7 Септември, 2018 08:56 8 026 55

Нападнаха жена, ескортираща линейката на съпруга си с инсулт

  • силвия панова-
  • пловдив-
  • нападение

Грозна сцена се е разиграла на пътя в Пловдив посред бях ден, сигнализира читателка на TrafficNews.bg.

Силвия Панова разказа за нападение над майка ѝ по време на транспортирането на болния ѝ баща от болница във Велинград към медицинско заведение в Пловдив, осъществило се на 5 септември. След инцидента жената е с комоцио, а мъжът ѝ припаднал.

Агресията, прераснала във физическа саморазправа, е дело на шофьор на лъскаво возило с пловдивски регистрационен номер, който на няколко пъти се опитал да засича движещите се в комплект автомобили.

Според разказа на Силвия, майка ѝ /И.П. е шофирала лек автомобил зад линейката, в която превозват 47-годишният ѝ баща /Д.П./, който няколко дни по-рано в получил инсулт. Мъжът е превозван с бавна скорост, а след специализирания медицински автомобил неотлъчно се е движела жена му.

Навлизайки в Пловдив на кръстовището на Захарна фабрика, джип БМВ засякъл колата, която управлявала майката на Силвия и застанал между нея и Линейката.

"С маневри, тя е успяла отново да заеме мястото си зад спешната помощ, което явно не се е харесало на шофьора на джипа. Той я засича отново, прекъсвайки пътя й след линейката, излиза от автомобила си, доближава се до колата на майка ми, сама жена, която е видимо разстроена, и я удря по лицето с юмрук. Навира се през прозореца, в момента в който майка ми се опитва да обясни случая, и я удря. Не го интересували нито инсулти, нито спешни случаи. Мъжът е бил едър, около 30-годишен", посочва дъщерята на потърпевшите.

Съпругът на ударената, който бил в носилка в полуседнало състояние по лекарско предписание, видял всичко през прозореца и реакцията не закъсняла. Той се опитал да окаже подкрепа на жена си, ала силите го предали.

"Въпреки слабото си физическо състояние, той е отворил вратите и скочил да защитава майка ми, при което господинът с BMW-то се засилил към него и го е дръпнал за блузата, като всичко това е било съпроводено от псувни и обидни думи. Нападал и него - човек с инсулт, във видимо недобро състояние. От рязкото ставане и шок, баща ми е припадал, а господинът е запалил колата и е избягал", разказва разтърсена дъщерята на двойката.

Жената разказа, че родители ѝ незабавно са се свързали с нея. Баща ѝ е настанен в пловдивска болница, като състоянието му след инцидента се е влошило. Потърпевшото семейство веднага е подало жалба в полицията, а 3-то районно управление е започнало работа по случая. Все още не е ясно дали в района има камера, която е запечатала нападението. Междувременно майка ѝ е прегледана, а от медицинското става ясно, че ударът е причинил леко комоцио.

Силвия моли, ако има свидетел, присъствал на въпросното кръстовище-на Захарна фабрика, на 05.09.2018, в 11:30-11:34 сутринта и има желание да съдейства, да се свърже с полицаите на 3то РПУ Пловдив.

Към момента само медицинското лице, което се е намирало вътре в линейката, превозвала бащата на момичето, е известен свидетел на агресивната ситуация.

Момичето допълни, че транспортирането е станало по лекарски нареждания, като линейката превозвала баща ѝ е била наета с лични средства. Необходимо е било специализираният автомобил да се движи изключително внимателно, с бавна скорост, - като условията са били изрично дефинирани от невролог.

"Разбираемо, че може би за някои шофьори това би било изнервящо, но баща ми е в безпомощно състояние и е направено всичко възможно да пристигне по най-щадящ начин. За създалата се ситуацията обаче няма никакво извинение", категорична е дъщерята на пострадалия.

Момичето моли всеки, който може да бъде полезен на разследването, да съдейства. Тя изпрати снимки от колата на мъжа и се надява агресорът да си понесе последствията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОЛЕ МАЛЕ

    87 1 Отговор
    Хора, абе купувайте си пистолети...

    Коментиран от #20, #25

  • 2 толерантен

    39 56 Отговор
    Оня, ясно, че е идиот от "класа", морален мутант някакъв - да бие жена и боле. Но и овцата си е овца - какво щеше да стане, ако се движи през една или няколко коли от линейката, че трябва да се ръга и засича с идиотите.
  • 3 Бат Саше

    89 2 Отговор
    Много проста сган населява тези прекрасни земи. Големи мъже, исполини, не признават нито жени, нито инсулти. Така се дразня от такива отрепки, че понякога съжалявам, че мен не ме е нападнал още някой така!
  • 4 Гербераси долни

    47 2 Отговор
    От толкова години сме в Европа(географски даже векове) но все повече се превръща ме в "канибали " изяжда ме се един друг за някакви нищожни неща от живота ,няма вече хора има хорица в овчи кожи смачкани от комплекси но същевременно избиващи същите на пътя ,на улицата и то доста често пред по слаби "противници"само и само да се почустват и те хора (не пиша мъже защото и нежния пол не ни отстъпва по нищо) осъзнай те се заради едни комплекси може да объркате съдбата на невинни хора и семейства.
  • 5 Разбирач

    68 1 Отговор
    Дайте го при нас на село , хем голяма мотика ще му дадем , хем ще го "бъхтем" , хем ще го е.бем.
  • 6 шофер

    44 0 Отговор
    Че то подобно поведение стана ежедневие, а пък ако изключим физическата саморазправа, шофиране със засичане, каране в аварийната лента, непрекъснато прескачане от лента в лента без подаден мигач от шофьори на скъпи автомобили са неща, които виждам всяка сутрин и вечер, когато отивам и се връщам от работа. Днес даже се учудих, че един джип Х6 кара след мен без да ме изпревари повече от 7 километра. Редно е обаче да се учудваме, когато ни късат нервите, но като сме послушни овце, просто свикваме с всякакви издевателства.
  • 7 дебилчета

    39 2 Отговор
    Шутове в тиквите за бе ем ве шоферчетата !
  • 8 Истината боли много

    45 5 Отговор
    Преди много време бях писал,че когато всичките БМВ в България станат на скрап и всички примати които са им собственици се събират в Зоопарк Белене за дългосрочно пребиваване и трудово превъзпитаване,тогава ще се оправи Родината за по кратко време от ,,800 дни".....

    Коментиран от #50

  • 9 простотия братче

    13 44 Отговор
    На тая пък кой и е казал, че ако се отдели от линейката и мъж и ще пукне? Даже и тировете пропускат колоната... ма то мисъл у жена кога ли е имало? Простотия и у двете страни и става излишна патардия ;)

    Коментиран от #33

  • 10 прост народ

    14 13 Отговор
    С маневри се върнала обратно зад линейката - вари го, печи го на гайда мирише )))
  • 11 Ефтини сензации

    29 7 Отговор
    Простолюдието каращо биемве не пропуска да се докаже....
    Такъв му отпервам един с глока и да се оплаква на който си иска.
  • 12 юрист

    31 6 Отговор
    До 9 и 10 -най- искрено ви пожелавам да ви се случи същото, ако имате късмета да имате истински дъщери, които ви обичат и треперят над живота ви, а не изродени проститутки, които безразлично ви оставят да пукнете от глад...Дано поне едно от децата ви стане безразлично към вас, за да разберете “простотията“ на дъщерята, както и нейните вълнения- чак тогава ще ги оцените... Дори да не сте на възраст за инсулти, може да ви се случи нещо, особено с циничното ви мислене- я някой да ви счупи канчето, я ще попаднете като участници в ПТП.... Тогава който и да ви надсмива, все ще е късно!
  • 13 един

    12 22 Отговор
    Абе що говорите глупости бе? Не че оправдавам идиота с джипа, ма само си представете тая простачка какви ги е свършила, щом се била върнала обратно зад линейката, ами не го е оставила просто да изпревари и линейката в подходящ момент. Можело е просто да кара известно време зад него, ма кухата лейка се е взела за нещо велико, като всяка една скрофа. Ма то пък и за тях си има определена търпимост!
  • 14 onq s konq

    20 10 Отговор
    Безспорно действията на мъжа са категорично осъдителни и непристойни,но бих искал да заявя твърдо че БОЛШИНСТВОТО ОТ ПОДОБНИ СЛУЧАИ МОГАТ ПРОСТО ДА БЪДАТ ИЗБЕГНАТИ чрез НЕСЪЗДАВАНЕ НА ПРЕДПОСТАВКИ ЗА КОНФЛИКТ.Не е трудно човек да си представи реално бавната скорост на линейката която със сигурност затруднява "леко" натовареното движение в големия град.Когато обаче се прибави и ОЩЕ ЕДНО МПС след нея,нещата стават сериозни поради ЗАТРУДНЕНО ЗАДМИНАВАНЕ НА "КОРДОНА".Затова и джипът някакси се е вмъкнал между двете коли с цел при възможност да изпревари и линейката и да си продължи.В тоя момент обаче ЖЕНАТА ПОЧТИ ГО ИЗБУТВА и пак се намества зад линейката?!Та мисълта ми е-Нямаше ли кой да каже на въпросната съпруга че няма нужда да кара след линейката,а направо да чака пред болницата?А защо направо не беше влязла при съпруга си в линейката и да пътува с него?Тия съвети би трябвало да й ги даде ШОФЬОРА НА ЛИНЕЙКАТА по липса на друг.

    Коментиран от #16, #18, #42

  • 15 666

    18 1 Отговор
    Къде го видяхте това лъскаво возило??? Аз виждам едно близо 20 годишно БМВ. Сигурно е на 700 и повече Хил. Км. Ситуация в която Ганьовци си показват простотията!!!
  • 16 абсолютно

    8 19 Отговор

    До коментар #14 от "onq s konq":

    Тя е виновна за ситуацията и като е изяла шамарите вече писка като на умряло!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 хубаво

    5 19 Отговор
    А я да си представим, че човека с джипа си е возил детето и нейната ниска шофьорска култура е застрашила живота му - тогава какво, да и лепи метани ли?

    Коментиран от #22, #26

  • 20 SR20

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "ОЛЕ МАЛЕ":

    Боен трудно може да притежаваш законно. Можеш газов но не знам дали ще ти свърши работа

    Коментиран от #23

  • 21 Дионтей

    17 1 Отговор
    Типичен скапаняк с БМВ. Ейй селяндури, вече ви познавам от километри като ви видя колата. БМВ-то е като магнит за селските пръчки. "Аз тренирам ММА, бокс, на фитнес хода .... и имам БМВ разбира се".

    Коментиран от #48

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 456

    9 1 Отговор

    До коментар #20 от "SR20":

    Не е трудно. Трябва да си над 18 г., без криминални прояви, психически здрав потвърдено с медицинско свидетелство, завършен курс по стрелба и служба КОС издава правото на притежание на законното оръжие след като те посети в къщи и да прегледа надежна ли е касата/ според изискванията/ на съхранение на оръжието.
  • 24 бъдете нормални

    8 12 Отговор
    Разбирам го тоя бако. Много е трудно да се общува с тая зган. Разбират само от шамари. Нека само за момент си представим какви просотии и чудеса е направила тази кранта докато кара броня в броня с линеиката по светофарите. Какво толкова крепи там. И като тоя е застанал пред нея какво толкова. Нека за момент си представим с каква кретенска маневра пак се е наредила пред него засичаики го. Няма право да я напада но пък си е негов личен избор нали. И си носи последствията.

    Коментиран от #28

  • 25 Па то е смешно

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "ОЛЕ МАЛЕ":

    Ножа е каде каде по надежден. Но си трябва сърце за тая работа. Не заешко като твоето. Тази работа не може да се свърши с гъз както си свикнал ХАХАХАХАХХАХА

    Коментиран от #32

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 духай

    14 8 Отговор

    До коментар #22 от "юрист":

    Жена съм, шофьорка съм и всеки ден попадам на някоя неграмотна скумрия, попаднала зад волана незнайно как!

    Пътя не е космос! ... идвало ми е да настигна някой миред и да обера пода с нея ти казвам! Бавноразвиващи идиотки, повечето от вас не познават ляво и дясно, не знаят мигач какво е и като правят завой кое платно да хванат, ма иначе се правят на разбирачки - ПАЧИ!

    Коментиран от #29, #52

  • 28 Tribal

    21 4 Отговор

    До коментар #24 от "бъдете нормални":

    Ти се осъзнай.Жената пътува след мъжа си притеснена,карат бавно и няма риск за катастрофа.Човека в линейката незнае дали ще остиска до края на деня и гледа през прозореца близък който е с него.Това е доста голяма подкрепа,затова кара след него.А от там някъква мърша бърза за някъде(в градски условия неможеш да спестиш повече от минута две),и рипа на жена и полвин човек.Аре стига,говори ми,кажи ми ,че тоя е пич.

    Коментиран от #51

  • 29 Добре духаш

    6 3 Отговор

    До коментар #27 от "духай":

    Е то някой така си мисли за теб.Така,че не рипай много много.Да не някой ден да ядосаш по дива от теб или такъв комплексар и да гледаш шарнирите на колата ти дали са здрави.

    Коментиран от #35

  • 30 746

    18 1 Отговор
    Да позная - поредната напомпана със стероиди и хормони безмозъчна "батка" - епилиран с татуировки, принт тениска на чалга певачка, дърто Бйе Йем Вйе жип, черен. Работи като охрана в дискотека, вероятно дребен дилър, отглежда питбул.
  • 31 3ъБзаЗъБ 0кОзаОк0

    15 0 Отговор
    Dashboard camera 🎥 във всяка кола. КАТО В РУСИЯ. Местни шерифи с правомощия да млатят яко и стрелят на месо. КАТО В АМЕРИКА.

    Коментиран от #34

  • 32 ОЛЕ МАЛЕ

    8 2 Отговор

    До коментар #25 от "Па то е смешно":

    Ако боравенето с нож ти е еквивалент на грамотността...ще се самоубиеш преди всичко останало...
  • 33 лкйх

    8 0 Отговор

    До коментар #9 от "простотия братче":

    Пич там са три ленти, 50-100м след след светофара стават четири.
  • 34 Виле

    5 5 Отговор

    До коментар #31 от "3ъБзаЗъБ 0кОзаОк0":

    За съжаление,съвсем заприличахме на рУСИЯ.
  • 35 смотло дрислива

    5 1 Отговор

    До коментар #29 от "Добре духаш":

    личи си, че само на такси и автобус се возиш )))
  • 36 ха ха ха

    4 2 Отговор
    Обръщение към всички шофьори на пътя!

    Моля ви, видите ли жена на пътя, не го отразявайте... ако случайно му обърнете внимание, освен, че ще ви смачка, ами ще каже и че сте го изнасилили!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 патриотъ

    7 2 Отговор
    Най-вероятно са виновни и двете страни.Но факт е,че всички станахме прекалено агресивни и на пътя няма никакъв ред и толерантност.
  • 39 волен сидеров

    4 1 Отговор
    5 години затвор за този с бмв-като джипа да се конфискува и парите от него да се внесат в болницата-незебавно дори преди съда да се е произнесъл.егати наглеца дрогиран
  • 40 Генерал Гурко

    2 1 Отговор
    Уж ни приеха в Европа а за 10 години всичко европейско напусна държавата ни. Останаха на 90% само туземци, което пък ще подтикне останалите 10% свестни хорица да си стегнат по-скоро багажа.
  • 41 Безкрайни гафове

    1 1 Отговор
    Ако полицията след тази снимка още не го е намерила незабавно да се уволнят всички полицаи начело с началника!!!!!!!!!!!!!!!Крайно време е да се изчистим от хрантутници на които ние плащаме заплатите а работата им я вършат журналисти и случайни свидетели! С любопитство ще следим този случай.
  • 42 Вуте

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "onq s konq":

    А бе кон ! Ти ако си свикнал да те бият с камшика че даже ти е и хубаво - не знаеш ли че никой няма право да удря друг ???Живеем в 21-век а не в средновековието бе катър шапав !
  • 43 НА ВСИЧКИ КОМПЛЕКСАРИ ОТЗАД

    3 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Към момента само медицинското лице, което се е намирало вътре в линейката, превозвала бащата на момичето, е известен свидетел на агресивната ситуация

    Е как само медицинското лице ще е свидетел бе - АМИ ШОФЬОРА НА ЛИНЕЙКАТА , АМИ ДЪЩЕРЯТА , АМИ БАЩАТА ? Има 4 човека свидетели НЕ 1 !!! За 30 годишния комплексиран г.з с 10 годишна Х5-ца за 10 000-15000 евро качвайки се в нея мислейки си ,че е хванал господ за х.я наказанието е само 1 - ПУБЛИЧНО ИЗНАСИЛВАНЕ !
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 onq s konq

    1 2 Отговор
    Ние с беенветата винаги сме с предимство толко ли е трудно да го разберете бе?Да караш беенве е престиш които не секи може да си го посволи и е дразнещо кога некои не ни уважава на пътя !

    Коментиран от #46

  • 46 KROMAZON

    1 1 Отговор

    До коментар #45 от "onq s konq":

    Веднага да си смениш името на "onq s bmv-to"...аз имах съмнения, че си с каруца....
  • 47 Morgoth

    3 0 Отговор
    Аман от идиоти, ама и един съвет за ескортиращи линейка. Да се кара след нея е забранено, също толкова забранено е две или повече коли да се движат в пакет и да не дават на някой да влезе между тях. Освен това е и много дразнещо, затова пускайте едни аварийки. Така поне нормалните водачи ще разберат, че не сте се лепнали за линейката от добро.
  • 48 MT Гонтан

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "Дионтей":

    На бокс хода , на ЕМИМЕЙ хода ...... и на козметик също хода , на триъгълник и краченца
  • 49 Емо

    2 0 Отговор
    Това е голяма простотия да караш плътно след линейката. Как ще докажеш, че линейката е карала бавно и без сигнализации? Постоянно виждам линейки на сирени и лампи, зад тях се залепила някоя бричка на аварийни и с газ до ламарината все едно е със специален режим на движение. Че и присвятка и свири на останалите..
  • 50 Дедо Ристо

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Истината боли много":

    Че с Мерцедесите не бият ? Селянин прост колата ти е виновна,че е управлявана от малумник..
  • 51 тежко е

    1 1 Отговор

    До коментар #28 от "Tribal":

    А от там някъква мърша бърза за някъде(в градски условия неможеш да спестиш повече от минута две) Това си е помислил и тоя с джипа като тая го е засякла и се е наредила пак отпред. Слет това тоя изтръпнал мозък,може да я е взел за мъж ако е едра женка. На мен лично ми е все тая и за тоя и за тая.
  • 52 юрист

    0 1 Отговор

    До коментар #27 от "духай":

    Ти не си жена, защото написаното от теб изразява типичното мъжко мислене. Ако беше жена, нямаше да пишеш “Публикувано във факти.бг: Бавноразвиващи идиотки, повечето ВАС не познават ляво и дясно“. Останалото, както се казва, е мълчание. Впрочем- относно обидата- за разлика от теб, ПРЪДЛЬО, имам айкю 142, Когато ТИ постигнеш това айкю, тогава ще ми се отваряш! За сега си просто един женомразец, а се знае, че САМО скритите гейове мразят жените...
  • 53 Анонимен

    2 1 Отговор
    Да му се пръкнат само женски на тоя бияч, и цел живот да ги спукат от бой и *бане!
  • 54 незнайко

    1 0 Отговор
    Така, като е карала зад линейката без да освобождава дистанция за друго превозно средство защо се сърди ? Ще и избяга ли линейката както тя сама казва, се е движела бавно ? Не съм съгласен с деянието на младежа , но се замислям за ситуацията !!!
  • 55 Бо75

    1 0 Отговор
    Да ама шефа на полицията казва, че е имало само разправия, никой никого не е удрял и са длъжни да защитят тяхното момче. Освен медика свидетел е и шофьора на линейката, със сигурност има и камери, но като не е роднина на президента няма да въртят по ТВ записите. След шума полицейскияшеф каза, че сега ще се разпитват свидетели, та как определиха, че нащо момчене е виновно не е ясно.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове