЧНО ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ,НЯКОЙ КОМУНИСТИЧЕСКИ ТЪПУНГЕЛ МУ Е НАРЕДИЛ , А ПОСЛЕ СЕ Е СКРИЛ ШУМКАРЕНА !

    Коментиран от #18

  • 5 Салам Алеко

    25 4 Отговор
    След 3 месеца, тихо-тихо ще го върнат на работа! Задължени са му, лапето обра парсата на батковците!

    Коментиран от #17

  • 6 ПЕЕВ

    14 11 Отговор
    БРАВО ,МОЖЕЛО Е ЗНАЧИ.
  • 7 Уес

    23 2 Отговор
    Мисля,че полицайчето не е виновно!Наредили са му и е изгорял като бушон
  • 8 БЪЛГАРИН

    17 12 Отговор
    ТОЗИ ЦИРК Е СЪТВОРЕН ЗАРАДИ ПРЕЗИДЕНТА, ТЕНДЕНЦИОЗНО. В МОМЕНТА, В КОИТО ПОЛИЦАЯ ПОДАДЕ ЖАЛБА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ, ЩЕ БЪДЕ ОНЕВИНЕН И ВЪРНАТ НА РАБОТА И ОБЕЩЕТЕН. ЖАЛКО, НО ОТ ЦЯЛАТА СИТУАЦИЯ ЩЕ СТАНЕ, ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ ЩЕ СЕ БРЪКНЕ В ДЖОБА. МПС, КОЕТО НЯМА РЕГИСТРАЦИЯ, НЯМА ПЛАТЕНИ ДАНЪЦИ, НЕ ОТГОВАРЯ НА ИЗИСКВАНИЯ НА ЗАКОНА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА, ВОДАЧА И Е В НАРУШЕНИЕ И ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. ТАКОВА МПС НЯМА МЯСТО НА ПЪТНОТО ПЛАТНО И ЦЯЛА ЕВРОПА ЩЕ НИ ОРЕЗИЛИ - ЩЕ НИ ПОЛЗВАТ КАТО НАРИЦАТЕЛНО, ТАКЪВ РЕЗИЛ И ЦИР В ЕВРОПЕЙСКИТЕ СТРАНИ НЯМА. КАКВИТО И ДРУГИ ПРОСТОТИИ ТУК ДА СИ ПИШЕМ, ФАКТИТЕ СА СИ ФАКТИ. В ЕВРОПА НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА, КОЙ ПАРТИЕН ЛИДЕР Е БИЛ НА КРЪСТОВИЩЕТО И ЗАЩО, ТУК КОЛКОТО СИ ИСКАТ ДА МАНИПУЛИРАТ ХОРАТА. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ ИСКАТ И ЗАПИСА ДА ГЛЕДАТ, НО НИЩО НЯМА ДА ПОМОГНЕ, ЗАЩОТО ЗАКОНА Е КАТЕГОРИЧЕН, КОИ МПС-ТА ИМАТ ПРАВО НА ПЪТЯ. МЕСТО НА ПЪТНОТО ПЛАТНО ЗА ТАКОВА МПС - НЯМА ПО ЗАКОН. ВСИЧКО СЕ ПРАВИ ТЕНДЕНЦИОЗНО!

    Коментиран от #10, #12, #22, #23

  • 9 Ю Кортес

    10 6 Отговор
    Глупака си е ритнал трудовата книжка,подложил се за изтривалка на местната БСП
  • 10 Гост

    16 3 Отговор

    До коментар #8 от "БЪЛГАРИН":

    Преди няколко години катострофирах леко в държава от евросъюза.Вината определено беше моя,но другия водач беше пакистанец нелегален.Талкуваха закона така.Другия водач няма право да бъде в страната,няма право да управлява мпс и съответно той е виновен!
  • 11 Гръъ

    10 4 Отговор
    Мафия....Бягайте от тази Държава....докото можете....СРАМ
  • 12 onq s konq

    13 6 Отговор

    До коментар #8 от "БЪЛГАРИН":

    Отдавна ли имаш навика да наричаш ПТП-тата "цирк"?А ако имаше и смъртен случай?А ако въпросният случай с бащата на Радев е "цирк","театър" ли пък ще наречеш среднощната гонитба на Съпругата на Президента ,отминала безцеремонно подаденият стоп-сигнал от Полицията,фучейки със служебната кола и ?А къде в Закона пише ,че ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА СЕМЕЙСТВОТО НА ПРЕЗИДЕНТА СА НАД НЕГО?Интересно КАКВИ ГЛУПОСТИ Е НАПИСАЛ ПОЛИЦАЯТ В АКТА,след като мотивите така и не станаха известни на обществеността.
  • 13 КОК МАЛАК ДИК

    3 0 Отговор
    днес никой няма и да разбере, да го бяха уволнили понеделник, пак потулват потулването на ситуацията
  • 14 Зиги

    10 4 Отговор
    Полицая и в двата случая е горял, това е ясно. Ако му погледнем телефона, за 15 минути след катастрофата сигурно има 100 обаждания от най различни чичковци с положение. Затова уважаеми полицай, лекари, пожарникари, военни, учители и всякакви други хора, обслужващи това овче българско стадо - реализирай те се в чужбина. Там има кой да ви оцени и да заплаща труда ви, макар и черен, по достоен начин. Има хляб и другаде, не само в тази черна, робска земя!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 стоян георгиев

    6 3 Отговор
    къде сте бе тротонетки?сега що не обяснявате как тротонетката била виновна и че тя ударила мерцедеса!!!!!герб ако не друго поне в този случаи се застраховаха и не деистваха първосигнално.направиха проверка през инспектората и се произнесоха както му е реда.оказа се очевидното,а то е че виновника за птп то е бащата на президента и полицая писал акта го яде.нека си знаят полицаите ,че трябва да деистват по закон.що се отнася до тротонетките тук дето писаха маса тъпотии за птп то,другари пак лъжата ви се оказа много плитка!
  • 17 Видеото с пребитото момче е в тубата

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Салам Алеко":

    Точно така се прави. Спомнете си полицая пред който ТИМаджийте пребиха момчето тръгнало да защитава дядото, който носеше плакат против ТИМ по време на протестите във Варна - този полицай го освободиха - ЗАЩО?! За да го назначат после в ОХРАНА НА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ!!!! Това е положението в РБългария. Знаем и помним - учим си децата и СИСТЕМАТА услужливо ни помага да ги убедим, че тука живот и справедливост НЯМА!!!
  • 18 Пешо

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "ВЪЗРАСТЕН":

    На практика е по Гербаджийски - и директора на полицията и заместника му са назначени от ГЕРБ.
  • 19 факт

    1 0 Отговор
    Към дата 6.9.2018 15:29 МПС с ДКН Х6349ВН има 0 причинени ПТП с 0 източника:

    * Информацията е на база данните, регистрирани към момента в регистъра за ПТП в Гаранционния фонд. (ако това е колата , защо не са издали протокол на човечеца за да му плати застрахователя щетите, или пак далаверка на МВР-то)
  • 20 Ads

    0 1 Отговор
    Споко, сега ще го вземат в Президенството за съветник по националната сигурност.
  • 21 Асъл

    3 3 Отговор
    От куха злоба го уволниха гербаджийте, след като не можаха да лепнат някоя мръсотия на президента.
  • 22 Спиро

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "БЪЛГАРИН":

    Браво бе.
    Ти като караш колело по улиците, сигурно имаш технически преглед, платени данъци и т.н. за него, така ли?
    Явно ти си съдията, който трябва да решава кой трябва да мре на пътя и кой не.
    Задължение №1 на пътя за всеки шофьор е да пази останалите участници в движението. А не да гази този или онзи, защото така преценил (или не видял)
  • 23 Николенко

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "БЪЛГАРИН":

    Ако се движа по пътното платно с велосипед, аз участник в движението ли съм или можеш да ме газиш, защото нямам застраховка, платен данък и т.н. !?!?!?!?!? Правилата важат за всички ППС, независимо дали са моторни, теглени от животинска тяга или други . Човека с количката се движи в кръговото движение, следователно е навлязъл преди бащата на "счупеният самолет", в кръстовището . Движещите се в кръговото кръстовище, ППС са с предимство . ... или "абе гази го, той нама застраховка..."
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове