Last news in Fakti

9 Септември, 2018 21:30 2 059 15

Депутат: Нинова да се извини на ГЕРБ

  • иван вълков-
  • корнелия нинова

„Думите на Корнелия Нинова са изключително крайни и обидни и аз настоявам тя да се извини на всички народни представители от ГЕРБ. Аз бих попитал г-жа Нинова как ще нарече хората от комунистическия режим, които след 1945 г. са извършили убийствата на цвета на нацията и интелигенцията? Как ще нарече тези, извършили атентата в Св. Неделя с над 150 души убити. Това е най-големият атентат в Европа през XX в., при който са избити всички наши герои от Първата световна война – 34 полковници и 13 генерали. Как ще нарече тя тези хора, защото БСП е първоприемник на БКП”, емоционално заяви народният представител от ГЕРБ Иван Вълков малко след панихидата за жертвите от комунизма, отслужена в Бургас.

Реакцията му ев отговор на острите думи на Корнелия Нинова в Народното събрание тази седмица.

Той припомни, че след 2007 г. Бургас се движи в посока само напред.

„След 2007г. бяха направени ремонти на детските градини, училищата, театърът и Операта, започна строежът на една от най-големите зали в България „Арена Бургас”, реализира се пътят Бургас-Слънчев бряг, отварянето на зоната за свободен достъп на Морска гара. Това се случи в продължение на 9 години и мисля, че на тези хора, работили за това, трябва да отдадем дължимото, а не да се наричат с обидни имена. Най-лесно се хвърлят думите и обидите в пространството, човек трябва да носи отговорност за това, още повече, когато е политически лидер”, заяви още Иван Вълков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пабло Ескобар

    44 8 Отговор
    Кога ще се извините на народа господа депутати-на вас никой не ви дължи извинение!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 българче

    37 22 Отговор
    Веднага ще му отговоря на тоя пъпеш.

    Никак няма да ги нарече, хората са ВОЮВАЛИ за СОЦИАРНА СПРАВЕДЛИВОСТ.

    Убитите в Света Неделя до един са фашисти.

    А убитите след 9-ти са убивали ПРЕДИ 9-ти.

    Никаква интелигенция - фашизирани военни, корумпирани съдии, нагли адвокати и фашистки кречетала.

    Коментиран от #9, #10, #14

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бери

    25 3 Отговор
    Строят и взимат комисионните от данъкоплатците-като са такива родолюбци да се откажат от депутатските заплати!!!
  • 6 Факти

    21 7 Отговор
    Дядовците на някой от колегите му са участвали в това за което иска извинение.Други пък са участвали в убийствата на интелигенция и младежи от 1918до 1944.Просто нека да спрем с тези циркове
  • 7 ТОЧКАТА

    20 4 Отговор
    Боже---това ли е ЕЛИТЪТ!!!!Да съжаляваш , че не е бил в църквата...Ако ОЧИЛАТА!!!!те правеха елит!!!!то има и много по модерни,хубави....До там го докараха---очилата са паспорт на ,,ЕЛИТА,,,
  • 8 ТОЧКАТА

    20 3 Отговор
    Вие затова ли трепете народа сега без задръжки????ВСЯАКА година си вземата ,,кървава,, данък и БЯГАТЕ ОТ ОТГОВОРНОСТ...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ефтини сензации

    12 9 Отговор

    До коментар #3 от "българче":

    Всички дефиниции за фашисти се покриват на 100% с тези на комунистите...
  • 11 българче

    18 6 Отговор

    До коментар #9 от "CL500":

    Като няма аргументи, почват лични нападки.

    9.09.1944 е завършващата точка на един процес, започнал веднага след Освобождението.
    През 1878-ма, новоосвободените се оказват в ръцете на собствените си чорбаджии. Без имоти, без пари, без власт. Чорбаджиите бързо обсебват властта и се освобождават от влиянието на народа, пиян от русофилство заради братската помощ. Чорбаджиите и предателите отговарят с репресии. Като резултат, ВЪЗНИКВА ОРГАНИЗИРАНО СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ДВИЖЕНИЕ. Следват години на вътрешна война с чорбаджиите, предателите и фашизираните изроди, която завърши на 9.09.1944.
    Тази дата трябва да се помни.
  • 12 вмро

    15 4 Отговор
    защо да ви се извиняват,че сте хайдуци в русе декра спечелила ремонта на детска градина"Пинокио" а ремонта се извършва от фирмата"AS строи" къде е г-н Гешев и спец.прокурата обаче тук е Деси Атанасова и нунев.
  • 13 Хрис

    13 6 Отговор
    Гусин депутат,време е да скъсате вече с този примитивен реваншизъм и противопоставяне една част от българския народ на друга. Вие от ГЕРБ се пишете най-големи европейци и като такива защо не поведете хорото на помирението? Помирение като в Гърция, Испания, Ирландия. Свалете си слънчевите очила господине и погледнете света в реалните му цветове. Светът не е само бял или черен. Вие питате и аз питам -кой игра футбол с отрязаната глава на Стамболийски, кой затвори в шлеп възстаници, и го потопи в
    р. Дунав, как може името на един хорунжий, отдал заповед за растрела без съд и присъда на около 60 души от с. Замфир, да е записано, като борец за демокрация, на паметната плоча до НДК. Знаете ли господин депутате кой е ликвидирал и какви са били героите от Първата световна война офицерите Йосиф Хербст и Гео Милев.

    Коментиран от #15

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 аналитик

    6 3 Отговор

    До коментар #13 от "Хрис":

    Какви са били ли? Фашисти. И на Боко дедо му май е бил от фашагите. Цура е доказана фашага. Тя сама призна, че са постъпили в БКП, за да я подкопаят отвътре. За което са виновни ДС мафиотите, дето не са ги пратили в Белене, щяха да ни спестят погрома на републиканската пътна мрежа, от обръчите ГРАДИТЕЛИ на властта. Ех, защо се родих в тая кочинка, където ПроКУРатурката я е шубе да обвини властта за доказани престъпления, а Съда да ги интегрира в затворнически хотел за 100 години? Господи помилуй, но откакто Борис ни пребоядиса с джендърска религия умря и Правосъдната ни система. Сега Темида са ревностни християни и не смеят да накажат ГРАДИТЕЛИТЕ на България за ГЕНОЦИДА над нас. Тук и въздуха мирише на мафия, още от Дунав мост. Нинова извини се бе! Аз на политик от 72 г. насам бих се извинил само ако го виждам през цевта на Т-72 М или в най-лошия случай от на Армата. Всички се правят на светци, а всички ни цуцат и пречат с едно или дфуго. Всички фашисти, комунисти, джихадисти, чревни глисти и садоназо вокалисти на сапун...!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове